اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
کارت قوی تر که داره بله اما قیمتش فوق العاده بالاس ... کارت ۲۵۰۰ یا ۱۲۰۰ دلاری رقیب کنسولا محسوب نمیشه حالا هر چقدرم قوی باشه ...برا شکست نیاز به نسل بعد نداره انویدیا همین کارتهای های اند الانشم شکست میده کنسولای نسل بعد رو
سل بعدش هم قرار نیس با کنسولا رقابت کنه وقتی خیلی قویتره فقط امیداروم کارتهای لپ تاپش رو هم به همین میزان قوی کنه
راجع به قیمت هم ک چیزی اعلام نشده هنوز
NVIDIA Next Generation GPUs With Up To 7552 Cores Benchmarked - 40% Faster Than TITAN RTX
The first GPU is one with 7552 CUDA cores and 118 SMs. Interestingly, the performance and the Geekbench read would mean that the rumored 128 cores per SM theory is wrong and the GPUs do have the standard 64 cores per SM. This particular GPU was clocked at 1.11 GHz which would make this a 16.7 TFLOPs part at current speeds. Of course, if these leaks are legit (and I have a feeling they are) then this isn't the top tier part - which would have 8192 CUDA cores. This GPU has 24GB of memory (although we aren't sure if Geekbench is detecting this properly).
This particular NVIDIA GPU scores an astounding 184096 points on Geekbench - almost 40% more than the TITAN RTX. Keep in mind these are almost certainly not the final clocks of the graphics card - which would mean overclocking potential is waiting just around the corner. It is also likely that what we are looking at is the data center parts (as NVIDIA almost always launches those first) and not the gaming variants.
The second GPU is one with 6912 CUDA cores and 108 SMs. This lower-powered variant is clocked at 1.01 GHz and clocks in at roughly 13.9 TFLOPs (about the same level as a RTX 2080 Ti). Interestingly this card is being shown as having 47GB of memory, which makes this likely that we are seeing a misread of some sort as far as the memory specifications go. The 6912 CUDA core variant scores 141654 points on Geekbench - slightly higher than an RTX TITAN.
The specifications shown in the Geekbench details do check out so the chances of this being spoofed are quite low. Considering NVIDIA has been planning to launch a new series of cards for quite some time now, this leak is going to be met with some serious excitement. The clocks almost certainly indicate that we are looking at the 7nm node - any older mature node would yield much higher clock speeds.
نسخه های اولیه با کلا 1110 به 16.7 رسیده این کلاک برای انویدیا شوخیه در نسخه های نهایی حداقل 1600
20 تا 30 ترافلاپ
نسخه های اولیه با کلا 1110 به 16.7 رسیده این کلاک برای انویدیا شوخیه در نسخه های نهایی حداقل 16001 چیزی هست به اسم شایعه اینم فعلا شایعس بعدم اگر سواد داشته باشید 40 درصدش 30 ترا نمی شه اصلا شایعش هم مسخرس
نسخه های اولیه با کلا 1110 به 16.7 رسیده این کلاک برای انویدیا شوخیه در نسخه های نهایی حداقل 1600
مگه خودت 1080ti نداشتی ؟ کلاکش چند بود ؟
در نسخه نهایی با فرکانس حداقل 1700حدود 26 ترافلاپ فرکانس 2000 30 ترافلاپ
من کی گفتن کسی کارت نخره ؟نمی دونم چرا ایرانی ها اصرار دارن که بگن با نخریدن و صبر کردنشون برد کردن در حالی که همیشه در حال باختن هستن.
انویدیا اینقدر احمق نیست که بیاد کنسول نسل بعدی که به زور 12 ترافلاپس باشه که معادل 11 تا انویدیا هم نمی شه با 30 تا بیادش مگه فرکانس 1 استاندارد هست؟ نه عزیزم اون زمان 12 نانو بود مجبور بود فرکانس زیاد کنه الان با کم شدن نانوش فرکانس هم کم می کنه تا برای نسل های بعدیش باز با افزایش فرکانس اختلاف ایجاد کنه. البته تکنولوژی 1 نانو روز قیامت تکنولوژی هست و دیگه گفتن عملا کمتر کردنش محاله ضمن اینکه هزینه ی 5 به پایین هم به شدت زیاد می شه پس برای بازی دادن احمق نیستن هر چی دارن 1 جا روش کنن.
