اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
میدونم چی میگی. قبول دارم 3080 هم رم کمی داره.به درستی و نادرستیش کار ندارم ولی این اقتصاده و اقتصاد هم به نوعی سیاسته.کارت های AMD که کلا برای بازی های نسل بعدی از نظر من رد شده (به خاطر ساپورت ضعیف DXR و نبود DLSS) بار ها گفتم ...
مگر اینکه تغییری ایجاد بکنه که بعید میدونم ...
در مورد آینده ی این نسل هم من جرات ندارم پیش بینی قطعی کنم
هنوز MESH SHADING از ULTIMATE DX12 روی بازی ها اجرا نشده
احتمالش زیاد هست که یکی از شرکت ها یکدفعه بازی بزنه با این فیچر یا فیچر های دیگه
مختصات صدها میلیارد ها ورتکس را چطوری میشه کنار مثلا 6 گیگ رم اشغال شده برای بافت و سایه و .... گذاشت ؟!
فکرش را بکن یه آپشن هست که مقلا نوشته MESH SHADING ... کنارش هم اخطار زده باید رم بالای 8 داشته باشید ...(تازه این عدد تبلیغاتی هستش و همیشه بیشتر از این مقدار نیاز داره)
این البته احتمالات هست با توجه به تجربه ی گذشته
تاریخ خبر مال January 26, 2015 هستش و نه 6 سال بعد !
Why Nvidia's GTX 970 slows down when using more than 3.5GB VRAM
کل صحبت من هم در ادامه ی مشکلات کارت 970 بود که از نظر من وقتی هسته ی یک کارت بازدهی بیشتری نسبت به حافظه یا بر عکس داشته باشه ...
به اصطلاح میگیم مچ نیست فلان قطعه ... حالا چه یکسال گذشته باشه چه 7 سال ! و این را بیشتر کسایی که 970 دارند بهتر میتونند حس کنند
بعید میدونم کسی که کارت 970 یا 780 داره الان (نه اینکه 5 سال پیش داشته) به میزان رم حساس نباشه.
اخر نسل؟ تقریبا هیچ کدام 3090 فقط می شه به طور قطعی گفت که خیلی گرونه 3080 هم احتمالا بشه برای 1080سلام
یه کارت برای رزولوشن ۱۰۸۰ که تا آخر نسل همه بازی هارو رو مدیوم ۶۰ فریم اجرا کنه کدوم یکی از این مدلهای جدیده؟
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
با توجه به تعداد RT core های هر کارت انتظار دیگهای هم نمیشه داشت چون فرقی هم ندارند هسته های نسل جدید تو گرافیکا، در تست اول 3080 با 68 عدد داره 47 فریم میگیره و 3070 با 46 عدد نسبت بگیرید باید 31.8 فریم بگیره که تو چارت شما 32 فریم گرفته در تست دوم جالبه که اگر دقت کنید 3070 به نسبت باید 35 فریم میداده ولی نزدیک به 38 فریم داده. قضیه بهتر عمل کردن نیست در واقع، هر چی پول بدی آش میخوری به هر شکل.![]()
![]()
عملا فقط 3080 با 3090 هستن که هسته های rt شون بهتر عمل می کنن برای 3060ti یا 3070 چندان فرقی نسل جدید اعمال نمی کنه.
در تست اول 3080 تا 50 درصد بهتر عمل کرده در تست دوم بیش از 40 درصد
3090 هم تست اول 20 درصد از 3080 در تست دوم 19 درصد بهتر عمل کرده
مشکل از شماست چون عین خیلی های دیگه توهم توطئه دارید کلا زمانی که کسی حرف می زنه گوش نمی دیم ببینیم طرف داره چی می گه یا دنبال سوژه کردن طرف هستیم یا اینکه حتما توطئه ای داره.با توجه به تعداد RT core های هر کارت انتظار دیگهای هم نمیشه داشت چون فرقی هم ندارند هسته های نسل جدید تو گرافیکا، در تست اول 3080 با 68 عدد داره 47 فریم میگیره و 3070 با 46 عدد نسبت بگیرید باید 31.8 فریم بگیره که تو چارت شما 32 فریم گرفته در تست دوم جالبه که اگر دقت کنید 3070 به نسبت باید 35 فریم میداده ولی نزدیک به 38 فریم داده. قضیه بهتر عمل کردن نیست در واقع، هر چی پول بدی آش میخوری به هر شکل.
