شما باید بگردی تورنت با سید بالا بیابی.اینجا هم که دادی یه جا واسه جستجوی تورنتهیکی به من جواب قطعی بده این Cooking mama روی j/3.1 میاد یا نه؟
برای دانلود بازی های wii سایت www.torrentz.com خوبه؟؟؟
نمیشه این آپدیتو جایی تو اینترنت گیر آورد اگه بشه میتونیم دان کنیم و با اپدیت SMG عوضش کنیم و اینجوری کنسولمون رو آپدیت کنیم ( اول باید میپرسیدم چنین کاری امکان داره یا نه ؟ )من خودم دنبالشم ولی هیچ جا پیدا نمیشه؛ این وست هم یه مدت آورده بود که پچ شده بود اونم! حالا بهش بگیم شاید آورد...
نمیشه این آپدیتو جایی تو اینترنت گیر آورد اگه بشه میتونیم دان کنیم و با اپدیت SMG عوضش کنیم و اینجوری کنسولمون رو آپدیت کنیم ( اول باید میپرسیدم چنین کاری امکان داره یا نه ؟ )
حجم آپدیت 3.2 چقدره ؟
من الان دارم رو 3.1 UC بازی می کنم ... بدون هیچ مشکلی !یکی به من جواب قطعی بده این Cooking mama روی j/3.1 میاد یا نه؟
تا اونجایی که ممکنه سعی کنید از تورنت دانلود نکنید ... مخصوصا این بازی ها که حجمشون زیاده ...برای دانلود بازی های wii سایت www.torrentz.com خوبه؟؟؟
نه بابا این حرفا چیه!بهنام جون تو هم ما رو دست کم گرفتیا من بعد از این همه مدت دیگه آینو میدونم که نمیشه با کامپیوتر Wii رو آپدیت کرد.
راستش نمیدونم؛ اگه اینجوری بود که یه جا آموزشش رو میذاشتن. فکر نکنم بشه...ولی میشه با Trucha آپدیت رو بیرون آورد که حجمشم کمتر از کل بازیه شاید یکی آپدیت رو در آورده باشه از SSBB بعد برای دانلود گزاشته باشه ما هم اونو میگیریم و با آپدیت یه بازی دیگه عوض میکنیم ... متوجه منظورم شدی ؟ مساله مهم تر اینه که میشه با Trucha آپدیت بازی رو عوض کرد یا نه ؟ و اگه میشه این روش جواب گو هست ؟
حالا به وست گفتم شاید بیاره این SSBB رو. یه کم صبر کنیم ببینیم چی میشه...
من میگم 3.1 j دارم می خوام نسخه uc شو بخرم میاد یا نه؟نقل قول:
یکی به من جواب قطعی بده این Cooking mama روی j/3.1 میاد یا نه؟
من الان دارم رو 3.1 UC بازی می کنم ... بدون هیچ مشکلی !
آخه این سایت بعضی از بازی ها رو نداره مثل mario kart wii.شما برو از Wiiso.com دانلود کن.
بعضی از ماد چیپ ها نمی تونن بازی هایی که رو DVD9 هستند رو اجرا کنن برای همین میان حجمشون رو با حذف کردن چیزایی مثل دمو ها به حجم DVD4.7 می رسونن که بتونن بازی کنن.چه فرقی میان ssb ی dvd9 وdvd5 هست؟؟و چرا یکی رو dvd9 هست و اون یکیرو dvd5؟؟؟؟؟؟؟
alimami عزیز جواب داد...چه فرقی میان ssb ی dvd9 وdvd5 هست؟؟و چرا یکی رو dvd9 هست و اون یکیرو dvd5؟؟؟؟؟؟؟:confused:
من میگم 3.1 j دارم می خوام نسخه uc شو بخرم میاد یا نه؟
اگه با wiifit کنسولمو به 3.2 تبدیل کنم اونوقت بازی آپدیت دار دیگه ای مثل ماریو کارت یا SSBB رو بذارم دیگه که آپدیت نمی کنه؟
آهان یه سوال دیگه: این Metriod Prime 3 مشکلش چیه می تونم با 3.1 بازیش کنم؟
Comment2[Tesed on 3.2J & Wiikey 1.9s with WBB, must apply update from SSBB/MP3/MarioKart JP version at first(version number will be 3.2J after update),or lock up with black screen at loading. And the Mario Kart Channel is not tested yet ,install on your own risk]
بعضی از ماد چیپ ها نمی تونن بازی هایی که رو DVD9 هستند رو اجرا کنن برای همین میان حجمشون رو با حذف کردن چیزایی مثل دمو ها به حجم DVD4.7 می رسونن که بتونن بازی کنن.
الان این SSBB رو DVD4.5 ها دمو ندارن!
آخه به احتمال زیاد Wii نمیخونه DVD9 رو. حتی نسخه ی اصلش (DVD9) رو هم تو آمریکا مردم باهاش مشکل داشتن. Nintendo همه Wii هایی که نمیتونستن DVD9 بخونن رو پس گرفت و جدید بهشون داد! مثل اینکه سری های اولی با DVD9 خوندن مشکل دارن. حالا این وسط مادچیپ ما هم ممکنه DVD9 رو ساپورت نکنه...پس اگه اینطور باشه dvd9 این بازی بیشتر می ارزه!
حالا خدا کنه این وست dvd9 این بازی رو بیاره که بعید میدونم این کارو کنه