Primordial
کاربر سایت
خیلی باحاله از دستش نده واقعا" ارزش خریدن داره با Free loader اجرا میشهاین harvest moon چجوریه؟وضعیت اجراش چی ؟
okami چی؟
mario kart هم همون قفل 001 رو داره؟
به West زنگ بزننی برات میفرستهمیشه یک نفر یک سایتی رو به من معرفی کنه که به صورت آنلاین بازی Wii بفروشه؟؟(با پست)
این بریک چی هست؟؟
این کد 001 چیه؟؟؟
Firmware کنسوله دیگه مگه تو 360 نداری اونم داشت دیگهشنیدم بعضی ها میگن که من با 2.0 اجرا کردم.بعد اون یکی میگه من با 3.2 اجرا کردم.اینا چی هستن؟؟؟
خبر اینکه بازی های WiiWare برای دانلود اومده، خیلی دوست داشتنی، به راحتی هم نصب می شه، روی J و UC هم نصب می شه، defend your castle و lost wind خیلی باحالن
ضمنا یه unbricker هم ساخته شده برای اونایی که کنسول رو با آپدیت اشتباه بریک کردن، خوشحال باشید
با یه دستکاری کوچیک رو ایمیج بازی هر بازی ای اجرا میشهمن میخوام وی بخرم ولی شنیدم که بازیهای مهمش مثل super smash bros brawl رو دستگاههای کپیخور اجرا نمیشه ایا در مورد این بازی بخصوص این مسئله درست هست یا نه؟ چون بدون بازیهای مهم انحصاریش خریدن این دستگاه فایده ای نداره
Okami رو با Language Patcher پچش کنی میاد؛ 001 هم نداره!okami چی؟
جدی رو دستگاه های کپی هم اجرا میشن ؟! خیلی خوبه که!! لینک دانلود این دوتا رو میذاری؟! حجمشون فکر نکنم زیاد باشه!خبر اینکه بازی های WiiWare برای دانلود اومده، خیلی دوست داشتنی، به راحتی هم نصب می شه، روی J و UC هم نصب می شه، defend your castle و lost wind خیلی باحالن