اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
لجبازی نیست بیشتر اقتصاده.کارت باید رو رنج قیمتیش بمونه و هم اینکه به سری بعدش ضربه نزنه.
3070 و 3060ti دو تا کارت 1080 و 1440 هستند و برا یه رده اومدن.و تفاوتشون رو فریم بهتر تو این دو رزولوشنه.
که همین الانم rt رو فعال کنی با dlss هم رو 60 میمونن
اتفاقا من میزان مصرف رم رو توی بازی هایی که تا الان اومدن و رزوبیشین 4K با کارت های AMD و Nvidia رو دیدم. این 16 GB رم توی کارت AMD کاملا بیخود و غیر ضروریه. در حال حاضر نیاز زیادی به رم نیست. 3070 که مشکلی نداره و شاید به یه 3080 ti نیاز باشه.
چه عجب ناظم سایت اومد از انویدیا انتقاد کرد من که هر چی می گفتم بقیه می گفتن داری سرکوب می کنی به amd فنی منو متهم کردنسری 3000 عرضه شده و همه ی نگاه ها به 3070/3080 و این آخری هم که با بنچمارکا و قیمت مناسبترش به طرز عجیبی جلب توجه کرده و اکثرتون برای خریدش تیز کردیناما من یه مقداری نظرم با سایر دوستان متفاوتره ( شایدم هم سو باشین و صداتون در نیومده
) . دوستانی که با رزولوشن 4k بازیارو انجام میدن حتما میدونن که اگه مقدار V-Ram تون پایین باشه یه سری از عناوین اجازه دسترسی به امکانات بیشتر گرافیکی رو بهتون نمیده و نمیتونید بازی رو با ماکسیموم جزییات انجام بدین . یادم میاد اون موقع Resident evil 2 remake رو من براحتی با 1080TI روی 4k انجام میدادم . در صورتی که دوستانی داشتم که بخاطر داشتن Vram 8 تا یه حدی میتونستن به تنظیمات گرافیکی دسترسی داشته باشن. حالا من نمیدونم این محدودیت برمیگرده به سازنده بازی و یا متوجه کارت گرافیک میشه . چون تعداد بازیای اینچنینی که دیدم خیلی زیاد نیس . اون موقع ها ( ۳/۴ سال پیش
) کارتای 1070 , 1080 همشون با Vram 8 عرضه شدن . اینهمه تکنولوژی و علمشون تو اینمدت پیشرفت کرده بازم ۸ گیگ ؟
البته فکر میکنم کارتای 3070/3060ti برای دقت تصویر 1080p ساخته شدن که کاملا هم این مقدار رم براشون کافیه . منتها لعنتیا تو رزولوشن های بالاتر هم دارن خوب کار میکنن
وقتی این دوتا فاکتور رو باهم شامل نمیشن یمقدار حداقل برای من مایوس کننده س .
بنظر من کنار این کارتهای عرضه شده ( فارغ از قیمت فعلی شون ) یه نیم نگاهی هم به 2080ti داشته باشین ' تو رنج 20~22 بنظرم انتخابی ایده آله . شاید الان نه ' اما سر و کله آگهی هاشون تا عید پیدا میشهتا اون موقع هم من جز Cyberpunk ( که اتفاقا هم با 2080ti یه مانور جذاب داد
) من عنوان سنگینی که نیاز به گرافیک فوق العاده داشته باشه به ذهنم نمیرسه ! پس خیلی برای خرید کارت عجله نکنید . همین سری ۳۰۰۰ ها هم تا اون موقع قیمتشون مناسبتر میشه . البته اگه از بلایای طبیعی و غیر طبیعی جان سالم بدر بردیم
![]()
من فقط یک چیز را در نظر گرفتم ...
وقتی یک تجربه ی اشتباه در میاد نباید بار دوم تکرارش کرد!
از 780TI و 780 که بگذریم ... میدونیم که 970 به خاطر رمش ضربه خورد و نه فقط توی بازی که توی کار کردن هم مشکل داشت با چند تا نرم افزار . در واقع بازدهی هسته ی گرافیک بیشتر از بازدهی رمش بود (گلوگاه رم)
الان یا تا دو سال دیگه مشکلی ندارند ولی سال سوم با به بلوغ رسیدن نسل جدید ...احتمال تکرار تجربه ی اشتباه زیاد هست و اینکه 3070 تبدیل بشه به یک 970 دیگه ...!
بحث فقط رزولوشن بازی نیست ... بازی RDR2 توی همین نسل ... حتی با رزلوشون 1080 نیاز به حداقل 6 گیگ رم داشت برای نرم اجرا شدن!
