جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این بخاطر نبود جنس تو بازاره. و گر نه از ایگرد و ... میتونی با 22 تومن بخری و برات بیاره. وقتی با 15-16 میتونی 2080super بخری. مشخصه اون قیمت کاذبه
نمیشه دلار برای یه کارت 40 تومن حساب بشه و بیشتر و برا کارت دیگه 22 تومن.
آمازون
لیون

این لیونه که خودش گرونفروشه.21.8 تومن دلار.
تا حالا از سايت خارجي خريد داشتي؟ shipment مگه دارن به ايران؟

تا حالا از سايت خارجي خريد داشتي؟ shipment مگه دارن به ايران؟
مستقیم نخریدم.مگه اینکه بخرم بگم اقوام برام بیارن. اما هم سایتهایی مثل ایگرد و ... هستند و هم کاربرای با سابقه تو لیون و پرشین هستند که میرن،جنس میارن از دوبی. میشه بهشون سفارش داد و بیارن.
بچه ها بودن تا کیس سفارش دادن رفتن با لنج آورده بوودن.

این بخاطر نبود جنس تو بازاره. و گر نه از ایگرد و ... میتونی با 22 تومن بخری و برات بیاره. وقتی با 15-16 میتونی 2080super بخری. مشخصه اون قیمت کاذبه
نمیشه دلار برای یه کارت 40 تومن حساب بشه و بیشتر و برا کارت دیگه 22 تومن.
آمازون
لیون

این لیونه که خودش گرونفروشه.21.8 تومن دلار.

این که مدل اشغالی گیگا هست مدل های ارزش دار 2080 S هم با دلار 25 اینا میارن اما نکته اصلیش اینکه هر چی جنس گرون تر باشه یا سنگین تر گرون تر می دنش چون هم گمرک با بارش بیشتره هم خوابش برای همین 3080TI ّا این شرایط بیاد اره زیر 50 نمی دنش. بهتره 3080 یا 3070 ادم بچسبه اگر در حد 2080TI باشه حتی بازم می شه با قیمت بین 20 تا 30 خریدش احتمالا

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
این که مدل اشغالی گیگا هست مدل های ارزش دار 2080 S هم با دلار 25 اینا میارن اما نکته اصلیش اینکه هر چی جنس گرون تر باشه یا سنگین تر گرون تر می دنش چون هم گمرک با بارش بیشتره هم خوابش برای همین 3080TI ّا این شرایط بیاد اره زیر 50 نمی دنش. بهتره 3080 یا 3070 ادم بچسبه اگر در حد 2080TI باشه حتی بازم می شه با قیمت بین 20 تا 30 خریدش احتمالا
اولا کارت آشغالی وجود نداره. چون قبلا بارها دیدم اینجوری جواب میدی. این سری اومدم یه گاف دادم ببینم فقط رو همون تم ،زدن بقیه ،میری جلو یا نه یه بار میخونی بقیه چی مینویسن. تهوجه نکردی که من لینک مدل معمولی 2080 رو دادم ولی تو آمازون مدل سوپر رو دادم.
یه بار بشین بخون بقیه چی نوشتن .فقط از دید عالم دهر نگاه نکن. که فقطمن میدونم آشغال چیه و خوب چیه.
شما اصلا نگاه نمیکنی بقیه چی مینویسن .فقط به دنبال فکت خودتتون هستی
https://www.lioncomputer.com/comput...rce=emalls&utm_medium=cpc&utm_campaign=clicky
لینکی که دادم مدل معمولی هست.
آریا کامپوتر دغل باز
دلاری 24 تومن
تاپ رایان
دلاری 22.292
مهبد
دلاری 22.280
حالا ممکنه زنگ بزنید و هر کدوم 1 تومن بالاتر بدن. ولی اون قیمت گذاری 40-50 تومنی ،غیرممکنه. چون خریداری وجود نداره با اون قیمتها

