Primordial
کاربر سایت
Nitro Bike چه region اي است؟همونطور که قول داده بودم این بازیها رو آماده کردم .
فردا عصر یا پسفردا صبح (حداکثر) برای فروشگاه ها ارسال میشه
Sonic Riders Zero Gravity
Resident Evil Umberella
Nitro Bike
Zack & Wiki
احتمالا یکی دو بازی دیگه هم اضافه بشه که اینجا میتونید چک کنید
http://www.westgame.ir/fa/
سبک که نمیشه گفت توی بازی ما نقش یه جراح رو داریم که باید افراد مختلف با مشکلات مختلف رو درمان کنیم مثلا یکی تو تنش شیشه رفته که باید شیشه رو در آورد و زخم رو بخیه کرد و اگه موقع در آوردن شیشه ها یا بخیه زدن دستت زیاد بلرزه جون اون کم میشه و وقتی تموم بشه میتونی با شک نجاتش بدی و اگه موفق نشی میمیره بازی که واقعا جالبه البته من بازی نکردم ولی یه دمو از گیم پلیش دیدم که واقعا محشر بود اومدم تهران هر دو شمارشو میگیرماین truma center تو چه سبکی هست حالا؟قشنگ هست؟
پس خدارو شكر همه ي بازيها اين دفعه اومدخب دوستان چندتا بازی جدیدی که امروز گرفتم:
No More Heroes: بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Resident Evil: The Umbrella Chronicles : روی فیرمور 3.0 اجرا میشه. صدا انگلیسی و نوشته ها ژاپنی
Zack & Wiki: Quest for the Barbaros' Treasure : بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Sonic Riders: Zero Gravity : بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Endless Ocean : هنوز امتحانش نکردم!!
uc يا j؟ با چه بازي آپديت به 3.0 كرديد و از كجا گرفتيد.خب دوستان چندتا بازی جدیدی که امروز گرفتم:
No More Heroes: بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Resident Evil: The Umbrella Chronicles : روی فیرمور 3.0 اجرا میشه. صدا انگلیسی و نوشته ها ژاپنی
Zack & Wiki: Quest for the Barbaros' Treasure : بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Sonic Riders: Zero Gravity : بدون مشکل روی فیرمور 3.0 اجرا میشه
Endless Ocean : هنوز امتحانش نکردم!!
ببخشید به جای شما جواب میدم اقا بهنامuc يا j؟ با چه بازي آپديت به 3.0 كرديد و از كجا گرفتيد.
برای Uc کی میاد ؟