جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

بازی هایی که دیروز گرفتم:

Red Steel

Monster Trux Arena

Go West: A Lucky Luke Adventure

Ghost Squad

همگی رو 3.0 اجرا شدن.

----------------------------------
پیشنهاد دوستانه: غیر از Red Steel ؛ بقیه آشغال بودن! از اونها دوری کنید... ;)

ببخشید یه سوال دیگه : از مرکزی گرفتی منظورم Red Steel ه
در ضمن بازی Bully یا Dragon Quest رو 3.0 اجرا میشه ؟ البته تو سایت wiki.gbatemp نوشته که UC این بازی رو J کار نمیکنه ولی شاید اونی که West زده UC نباشه ....

ببخشید یه سوال دیگه : از مرکزی گرفتی منظورم Red Steel ه
در ضمن بازی Bully یا Dragon Quest رو 3.0 اجرا میشه ؟ البته تو سایت wiki.gbatemp نوشته که UC این بازی رو J کار نمیکنه ولی شاید اونی که West زده UC نباشه ....

آره از مرکزی گرفتم! شانس آوردم Red Steel رو داشت خیلی وقت بود دنبالش بودم...

Bully رو 3.0 به احتمال زیاد اجرا میشه (با اینکه Wiki رو 3.2 تستش کرده ؛ ولی نباید مشکل خاصی داشته باشه؛ بیشتر بازی های خود نینتندو مشکل دارن).

Dragon Quest هم همیونطور که گفتی اجرا نمیشه! فکر نکنم وست PAL ـش رو بیاره چون عواقب داره! (فکر هم نکنم بازی جالبی باشه!)

--------------------------------
BREAKING!

Super Smash Bros Brawl USA (WiiZARD) : Tested on 3.2J & D2CKey with WBB. Must use DVD+R DL at 2084960 Layer Break with ImgBurn

خب خوشبختانه SSBB روی دستگاه های J اجرا شده!! البته با چیپ D2Ckey. شاید با Wiikey هم بشه یه کاریش کرد...

دوستان یه خبر خوب، SSBB رو دانلود کردم UCشو و تونستم با همون روشی که SMG رو رو چیپ WiiCan آشغالم بازی کنم، SSBB رو هم پچ کنم که بازی کنم، من DL شو دانلود کردم یعنی همه فیلم هاش هست و باید رو DVD DL رایت بشه، تست هم کردم، اولش یه آپدیت کوچیک می کنه که من چون دستگاهم هم UC هست نگران کننده برام نبود.
خلاصه اینکه خواستم این خبر خوب رو به همه بدم و بگم اگه کسی خواست بگه تا بهش بدم. اینم بگم که من قصد فروش و این جور چیزارو ندارم، فقط چون خودم حال می کنم وقتی یه بازی رو می تونم بازی کنم، دوست دارم بقیه هم حال کنن. غیر از SSBB و SMG که مشکل 001 ندارن دیگه چند تا بازی دیگه هم که اینجا پیدا نکردم دانلود کردم مثل tony hawk proving ground، super swing golf 2، MX VS ATV Untamed، Destroy all humans و dragon quest همشون هم UC هستن.

دوستان یه خبر خوب، SSBB رو دانلود کردم UCشو و تونستم با همون روشی که SMG رو رو چیپ WiiCan آشغالم بازی کنم، SSBB رو هم پچ کنم که بازی کنم، من DL شو دانلود کردم یعنی همه فیلم هاش هست و باید رو DVD DL رایت بشه، تست هم کردم، اولش یه آپدیت کوچیک می کنه که من چون دستگاهم هم UC هست نگران کننده برام نبود.
همه ما رو هم خوشحال کردی قربان!

البته راستش نمیدونم برای اجرا شدن این SSBB روی دستگاهای J , همین روش که شما رفتی باشه! اما از اونجایی که شما این بازی رو با مادچیپ مزخرف WiiCan اجرا کردی؛ جای بسی خوشحالی داره!

یه کم صبر میکنم ببینم چی میشه برای دستگاه های J. اگه گزارش ها مثبت بود مزاحمت میشم! (میشیم!)

خلاصه اینکه خواستم این خبر خوب رو به همه بدم و بگم اگه کسی خواست بگه تا بهش بدم. اینم بگم که من قصد فروش و این جور چیزارو ندارم، فقط چون خودم حال می کنم وقتی یه بازی رو می تونم بازی کنم، دوست دارم بقیه هم حال کنن. غیر از SSBB و SMG که مشکل 001 ندارن دیگه چند تا بازی دیگه هم که اینجا پیدا نکردم دانلود کردم مثل tony hawk proving ground، super swing golf 2، MX VS ATV Untamed، Destroy all humans و dragon quest همشون هم UC هستن.
خبر خوشحال كننده اي بود ، پس يعني اين بازي هم اگر بخوايم به طور طبيعي بازي كنيم مثل smg ميشه و ارور 001 ميده؟

ارور 001 می ده، ولی با trucha یه تغییر خیلی کوچیک توش می دید مشکل حل می شه، هم این هم SMG باید چک درایو رو خاموش کنید، اینم بگم که نصب trucha خیلی سادس و فقط اولش یکم سخته که بخواین keyشو تولید کنید که اونم اگه مدیران اجازی بدن می شه اینجا key رو گذاشت و همه استفاده کنن.
نکته اینجاست که من DL شو رایت کردم و مثل اینکه درایو های ما با DL مشکل داره یا DL من خیلی مارک آشغالی بود برای تو لودینگ اول گیر می کنه، اونم نسخه Single layer رو ساختم و کاملا اجرا شد و بازی هم کردم، در نسخه SL بخش SSE بازی دموهاش حذف شده، یه ترفندی زدم لودینگ اولش که رد شد SL رو در اوردم DL رو گذاشتم و تونستم DL هم بازی کنم، حالا باید فردا برم یه DL خوب بخرم ببینم چی می شه، ولی بازی کار می کنه، SL اونو هممون روی هر چیپی می تونیم بازی کنیم. برای دستگاههای j هم می شه پچ کرد که مشکلی پیش نیاد، ولی چون من j ندارم تضمین نمی کنم.
شاد باشید دوستان

من این کار رو کردم ارور نداد، بعد از اینکه key شو ساختی و اینا، image رو باز می کنی و تو پاتیشن دومش توی sysfiles یه فایل به اسم main.dol داره، اونو extract مس کنی بعد با hex editor مثل ultraedit یا هر چیزی که فایل رو هگزادسیمال نشون بده بازی می کنی، می ری به آدرس 0x4C0CCB و محتویاتشو از 0C تغییر می دی به 04 اونوقت با trucha روی فایل توی image، ریپلیس می کنی و در آخر اون پارتیشن رو دوباره sign می کنی، image رو رایت میکنی و برو حالشو ببر. اگه دستگاهت UC بگو برات DVD خودمو پیک کنم.

من بالاخره به هر بدبختی بود SMG رو برای UC خریم.:-"
آپدیت کرد ولی همون طور که معلومه ارور 001 رو داد.:((
Bully رو هم گرفتم بعد از آپدیت SMG اجراش کردم مشکلی نداشت. :love:
راستی اشکان جان شما تونستی SMG رو بازی کنی ؟
میشه یه رایت ازش بزنی برام پیک کنی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or