Primordial
کاربر سایت
metroid to rahe are mitoonam bazi konam .com ham sobh bordam bad az zohr gereftam reza janامين جان دستگاه رو براي آپديت بردي دات كام چقدر طول كشيد؟ metroide prime3 رو الان مي توني بازي كني؟
metroid to rahe are mitoonam bazi konam .com ham sobh bordam bad az zohr gereftam reza janامين جان دستگاه رو براي آپديت بردي دات كام چقدر طول كشيد؟ metroide prime3 رو الان مي توني بازي كني؟
شما كه هنوز دستگاهت رو كپي خور نكردي اونوقت چطور مي خواي بازيه كپي روش اجرا كني؟!من دستگاهم uc هست و کپی خورش هم نکردم حالا میخوام یه بازی بخرم که j هست میخواستم بدونم اجرا میشه و اگه میشه این قضیه بریک شدن برای من که کپی نکردم هم پیش میاد؟مثلا اگه آپدیت داشته باشه؟
خوب چرا كپي خورش نمي كنيد؟! جواب سوالتونو دقيق نمي دونم ولي دستگاههاي j كه كپي خور شده گويا بازيهاي uc رو اجرا ميكنه ولي در مورد اورجينال نمي دونم!آقا من کی گفتم بازی کپی میخوام اجرا کنم بازی که میخوام بخرم اورجیناله ولی j هست
میخواستم بدونم این مشکل بریک شدن تو آپدیت با بازی که هم ریجن دستگاه نیست برای دستگاه کپی خور نشده و بازی اصل هم اتفاق میافته یا نه؟
چون دستگاه شما کپی خور نیست (مادچیپ نداره) ، اصلا بازی از ریجن های دیگه رو اجرا نمی کنه و error ریجن میده. به مرحله آپدیت هم نمی رسه.میخواستم بدونم این مشکل بریک شدن تو آپدیت با بازی که هم ریجن دستگاه نیست برای دستگاه کپی خور نشده و بازی اصل هم اتفاق میافته یا نه؟
آقایون وست گیم 4-5 روزه پدر منو در اورده هیچ جایی رو نمیشناسید RE:Umbrella Chronicles داشته باشه؟ من مردم!
راستی تلفظ درست Chronicles چیه؟ من میگم چرونیکلز ولی فک کنم اشتباهه
شاید دوست نداشته باشه شما حال کنی.سلام، داداشم شما که wii داری چرا عکسشو نمیندازی زیر آواتارت ما هم حال کنیم بابا!
fifa 08رو نمیدونم ولی ریمن نه مشکلی بیش نمیادبالاخره نمايندگي west محل ما هم اومد يعني شهرك اكباتان:cheesygri
من بازيهاي rayman rabbids2 و fifa08 رو گرفتم ورژن دستگاهمم 2 هست مشكلي كه پيش نمياد؟!
بالاخره نمايندگي west محل ما هم اومد يعني شهرك اكباتان:cheesygri
من بازيهاي rayman rabbids2 و fifa08 رو گرفتم ورژن دستگاهمم 2 هست مشكلي كه پيش نمياد؟!