اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
رو Z170 نمیشه؟asus تونسته با آپدیت بایوس رو z490 اسمارت اکسس رو بیاره و نتایج تستم داده رو core i9 10900k .احتمالا نتایج خوبی انویدیا هم بده.
View attachment 184236
نتایج رینبو رو ندیدم.فورزا تو 1080 باتل نک شده.
View attachment 184237
احتمالا مادربوردهای دیگه هم با آپدیت بایوس برا اینتل فعالش کنن.کارت تست هم مشخصه 6800xt .
View attachment 184238
8مگ آپدیت بایوس ارزشش رو داره.فقط اسم بایوس رو به m12.cap تغییر بده قبل آپدیت.
مال نسل 6 اینتله. نمیدونم. قبلش تو صف داره. مگه انویدیا کاری بکنه که رو همه جواب بده.رو Z170 نمیشه؟![]()
اصلا 2080 ti مناسب نیست. واقعا کسی که بخواد 22 میلیون خرج کنه، شما با همین پول میتونی 3070/3080 رو از جایی غیر از ایران گیر بیاره خیلی خیلی بهتره توی همون دم عیدی که مد نظرتونه گیرت بیارید. شخصا که اصلا اهل 4K نیستم. نهایتن 2K که با همون 3060 ti میشه یکاریش کرد. 4K درسته که یه دنیای دیگه است ولی اصلا با این وضعیت قیمت ها نمی صرفه. شما 3090 هم بگیری بعد از دو سه سال باید باز بری سمت کارت های جدید که بتونی دوباره 4K و 60 فریم بگیری. به قیمتش نمی ارزه. در ضمن از نظر RTX، کارتی مثل 2080 ti خیلی ضعیفه، البته اگه RTX مهم باشه.سری 3000 عرضه شده و همه ی نگاه ها به 3070/3080 و این آخری هم که با بنچمارکا و قیمت مناسبترش به طرز عجیبی جلب توجه کرده و اکثرتون برای خریدش تیز کردیناما من یه مقداری نظرم با سایر دوستان متفاوتره ( شایدم هم سو باشین و صداتون در نیومده
) . دوستانی که با رزولوشن 4k بازیارو انجام میدن حتما میدونن که اگه مقدار V-Ram تون پایین باشه یه سری از عناوین اجازه دسترسی به امکانات بیشتر گرافیکی رو بهتون نمیده و نمیتونید بازی رو با ماکسیموم جزییات انجام بدین . یادم میاد اون موقع Resident evil 2 remake رو من براحتی با 1080TI روی 4k انجام میدادم . در صورتی که دوستانی داشتم که بخاطر داشتن Vram 8 تا یه حدی میتونستن به تنظیمات گرافیکی دسترسی داشته باشن. حالا من نمیدونم این محدودیت برمیگرده به سازنده بازی و یا متوجه کارت گرافیک میشه . چون تعداد بازیای اینچنینی که دیدم خیلی زیاد نیس . اون موقع ها ( ۳/۴ سال پیش
) کارتای 1070 , 1080 همشون با Vram 8 عرضه شدن . اینهمه تکنولوژی و علمشون تو اینمدت پیشرفت کرده بازم ۸ گیگ ؟
البته فکر میکنم کارتای 3070/3060ti برای دقت تصویر 1080p ساخته شدن که کاملا هم این مقدار رم براشون کافیه . منتها لعنتیا تو رزولوشن های بالاتر هم دارن خوب کار میکنن
وقتی این دوتا فاکتور رو باهم شامل نمیشن یمقدار حداقل برای من مایوس کننده س .