ما الان میان نسلی نیستیم ! مشخص نیست نسل جدید قرار هست چه مقدار به Vram وابسته باشه.
چیزی که قابل پیش بینی نیست این مساله هستش که طراحان و برنامه نویس های انجین جدای از تیم های انویدیا و مایکروسافت ... چه چیزهایی را اضافه میکنند برای بهبود کیفیت بصری بازی ها
چون گرافیک در اولویت هستش براشون تا پرفورمنس و جیب ما ...(خیلی سخت تر شده پیش بینی)
و اینکه منظورم از لجبازی عمدی نیستش ... گفتم شبیه به لجبازی شده یعنی چیزی که مشتری را سر در گم کرده(مخصوصا گیم دولوپر ها را)
حتی بنچ مارک ها خیلی پیچیده تر از نسل های قبلی شده با این تفاوت های زیاد بین مشخصات و فیچر های دو شرکت
چه عجب ناظم سایت اومد از انویدیا انتقاد کرد من که هر چی می گفتم بقیه می گفتن داری سرکوب می کنی به amd فنی منو متهم کردن
20 تا 22 که امکان نداره الان پیدا بعدا هم بعید می دونم درسته که با 25 الان مدل درپیتی 3070 پیدا می شه اما عاقل ها اگر اهل دست دوم باشن قطعا 2080ti انتخاب می کنن چون دقیقا قدرتش با 3070 یکیه و حتی برعکس 3080 توی تمامی ری ها هم تقریبا پرفورمنس یکسانی دارن چه ری چه dlss کلا کارت خیلی غولیه که منم داشتم اما؟
اما چی 2080ti کلا امار خرابیش خیلی بالا هست خرابی بی دلیلش اونم 2080ti به مراتب هم بهتر از 3070 اورکلاک می شه اما بی دلیل خرابیش هم زیاده منم برای همین بیخیالش شدم و الا این کارت تا 3 سال دیگه جوابه
کلا 3060 برای 1080 خوبه 3080 هم برای 2k خوبه برای 4k هم 2 3 سالی جواب می ده بستگی به اینده داره اما کلا 3080 پرفورمنس عجیبی در 4k داره به خاطر gddr6x
به نظرم کسایی که می خوان بخرن الان وقتشه دیگه زمان رو از دست ندن بی خودی منتظر ارزونی بیشتر نباشید هم خبرای بدی در راهه هم باز انویدیا گفته فصل اول 2021 هم شرایط درست نمی شه بدترم شده امار جدید پوشش تنها کمتر از 10 درصد تقاضا ها هست. الان هیچ کجای دنیا کارت نیست یا ایبی فقط هست جز ایران
حتی کلا هم از نظر من درست قطعی نمی شه چون باز کارت ها بیش از حد برای ماین خوب هستن و کلا رنگ قیمت msrp برای این نسل حرامه ظاهرا
برا یه کمپانی تجربه اشتباه یعنی سقوط فروش،ولی انویدیا رکورد فروشش رو تو همین سه ماهه زد.من فقط یک چیز را در نظر گرفتم ...
از 780TI و 780 که بگذریم ... میدونیم که 970 به خاطر رمش ضربه خورد و نه فقط توی بازی که توی کار کردن هم مشکل داشت با چند تا نرم افزار . در واقع بازدهی هسته ی گرافیک بیشتر از بازدهی رمش بود (گلوگاه رم)
الان یا تا دو سال دیگه مشکلی ندارند ولی سال سوم با به بلوغ رسیدن نسل جدید ...احتمال تکرار تجربه ی اشتباه زیاد هست و اینکه 3070 تبدیل بشه به یک 970 دیگه ...!
بحث فقط رزولوشن بازی نیست ... بازی RDR2 توی همین نسل ... حتی با رزلوشون 1080 نیاز به حداقل 6 گیگ رم داشت برای نرم اجرا شدن!
ما الان میان نسلی نیستیم ! مشخص نیست نسل جدید قرار هست چه مقدار به Vram وابسته باشه.
چیزی که قابل پیش بینی نیست این مساله هستش که طراحان و برنامه نویس های انجین جدای از تیم های انویدیا و مایکروسافت ... چه چیزهایی را اضافه میکنند برای بهبود کیفیت بصری بازی ها
چون گرافیک در اولویت هستش براشون تا پرفورمنس و جیب ما ...(خیلی سخت تر شده پیش بینی)
و اینکه منظورم از لجبازی عمدی نیستش ... گفتم شبیه به لجبازی شده یعنی چیزی که مشتری را سر در گم کرده(مخصوصا گیم دولوپر ها را)
حتی بنچ مارک ها خیلی پیچیده تر از نسل های قبلی شده با این تفاوت های زیاد بین مشخصات و فیچر های دو شرکت
من فقط یک چیز را در نظر گرفتم ...
