جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

بابا عجب گيری داديد به وستا:دی
همش 7 8 گيگ ميخوايد بديد براتون دانلود کنه 5000 6000 تومان هم نميشه.يعنی الان لينک بديد پس فردا تحويل ميگيريدا.
من برای خودتون ميگم يک ماهه هی همه افتاديد دنبال ماريو...يعنی اينقدر قشنگه؟؟؟

حقیقتا خسته نباشی...!!
سلامت باشيد:دی

من خودم دنبالشم ولی هیچ جا پیدا نمیشه؛ این وست هم یه مدت آورده بود که پچ شده بود اونم! حالا بهش بگیم شاید آورد...
نمیشه این آپدیتو جایی تو اینترنت گیر آورد اگه بشه میتونیم دان کنیم و با اپدیت SMG عوضش کنیم و اینجوری کنسولمون رو آپدیت کنیم ( اول باید میپرسیدم چنین کاری امکان داره یا نه ؟ )
حجم آپدیت 3.2 چقدره ؟

آخرین ویرایش:
نمیشه این آپدیتو جایی تو اینترنت گیر آورد اگه بشه میتونیم دان کنیم و با اپدیت SMG عوضش کنیم و اینجوری کنسولمون رو آپدیت کنیم ( اول باید میپرسیدم چنین کاری امکان داره یا نه ؟ )
حجم آپدیت 3.2 چقدره ؟

آخه حتما باید تو خود بازی باشه؛ یعنی باید یه بازی رو دانلود کنیم که توش آپدیت باشه. اینا هم جدا نمیشه دانلود کرد! مثلا نمیشه فقط آپدیت 3.2 رو دانلود کرد. فقط از خود Wii میشه همچین کاری کرد که اونم مثل اینکه حجمش زیاده و خیلی طول میکشه. با Dial-up نمیشه...

west &.com

اين وست و دات كام آدرس دقيقشون كجاست.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

یکی به من جواب قطعی بده این Cooking mama روی j/3.1 میاد یا نه؟
من الان دارم رو 3.1 UC بازی می کنم ... بدون هیچ مشکلی !

برای دانلود بازی های wii سایت www.torrentz.com خوبه؟؟؟
تا اونجایی که ممکنه سعی کنید از تورنت دانلود نکنید ... مخصوصا این بازی ها که حجمشون زیاده ...
چون بعضی از تورنت ها خراب هستند و خیلی هاشون هم Zero Byte هستند ...
یعنی شما 3 گیگ دانلود می کنی بعد می فهمی هیچی نبوده :cheesygri
شما برو از Wiiso.com دانلود کن.
============
الان به غیر از WiiFit دیگه چه بازی آپدیت 3.2 داره ؟

بهنام جون تو هم ما رو دست کم گرفتیا من بعد از این همه مدت دیگه آینو میدونم که نمیشه با کامپیوتر Wii رو آپدیت کرد ( با لحن دوستانه بود ! ) ولی میشه با Trucha آپدیت رو بیرون آورد که حجمشم کمتر از کل بازیه شاید یکی آپدیت رو در آورده باشه از SSBB بعد برای دانلود گزاشته باشه ما هم اونو میگیریم و با آپدیت یه بازی دیگه عوض میکنیم ... متوجه منظورم شدی ؟ مساله مهم تر اینه که میشه با Trucha آپدیت بازی رو عوض کرد یا نه ؟ و اگه میشه این روش جواب گو هست ؟

بهنام جون تو هم ما رو دست کم گرفتیا من بعد از این همه مدت دیگه آینو میدونم که نمیشه با کامپیوتر Wii رو آپدیت کرد.
نه بابا این حرفا چیه! ;) از سوالت اینجوری به نظر میومد آخه...!
ولی میشه با Trucha آپدیت رو بیرون آورد که حجمشم کمتر از کل بازیه شاید یکی آپدیت رو در آورده باشه از SSBB بعد برای دانلود گزاشته باشه ما هم اونو میگیریم و با آپدیت یه بازی دیگه عوض میکنیم ... متوجه منظورم شدی ؟ مساله مهم تر اینه که میشه با Trucha آپدیت بازی رو عوض کرد یا نه ؟ و اگه میشه این روش جواب گو هست ؟
راستش نمیدونم؛ اگه اینجوری بود که یه جا آموزشش رو میذاشتن. فکر نکنم بشه...

حالا به وست گفتم شاید بیاره این SSBB رو. یه کم صبر کنیم ببینیم چی میشه...

