جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

خوب اين بازی MLB Power Pros عجب بازی بيخودی بود حیف اون امتیاز این سایت مسخره GameSpot. اصلاً از قابليت های ويموت استفاده نميکرد.
دوستان يه چند تا بازی ورزشی که از قابليت های اين ويموت بدبخت استفاده کنه به من معرفی کنيد يه چی تو مايه های Wii Spot.دعای خیر خیلی ها پشت سرتون خواهد بود.Wii play هم آشغال بود:دی

دوستان يه چند تا بازی ورزشی که از قابليت های اين ويموت بدبخت استفاده کنه به من معرفی کنيد يه چی تو مايه های Wii Spot.دعای خیر خیلی ها پشت سرتون خواهد بود.Wii play هم آشغال بود:دی
فکر نکنم بازی ورزشی برای Wii غیر از همون Wii sports چیز جالبی پیدا بشه!! :biggrin1:

این FIFA 08 رو که گرفتم ؛ افتضاح بود ؛ همه کنترل فوتبال رو دستکاری کرده بودن؛ فقط یه mini game جالب داشت ؛ اونم یه فوتبال دستی بود که باید با حرکت Wii remote بازی میکردی!! ولی PES فکر کنم خوب باشه ؛ نمی دونم اومده یا نه ولی باید از FIFA 08 خیلی بهتر باشه...

الان يه خورده بيشتر با اين بازی ور رفتم يه جا يافتم که مختص ويموت بودش که تقريباً مثل Wii Sport ميشد ولی واقع اي تر و بهتر از نظر گرافيکی و همچنين قوانين.خوشمان آمد.

اين Victorius Boxer چه جوریاست کسی دیده؟؟

سلام به همگی . دستگاه من J هستش. بازی سوپر ماریو را گرفتم . گفتند که با اون وستگاه را آپدیت کن . سوال آیا این آپدیت با ورژنهای قبلی کار میکنه ؟ در ضمن با دیسکهای اوریجینال چظور؟ بازی Endless ocean مشکلی بعد از این آپدیت نداره؟

دوستان این بازی Medal of Honor: Heros 2 چه جوریاست .منظورم بیشتر رو کنترل هستشا.ارزش دانلود داره؟؟
از لحاظ كنترل نسبت به خيلي از بازيها بهتره و گرافيك تقريبا خوبي هم داره، بازيه خوبيه امتياز خوبي هم گرفته آره ارزش دانلود رو داره البته به سليقه ي خودتم بستگي داره.;)

سلام به همگی . دستگاه من J هستش. بازی سوپر ماریو را گرفتم . گفتند که با اون وستگاه را آپدیت کن . سوال آیا این آپدیت با ورژنهای قبلی کار میکنه ؟ در ضمن با دیسکهای اوریجینال چظور؟ بازی Endless ocean مشکلی بعد از این آپدیت نداره؟

سلام.

با همون Super Mario Galaxy آپدیت کنید؛ هم بازی های کپی و هم اریجینال مشکلی براشون پیش نمیاد. Endless Ocean هم دستگاه های 3.0 رو بریک میکنه ؛ امتحانش نکن...

سلام.

با همون Super Mario Galaxy آپدیت کنید؛ هم بازی های کپی و هم اریجینال مشکلی براشون پیش نمیاد. Endless Ocean هم دستگاه های 3.0 رو بریک میکنه ؛ امتحانش نکن...

Endless Ocean اگه دستگاه J رو بريك كرده، آيا به اين معني است كه با uc سازگاره؟

آره چون ریجنش U/C ـه ؛ با دستگاه های U/C هیچ مشکلی نداره...

سلام اقا بهنام;)
این بازی دارای اپدایت هست؟
یعنی اگه رو کنسول uc بزاریم فیرمور کنسول رو افزایش میده؟؟؟الان چه بازیی در تهران موجود هست که مال uc باشه و کنسول رو اپدایت کنه((اخه اگه خدا بخواد قبل از عید مجدد کنسول میخرم:love: که بازم اگه خدا بخواد uc:love:))

سلام اقا بهنام;)
این بازی دارای اپدایت هست؟
یعنی اگه رو کنسول uc بزاریم فیرمور کنسول رو افزایش میده؟؟؟الان چه بازیی در تهران موجود هست که مال uc باشه و کنسول رو اپدایت کنه((اخه اگه خدا بخواد قبل از عید مجدد کنسول میخرم:love: که بازم اگه خدا بخواد uc:love:))

سلام prince جان!
آره اگه پولش رو داری بهترین کار ؛ خریدن U/C ـه! خودت هم که میدونی بیشتر بازی ها U/C هستن و دیگه مشکل آپدیت و... نداری.
این Endless Ocean هم آپدیت داره ؛ راستش نمیدونم چه آپدیتی هست ولی به احتمال زیاد 3.0U یا 3.1U باشه...
فقط یه چیزی: بازی های U/C برای اینکه دستگاه های J رو خراب نکنن؛ فروشگاه ها مثل West بازی های U/C رو پچ میکنن برای همین اگه بخوای کنسول U/C بگیری و بخوای آپدیتش کنی؛ مثلا باید بگی که SMG U/C پچ نشده میخوام! ;)

خب دوستان این Destroy All Humans: Big Willy Unleashed که یه جورایی منتظرش بودم متاسفانه با Wiikey بالا نمیاد!

Recognizes disc, locks up on load. Tested on 3.1J & Wiikey 1.9g

البته این برای نسخه U/C رو کنسول J هست؛ شاید نسخه PAL کار کنه! (شاید!)
===============================================
اما این Agatha Christie: And Then There Were None خوشبختانه کار میکنه که فکر کنم بازی خوبی باشه!

Tested with 3.1J, Wiikey 1.9g and without WBB
===============================================
این Nights: Journey Of Dreams هم که یکی از دوستان سوال کرده بود هم اجرا میشه رو 3.1.

NiGHTS: Journey of Dreams (WiiFi) :Tested on 3.1J & Wiikey 1.9g without WBB

آقا بهنام مطمئني كه Nights: Journey Of Dreams روي 3.0 نمياد؟

این wiki این بازی رو روی 3.1 اجرا کرده؛ به این معنی هم نیست که رو 3.0 نمیاد. ولی مثل اینکه مشکل آپدیت و این چیزا نداره؛ اگه میخوای امتحانش کنی؛ یه بار بذارش تو Wii ؛ اگه logo بازی نیومد؛ دیگه روش کلیک نکن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or