در مورد 3060Ti و 3070 که با توجه به قیمتشون کارت های بسیار عالیی هستند برای نسل جدید در کل حالا شاید 3070 با 2080Ti و 3060Ti با 2080S فرقی کمی داشته باشند ولی مهم قیمت کارتا هست که ارزش اونا رو بالا میبره.
نمیدونم مشکل از من هست یا کلا شما این Vibe رو به آدم میدهید بعضی وقتی ها که چیزی که من خریدیم خیلی از بقیه چیزا بهتره.
صحبت شما درسته و 3080 تقریبا پرچمدار اصلی این نسله مثل 2080ti با 68 هسته rt.با توجه به تعداد RT core های هر کارت انتظار دیگهای هم نمیشه داشت چون فرقی هم ندارند هسته های نسل جدید تو گرافیکا، در تست اول 3080 با 68 عدد داره 47 فریم میگیره و 3070 با 46 عدد نسبت بگیرید باید 31.8 فریم بگیره که تو چارت شما 32 فریم گرفته در تست دوم جالبه که اگر دقت کنید 3070 به نسبت باید 35 فریم میداده ولی نزدیک به 38 فریم داده. قضیه بهتر عمل کردن نیست در واقع، هر چی پول بدی آش میخوری به هر شکل.
در مورد 3060Ti و 3070 که با توجه به قیمتشون کارت های بسیار عالیی هستند برای نسل جدید در کل حالا شاید 3070 با 2080Ti و 3060Ti با 2080S فرقی کمی داشته باشند ولی مهم قیمت کارتا هست که ارزش اونا رو بالا میبره.
نمیدونم مشکل از من هست یا کلا شما این Vibe رو به آدم میدهید بعضی وقتی ها که چیزی که من خریدیم خیلی از بقیه چیزا بهتره.
وقتی gpu دو کارت 3070 و 3060ti تقریبا یکی هست اونوقت چجوری کارت 3060ti که 100 دلار کمتره سود بیشتری داره؟اما چرا این بخث رو راه انداختم؟ چون انویدیا هایپ زیادی کرد که در ری خیلی نسل جدید بهتر عمل می کنه هر چند مشابه همه ی تبلیغات در حد تبلیغاتش نبود اما واقعا بهتر عمل کرده اما مشخصا برای 3070 این اتفاق نیافته برای همین کمی عجیبه حتی دادن 3060ti با اختلاف بین 10 تا 14 درصدی برای اولین بار که همیشه اختلاف 100 دلاریش اختلاف حدودی 20 درصدی داشت هم عجیبه گویا انویدیا هم خیلی مایل به فروش 3070 نیست و ترجیح می ده 3060ti بفروشه احتمالا سود بیشتری براش داره.
این نکته هم در نظر داشته باشیم که همیشه سری 70 انویدیا بالاترین ارزش خرید و خوش فروش داستان بوده اما این دفعه ظاهرا 3060ti هست و شاید برای همینم ti به 3060 همون ابتدای کار اضافه کرده
3070 هم هست با همین قیمتالان برخی سایت ها فروشنده ۳۰۶۰ موجود کردن ولی قیمت بالای ۲۳ هست معلوم نیست با دلار چند تومان حساب کردن با دلار ۲۶ هم حساب کنی زیر ۱۲ میشه قیمت ولی اینا با دلار ۶۰ دارم قیمت میزنن امیدوارم قیمتش کاهش پیدا کنه
وقتی gpu دو کارت 3070 و 3060ti تقریبا یکی هست اونوقت چجوری کارت 3060ti که 100 دلار کمتره سود بیشتری داره؟![]()
دلار دوبل ایران همیشه حساب می شده و می شه قیمت 23 تومنی ها بالای 400 دلاریش هستن یعنی 450 دلاریه شده 23 تومن دوبل دلار روز حساب می کنن. هر چند برخی اوقات به چوبل یا سوبل می رسه.الان برخی سایت ها فروشنده ۳۰۶۰ موجود کردن ولی قیمت بالای ۲۳ هست معلوم نیست با دلار چند تومان حساب کردن با دلار ۲۶ هم حساب کنی زیر ۱۲ میشه قیمت ولی اینا با دلار ۶۰ دارم قیمت میزنن امیدوارم قیمتش کاهش پیدا کنه
والا دو بار خواستم پاسخ بدم به این پیام شما، ولی با توجه به جوابی که اینجا دادید پیامی که آماده کرده بودم رو پاک کردم. بر خلاف صحبت شما، به نظر من شما کلا زمانی کسی حرف میزنه گوش نمیدهید و....مشکل از شماست چون عین خیلی های دیگه توهم توطئه دارید کلا زمانی که کسی حرف می زنه گوش نمی دیم ببینیم طرف داره چی می گه یا دنبال سوژه کردن طرف هستیم یا اینکه حتما توطئه ای داره.