آخرین ویرایش:
اولا کارت آشغالی وجود نداره. چون قبلا بارها دیدم اینجوری جواب میدی. این سری اومدم یه گاف دادم ببینم فقط رو همون تم ،زدن بقیه ،میری جلو یا نه یه بار میخونی بقیه چی مینویسن. تهوجه نکردی که من لینک مدل معمولی 2080 رو دادم ولی تو آمازون مدل سوپر رو دادم.
یه بار بشین بخون بقیه چی نوشتن .فقط از دید عالم دهر نگاه نکن. که فقطمن میدونم آشغال چیه و خوب چیه.
شما اصلا نگاه نمیکنی بقیه چی مینویسن .فقط به دنبال فکت خودتتون هستی
https://www.lioncomputer.com/comput...rce=emalls&utm_medium=cpc&utm_campaign=clicky
لینکی که دادم مدل معمولی هست.
آریا کامپوتر دغل باز
دلاری 24 تومن
تاپ رایان
دلاری 22.292
مهبد
دلاری 22.280
حالا ممکنه زنگ بزنید و هر کدوم 1 تومن بالاتر بدن. ولی اون قیمت گذاری 40-50 تومنی ،غیرممکنه. چون خریداری وجود نداره با اون قیمتها

کلا خیلی عجیب حرف می زنی اصلا دوست نداشتم نقلت کنم اما مجبورم کردی
من فهمیدم که مدل معمولی لینک دادی برای همین گفتم مدل سوپر ارزشمنده بعدم مدلی که دادی اشغال ترین مدل گیگا هست(از تک فنه ها که بگذریم) چون طرفدار نداره ارزونه من نمیفهمم به مدل گیگا بگم اشغال به تو برمیخوره؟ چرا به خودت می گیری همه چیز؟ نکنه سهامی چیزی داری
اخه یادمه گفتم پورت رد دد هم اشغاله همین شکلی شدی جدا اگر سهام دار این شرکتا هستی بگو ما هم بدونیم:D
قیمت 2080ti هم بله غیر منطقی تر از بقیه هست منم پیشنهاد نمی کنم کسی بخره از اولشم نمی کردم چه برسه به الان اما 3080ti هم میاد قیمتشم بالای 50 تومن می شه 1 عده هم می خرن خیلی راحت خیالتم راحت
زمانی که 1080ti ملت هنوز با قیمت 14 15 تومن می خرن که ناموجودم می شه(جلوی خودم دیدم که می خرن الکی نیست) اینا هم می خرن ضمن اینکه برای 1 عده 50 ملیون پول خرده مهمونی هاشون 50 ملیون توی 1 روز خرج داره کارت که براشون چیزی نیست طرف خونش بالای 50 میلارد می ارزه این رقما توش گمه

کلا خیلی عجیب حرف می زنی اصلا دوست نداشتم نقلت کنم اما مجبورم کردی
من فهمیدم که مدل معمولی لینک دادی برای همین گفتم مدل سوپر ارزشمنده بعدم مدلی که دادی اشغال ترین مدل گیگا هست(از تک فنه ها که بگذریم) چون طرفدار نداره ارزونه من نمیفهمم به مدل گیگا بگم اشغال به تو برمیخوره؟ چرا به خودت می گیری همه چیز؟ نکنه سهامی چیزی داری
اخه یادمه گفتم پورت رد دد هم اشغاله همین شکلی شدی جدا اگر سهام دار این شرکتا هستی بگو ما هم بدونیم:D
قیمت 2080ti هم بله غیر منطقی تر از بقیه هست منم پیشنهاد نمی کنم کسی بخره از اولشم نمی کردم چه برسه به الان اما 3080ti هم میاد قیمتشم بالای 50 تومن می شه 1 عده هم می خرن خیلی راحت خیالتم راحت
زمانی که 1080ti ملت هنوز با قیمت 14 15 تومن می خرن که ناموجودم می شه(جلوی خودم دیدم که می خرن الکی نیست) اینا هم می خرن ضمن اینکه برای 1 عده 50 ملیون پول خرده مهمونی هاشون 50 ملیون توی 1 روز خرج داره کارت که براشون چیزی نیست طرف خونش بالای 50 میلارد می ارزه این رقما توش گمه
نگفتی مدلهای سوپر ارزشمنده. گفتی مدلهای ارزش دار سوپر رو با دلار 25 میارن و یعنی گیگا که آشغالیه رو با اون دلار آوردن. پس متوجه نشدید.
مدل های ارزش دار 2080 S هم با دلار 25 اینا میارن
در مورد قیمت ،راههای خرید از آمازون وجود داره و قیمت نمیتونه تا این حد غیرمنطقی بشه.
همونطور که 2080 داره تو رنج 22-24 میگرده. اونم تو همین رنج خواهد داشت.قدرت خرید عموم مردم مهمه ،نه یه قشر خاص

