جدید ترین بازی های wii که در ایران هست

سلام و تشکر از اطلاع رسانی شما
metroid قاعدتا باید کار کنه ( تا جایی که یادم کنسول شما ورژن 3 هست )
mercury کلا روی J اجرا نمیشه ( تعجب میکنم چرا عطا یا کوروش به شما نگفته )
ضمنا اگه بازی خوبی خوب برای wii اومده که ما نیاوردیم حتما اعلام کنید حتما میاریم - چون راستش خودم در مورد wii خیلی uptodate نیستم

سلام. اینا یه سری از بازیها هست که تقریبا میشه گفت تو لیست شما نیست و جز بازیهای خوب Wii محسوب میشه ...

RE : Umbrella Chronicles
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure (بهترین بازی ادونچر سال از نظر Game Spot)
TombRider : Unnviersary
Crash of the Titans
Dewy's Adventure
Elebits
Kororinpa: Marble Mania
MySims

ممنون میشیم اگه لطف کنید و اینا رو به لیست بازیهاتون اضافه کنید ;) :love:

سلام و تشکر از اطلاع رسانی شما
metroid قاعدتا باید کار کنه ( تا جایی که یادم کنسول شما ورژن 3 هست )
mercury کلا روی J اجرا نمیشه ( تعجب میکنم چرا عطا یا کوروش به شما نگفته )
ضمنا اگه بازی خوبی خوب برای wii اومده که ما نیاوردیم حتما اعلام کنید حتما میاریم - چون راستش خودم در مورد wii خیلی uptodate نیستم
RE : Umbrella Chronicles خيلي وقته كه بچه ها مي خوان و هنوز نياورديد. اگرم ميشه فروشگاهاتون رو يكم بازيهاشو به روز بكنيد و بازيهاي جديد رو به اونجا هم بديد فقط طوري نباشه كه بيايم فروشگاه مركزي و از اونجا خريد كنيم.نمايندگي غربتون به خصوص شهرك اكباتان كه به تازگي افتتاح شده.
ممنون

آيا بازي هاي زير بئون مشكل هستند (روي 2.2 uc)

سلام
آيا بازيهاي زير رو كه پرتو داره روي 2.2 uc بدون مشكل هستند؟
كسي تست كرده؟

Marvel: Ultimate Alliance
Elebits
Excite Truck
Need for Speed Carbon
RedSteel
Looney Tunes Acme Arsenal
Spider Man Friend or Foe
Transformers

آخرین ویرایش:
The Fu*king Resident Evil : Umbrella Chronicles که یه ماه بیشتره که تو سایتتونه زنگ میزنم میگید بلاخره یه روز ظهر میارید:biggrin1:
Wii Sports J Region

این بازی متاسفانه با مشکل مواجه شده بود حتما حتما شنبه چند تا بازی اضافه میشه که اینم یکی از اوناس
این بازی(Sonic Riders: Zero Gravity) مدتی هست که منتشر شده شما نمیارین؟؟

اینم جز بازیهای شنبس

واقعا چرا بعضي از بازيها رو دستگاه اجرا نميشن؟! من تعداد زيادي از بازيهايي كه گرفتم اينطوريه ،يعني وقتي ميخوام برم تو بازي بازي اصلا اجرا نميشه و صفحه همونطور سياه ميمونه؟!:confused:
مشكل از dvd ها هست يا از اين مدچيهاي حساس و سوسول؟!
من ديگه خسته شدم از اينكه galaxy رو بازي نكردم. اولا هرچي كه گرفتم كار نكرد حالا شايد اورجينالشو بگيرم تا از اين بازي لذت ببرم. حالا اگه اورجينال بگيريم كه ديگه هيچ مشكلي نداره؟! يعني با مدچيپ كه كاري نداره؟! اورجينالشم دستگاه رو آپديت ميكنه؟!