نقل قول:
یکی به من جواب قطعی بده این Cooking mama روی j/3.1 میاد یا نه؟
من الان دارم رو 3.1 UC بازی می کنم ... بدون هیچ مشکلی !
من میگم 3.1 j دارم می خوام نسخه uc شو بخرم میاد یا نه؟
شما برو از Wiiso.com دانلود کن.
آخه این سایت بعضی از بازی ها رو نداره مثل mario kart wii.
-----------------------------------------------------------------------
اگه با wiifit کنسولمو به 3.2 تبدیل کنم اونوقت بازی آپدیت دار دیگه ای مثل ماریو کارت یا SSBB رو بذارم دیگه که آپدیت نمی کنه؟
آهان یه سوال دیگه: این Metriod Prime 3 مشکلش چیه می تونم با 3.1 بازیش کنم؟
چه فرقی میان ssb ی dvd9 وdvd5 هست؟؟و چرا یکی رو dvd9 هست و اون یکیرو dvd5؟؟؟؟؟؟؟
بعضی از ماد چیپ ها نمی تونن بازی هایی که رو DVD9 هستند رو اجرا کنن برای همین میان حجمشون رو با حذف کردن چیزایی مثل دمو ها به حجم DVD4.7 می رسونن که بتونن بازی کنن.
الان این SSBB رو DVD4.5 ها دمو ندارن!

چه فرقی میان ssb ی dvd9 وdvd5 هست؟؟و چرا یکی رو dvd9 هست و اون یکیرو dvd5؟؟؟؟؟؟؟:confused:
alimami عزیز جواب داد... ;)
من میگم 3.1 j دارم می خوام نسخه uc شو بخرم میاد یا نه؟
اگه با wiifit کنسولمو به 3.2 تبدیل کنم اونوقت بازی آپدیت دار دیگه ای مثل ماریو کارت یا SSBB رو بذارم دیگه که آپدیت نمی کنه؟
آهان یه سوال دیگه: این Metriod Prime 3 مشکلش چیه می تونم با 3.1 بازیش کنم؟

Cooking Mama رو با Language Patcher پچ کنی میاد. مشکلی نداره. (وست داره؟ :confused:)

Wii Fit که فکر کنم 3.1 باشه ؛ مثل اینکه آپدیتش مثل همون SSBB ـه:

این توضیح Mario Kart PAL:
Comment2[Tesed on 3.2J & Wiikey 1.9s with WBB, must apply update from SSBB/MP3/MarioKart JP version at first(version number will be 3.2J after update),or lock up with black screen at loading. And the Mario Kart Channel is not tested yet ,install on your own risk]

خلاصه باید با Wii Fit یا خود SSBB یا Mario Kart آپدیت کنی...

Metroid Prime نباید پچ میشد وگرنه مشکلی نداشت؛ فقط یه Duplicate channel میاد که اونم مهم نبود. Duplicate Channel هم اگه کنسول رو آپدیت کنی از بین میره!

بعضی از ماد چیپ ها نمی تونن بازی هایی که رو DVD9 هستند رو اجرا کنن برای همین میان حجمشون رو با حذف کردن چیزایی مثل دمو ها به حجم DVD4.7 می رسونن که بتونن بازی کنن.
الان این SSBB رو DVD4.5 ها دمو ندارن!

پس اگه اینطور باشه dvd9 این بازی بیشتر می ارزه!
حالا خدا کنه این وست dvd9 این بازی رو بیاره که بعید میدونم این کارو کنه
نمیشه این بازی رو تو توپ خونه گیر اورد؟؟؟یعنی الان به جز این وست و پرتو کسی بازی های بروز این کنسول رو نمیاره؟؟
((راستی به هومن گفتم که این بازی رو بیاره اون هم گفت فعلا x360 واجبتره وقت ند اریم بازی wii دانلود کنیم:eek::eek:یعنی اینا دارن هر دقیقه بازیx360 دانلود میکنن؟؟؟؟؟((خلاصه مارو اینجوری پیچوند:cheesygri:cheesygri)

پس اگه اینطور باشه dvd9 این بازی بیشتر می ارزه!
حالا خدا کنه این وست dvd9 این بازی رو بیاره که بعید میدونم این کارو کنه
آخه به احتمال زیاد Wii نمیخونه DVD9 رو. حتی نسخه ی اصلش (DVD9) رو هم تو آمریکا مردم باهاش مشکل داشتن. Nintendo همه Wii هایی که نمیتونستن DVD9 بخونن رو پس گرفت و جدید بهشون داد! مثل اینکه سری های اولی با DVD9 خوندن مشکل دارن. حالا این وسط مادچیپ ما هم ممکنه DVD9 رو ساپورت نکنه... ;)

بازم سلا
ببخشید میخواستم بدونم تا حالا چند تا بازی به این سرنوشت دچار شدن و دموهاشون حذف شدش؟؟؟؟
اگه مقدور هست اسماشونو بگین:(
یک سوال فنی داشتم نمیدونم چرا وقتی بازی sonic riders2 رو تو کنسول میزاارم و وقتی دارم دموی بازی رو میبینم اواست دمو کنسول هنگ میکنه و یک بار باید برق رو بکشم تا درست بشه ولی داخل بازی اینطوری نیست هااا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or