نگفتی مدلهای سوپر ارزشمنده. گفتی مدلهای ارزش دار سوپر رو با دلار 25 میارن و یعنی گیگا که آشغالیه رو با اون دلار آوردن. پس متوجه نشدید.

در مورد قیمت ،راههای خرید از آمازون وجود داره و قیمت نمیتونه تا این حد غیرمنطقی بشه.
همونطور که 2080 داره تو رنج 22-24 میگرده. اونم تو همین رنج خواهد داشت.قدرت خرید عموم مردم مهمه ،نه یه قشر خاص

من تا حالا اینقدر ادم مغلطله کار ندیده بودم من بودم که هزار تا بنچمارک رسمی از سایت های معتبر گذاشتم و شما می گفتی نه من می گم خوبه طرف 1 ادم مشقی توی YOUTUBE لینک می ذاشتی با 770 داره 210 فریم می گیره(البته 30 یا 60 تا می گرفت اغراق می کنم.) بیا منم برات کلی کلیپ دارم طرف داره KILLZONE 2 به راحتی 60 ثابت بازی می کنه بعد خود برنامه نویس شبیه ساز نمی تونه 20 ثابتم بگیره
جالبه نظر سنجی هم گذاشتید اکثرا به بهینه نبودنش رای دادن حتی نظر سنجی سایت GAMEGPU هم همه به اپتیمایز نبودنش رای دادن بعد حرف منو می پیچونید می گید من گفتم؟ اگر این جمله توی پشت های من پیدا کردید گذاشتید که هیچی اگه نه بهتره عذرخواهی کنید و دیگه ادامش ندید.
اصلا من همیشه گفتم حرف بدون منبع و لینک 2 زار ارزش نداره منبع معتبر و الا هر حرفی می شه زد من الان بیا می گم 3 تا ورد بخونی سیستمت RED DEAD در حد 4080 TI اجرا می کنه:D
از نظر من برای سری های ها اند باید با کولینگ خوبش خرید کسی که 700 800 دلار می ده کارت گرافیک 10 20 دلار بیشتر بده کولینگ با فرکانس بالاتر با خازن های و برد کلی با کیفیت تر بگیره واقعا ارزش داره اما توی ایران اختلاف 20 دلاری می شه 3 ملیون چراشم دیگه همه می دونن.

