ممنون Prince جان ( آخر سر اسمتو نگفتی ) اینا رو خودت امتحان کردی ؟ آپدیت داره ( SSBB ) ؟ دمو نداره دیگه ؟ پرتو برای استان های دیگه هم میفرسته ؟ در ضمن بهت پیشنهاد میکنم کار با Trucha رو یاد بگیری در غیر این صورت حتما" چند تا بازی رو از دست میدی ...
آقا سروش SSBB 9 شما نسخه ی J هست ؟ Mario Kart چی ؟
MK رو فکر کنم خراب باشه. ریجن J منظورمه. البته اگه آقا هومن از یه لینک دیگه دانلود کرده باشن. ممکنه درست باشه.
اینو من خودم مال وست رو دست کاری کردم. Trucha بازش نمی کرد. اوایل احتمال می دادم وست زده باشه خرابش کرده باشه. اما الان یه احتمال دیگه هم هست که خود نینتندو تدابیری اندیشیده باشه واسه باز نشدن و معلوم نشدن پارتیشن های دیسک. نمی دونم. باید منتظر باشیم ببینیم این پرنس عزیز چی خبر میده؟؟
پرنس جون ریجنت J هست دیگه. خبر MK رو بده حتما.
کار با Trucha کاری نداره. بیا پیش خودم یادت می دم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این امتحانات تموم شد ما برگشتیم.:biggrin1:
بله که اومده. یه آپدیت داره که باعث دابل چنل شدن کنسولت میشه. باید پچش کنی.بازی boom blox تو ایران اومده؟
البته من هنوز نگرفتم ولی گفتم بدونم که اومده یا نه:cheesygriبله که اومده. یه آپدیت داره که باعث دابل چنل شدن کنسولت میشه. باید پچش کنی.
البته این دابل چنل شدن با آپدیت بعدی مشکلش حل میشه ولی اگه خیلی نگرانی پچش کن. من خودم پچش کردم.
ایشاا... می گیری. نگران نباش.:biggrin1:البته من هنوز نگرفتم ولی گفتم بدونم که اومده یا نه:cheesygri
برای من روی ntsc-j اجرا شذmk برای رجیون uc هست و متاستفانه برای j نیست
این اقا هومن هم متاستفانه تا تست نکنه بیرون نمیده و در حال حاضر دنبال کنسول uc هست که تست کنه((ولی حتما بازی بدون مشکل هست چون فقط رجیون j بازی مشکل داشت!))
بازی ها رسید دستم خبرشو اینجا میگم![]()