بنظر من کنار این کارتهای عرضه شده ( فارغ از قیمت فعلی شون ) یه نیم نگاهی هم به 2080ti داشته باشین ' تو رنج 20~22 بنظرم انتخابی ایده آله . شاید الان نه ' اما سر و کله آگهی هاشون تا عید پیدا میشهتا اون موقع هم من جز Cyberpunk ( که اتفاقا هم با 2080ti یه مانور جذاب داد
) من عنوان سنگینی که نیاز به گرافیک فوق العاده داشته باشه به ذهنم نمیرسه ! پس خیلی برای خرید کارت عجله نکنید . همین سری ۳۰۰۰ ها هم تا اون موقع قیمتشون مناسبتر میشه . البته اگه از بلایای طبیعی و غیر طبیعی جان سالم بدر بردیم
![]()
منم همین نظر را دارمسری 3000 عرضه شده و همه ی نگاه ها به 3070/3080 و این آخری هم که با بنچمارکا و قیمت مناسبترش به طرز عجیبی جلب توجه کرده و اکثرتون برای خریدش تیز کردیناما من یه مقداری نظرم با سایر دوستان متفاوتره ( شایدم هم سو باشین و صداتون در نیومده
) . دوستانی که با رزولوشن 4k بازیارو انجام میدن حتما میدونن که اگه مقدار V-Ram تون پایین باشه یه سری از عناوین اجازه دسترسی به امکانات بیشتر گرافیکی رو بهتون نمیده و نمیتونید بازی رو با ماکسیموم جزییات انجام بدین . یادم میاد اون موقع Resident evil 2 remake رو من براحتی با 1080TI روی 4k انجام میدادم . در صورتی که دوستانی داشتم که بخاطر داشتن Vram 8 تا یه حدی میتونستن به تنظیمات گرافیکی دسترسی داشته باشن. حالا من نمیدونم این محدودیت برمیگرده به سازنده بازی و یا متوجه کارت گرافیک میشه . چون تعداد بازیای اینچنینی که دیدم خیلی زیاد نیس . اون موقع ها ( ۳/۴ سال پیش
) کارتای 1070 , 1080 همشون با Vram 8 عرضه شدن . اینهمه تکنولوژی و علمشون تو اینمدت پیشرفت کرده بازم ۸ گیگ ؟
البته فکر میکنم کارتای 3070/3060ti برای دقت تصویر 1080p ساخته شدن که کاملا هم این مقدار رم براشون کافیه . منتها لعنتیا تو رزولوشن های بالاتر هم دارن خوب کار میکنن
وقتی این دوتا فاکتور رو باهم شامل نمیشن یمقدار حداقل برای من مایوس کننده س .
بنظر من کنار این کارتهای عرضه شده ( فارغ از قیمت فعلی شون ) یه نیم نگاهی هم به 2080ti داشته باشین ' تو رنج 20~22 بنظرم انتخابی ایده آله . شاید الان نه ' اما سر و کله آگهی هاشون تا عید پیدا میشهتا اون موقع هم من جز Cyberpunk ( که اتفاقا هم با 2080ti یه مانور جذاب داد
) من عنوان سنگینی که نیاز به گرافیک فوق العاده داشته باشه به ذهنم نمیرسه ! پس خیلی برای خرید کارت عجله نکنید . همین سری ۳۰۰۰ ها هم تا اون موقع قیمتشون مناسبتر میشه . البته اگه از بلایای طبیعی و غیر طبیعی جان سالم بدر بردیم
![]()
لجبازی نیست بیشتر اقتصاده.کارت باید رو رنج قیمتیش بمونه و هم اینکه به سری بعدش ضربه نزنه.منم همین نظر را دارم
از یک طرف میزان رم کارت های انویدیا پایین هستش و از طرف دیگه AMD با قیمت بالا و DXR ضعیف ...
فعلا فقط 3060TI از بقیه نرمال تر هستش برای 1440 و 1080 و انتخاب خیلی عالی هستش
اینبار رقابت شبیه به لجبازی با مشتری شده !
قدرت کارت های انویدیا با میزان رمها مچ نیست ! اینکه یک کارت 1070 8 گیگ و 3070 هم 8 گیگ باشه ... انتخاب عجیبی هستش !
AMD هم که ضعف شدید فیچر های نسل بعدیش عیب بزرگی حساب میشه !
الان کارت 780TI یا حتی 780 میتونه بازی RDR2 را با تنظیمات نسبتا بالا فریم خوب بده ... ولی به علت محدودیت 3 گیگ رم ... ضربه خورده
اتفاقا من میزان مصرف رم رو توی بازی هایی که تا الان اومدن و رزوبیشین 4K با کارت های AMD و Nvidia رو دیدم. این 16 GB رم توی کارت AMD کاملا بیخود و غیر ضروریه. در حال حاضر نیاز زیادی به رم نیست. 3070 که مشکلی نداره و شاید به یه 3080 ti نیاز باشه.منم همین نظر را دارم
از یک طرف میزان رم کارت های انویدیا پایین هستش و از طرف دیگه AMD با قیمت بالا و DXR ضعیف ...
فعلا فقط 3060TI از بقیه نرمال تر هستش برای 1440 و 1080 و انتخاب خیلی عالی هستش
اینبار رقابت شبیه به لجبازی با مشتری شده !
قدرت کارت های انویدیا با میزان رمها مچ نیست ! اینکه یک کارت 1070 8 گیگ و 3070 هم 8 گیگ باشه ... انتخاب عجیبی هستش !
AMD هم که ضعف شدید فیچر های نسل بعدیش عیب بزرگی حساب میشه !
الان کارت 780TI یا حتی 780 میتونه بازی RDR2 را با تنظیمات نسبتا بالا فریم خوب بده ... ولی به علت محدودیت 3 گیگ رم ... ضربه خورده