اصلا نمی دونم چرا اینقدر دنبال حاشیه توی سایت هستی من ازادی بیان دارم می تونم راجب هر بازی یا برندی نظر شخصی خودم بدم به شما یا کسی چه مربوط هست که نظر من چیه؟ شاید اصلا دلم بخواد بگم برند گیگا از نظر من اشغال هست حتی اگه من 1 محصولی تولید بکنم هر کسی حق ازادی داره که بگه محصول من اشغال هست حالا شما که دیگه کاسه داغ تر از اش هستی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
من تا حالا اینقدر ادم مغلطله کار ندیده بودم من بودم که هزار تا بنچمارک رسمی از سایت های معتبر گذاشتم و شما می گفتی نه من می گم خوبه طرف 1 ادم مشقی توی YOUTUBE لینک می ذاشتی با 770 داره 210 فریم می گیره(البته 30 یا 60 تا می گرفت اغراق می کنم.) بیا منم برات کلی کلیپ دارم طرف داره KILLZONE 2 به راحتی 60 ثابت بازی می کنه بعد خود برنامه نویس شبیه ساز نمی تونه 20 ثابتم بگیره
جالبه نظر سنجی هم گذاشتید اکثرا به بهینه نبودنش رای دادن حتی نظر سنجی سایت GAMEGPU هم همه به اپتیمایز نبودنش رای دادن بعد حرف منو می پیچونید می گید من گفتم؟ اگر این جمله توی پشت های من پیدا کردید گذاشتید که هیچی اگه نه بهتره عذرخواهی کنید و دیگه ادامش ندید.
اصلا من همیشه گفتم حرف بدون منبع و لینک 2 زار ارزش نداره منبع معتبر و الا هر حرفی می شه زد من الان بیا می گم 3 تا ورد بخونی سیستمت RED DEAD در حد 4080 TI اجرا می کنه:D
از نظر من برای سری های ها اند باید با کولینگ خوبش خرید کسی که 700 800 دلار می ده کارت گرافیک 10 20 دلار بیشتر بده کولینگ با فرکانس بالاتر با خازن های و برد کلی با کیفیت تر بگیره واقعا ارزش داره اما توی ایران اختلاف 20 دلاری می شه 3 ملیون چراشم دیگه همه می دونن.

اصلا نمی دونم چرا اینقدر دنبال حاشیه توی سایت هستی من ازادی بیان دارم می تونم راجب هر بازی یا برندی نظر شخصی خودم بدم به شما یا کسی چه مربوط هست که نظر من چیه؟ شاید اصلا دلم بخواد بگم برند گیگا از نظر من اشغال هست حتی اگه من 1 محصولی تولید بکنم هر کسی حق ازادی داره که بگه محصول من اشغال هست حالا شما که دیگه کاسه داغ تر از اش هستی.
منم آزادم که بگم آشغال نیست ،برندی که رسما داره تولید میکنه و هیچ بنچمارکی ثابت نمیکنه آشغاله.پس آشغال نیست.
در مورد rdr هم ویدیو تحلیلی به اندازه کافی از df و ... گذاشتیم و با تنظیمات مشابه نسخه کنسولی فریم رو نشون دادیم تو ویدیوها .و مشخص شد که با کنسول داره تو یه رده فریم بده. حال شما انتظار داشتی از کنسول بهتر فریم بده.
نظرسنجی 100 نفره برا شما مرجعه. ویدیو تخصصی df که تنظیمات رو بررسی کرده و میزاشتیم .پست بعدیش دوباره شما پورت بازی چچقدر بده،افتضاحه.
تمام ویدیوها و بنچمارکها از مراجع بود که میزاشتیم. خواستی برید نگاه کنید دوباره پستها ،یادتون بیاد.

پخت و پز جنسن آغاز شده .و قطعا

5.30 عصر پنجشنبه مشخص میشه ampere چی داره. اما یه نکته که تو ویدیو هست.
عدد 2:39 روی فر هست. وقتی سرچش کنی و با ampere مخلوطش کنی . میرسی به
239 Ampere Pkwy, Bloomfield, NJ 07003
سایت فروش و اجاره منزل zillow .
نکته متراژ منزله 3245 متر مربع.
با سرچ turing به این خونه تو این سایت رسیدیم
7 Turning Leaf Way, Savannah, GA 31419
2944 متر مربع.
تعداد هسته های 2080 . اگه 3245 تعداد هسته های 3080 باشه. 10 درصد افزایش داریم. باید دید چی پخته جنسن.
که میگه
The world’s largest graphics card

