جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

ببخشید میخواستم بدونم تا حالا چند تا بازی به این سرنوشت دچار شدن و دموهاشون حذف شدش؟؟؟؟
اگه مقدور هست اسماشونو بگی
تا حالا که فکر کنم فقط SSBB بود که رو DVD9 بودش. بقیه دست نخورده موندن!
نمیدونم چرا وقتی بازی sonic riders2 رو تو کنسول میزاارم و وقتی دارم دموی بازی رو میبینم اواست دمو کنسول هنگ میکنه و یک بار باید برق رو بکشم تا درست بشه ولی داخل بازی اینطوری نیست هااا
برای من هم همینطوری ـه! :biggrin1: اون دمو رو رد کنی بقیه اش سالمه...
البته قبول دارم واقعا عجیبه!

من از دات كام گرفتم و بدون هيچ مشكلي اومد.

این دات کم ssb-mk رو داره؟؟؟اون هم بازیهارو پچ میکنه؟؟؟من این وب سایتشو داشتما اما الان هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چی بود اگه میشه وب سایت این دات کام رو هم بگین
ممنون

لطفا جوابمو بدين (نوشته ي قبلي)
بين wii pal &uc&j كدوم بهترند؟
بازي هاي اصل wii چند تومنه؟
وقتي تو دستگاه j بازي مي زاريم همه چيز انگليسي مي شه يا دوباره ژاپني؟:lol::baby::bash::bored::boxing::locked::hurted1::praying::punk::study::toot::weightlif:walkman::groupwave::gunner::sniper::guitar::flowers::guitar::hide::mobile::pepsi::crying::gathering::discussion::o:weightlift::rolleyes:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
خبر امد خبری در راه هست:love::love::love:
بلاخره اقا هومن روی مارو زمین ننداخت و گفت دو بازی (Mario Kart Wii و (Super Smash Bros. Brawl رو میاره با بر داشتن ارور 001 که اموزشش رو در سایت گزاشتین:love:
این خبر خوب رو به همه wii داران تبریک میگم
فقط به من گفته که لینک دانلود این دو بازی رو برای j و uc میخواد اگه کسی میدونه لینک دانلودشو بده تا من به اون بدم تا دانلود کنه!
راستی اگه تونستین لینک دانلود (Super Smash Bros. Brawl رو هم dvd9 بزارین هم dvd 5
منتظر جوابتون هستم

نوشته شده توسط \][p;416484:
لطفا جوابمو بدين (نوشته ي قبلي)
بين wii pal &uc&j كدوم بهترند؟
بازي هاي اصل wii چند تومنه؟
وقتي تو دستگاه j بازي مي زاريم همه چيز انگليسي مي شه يا دوباره ژاپني؟:lol::baby::bash::bored::boxing::locked::hurted1::praying::punk::study::toot::weightlif:walkman::groupwave::gunner::sniper::guitar::flowers::guitar::hide::mobile::pepsi::crying::gathering::discussion::o:weightlift::rolleyes:
آدرس West رو از سایت خودش ببین www.westgame.ir
اینم دات کام : ولیعصر_نبش زعفرانیه_مجتمع زعفرانیه_فروشگاه دات کام تلفن 22705438 و 22709831
UC و J هر دو خوبن ولی UC از J گرون تره
اول بپرس تو ایران پیدا میشه بعدا" قیمتشو بپرس :cheesygri
بازی هایی که ریجنشون UC باشه داخل بازی انگلیسیه
پ.ن:لطف کن دیگه اینقدر از این شکلکا نزار

سلام دوستان
خبر امد خبری در راه هست:love::love::love:
بلاخره اقا هومن روی مارو زمین ننداخت و گفت دو بازی (Mario Kart Wii و (Super Smash Bros. Brawl رو میاره با بر داشتن ارور 001 که اموزشش رو در سایت گزاشتین:love:
این خبر خوب رو به همه wii داران تبریک میگم
فقط به من گفته که لینک دانلود این دو بازی رو برای j و uc میخواد اگه کسی میدونه لینک دانلودشو بده تا من به اون بدم تا دانلود کنه!
راستی اگه تونستین لینک دانلود (Super Smash Bros. Brawl رو هم dvd9 بزارین هم dvd 5
منتظر جوابتون هستم
این آقا هومن کیه؟؟
تو سایته www.torrentz.com سرچش کن.

این آقا هومن کیه؟؟
تو سایته www.torrentz.com سرچش کن.

اقا هومن برای شرکت پرتو هست که تایپیکش هم تو فروشگاه مجازی هست;)
بابت لینک ممنونم ولی اگه ممکنه لینک مستقیم خود بازی رو بده من که هرچی گشتم نتونستم یه لینک درست حسابی پیدا کنم توش;)
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام یک سوال فنی داشتم
اگر اپدایت کنسولت 3.1 باشه میتونیم بازی ssb و mk پچ شده رو بازی کنیم؟؟نکته اینکه mk تو دستگاه ارور 001 رو داده اگر این ارور رو برداریم بازی اجرا میشه یا نه باید حتما اپدایتاشون باشه؟؟؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید
((راستی کسی وب سایت .com رو نداره؟؟))

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط \][p;416998:
اين wiki چيه؟
تو wiki اونایی که بازی ها رو روی ریجن های مختلف تست کردن میان نتیجه رو مینویسن.
http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=Wii_Region_Patcher_Compatibility_List
سلام یک سوال فنی داشتم
اگر اپدایت کنسولت 3.1 باشه میتونیم بازی ssb و mk پچ شده رو بازی کنیم؟؟نکته اینکه mk تو دستگاه ارور 001 رو داده اگر این ارور رو برداریم بازی اجرا میشه یا نه باید حتما اپدایتاشون باشه؟؟؟
اگه ممکنه راهنماییم کنید
((راستی کسی وب سایت .com رو نداره؟؟))

اینطور که wiki گفته باید از خود بازی ها آپدیت بشه دستگاه؛ مشکل اصلی هم فعلا همین آپدیته! 001 که با Generic Patcher برمیداریمش!
سایت دات کام هم بچه ها لطف کنن بذارن!! :cheesygri

بازم بازم سوال

من يه سري بازي خريدم(/:) از فرمان رايانه خريدم/:) )هم به j مي خوره هم به uc:o اينا چه به اين نوع بازي ها چي مي گن؟
بازي هايي كه ديروز خريدم:
fifa 08
crash of the titans
rayman
nfs pro street
sims 2 castway

يه سوال ديگه مي دونم هيچ ربطي نداره 3چراغه در xbox 360 يعني چه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or