T Elite x
کاربر سایت
يعني چي؟؟؟من که الان هر بازی رو تو کنسول میزارم ارور میده(حتی اورجینال!) بازی آرکید ها رو هم نمیشه بازی کرد نوشته باید دو باره دانلودش کنیم به لایو هم نمیشه وصل شد!
يعني چي؟؟؟
يعني اصلا كنسولتون بازي نمياره؟؟؟؟
اگه اين طور باشه كه ديگه 360 فايده نداره چون 360 يعني فقط بازي
حالا غير شما كسي اين كارو كرده؟؟؟
اخه من اون آپديتي كه به صورت بتا بود تو يه كلوپ 360 نصب كردم 2 ماه پيش
تا الان هيچ مشكلي پيش نيومده
كاملا رديفه رديفه و اواتار هم داره
یعنی آپدیت جدید کپی خور رو میپرونه
نه نه نه ولی 100% مثل سالهای پیش بن ویو داریمآقا قضیه چیه میگن این آپدیت کینکت که بیاد دستگاه های کپی رو از کار میندازه!!
حقیقته؟؟؟
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم، بیشتر بازیهایی که قدیما میخوند رو حالا ارور میده، شما چیکار کردین درست شد!؟نه فلش و هاردمو یه دست فرمت کردم درست شد اشکال از فلش بود هر موقع به دستگاه میزدم ارور Clean diskمیداد:-o
ولی بازی آرکید ها اجرا نمیشه Arcade Game Hackهم Disableشده یعنی پروفایل هک شده رو اصلا نمیخونه
ویرایش:ویکی پدیا دوباره تاریخشو عوض کرد!http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software
On or before November 4, 2010
هارد یا فلش یا... رو که رو دستگاهت هست بکش اجرا میشه اشکال از هر کدوم بود همون رو فرمت کن درست میشه (حداقل بره من جواب داد ...)دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم، بیشتر بازیهایی که قدیما میخوند رو حالا ارور میده، شما چیکار کردین درست شد!؟
هارد یا فلش یا... رو که رو دستگاهت هست بکش اجرا میشه اشکال از هر کدوم بود همون رو فرمت کن درست میشه (حداقل بره من جواب داد ...)
اول هارد رو بکش بازی رو تست کن ببین اگه جواب داد و بازی بی مشگل اجرا شد یه Backupبگیر و فرمت کن هارد رو بعد دوباره اطلاعات رو بریز روی هارد درست میشه اِن شاأللهمن هم دقیقا مشکل شما رو دارم ! یعنی باید هارد رو فورمت کنم ؟اگر از اطلاعات کپی بگیرم بعد هارد رو فورمت کنم دوباره اطلاعات رو برگردونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ بعضی از دیسکها رو که میزارم هی میگه پاک کن بعد بزار !!!!!
نه فردا یه آپدیت میاد رو Xbox با اون میتونی به XBL وصل شییعنی الان ما اینو نصب کنیم می تونیم به لایو وصل بریم؟
یعنی دقیقا باید چه کنیمنه فردا یه آپدیت میاد رو Xbox با اون میتونی به XBL وصل شی
دوست عزیز فعلا آپدیت نکنید بهتره !یعنی دقیقا باید چه کنیم