اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
متاسفانه مثل اینکه هش ریت خوبی دارهمیشه گفت با اختلاف بهترین کارت نسبت به قیمتش هست واسه شروع نسل حداقل برا کسایی که زیر 4k پلی میدن.
فقط دعا کنید پرفورمنس ماینش داغون باشه وگرنه تو این رنج قیمت هنوز موجود شه 10 تا 10 تا میبرن![]()
بین 3070 و 3080 موندمکارت خوبیه 18 درصد از 2070s بهتره با قیمت 400 دلار از 3070 هم 10 درصد ضعیف تره قیمتش ایرانش از 25 اینا زدن شروع می شه
اما نکته ناراحت کنندش اینه که کارت های خوبش مشابه strix oc قیمتش 500 دلاره طرف می مونه 3070 ساده بخره یا بیاد این رو بخره
مگه واسه این ماینرا کارت مخصوص ماین نزدن انویدیا و amd ؟ چی میخوان از جون گیمر بدبخت عین خوره افتادن به جون کارت های گیمینگمتاسفانه مثل اینکه هش ریت خوبی داره
بین 3070 و 3080 موندم
یکم نگران مصرف 3080 هستم.
مگه واسه این ماینرا کارت مخصوص ماین نزدن انویدیا و amd ؟ چی میخوان از جون گیمر بدبخت عین خوره افتادن به جون کارت های گیمینگ![]()
آخرین مدلی که یادمه انویدیا زده بود P106 بود که اونم به مفت نمیرزید، رسما همون 1060 عادی بود به اسم کارت ماین داده بودن بیرون که جلو Rx580/570 هیچ حرفی نداشت برا گفتن بازم ماینرا ریختن 570/580 خریدن.مگه واسه این ماینرا کارت مخصوص ماین نزدن انویدیا و amd ؟ چی میخوان از جون گیمر بدبخت عین خوره افتادن به جون کارت های گیمینگ![]()
برا اونا مهم فروشه. همون کارت گیمینگ رو دو تا پورتشو برمیداشتن میگفتن ماینینگ و یه بایوس عوض میکردن. اینکه ماینینگ الان مهمه چون شروع فروشه و گر نه با افزایش تولید که کارتا با تقاضا تو یه برابری قرار میگیره،دیگه فروش به ماینرها اهمیتش کم میشه.مگه واسه این ماینرا کارت مخصوص ماین نزدن انویدیا و amd ؟ چی میخوان از جون گیمر بدبخت عین خوره افتادن به جون کارت های گیمینگ![]()
شما از کجا خریدی؟ کدوم سایت؟ میخوام 3060 Ti بگیرم. اگه ندارن باهاشون صحبت کنم که هر وقت آوردن، بهم اطلاع بدن. اسم جایی که خریدی رو به من بگو3080 من هم رسید و باید بگم که هیچ کرشی در کار نیست این کارت در فرکانس 2000 اصلا بالای 400 وات مصرفشه که لیمیت می شه و نهایت 1905 تا می شه حتی با دادن پاور لیمیت
مشکل ظاهرا با درایور حل شده غیر از مدل های گیگا با زوتک که مشکل طراحی دارن کلا مخصوصا گیگا همشون مرخص هست
همون فاندرز ادیشن عالیه، این کاستوم ها نهایت یکی دو تا فریم بیشتر میدن قیمتشون هم الکی بیشترهبرا اونا مهم فروشه. همون کارت گیمینگ رو دو تا پورتشو برمیداشتن میگفتن ماینینگ و یه بایوس عوض میکردن. اینکه ماینینگ الان مهمه چون شروع فروشه و گر نه با افزایش تولید که کارتا با تقاضا تو یه برابری قرار میگیره،دیگه فروش به ماینرها اهمیتش کم میشه.
و اینکه موجودی 3060 طبق گفته خودشون از بقیه بیشتره که چیز عجیبی نیست همیشه ظرفیت تولید میانرده بالاتر بوده.
در نتیجه سریعتر ثبات به این بازار برمیگرده.
البته یکسری از مدلهای کاستوم تا 11 درصد افزایش فرکانس داشتن.اما فاندرز بدی ای که نداره خیلی هم خوبه. یکسریا از قیافش خوششون نمیاد که این سری خوشگلتره .یکمهمون فاندرز ادیشن عالیه، این کاستوم ها نهایت یکی دو تا فریم بیشتر میدن قیمتشون هم الکی بیشتره