دليل اينكه اين 6 تا بازي ap2.5 با وجود lt+ و پچ، روي داشبورد جديد اجرا نميشن چيه؟
داشبورد، ديگه چيو چك ميكنه آخه؟
دليل اينكه اين 6 تا بازي ap2.5 با وجود lt+ و پچ، روي داشبورد جديد اجرا نميشن چيه؟
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1414648&postcount=1572
آرو باید تو فلش بریزی ولی اگه بازی های کپی رو بازی میکنی نریز و دست نگه دار تا C4 فیریمور جدید رو بده. و اگه بازی اصلی میخری بریز حالشو ببر.الان این آپدیتو باید با فلش ریخت دیگه؟
اطلاعات نهایی درایو های سامسونگ، که چالش بر انگیز ترین درایو ها در این آپدیت بودند، در دسترس قرار گرفت.
مشاهده می شد که درایو های سامسونگ در آپدیت جدید، به ارور بر می خورن.
دلیل اصلی این موضوع این بود که این درایو ها فلش نمی شن، همونطور که در داشبورد بتا 13141 دیده می شد، درایو های سامسونگ پچ می شن، بدین معنی که قسمتی از فرم ویر اون ها تغییر می کنه.
در آپدیت جدید، فرم ویر ها در flash_oddupd.xex$ با شماره های 1 و 2 و 3 با حجم 256 کیلوبایت قرار دارند.(0272،04421C،02510C)
در درایو های سامسونگ، install_extender.xex$ حاوی اطلاعات پچ درایو می باشد، 4 پچ وجود دارد که هر پچ 48.4 کیلوبایت حجم دارد، پچ های سامسونگ عبارتند از ms25p1f9, ms25p2f9, ms28p1f9, ms28p2f9 که بر روی درایو Samsung TS-H943 با فرم ویر های ms25 و ms28 اعمال می شوند.
دوستانی که درایو سامسونگ دارند، قبل از آپدیت باید فرم ویر را به فرم ویر اصلی برگردونن و بعد آپدیت رو انجام بدن.
این داستان در مورد Slim Lite-on ها هم دیده شده، به طور کل، بهتر هست قبل از آپدیت OFW اصلی خود را فلش داشته باشید، چون مشکل آپدیت نشدن بعضا در BenQ و Phat Lite-on هم دیده شده.
درایو های هیتاچی هیج تغییری با قبل نمی کنند، و نیازی به OFW قبل از آپدیت نیز ندارند.
در صورتی که بعد از آپدیت درایو را مجددا فلش کردید، از اتصال به لایو تا ارائه LT2.0 جدا خودداری کنید.
شما باید این سوال رو در همه چیز درباره ی Xbox Live بپرسید ولی من جوابتون رو میدمبچه ها من دوست دارم به لایو وصل بشم اما یه جورایی می ترسم
Xbox رو 2 هفته پیش گرفتم ... مدل Slim
Avatar Awards هایی که باز کردم ، آیکون علامت تعجب داره ... فک کنم باید آنلاین بشم که دانلود بشن
ولی خب نمی دونم چکار کنم
میگن اگه دستگاه بن بشه دیگه هیچ کارش نمیشه کرد
میشه یکم راهنمایی کنید ؟!
مرسی
دوست عزيز دقيق بگو ميخواي چكار كني؟دستگاه دوستمو آپديت كرديماطلاعات كامل آپديت جديد از اين قرارهb-) :
1- اگه بكشيشم بازي كپي نمياره
2- بازي اورجينال رو بدون مشكل اجرا ميكنه ( من call of duty mw2 رو داشتم اجرا كردم ):d:d
3- بازي هاي آركيد رو هم كه دانلود كردم رو راحت بازي مي كنم :d
4- مشكلي هم براي لايو رفتن ندارم :d
5-داشبرد جديد خيلي قشنگ تر :d
-----
مي خوام يه حركتي سر دستگاه بزنم شايد درست بشه مي خوام كيت درايو رو تعويض كنم نمي دونم كار كنه ولي بهتر از هيچيه
لطفا فينگليش تايپ نكنيدsalam migam man xboxamo update kardam dige hich bazio nemikhone mikhastam bedoonam ba avaz kardane dvd rom mitoonam dobare copykhoresh konam >:d<