اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به احتمال 99 درصد چرنده محاله انویدیا در بازاری که هیچ رقیبی نداره از این کارا بکنه اصلا شماتیکشم مسخرسجذاب میاد.سامسونگ گفته بود 7 نانومتره.به نظر میاد شمشیر رو از رو بسته.
اختلاف سری 70 تا 60 از نظر زمانی زیاده.
شایعه پراکنش هم مشهوره و لیکهای قبلش درست در اومده K.H. Chia
تاریخ 3060 با 3080ti باید عوض بشه بعدشم مگه میشه اینقد تفاوت بین نسخه ti و معمولی باشه
amd همین نسل هم ،به اندازه کافی تو میان رده اذیت کرد. با big navi قطعا amd بیشتر اذیت خواهد کرد.amd بخاطر دمای و مصرف بالای گرافیکش تو pc زیاد فروش نداره و مشکلات درایوراش که همین الان 5700 هم داره.و گر نه قیمتها رو داره کاهش میده و قدرت گرافیکاش هم خوبه و دارن پا به پای انویدیا میان.به احتمال 99 درصد چرنده محاله انویدیا در بازاری که هیچ رقیبی نداره از این کارا بکنه اصلا شماتیکشم مسخرس
دو سه نسله ،اول بالارده میده بعد میان رده میده. البته این سری یه مقدار بازه زمانیش زیاده.تاریخ 3060 با 3080ti باید عوض بشه بعدشم مگه میشه اینقد تفاوت بین نسخه ti و معمولی باشه
این که همون شایعه قدیمیهNVIDIA DGX A100 System Powered By Ampere GA100 GPU Spotted
با اومدن این خبر قطعا اگر تسلا 18 ترافلاپس باشه که نسخه قبلیش 15 تا بوده طبق چیزی که هزار بارم گفتم و دیگه گول شایعات هم نمی خورم 3080ti قدرتی بیش از 18 تا نخواهد داشت نه اینکه نتونه اما رو نمی کنه تازه حدس من چیزی بین 15 تا 17 ترافلاپس هست مگر اینکه مشابه قدیم بیاد با 1 سال تاخیر سری ti بده که بعید می دونم قیمت بالای 1000 دلارش خیلی بهش چسبیده کلی از اورکلاکر هم همیشه می خرنش
بین 2100 تا 1950 هست بسته به دمااین که همون شایعه قدیمیه
View attachment 139923
شما خودت مگه 2080ti نداری ؟ در بازی ها کلاک اش چند ؟
خببین 2100 تا 1950 هست بسته به دما
خب
با کلاک 2100 معادل 18.27 ترافلاپس
با کلاک 1950 معادل 16.97 ترافلاپس
کارت 2080TI که سال 2018 عرضه شده بین 17 تا 18.27 ترافلاپس
بعد خودت شما پشت هم تکرار میکنی
دیگه گول شایعات هم نمی خورم 3080ti قدرتی بیش از 18 تا نخواهد داشت
این جدولی که دادید. فقط علامت سواله و واژه preliminary . اطلاعات دیگه ای توش نیست.NVIDIA DGX A100 System Powered By Ampere GA100 GPU Spotted
با اومدن این خبر قطعا اگر تسلا 18 ترافلاپس باشه که نسخه قبلیش 15 تا بوده طبق چیزی که هزار بارم گفتم و دیگه گول شایعات هم نمی خورم 3080ti قدرتی بیش از 18 تا نخواهد داشت نه اینکه نتونه اما رو نمی کنه تازه حدس من چیزی بین 15 تا 17 ترافلاپس هست مگر اینکه مشابه قدیم بیاد با 1 سال تاخیر سری ti بده که بعید می دونم قیمت بالای 1000 دلارش خیلی بهش چسبیده کلی از اورکلاکر هم همیشه می خرنش
با این اوصاف AMD یه چیزی مثل معجزه نیاز داره تا با نسل بعد انویدیا رقابت کنه که خیـــلی بعیده
در نتیجه با ثبات اقتصادی بی نظیری که داریم پاییز امسال سری 3000 انویدیا رو با قیمتی دور و بر 50 40 تومن بخریم!
این بخاطر نبود جنس تو بازاره. و گر نه از ایگرد و ... میتونی با 22 تومن بخری و برات بیاره. وقتی با 15-16 میتونی 2080super بخری. مشخصه اون قیمت کاذبهدادا 2080ti الان 35-40 تومن هستش
به نظر من با دولار اون موقع شما برو بالای 60 تومن