جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

سلام دوستان:blushing:
بلاخره بعد مدت ها همه ما بدون مشکل میتونیم سری بازی های ماریو رو بازی کنیم
شرکت پرتو بازی super mario galaxy رو برای هر دو رجیون (j--uc)پچ شده بدون ارور001 که همه ما گریبان گیرش شده بودیم رو اورده
و بازی دوم رو هم که خیلی ها دنبالش بودیم از جمله خودم super smash bros brawl رو هم اورده و این بازی هم پچ شده بدون دادن ارور 001 برای هر دو رجیون j--uc اماده فروش شده قابل ذکر هست که این دو بازی تست و به طور کامل در هر دو رجیون اجرا میشه و نسخه dvd5 بازی هست((super smash bros brawl نسخه uc هست که روی کنسول j بالا میاد-قابل توجه دوستانی که دوست ندارن بازی رو ژاپنی بازی کنن))
همچنین بازی mario kart رو هم فعلا برای نسخه uc دانلود کردن که اون رو هم تست و جوابشو اینجا میگم;)
و در اخر هم پرتو mario striker scharged رو هم اورده((البته کمی قدیمی هست اما کمیاب بود))
این دو بازی super mario galaxy و super smash bros brawl رو شرکت وست هم اورده بود که بازی مشکل داشت اما این شرکت مشکل این دو بازی رو حل کرده و بدون 001 بیرون داده:blushing:

من تمام این بازیها را قبلا داونلد کرده و پس از برداشتن ارور 001 اجرا کرده ام. بازی super smash bros brawl را هم نسخه 9 گیگ را داونلد و به کمک یک پچ بخ 5 گیگ تبدیل کردم. همه آنها بازیهای فوق العاده و بهترین بازیهای wii هستند. بازی ماریو کارت هم با فرمان بازی کردنش فوق العاده است. به همه دوستام خرید این بازیها را توصیه می کنم و بازیهایی چون manhunt, bully, alone in the dark که جز خشونت و وحشت بی مورد چیزی ندارند، را نخرند. (البته این دیگر سلیقه ای هم هست) و بهتر است این بازیها در کنسولهایی مانند xbox360 اجرا شوند.
موفق باشید

ممنون Prince جان ( آخر سر اسمتو نگفتی ) اینا رو خودت امتحان کردی ؟ آپدیت داره ( SSBB ) ؟ دمو نداره دیگه ؟ پرتو برای استان های دیگه هم میفرسته ؟ در ضمن بهت پیشنهاد میکنم کار با Trucha رو یاد بگیری در غیر این صورت حتما" چند تا بازی رو از دست میدی ...
آقا سروش SSBB 9 شما نسخه ی J هست ؟ Mario Kart چی ؟

ممنون Prince جان ( آخر سر اسمتو نگفتی ) اینا رو خودت امتحان کردی ؟ آپدیت داره ( SSBB ) ؟ دمو نداره دیگه ؟ پرتو برای استان های دیگه هم میفرسته ؟ در ضمن بهت پیشنهاد میکنم کار با Trucha رو یاد بگیری در غیر این صورت حتما" چند تا بازی رو از دست میدی ...
آقا سروش SSBB 9 شما نسخه ی J هست ؟ Mario Kart چی ؟

اقا هومن خودشون گفتن که این دو بازی(ssbbوsmg) رو هر دو رجیون تست کردن و اجرا شده
بازی smg در دو پک فروخته میشه یکی برای j و یکی برایuc اما اون یکیssbb برای uc هست که قابل اجرا در دستگاه j نیز هست و چون رو dvd5 هست فکر نمیکنم دمو داشته باشه
بازی mk رو هم دانلود کردن و ارور001 رو ازش برداشتن اما هنوز رو دستگاه تست نکردن
من هر 2 بازی ssbb و mk رو سفارش (پستی)دادم و وقتی به دستم رسید میام و نتیجه کارو اینجا میگم;)
بله خرید پستی هم امکان پزیر هست و برای همه شهرستان ها میفرسته ((من بیشتر وقت ها ازشون پستی خرید میکنم))
اره من هم باید حتما کار با نرم افزار Trucha رو یاد بگیرم;)

MK رو فکر کنم خراب باشه. ریجن J منظورمه. البته اگه آقا هومن از یه لینک دیگه دانلود کرده باشن. ممکنه درست باشه.
اینو من خودم مال وست رو دست کاری کردم. Trucha بازش نمی کرد. اوایل احتمال می دادم وست زده باشه خرابش کرده باشه. اما الان یه احتمال دیگه هم هست که خود نینتندو تدابیری اندیشیده باشه واسه باز نشدن و معلوم نشدن پارتیشن های دیسک. نمی دونم. باید منتظر باشیم ببینیم این پرنس عزیز چی خبر میده؟؟
پرنس جون ریجنت J هست دیگه. خبر MK رو بده حتما.
کار با Trucha کاری نداره. بیا پیش خودم یادت می دم.:sick:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این امتحانات تموم شد ما برگشتیم.:biggrin1:

MK رو فکر کنم خراب باشه. ریجن J منظورمه. البته اگه آقا هومن از یه لینک دیگه دانلود کرده باشن. ممکنه درست باشه.
اینو من خودم مال وست رو دست کاری کردم. Trucha بازش نمی کرد. اوایل احتمال می دادم وست زده باشه خرابش کرده باشه. اما الان یه احتمال دیگه هم هست که خود نینتندو تدابیری اندیشیده باشه واسه باز نشدن و معلوم نشدن پارتیشن های دیسک. نمی دونم. باید منتظر باشیم ببینیم این پرنس عزیز چی خبر میده؟؟
پرنس جون ریجنت J هست دیگه. خبر MK رو بده حتما.
کار با Trucha کاری نداره. بیا پیش خودم یادت می دم.:sick:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این امتحانات تموم شد ما برگشتیم.:biggrin1:

mk برای رجیون uc هست و متاستفانه برای j نیست
این اقا هومن هم متاستفانه تا تست نکنه بیرون نمیده و در حال حاضر دنبال کنسول uc هست که تست کنه((ولی حتما بازی بدون مشکل هست چون فقط رجیون j بازی مشکل داشت!))
بازی ها رسید دستم خبرشو اینجا میگم;)

بله که اومده. یه آپدیت داره که باعث دابل چنل شدن کنسولت میشه. باید پچش کنی.
البته این دابل چنل شدن با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه ولی اگه خیلی نگرانی پچش کن. من خودم پچش کردم.
البته من هنوز نگرفتم ولی گفتم بدونم که اومده یا نه:cheesygri

mk برای رجیون uc هست و متاستفانه برای j نیست
این اقا هومن هم متاستفانه تا تست نکنه بیرون نمیده و در حال حاضر دنبال کنسول uc هست که تست کنه((ولی حتما بازی بدون مشکل هست چون فقط رجیون j بازی مشکل داشت!))
بازی ها رسید دستم خبرشو اینجا میگم;)
برای من روی ntsc-j اجرا شذ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or