اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
امپر از 10 نانو استفاده میکنه یا 7؟
Vram کمه،،انویدیا همیشه تو زمینه vram خسیس بوده.
نسل بعد vram هشت و ده ،،صد در صد به مشکل بر میخورن ،دقیقا مثل بلایی که سر 680gtx و 770gtx اومد ،کارتهایی که از gpu کنسولها بسیار قویتر بودن ولی بخاطر vram پایین،، بازیها رو مجبوری با تنظیمات پایین باید بازی کرد.
سیاست کثیفیه،،ولی 680gtx هم میتونه بازیهای این نسل رو اجرا کنه ولی medium به پایین روی 1080،،حالا حداقل وضع انویدیا بهتر از amd هست تو زمینه ساپورت درایور برای نسلهای قبلش،،یادمه سری 400و500 تا یه مدت تو این نسل ساپورت میشدن ولی amd سری hd6000و 5000زود از گود خارج کرد.تا 1 کارت نخری بگی تا ته نسل با همین می رم
تازه بعدا هم 1 اپدیت مشتی می دم که کارت تبدیل به زباله بشه هیچ کسیم نتونه شکایت کنه
من فکر میکنم انویدیا خیلی از اینکه بازار کنسول کامل دست amd هست عصبانیه بجز نینتدو البته بهمین خاطر اگه یکی از این شرکت ها برای همکاری با انویدیا صحبت میکرد تخفیف خوبی میگرفت
فعلا که خبری از انویدیا نیس. تازه کارت 1650 شو با GDDR6 تولید کرده به عنوانه آخرین حرکتمیگم این خبره که کارت جدید amd حدود 26 ترافلاپ قدرت داره دروغ اپریل بود ؟؟
خبری از معرفی و قدرت حدودی کارتهای جدید نیس؟
میگم این خبره که کارت جدید amd حدود 26 ترافلاپ قدرت داره دروغ اپریل بود ؟؟
خبری از معرفی و قدرت حدودی کارتهای جدید نیس؟
میگم هیچ حرفی راجع به کارت گرافیک های اینتل نزدید خبرش اومده قویترینش تا 36 ترافلاپ قدرت داره
حرفی سختی حدیثی..
FLOPS برای مقایسه 2 تا GPU که معماری متفاوت دارن ذره ای ارزش نداره. اینی که می بینید PS5 و XSX رو اینطوری مقایسه می کنن به خاطر اینه که معماری دوتاشون یکسانه. تا داده های دنیای واقعی نیاد نمی شه حرفی در مورد خوب بودن یا نبودنشون زد.میگم هیچ حرفی راجع به کارت گرافیک های اینتل نزدید خبرش اومده قویترینش تا 36 ترافلاپ قدرت داره
حرفی سختی حدیثی..
FLOPS برای مقایسه 2 تا GPU که معماری متفاوت دارن ذره ای ارزش نداره. اینی که می بینید PS5 و XSX رو اینطوری مقایسه می کنن به خاطر اینه که معماری دوتاشون یکسانه. تا داده های دنیای واقعی نیاد نمی شه حرفی در مورد خوب بودن یا نبودنشون زد.
والا چیزی که من خوندم نوشته قابل استفاده هم برای کاربر خانگی هم برای سروراولا که فعلا حرفه دوم 12 ترافلاپسیش برای دکستاپ هست 36 تاییش می گن برای سرورها هست 500W هم مصرفشه سوم تا بیاد با این همه بهینه سازی و اپشن های جذابی که پنل NVIDIA بعد AMD دارن رقابت کنه جای کلی کار داره به نظرم بهتره اینتل همون CPU بزنه NVIDIA هم همون GPU قبلا هم NVIDIA از گنده... کرده بود CPU می زنم فلان اخرشم کنار کشید احتمالا برای اینتل هم همین می شه.
همین 10900T هم که بیسش 65W هست می گن تا بالای 200 تا می ره وای به حال سری Kش
چرا ترافلاپ اتفاقا میتونه متر و معیار خوبی باشه اینکه معماری تفاوت میزاره رو قبول دارم ولی نه اون حد که فک میکنی کلا ترافلاپ یه چیزی میمونه مثل اسب بخار تو ماشین حالا پراید 67 اسب بخار داره و مثلایه فراری 600 تا اسب، الان هر اسب بخار فراری معادل 10 اسب بخار پراید نیستش دیگهFLOPS برای مقایسه 2 تا GPU که معماری متفاوت دارن ذره ای ارزش نداره. اینی که می بینید PS5 و XSX رو اینطوری مقایسه می کنن به خاطر اینه که معماری دوتاشون یکسانه. تا داده های دنیای واقعی نیاد نمی شه حرفی در مورد خوب بودن یا نبودنشون زد.