متسفانه کنسول wii بدترین کنسول برای خوندن بازیهای کپی هستش . من روی کنسول خودم رو یکبار ایستاده میزارم بازی اجرا میشه یکبار میخوابونمش اجرا میکنه !:eek:

آره یه کم دیر بازی ها رو میارید، اما یه چندتا هست که لطفا فراموش نشه:

Resident Evil :Umbrella Chronicles
Super Smash Bros: Brawl : این هنوز نیومده ، حدود 1 ماه دیگه میاد.
Red Steel
Excite Truck : این دوتا قدیمی هستن ولی شما هنوز نیاوردید...

==========================================================

در ضمن من نمی دونم چرا بعضی بازی ها رو فقط ریجن J میارید :confused:، مثل همین Tramua Center که اگه انگلیسی بود خیلی بازی باحالی بودش...!

excite truck و redstill رو خیلی وقته آوردیم احتمالا توی مغازه تموم شده
سلام. اینا یه سری از بازیها هست که تقریبا میشه گفت تو لیست شما نیست و جز بازیهای خوب Wii محسوب میشه ...

RE : Umbrella Chronicles
Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure (بهترین بازی ادونچر سال از نظر Game Spot)
TombRider : Unnviersary
Crash of the Titans
Dewy's Adventure
Elebits
Kororinpa: Marble Mania
MySims

ممنون میشیم اگه لطف کنید و اینا رو به لیست بازیهاتون اضافه کنید ;) :love:

ممنون بابت اطلاع رسانی حتما چک میکنم

RE : Umbrella Chronicles خيلي وقته كه بچه ها مي خوان و هنوز نياورديد. اگرم ميشه فروشگاهاتون رو يكم بازيهاشو به روز بكنيد و بازيهاي جديد رو به اونجا هم بديد فقط طوري نباشه كه بيايم فروشگاه مركزي و از اونجا خريد كنيم.نمايندگي غربتون به خصوص شهرك اكباتان كه به تازگي افتتاح شده.
ممنون

بله حتما الان همه نمایندگی ها ( غیر از یکی از شعب غرب ) همه بازیهای جدید رو همزمان با ولیعصر دریافت میکنن

با سلام من یک سوال داشتم من دستگاهم semi brick شده با اجرای metroid prime الان می خوام از این حالت در بیاد هم چنین آیا من میتونم supet mario و rayman2 و medal of .. را اجرا کنم یا امکان داره کاملا brick بشه لطفا یکی از دوستان جواب بدن من میخوام الان این بازیها رو اجرا کنم یا نه

با سلام من یک سوال داشتم من دستگاهم semi brick شده با اجرای metroid prime الان می خوام از این حالت در بیاد هم چنین آیا من میتونم supet mario و rayman2 و medal of .. را اجرا کنم یا امکان داره کاملا brick بشه لطفا یکی از دوستان جواب بدن من میخوام الان این بازیها رو اجرا کنم یا نه
با اين كار دستگاه شما brick ميشه چون اين بازي firmware آپديت نداره و فكر كنم براي اجرا هم 3.1 بخواد، شما بايد بازي super mario galaxy رو رو دستگاهتون اجرا كنيد چون دستگاه رو به 3 آپديت ميكنه.

انگلیسی.
از West نمایندگی شرق.
میگم این Truama Center رو کسی به اون جاییش رسیده که یارو دکتره خودشو سوزونده؟
میدونم چه جوری عمل کنم ولی تازه نصفشو جایگزین کردم زمانم تموم میشه !!! :((

انگلیسی.
از West نمایندگی شرق.
میگم این Truama Center رو کسی به اون جاییش رسیده که یارو دکتره خودشو سوزونده؟
میدونم چه جوری عمل کنم ولی تازه نصفشو جایگزین کردم زمانم تموم میشه !!! :((

جدی ؟!

من از شعبه مرکزی تو ولیعصر گرفتم ؛ ولی ژاپنیه! ;)

چطور؟!!!

همونطور که قول داده بودم این بازیها رو آماده کردم .
فردا عصر یا پسفردا صبح (حداکثر) برای فروشگاه ها ارسال میشه

Sonic Riders Zero Gravity
Resident Evil Umberella
Nitro Bike
Zack & Wiki

احتمالا یکی دو بازی دیگه هم اضافه بشه که اینجا میتونید چک کنید
http://www.westgame.ir/fa/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or