mahabad
کاربر سایت
سلام دوستان
ورزن داشبورد من :2.0.14719.0 هست و وقتی به xbox live وصل میشم می خواد اپدیت کنه .اگه بذارم اپدیت کنه مشکلی پیش نمیاد ؟کپی خورم
نمی پره؟
ممنون
اگه lt3 داری نه مشکلی پیش نمیاد.
سلام دوستان
ورزن داشبورد من :2.0.14719.0 هست و وقتی به xbox live وصل میشم می خواد اپدیت کنه .اگه بذارم اپدیت کنه مشکلی پیش نمیاد ؟کپی خورم
نمی پره؟
ممنون
سلام درایو دستگاه من هیتاچی هست اخرین بازی هایم که بازی کردم اگه درست یادم باشه fable 3 و batman arkham asylum و این چیزا بود اون موقع ها که هیچوقت نیاز به نصبFirmware و Update این چیزا نداشتم
امروز بعد این یکی 2 سال xbox رو کشیدم بیرون رفتم darksiders 2 رو گرفتم
میگه قبل بازی باید update کنید حالا uipdate رو دارم dl میکنم میخاستم بدونم بعد از این Update مشکلی برای دستگام پیش میاد یا نه؟ مثلا جوری شه که حتی بازی های قدیمی هم نتونم بازی کنم...
] دستگا هم خیلی وقت که بن شده... از روز اول هم که گرفتم که میشه حدود 4 سال پیش یک بار هم firmware چیزی نصب نکردم
بی زحمت لینک دانلود برای اپدیت افلاین بزارید تشکر.............
سلام به همگی
من یه xbox360 دسته دوم خریدم .
بعد بازی های مثل fifa stret رو اجرا میکنه . و طرف گفت کنسول lt3 هستش .
و لی امروز رفتم چنا بازی جدید مثل the line - max payne 3 - ghost ricon - inveson گرفتم هیچ کدوم رو اجرا نکرد . اول داخل میره بعد صفحه سیاه میاد .
فقط تنها بازی که اجرا کرد . Inveson بود
حالا میخوام ببینم داشبورد رو باید ا÷دیت کنم تا این بازی های رو اجرا کنه .
اگه فایل یو اس بی ا÷یدت رو بگیرم میشه ا÷یدیت کرد بعد کنسول چیزیش نمیه .
راستی انیم بگم من لایو نمی خوام بازی کنم .
خسته نباشید
درمورد این آپدیت جدیدی که تو لایو قرار گرفته اگه آپدیت کنیم دوباره باید منتظر LT بشینیم یا نه بازی هارو از رو هارد اجرا میکنه
یکی از دوستام آپدیتش 14 بوده برده این آپدیت جدیده 15 دیگه بازی از رو هارد اجرا نمیکرده درایوشم LT3 بوده
الان خواهشا خودتون منو راهنمایی کنین
ممنون