چارت من نیست که برای سایت معتبر guru3d هست حتی اگه این سایت هم بگه ماله من بهتره پس بازم ماله من بهتره زمانی حرف شما درسته که من بخوام واقعیت نقض کنم.
زمانی کسی این کار رو می کنه که بخره بعد بخواد ثابتش کنه من تحقیق کردم قبلش و با علم اینکه می دونستم چی دارم می خرم خریدمش
اما چرا این بخث رو راه انداختم؟ چون انویدیا هایپ زیادی کرد که در ری خیلی نسل جدید بهتر عمل می کنه هر چند مشابه همه ی تبلیغات در حد تبلیغاتش نبود اما واقعا بهتر عمل کرده اما مشخصا برای 3070 این اتفاق نیافته برای همین کمی عجیبه حتی دادن 3060ti با اختلاف بین 10 تا 14 درصدی برای اولین بار که همیشه اختلاف 100 دلاریش اختلاف حدودی 20 درصدی داشت هم عجیبه گویا انویدیا هم خیلی مایل به فروش 3070 نیست و ترجیح می ده 3060ti بفروشه احتمالا سود بیشتری براش داره.
این نکته هم در نظر داشته باشیم که همیشه سری 70 انویدیا بالاترین ارزش خرید و خوش فروش داستان بوده اما این دفعه ظاهرا 3060ti هست و شاید برای همینم ti به 3060 همون ابتدای کار اضافه کرده
والا دو بار خواستم پاسخ بدم به این پیام شما، ولی با توجه به جوابی که اینجا دادید پیامی که آماده کرده بودم رو پاک کردم. بر خلاف صحبت شما، به نظر من شما کلا زمانی کسی حرف میزنه گوش نمیدهید و....
جایی من گفتم چارت مال شماست؟ منم با توجه به چارتی که دادید حرف شما رو با توجه به قیمتش هر کارت مورد انتقاد قرار دادم. شما اعلام میکنید "عملا فقط 3080 با 3090 هستن که هسته های rt شون بهتر عمل می کنن برای 3060ti یا 3070 چندان فرقی نسل جدید اعمال نمی کنه" خوب این چه مقایسهای هست الان؟ براتون سر انگشتی حساب کردم هستهها به نسبت بازدهی یکسان دارند تو کارتها! برخلاف صحبت شما! حالا اینکه 3070 بازدهی مشابه قدرتمندترین کارت سری 2000 رو داره میشه چندان فرقی نسل جدید اعمال نمیکنه؟! بالاخره 3080 قوی تر هست بحثی هم نداره، ولی دیگه پول بیشتری هم باید پرداخت بشه براش، همان طور که گفتم هر چقدر پول بدهید آش میخورید.
با توجه به همین صحبت شما هم گفتم که شما چون خودتون یک چیز رو خرید کردید کارت های پایینتر رو بی ارزشتر کردید. در صورتی که واضح هست قضیه این طوری نیست! خوبه الان یکی به شما بگه من با نصف کمتر هزینه شما در ایران 3060Ti میخرم که بازدهی بیشتری از 50 درصد کارت شما رو داره، پس کارت من بهتره؟ شما هم با توجه به قدرت خریدتون خرید کردید به نظرم، کسی بودجه محدودتری داره میره برای کارت پایینتر. در مورد کارت های 3080 و 3070 تقریبا بین قدرت و قیمت یک رابطه خطی بر قرار هست ولی نسبت به 3060Ti تقریبا کمی زیر قیمت معرفی شده و ارزش خرید بالاتری داره، به طور کلی هم که سری 60 همیشه پرطرفدار ترین بوده! میشه تو چارت های استیم دید. امیدوارم منظورم رو درک کنید.