این کرونا تا بیاد کنترل بشه باعث افزایش شدید اینجور چیزا می شه اما حتی اگرم نشه با شرایط فاجعه ایران با نخریدن فقط حسترش براتون می مونه اینقدر فکر نکنید باهوشید باهوش کسایی هستن که قدرت دستشونه
حرف اخرم اینکه شایعات انویدیا اکثرا دروغ بوده
نسل بعد با خرید 3080 به مبلغ 40 میلیون ناقابل به سر میکننمن دستی بر بازار دارم و خیلی از دوستان میخواستن 2080ti بگیرند و همرو منصرف کردم به دو دلیل :
1- waste of money
2- مشخص نبود سطح نسل بعدی و vram اون
تهیه این کارت و 2080 هیج توجیهی نداشت
به زودی با عرضه نسل بعدی بازار gpu تکون میخوره و فاکتورها تغییر میکنه
پیشنهاد من به دوستان تا آمدن نسل بعدی اگر gpu نیازدارید از مدل های دست دوم ماین شده در بازار مثل rx 470-580 هشت گیگ با قیمت خدودی 1500 تهیه کنید و نسل رو تا انتها به سر کنید و سپس در نسل بعد آگاهانه و با مشورت خرید اساسی انجام دهید.
من دستی بر بازار دارم و خیلی از دوستان میخواستن 2080ti بگیرند و همرو منصرف کردم به دو دلیل :
1- waste of money
2- مشخص نبود سطح نسل بعدی و vram اون
تهیه این کارت و 2080 هیج توجیهی نداشت
به زودی با عرضه نسل بعدی بازار gpu تکون میخوره و فاکتورها تغییر میکنه
پیشنهاد من به دوستان تا آمدن نسل بعدی اگر gpu نیازدارید از مدل های دست دوم ماین شده در بازار مثل rx 470-580 هشت گیگ با قیمت خدودی 1500 تهیه کنید و نسل رو تا انتها به سر کنید و سپس در نسل بعد آگاهانه و با مشورت خرید اساسی انجام دهید.
من فک میکنم از این قویتر باشه تا 25 و 30 جا دارهشک نکنید که انویدیا بیکار نمیشینه و قصد داره کارت گرافیکای خیلی قوی به بازار عرضه کنه که از کنسولا قوی تر باشن
احتمالا نسخه های کاستوم 3080 ti قدرتی معادل ۲۰ ترافلاپ داشته باشن ولی خب برچسب قیمت ۸۰۰ دلاری هم خواهند داشت
نسخه هایی مثل ۳۰۷۰ و ۳۰۸۰ هم قدرت های پایینتر
احتمالا ۳۰۷۰ قدرتی در حد ۱۲ خواهد داشت با قیمت حدود ۴۰۰ دلار و ۳۰۸۰ هم حدود ۱۷ ترافلاپ
دیگه نسخه هایی مثل ۳۰۶۰ و پایینتر هم ۱۰ به پایین
۲۵ و ۳۰ برای سری ۴۰ محتمل تره از نظر منمن فک میکنم از این قویتر باشه تا 25 و 30 جا داره
اخه این 17-18-20 هم به نظر کم میاد میدونی باید یه چیزی باشه کلا بزنه بترکونه کنسولارو مثلا 25 باشه۲۵ و ۳۰ برای سری ۴۰ محتمل تره از نظر من
البته تا اون موقع کنسولای بین نسلی هم میان با قدرتی معادل همین ۱۷ ۱۸
نسل بعد با خرید 3080 به مبلغ 40 میلیون ناقابل به سر میکنن
1- عاقل هرگز ریال نگه نمیداره میره همین 1000 دلار رو یا دلار کاغذی میخره یا تتربرای کسی که تا الان نخریده اره خریدن اکبندش چندان عاقلانه نیست اما جای 2080ti گفتی rx470 بخرن؟ wtf?
پیشنهاد عاقلانه تر خرید دست دوم کارت های 1080ti 2080 2080ti هست نسل جدیدم تا بیاد ایران قیمتش یکم متعادل بشه 1 سالی حداقل طول می کشه 1 سال طرف با 470 بازی کنه؟ بعدشم کسی که پول خرید 2080ti داره قاعدتا این پولا براش اهمیتی نداره ضرر 4 5 یا حتی 10 ملیونی هم برای این افراد پول خرده
همین 2080ti هم کسی بخره نسل بعد رو براش جوابه