جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

آخرین ویرایش:
نه فلش و هاردمو یه دست فرمت کردم درست شد اشکال از فلش بود هر موقع به دستگاه میزدم ارور Clean diskمیداد:-o
ولی بازی آرکید ها اجرا نمیشه Arcade Game Hackهم Disableشده یعنی پروفایل هک شده رو اصلا نمیخونه:)
ویرایش:ویکی پدیا دوباره تاریخشو عوض کرد!http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software
On or before November 4, 2010
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم، بیشتر بازیهایی که قدیما میخوند رو حالا ارور میده، شما چیکار کردین درست شد!؟

• Like
Reactions: T Elite x
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم، بیشتر بازیهایی که قدیما میخوند رو حالا ارور میده، شما چیکار کردین درست شد!؟
هارد یا فلش یا... رو که رو دستگاهت هست بکش اجرا میشه اشکال از هر کدوم بود همون رو فرمت کن درست میشه (حداقل بره من جواب داد ...)

هارد یا فلش یا... رو که رو دستگاهت هست بکش اجرا میشه اشکال از هر کدوم بود همون رو فرمت کن درست میشه (حداقل بره من جواب داد ...)

من هم دقیقا مشکل شما رو دارم ! یعنی باید هارد رو فورمت کنم ؟اگر از اطلاعات کپی بگیرم بعد هارد رو فورمت کنم دوباره اطلاعات رو برگردونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ بعضی از دیسکها رو که میزارم هی میگه پاک کن بعد بزار !!!!!

• Like
Reactions: T Elite x
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم ! یعنی باید هارد رو فورمت کنم ؟اگر از اطلاعات کپی بگیرم بعد هارد رو فورمت کنم دوباره اطلاعات رو برگردونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ بعضی از دیسکها رو که میزارم هی میگه پاک کن بعد بزار !!!!!
اول هارد رو بکش بازی رو تست کن ببین اگه جواب داد و بازی بی مشگل اجرا شد یه Backupبگیر و فرمت کن هارد رو بعد دوباره اطلاعات رو بریز روی هارد درست میشه اِن شاألله :)

دوست عزیز فعلا آپدیت نکنید بهتره !
چون شایعه شده که نمیشه بازیای جدید رو مثل Fable 3 رو بازی کرد !
اگر هم اورجینال بازی میکنید که فرقی فکر نکنم داشته باشه !
من الان با مال خودم برم لایو مشکل داره؟ تا حالا نرفتم راستی نمی دونم جدیده یا نه همه ی بازیا اجرا میشه فقط left 4 dead نشد تو setting تنظیمان Kinect داشت تازه خریدم:d
جان من یکی بگه بنده چه نوع خاکی بر سر بریزم :دی

من الان با مال خودم برم لایو مشکل داره؟ تا حالا نرفتم راستی نمی دونم جدیده یا %u
>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<
مرسی داش عزیزمی :x اره اواتار هم داره مثلا کی اپدیت کنم؟ کار دیگه ای لازم نیست روش انجام بدم؟ :)

>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<
مرسی داش عزیزمی :x اره اواتار هم داره مثلا کی اپدیت کنم؟ کار دیگه ای لازم نیست روش انجام بدم؟ :)
بزار بن ویو شروع و تموم بشه که حداقل تا 25 آبان طول میکشه اگه مثل سال های پیش باشه اولای آذر آپدیت کن و به لایو وصل شو البته فردا هم میتونی آپدیت کنی ولی نه از روی Xbox ولی از تو اینترنت و با فلش بریزی روش ولی نباید به لایو وصل شی باز هم

من الان با مال خودم برم لایو مشکل داره؟ تا حالا نرفتم راستی نمی دونم جدیده یا نه همه ی بازیا اجرا میشه فقط left 4 dead نشد تو setting تنظیمان Kinect داشت تازه خریدم:d
جان من یکی بگه بنده چه نوع خاکی بر سر بریزم :دی
خوب شما بازی Fable 3 رو هم انجام دادی با این داشبورد جدیده ؟!
اجرا شد ؟

اول هارد رو بکش بازی رو تست کن ببین اگه جواب داد و بازی بی مشگل اجرا شد یه Backupبگیر و فرمت کن هارد رو بعد دوباره اطلاعات رو بریز روی هارد درست میشه اِن شاألله :)

دقیقا هممین کار رو انجام دادم جواب نداد !!! کنسول فقط با بازی Fable 3 مشکل داره !و بقیه بازی ها رو بدون مشکل اجرا میکنه !نمیدونم داستان چیه ؟؟ لطف کنید بگید این آبدیت جدید کی میاد ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or