جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در June-20-2012

سلام من canect live شودام بعد از اپدودیت دستگام دیگه بازی اجرا نمی کونه بردام میگان دیگه کار نمی کونه لطفا کمک کنید تعمیر کار میگه بازی نمی تونی بکنی یعنی بایاد بندازامش دور کمک کنید

بازی dirt 3 هم با همون داشبورد قبلی بازی کردم اما برای single player هم باید به لایو وصل باشی تا بتونی وارد قسمت مسابقات این بخش بشی :|
دوست عزیز چرا از خودت حرف در میاری ؟
من خودم دارم Dirt رو افلاین بازی میکنم و چنین چیزی هم که شما میگی نیست.

دوست عزیز چرا از خودت حرف در میاری ؟
من خودم دارم Dirt رو افلاین بازی میکنم و چنین چیزی هم که شما میگی نیست.

حالت آفلاین نگفتم گفتن Single Player یک حالت Time کار میکنه اما داخل خود Single نمی تونی بشی باید به لایو متصل باشی ;)

خب لینک دان این آپدیت داشبورد هم رو رسما خود مایکروسافت گذاشته:
لینک متقیم:
Code:
http://download.microsoft.com/download/C/B/4/CB4136B7-A0A4-4067-ABE6-D789DF16800F/SystemUpdate_13146_USB.zip

دليل اينكه اين 6 تا بازي ap2.5 با وجود lt+ و پچ، روي داشبورد جديد اجرا نميشن چيه؟
داشبورد، ديگه چيو چك ميكنه آخه؟:-/

Code:
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1414648&postcount=1572

چه قدر خوب می شه اگه دوستان به جای پست دادن و پرسیدن سوال های تکراری، همین تاپیک ها رو درست مطالعه کنند ، جواب تمامی سوالات در پست های قبل داده شده، اما دوباره پرسیده می شه.

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
به اسم تاپیک دقت داشته باشید که این تاپیک فقط و فقط برای جزئیات آپدیت های NXE ایجاد شده، جای تاسف داره که این همه پست زدید بدون اینکه متوجه باشید که جاش اینجا نیست و وقتی پاک میشند، شاکی میشید.

تاپیک های زیر رو با این جا اشتباه نکنید.
آپدیت XBox Live و مشکلات آن ‏
جزئیات رسمی Hacked Firmware های Xbox360 Slim
نحوه کپی خور کردن و آپدیت Firmware
سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox360

دستمون برای اخطار دادن فردی باز هستش، لطفاً بیشتر رعایت کنید و هر سوالی رو در تاپیک مربوطه ی خودش مطرح کنید. چون نتیجش فقط پاک شدن سوال به همراه جواب اون هستش.

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3
اطلاعات نهایی درایو های سامسونگ، که چالش بر انگیز ترین درایو ها در این آپدیت بودند، در دسترس قرار گرفت.

مشاهده می شد که درایو های سامسونگ در آپدیت جدید، به ارور بر می خورن.
دلیل اصلی این موضوع این بود که این درایو ها فلش نمی شن، همونطور که در داشبورد بتا 13141 دیده می شد، درایو های سامسونگ پچ می شن، بدین معنی که قسمتی از فرم ویر اون ها تغییر می کنه.
در آپدیت جدید، فرم ویر ها در flash_oddupd.xex$ با شماره های 1 و 2 و 3 با حجم 256 کیلوبایت قرار دارند.(0272،04421C،02510C)

در درایو های سامسونگ، install_extender.xex$ حاوی اطلاعات پچ درایو می باشد، 4 پچ وجود دارد که هر پچ 48.4 کیلوبایت حجم دارد، پچ های سامسونگ عبارتند از ms25p1f9, ms25p2f9, ms28p1f9, ms28p2f9 که بر روی درایو Samsung TS-H943 با فرم ویر های ms25 و ms28 اعمال می شوند.

دوستانی که درایو سامسونگ دارند، قبل از آپدیت باید فرم ویر را به فرم ویر اصلی برگردونن و بعد آپدیت رو انجام بدن.
این داستان در مورد Slim Lite-on ها هم دیده شده، به طور کل، بهتر هست قبل از آپدیت OFW اصلی خود را فلش داشته باشید، چون مشکل آپدیت نشدن بعضا در BenQ و Phat Lite-on هم دیده شده.
درایو های هیتاچی هیج تغییری با قبل نمی کنند، و نیازی به OFW قبل از آپدیت نیز ندارند.
در صورتی که بعد از آپدیت درایو را مجددا فلش کردید، از اتصال به لایو تا ارائه LT2.0 جدا خودداری کنید.

اطلاعات نهایی درایو های سامسونگ، که چالش بر انگیز ترین درایو ها در این آپدیت بودند، در دسترس قرار گرفت.

مشاهده می شد که درایو های سامسونگ در آپدیت جدید، به ارور بر می خورن.
دلیل اصلی این موضوع این بود که این درایو ها فلش نمی شن، همونطور که در داشبورد بتا 13141 دیده می شد، درایو های سامسونگ پچ می شن، بدین معنی که قسمتی از فرم ویر اون ها تغییر می کنه.
در آپدیت جدید، فرم ویر ها در flash_oddupd.xex$ با شماره های 1 و 2 و 3 با حجم 256 کیلوبایت قرار دارند.(0272،04421C،02510C)

در درایو های سامسونگ، install_extender.xex$ حاوی اطلاعات پچ درایو می باشد، 4 پچ وجود دارد که هر پچ 48.4 کیلوبایت حجم دارد، پچ های سامسونگ عبارتند از ms25p1f9, ms25p2f9, ms28p1f9, ms28p2f9 که بر روی درایو Samsung TS-H943 با فرم ویر های ms25 و ms28 اعمال می شوند.
دوستانی که درایو سامسونگ دارند، قبل از آپدیت باید فرم ویر را به فرم ویر اصلی برگردونن و بعد آپدیت رو انجام بدن.
این داستان در مورد Slim Lite-on ها هم دیده شده، به طور کل، بهتر هست قبل از آپدیت OFW اصلی خود را فلش داشته باشید، چون مشکل آپدیت نشدن بعضا در BenQ و Phat Lite-on هم دیده شده.
درایو های هیتاچی هیج تغییری با قبل نمی کنند، و نیازی به OFW قبل از آپدیت نیز ندارند.
در صورتی که بعد از آپدیت درایو را مجددا فلش کردید، از اتصال به لایو تا ارائه LT2.0 جدا خودداری کنید.

پس یعنی بهترین روش و ساده ترین روش برای ما که سامسونگ داریم اینه که ببریم مغازه و بعد افراد ماهر این کارو بکنن؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or