خب دیگه اشتباهتون همینجاست. توقع دارید 970 که 6 سال پیش تولید شده یدون هیچ مشکلی براتون کار کنه. توی این 6 سال سه نسل جدید عرضه شدن. در حال حاضر با کارت های جدید Nvidia تا دو سه سال که مطعنم مشکلی پیش نمیاد. نهایت یه 3080 ti مشکل رو حل میکنه. شما به ایران نگاه نکنید که باید با اینجور کارت ها بسازیم. گیمر ها حداقلش دیگه رفتن یه 5700xt یا 2070s خریدن.کاملا باهات موافقم احسان . شاید خیلی از دوستان تا حالا با مشکل کمبود V-ram تو تنظیمات گرافیکی بازیها مواجه نشده باشن . یکی از اصلی ترین دلایلش هم انجام بازیها روی رزولوشن 2k , 1080 هست که خیلی کمبود V-ram حس نمیشه . اما برای کسانی که دوس دارن بازیهارو رو ماکسیموم جزییات روی 4k انجام بدن واقعا حس بدیه که خود بازی بهت اجازه نده که از یه حدی بیشتر نتونی آپشنهای گرافیکی رو بالاتر ببری و با اخطار کمبود V-RAM بدرقه ت کنهاینکه 3070 , 3060ti ( چه قیمتی و چه از لحاظ کارایی ) کارتای فوق العاده ای هستن که اصن شکی توشون نیس . پیکان انتقاد من (
) اینه که بعد از گذشت ۲/۳ نسل چرا همچنان با استاندارد ۸ گیگ دارن کارو ادامه میدن ؟ شخصا چون بارها برام کمبود V-ram مشکل ساز شده و عملا نمیتونستم تنظیمات گرافیکی بعضی بازیهارو تا یه سقفی بیشتر بالا ببرم ' به این نتیجه رسیدم که مدتهاس ۸ گیگ رم تاریخ مصرفش گذشته و ترجیح میدم کارتیو بگیرم که حداقل این مشکلو نداشته باشه !
این ویدیو بنچمارک کارتای قدیمیتر با بازیهای بروز ۲۰۲۰ هستش . فارغ از اینکه هممون میدونیم 980TI زمان خودش چه کارت فوق العاده ای بود ( البته داغ و پرمصرف ) اما خب میبینیم بخاطر داشتن V-ram 6 گیگ که از زمان خودش جلوتر بود همچنان داره پا به پای کارتای میان رده امروزی حرکت میکنه و نفس میکشه . در صورتی که شاید کارتای سری 900 خیلی نتونن از پس بازیای امروزی بر بیان و بشدت گلوگاه بشن !
والا به منم از این چیزا کم نمیگفتنحرف حق رو باید گفت دیگه ' یکم تمرین کن نظر شخصی تو بدی و خیلی دنبال نقل قول کردن اینو اون نباشی
شاید تو ذهن مخاطب این حس بوجود اومد که ارشاد شدی و فن بازیو گذاشتی کنار
![]()
کارت های AMD که کلا برای بازی های نسل بعدی از نظر من رد شده (به خاطر ساپورت ضعیف DXR و نبود DLSS) بار ها گفتم ...برا یه کمپانی تجربه اشتباه یعنی سقوط فروش،ولی انویدیا رکورد فروشش رو تو همین سه ماهه زد.
لیست بالا رو برا همین زدم.عمده بازار دست میان رده هاست. و تو جاهایی اختلاف 50 و 100 داره. افزایش رم اینبار رو تو میان رده ها ایجاد میکنه.و کارت رو از جامعه هدف دور میکنه و باعث میشه سری خریدار عوض بشه.
پس یا باید از قدرت بزنه یا رم.amd سه نسل پیش کارت 8 گیگی 470 زد. الان کاراییش کجاست.کی از این 8 گیگ استفاده کرد.تقریبا تو رده کارت 1060 بود.رم بیشتر داشت ولی 1060 هنوز هست ولی اون دیگه نیست.
پارسال تو دو نسخه 4 و 8 گیگ 5500xt عرضه شد با 170 و 200 که اختلافشون رو رم بود. , و در سطح یک دو درصد فریم بخاطر کلاک.
