اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
از لحاظ قدرت حداقل در بین فلگ شیپ ها در نسل بعد باید 50% بوست رو در نسخه های کاستوم و 40-45% در نسخه پایه شاهد باشیم.
اگر بحث ریال یا پول باشه کلا گیم بازی کردن 1 تفریحه و پول دور ریختن مخصوصا pc gaming مخصوصا خرید کارت گرافیک که همیشه ضرر بوده
دیگه همه برای عشقشون این پولا رو می ده هر کس در حد توان و عشقی که دار
قطعا صبر کردن برای نسل جدید عاقلانه هست اما نه در ایران که هیچیش مشخص نیست ارز هم که سالی 1 بار بیشترم نمی دن خارج از صرافی هم که ارز تقلبی بی داد می کنه کلا گیری کردیم اینجا
ضرر هم باید عاقلانه باشدمن این ریسکو کردم و صبر کردم امیدوارم قیمتا فضایی نشه هرچند الانم افتضاح شده
چه تاریخی ؟و توش محصولات جدید قراره معرفی بشه ؟NVIDIA Shifts GTC to Online Event Due to Coronavirus | NVIDIA Blog
لایو استریم میشه فقط به دلیل کرونا
چه تاریخی ؟و توش محصولات جدید قراره معرفی بشه ؟
منم فکر نمیکنم چیدمان SMها تغییری کنه و همون 64تایی باشند، مجموع تعداد SMها بیشتر میشه تا در کل بخش کش، ریجستر و حافظه بهتری داشته باشه تا از پس 8000 کودا بر بیاد
دیگه شور شایعه رو در اوردن 36 ترافلاپس با 48 گیگ رم گرافیکی
امپر از 10 نانو استفاده میکنه یا 7؟
اینم از اخرین شایعات من حسم اینه که همین راسته
چیزی که عجیبه اینکه نسل جدید 10NM اعلام شده و ظاهرا انویدیا فعلا از بازار خیالش راحته و معماری 7NM گذاشته برای زمان لازم شبیه سیاستی که اینتل در پیش گرفته یعنی زمانی که به ته نانومترها (1NM) برسن دیگه فقط معماری اهمیت پیدا می کنه و اونجا تازه بازی شروع می شه. البته این کار باعث می شه سود این شرکت ها به مراتب بیشتر باشه