پخت و پز جنسن آغاز شده .و قطعا

5.30 عصر پنجشنبه مشخص میشه ampere چی داره. اما یه نکته که تو ویدیو هست.
عدد 2:39 روی فر هست. وقتی سرچش کنی و با ampere مخلوطش کنی . میرسی به
239 Ampere Pkwy, Bloomfield, NJ 07003
سایت فروش و اجاره منزل zillow .
نکته متراژ منزله 3245 متر مربع.
با سرچ turing به این خونه تو این سایت رسیدیم
7 Turning Leaf Way, Savannah, GA 31419
2944 متر مربع.
تعداد هسته های 2080 . اگه 3245 تعداد هسته های 3080 باشه. 10 درصد افزایش داریم. باید دید چی پخته جنسن.
که میگه
The world’s largest graphics card

احتمالش زیاده که درست باشه اما فرکانس بوستش احتمالا خیلی بالاتره و تا 30 درصد بسته به معماریش افزایش داشته باشیم.
بعید نیست واقعا 3080ti گذاشته باشن باسه بعد و دیرتر عرضه بشه فعلا 3080 بیاد جای 2080 ti بگیره

احتمالش زیاده که درست باشه اما فرکانس بوستش احتمالا خیلی بالاتره و تا 30 درصد بسته به معماریش افزایش داشته باشیم.
بعید نیست واقعا 3080ti گذاشته باشن باسه بعد و دیرتر عرضه بشه فعلا 3080 بیاد جای 2080 ti بگیره
در بدترین حالت 3070 جایگزین 2080TI میشه
به این دلیل که چون هر زمان انویدیا معماری کاملا جدید با نانومتر کمتر داده بیرون جهش زیادی داشته مخصوصا که قرار هست کنسول های نسل جدید بیرون بیان ... قطعا این مساله برای Nvidia مهم هست

این هم اضافه کنم با اعداد و ارقامی که به صورت شایعه دیدم و یکسری گفته های رسمی ... ظاهرا 3060 هم از 2080TI قویتر هستش . حداقل در مورد Raytracing ... هر چند این یکی فقط یک تخمین هستش

به این دلیل که چون هر زمان انویدیا معماری کاملا جدید با نانومتر کمتر داده بیرون جهش زیادی داشته مخصوصا که قرار هست کنسول های نسل جدید بیرون بیان ... قطعا این مساله برای Nvidia مهم هست

این هم اضافه کنم با اعداد و ارقامی که به صورت شایعه دیدم و یکسری گفته های رسمی ... ظاهرا 3060 هم از 2080TI قویتر هستش . حداقل در مورد Raytracing ... هر چند این یکی فقط یک تخمین هستش
یه چیزی که هست از واژه largest استفاده کرده .معمولا برا طویلترین استفاده میشه تا قویترین.البته تو بداهه گویی میشه به عنوان بزرگترین هم ازش استفاده کرد که به معنای پرقدرت ترین هم هسست.
اگه با tflops بخوایم قدرت رو قیاس کنیم.
الان قویترین کارت تو فرکانس بوست titan rtx 16.3
هست.این کارتی که جنسن پخته به این نرسیده و گر نه میگفت قویترین کارت .
و اگه این کارت 3080 یا 3080 ti باشه. و به rtx نرسیده باشه. چون شروع معرفی با high end ها میکنه انویدیا. به نسل های قبل هم توجه کنی همینطوری معرفی میکنه. قطعا 3060 به 2080ti نرسیده .
چون 2080 ti تو بوست از 13 رد میکنه و بالاتر میره تو مدلهای مختلف.و اگه 3060 بشه 13-14 . نمیشه بین 14 تا 16 مدلهای دیگه رو جا داد.
ولی قطعا تو زمینه ری تریسینگ بهبودهای وحشتناکی داده.