ولی کارت 1650.که 150 دلار بود و با 4 گیگ رم هم سطحشه.و بخاطر 50 دلار ارزونتر بازار اون قسمتو گرفته.ولی 4 گیگ که بلا استفاده بود برا این کارت،دیگه میشد رقیبش 5500xt.
الان اون 5500xt از اون رم میتونه تو 1080 استفاده کنه.
بحث گیم دولوپرها هم متفاوته. اونا رو ولشون کنی بازی رو از سر و ته بهینگی میزنن.همون rdr ای که میگی آپدیت vram کمتر نگرفت. پس هر چی ببری بالاتر اونا هم بیخیالتر میشن.
تاریخ خبر مال January 26, 2015 هستش و نه 6 سال بعد !خب دیگه اشتباهتون همینجاست. توقع دارید 970 که 6 سال پیش تولید شده یدون هیچ مشکلی براتون کار کنه. توی این 6 سال سه نسل جدید عرضه شدن. در حال حاضر با کارت های جدید Nvidia تا دو سه سال که مطعنم مشکلی پیش نمیاد. نهایت یه 3080 ti مشکل رو حل میکنه. شما به ایران نگاه نکنید که باید با اینجور کارت ها بسازیم. گیمر ها حداقلش دیگه رفتن یه 5700xt یا 2070s خریدن.
خب منم میگم نباید از کارتهایی که 6 - 7 سال پیش تولید شدن انتظار داشتی باشی که همه چیزشون اوکی باشه.کل صحبت من هم در ادامه ی مشکلات کارت 970 بود که از نظر من وقتی هسته ی یک کارت بازدهی بیشتری نسبت به حافظه یا بر عکس داشته باشه ...
به اصطلاح میگیم مچ نیست فلان قطعه ... حالا چه یکسال گذشته باشه چه 7 سال ! و این را بیشتر کسایی که 970 دارند بهتر میتونند حس کنند
بعید میدونم کسی که کارت 970 یا 780 داره الان (نه اینکه 5 سال پیش داشته) به میزان رم حساس نباشه.
فقط شما نیستی اگر هم تعداد کمی میبینی اینجا بحث میکنیم دلیل بر این نیست که ما هم این مقدار پول میدیم (کلا علاقه داریم به این بحث)دیگه حتی نمیشه یک کارت میان رده رو هم خرید، کسی هست اینجا بخواد 30 تا 40 میلیون بده 3080 یا 3090؟منم 970 دارم و کم کم داره کم میاره، مخصوصا از این رم 3.5 گیگش حتی رو 1080 بیشترین پولی که میتونم بزارم کنار دیگه فوقش بترکه و اخرش باشه 10 میلیونه
که با این پول هم فکر نکنم مترسک بهم بدن چه برسه کارت گرافیک....
![]()
فقط شما نیستی اگر هم تعداد کمی میبینی اینجا بحث میکنیم دلیل بر این نیست که ما هم این مقدار پول میدیم (کلا علاقه داریم به این بحث)
ممکنه شرایط خاصی باشه برای افراد کمی که مثلا پولش را چند سال پیش تبدیل کرده به دلار و الان به جای یک بالا رده سعی میکنه یک میانرده بگیره
بازار دست دوم فعلا راه حل هستش البته با آگاهی به سلامت قطعه
چند نفر خیلی محدودی هم... خوب پول مفت حتما دارند و دلال را ساپورت میکنند
این حرفا رو ول کنهمین سایت خودش دلال ساپورت من قیمت ps5 زدم بعد زیرش زدم عجله نکنید برای خرید به زودی نصف می شه قیمت ها(عین همین حرف رو برای 3080 هم زدم و دیدید که نصف شد قیمتش)
بعد من اخطار گرفتم به دلیل ارسال اسپم تبلیغاتی
یعنی منی که می گم گرون نخرید اسپم می دم و دارم تبلیغ می کنم؟
دیگه تشریحش با خودتون جالبه که توی این تاپیک هر چی دلمون بخواد می گیم راجب قیمت بحث می کنیم حتی می شه راجب پردازنده نسل جدید هم بحث کرد اما تاپیکی مشابه قیمت ps5 فقط باید قیمت گذاشته بشه بدون ذکر منبع
خوب من نمی فهمم اگر قراره منبعش گذاشته نشه راجبش هم بحث نشه چه کاریه تاپیک جمع کنید بره دیگه الان منم می رم الکی می زنم ps5 شده 10 ملیون تومن کی به کیه
View attachment 184516
باید طلا گرفت مدیر سایت رو برای این حجم از دیکتاتوری![]()