اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
از لحاظ قدرت حداقل در بین فلگ شیپ ها در نسل بعد باید 50% بوست رو در نسخه های کاستوم و 40-45% در نسخه پایه شاهد باشیم.
اگر بحث ریال یا پول باشه کلا گیم بازی کردن 1 تفریحه و پول دور ریختن مخصوصا pc gaming مخصوصا خرید کارت گرافیک که همیشه ضرر بوده
دیگه همه برای عشقشون این پولا رو می ده هر کس در حد توان و عشقی که دار
قطعا صبر کردن برای نسل جدید عاقلانه هست اما نه در ایران که هیچیش مشخص نیست ارز هم که سالی 1 بار بیشترم نمی دن خارج از صرافی هم که ارز تقلبی بی داد می کنه کلا گیری کردیم اینجا
ضرر هم باید عاقلانه باشدمن این ریسکو کردم و صبر کردم امیدوارم قیمتا فضایی نشه هرچند الانم افتضاح شده
چه تاریخی ؟و توش محصولات جدید قراره معرفی بشه ؟NVIDIA Shifts GTC to Online Event Due to Coronavirus | NVIDIA Blog
لایو استریم میشه فقط به دلیل کرونا
چه تاریخی ؟و توش محصولات جدید قراره معرفی بشه ؟
منم فکر نمیکنم چیدمان SMها تغییری کنه و همون 64تایی باشند، مجموع تعداد SMها بیشتر میشه تا در کل بخش کش، ریجستر و حافظه بهتری داشته باشه تا از پس 8000 کودا بر بیاد
دیگه شور شایعه رو در اوردن 36 ترافلاپس با 48 گیگ رم گرافیکی![]()
امپر از 10 نانو استفاده میکنه یا 7؟![]()
اینم از اخرین شایعات من حسم اینه که همین راسته
چیزی که عجیبه اینکه نسل جدید 10NM اعلام شده و ظاهرا انویدیا فعلا از بازار خیالش راحته و معماری 7NM گذاشته برای زمان لازم شبیه سیاستی که اینتل در پیش گرفته یعنی زمانی که به ته نانومترها (1NM) برسن دیگه فقط معماری اهمیت پیدا می کنه و اونجا تازه بازی شروع می شه. البته این کار باعث می شه سود این شرکت ها به مراتب بیشتر باشه