26 ساعت دیگه مشخص میشه. بالاخره امپر چی داره.

یه چیزی که هست از واژه largest استفاده کرده .معمولا برا طویلترین استفاده میشه تا قویترین.البته تو بداهه گویی میشه به عنوان بزرگترین هم ازش استفاده کرد که به معنای پرقدرت ترین هم هسست.
اگه با tflops بخوایم قدرت رو قیاس کنیم.
الان قویترین کارت تو فرکانس بوست titan rtx 16.3
هست.این کارتی که جنسن پخته به این نرسیده و گر نه میگفت قویترین کارت .
و اگه این کارت 3080 یا 3080 ti باشه. و به rtx نرسیده باشه. چون شروع معرفی با high end ها میکنه انویدیا. به نسل های قبل هم توجه کنی همینطوری معرفی میکنه. قطعا 3060 به 2080ti نرسیده .
چون 2080 ti تو بوست از 13 رد میکنه و بالاتر میره تو مدلهای مختلف.و اگه 3060 بشه 13-14 . نمیشه بین 14 تا 16 مدلهای دیگه رو جا داد.
ولی قطعا تو زمینه ری تریسینگ بهبودهای وحشتناکی داده.

26 ساعت دیگه مشخص میشه. بالاخره امپر چی داره.
خیلی بیشتر از 13 است
شما خودت مگه 2080ti نداری ؟ در بازی ها کلاک اش چند ؟
بین 2100 تا 1950 هست بسته به دما
خب
با کلاک 2100 معادل 18.27 ترافلاپس
با کلاک 1950 معادل 16.97 ترافلاپس
کارت 2080TI که سال 2018 عرضه شده بین 17 تا 18.27 ترافلاپس

بعد خودت شما پشت هم تکرار میکنی
دیگه گول شایعات هم نمی خورم 3080ti قدرتی بیش از 18 تا نخواهد داشت :-??

خیلی بیشتر از 13 است
2020-05-13_16-19-13.jpg

فردا انویدیا داره معرفی میکنه نه مدل کاستومی قراره اونجا تست بشه و نه من اونجا هستم که بگم تا کجا این کارتو اورکلاک میکنم.
4352*1350*2=11.75 tflops پایه
4352*1545*2=13.44 tflops بوست رفرنس
4352*1635*2=14.2 tflops اورکلاک فاندرز ادیشن.
فردا اینا اعداد 2080 ti هستند و برا انویدیا مهم نیست که تا چه مقداری این گرافیک رو اور میکنید.

من می دونم که همتون دوست دارید همچین اتفاقی بیافته اما کلی سری 2000 هست که هنوز فروخته نشده و با این کار باید کاهش قیمت خیلی زیاد روی سری 2000 بزنه انویدیا هم دلال خیلی خوبی هست و همین الان با درایور جدیدش 2 فریم از بنچمارک 3dmark برای 2080ti افتاده پس مطمدن باشید با بازی با اعداد یکی کاری می کنه نه سیخ بسوزه نه کباب
بیشترین اختلاف بین 1070 980ti اتفاق افتاد که 1070 کمی ضعیف تر ازش ظاهر شد البته بعدا به خاطر درایورها جا افتاد اما الان سری ti قیمتش خیلی وحشتناک شده بعد خیلی بعیده کارت 400 دلاریش بیاد جای 1200 دلاری بشینه اونم زمانی که amd هنوزم 1 کارت حتی در 2070 s هم نداره من سعی می کنم جای خوش خیالی بیشتر منطقی به قضیه نگاه کنم.
طبق همین فرمول هم باشه 3070 کمی ضعیف تز از 2080ti می شه شاید در حد 2080s بشه یا یکم بیشتر 3060 هم در حد 2080 معمولی می شه.
حالا اینکه کارته اما سر همین خوش خیالی ها ما مملکت هم به فنا دادیم دیگه به نظرم بسه این حرکات

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• PC MR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or