اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
شما دوست داری چه اتفاقی بیوفته ؟من می دونم که همتون دوست دارید همچین اتفاقی بیافته
یه چیزی که هست از واژه largest استفاده کرده .معمولا برا طویلترین استفاده میشه تا قویترین.البته تو بداهه گویی میشه به عنوان بزرگترین هم ازش استفاده کرد که به معنای پرقدرت ترین هم هسست.
اگه با tflops بخوایم قدرت رو قیاس کنیم.
الان قویترین کارت تو فرکانس بوست titan rtx 16.3
هست.این کارتی که جنسن پخته به این نرسیده و گر نه میگفت قویترین کارت .
و اگه این کارت 3080 یا 3080 ti باشه. و به rtx نرسیده باشه. چون شروع معرفی با high end ها میکنه انویدیا. به نسل های قبل هم توجه کنی همینطوری معرفی میکنه. قطعا 3060 به 2080ti نرسیده .
چون 2080 ti تو بوست از 13 رد میکنه و بالاتر میره تو مدلهای مختلف.و اگه 3060 بشه 13-14 . نمیشه بین 14 تا 16 مدلهای دیگه رو جا داد.
ولی قطعا تو زمینه ری تریسینگ بهبودهای وحشتناکی داده.
نظر منم همینه همونطور که گفتم حداقل توی بحث ری تریسینگ 3060 هم حرفی برای گفتن باید داشته باشه... هر چند نباید انتظار میزان Vram بالایی را داشت چون فشرده سازی انویدیا بهینه سازی حدودا 30 درصدی حافظه را میتونه داشته باشه
حدس من برای حافظه به این ترتیب هستش...
14 3080
12 3070
10 3060
سری TI هم احتمالا بعدا معرفی میشه و فکر کنم 18 تا باشه
فقط امیدوارم نا امیدمون نکنه انویدیا ...
اگر به شایعات به چشم تخیلات چند تا تحلیلگر افراطی نگاه کنیم که به عنوان شایعه بیرون داده باشند.من می خوام قوی و ارزون باشه با رم 16 گیگ اما می دونم نمی شه
این چیزایی که گفتن 3080TI با رم 12 میاد 3080 با 3070 با رم 10 بعدیشم 3060 با رم 8 هست. این بحث فشرده سازی هم همیشه چرند بوده گول انویدیا دیگه نمی خوریم رم 16 گیگ می خواد نده همیشه هم توی رم خسیس بوده که سری جدیدشم بخری
قدرتی هم من انتظارم بالا گفتم تا ببینیم چی پیش میاد 3080TI که قیمتش فضایی هست ممکنه هر قدرتی داشته باشه اما 3080 به پایین بعید می دونم.
شما دوست داری چه اتفاقی بیوفته ؟
نظر منم همینه همونطور که گفتم حداقل توی بحث ری تریسینگ 3060 هم حرفی برای گفتن باید داشته باشه... هر چند نباید انتظار میزان Vram بالایی را داشت چون فشرده سازی انویدیا بهینه سازی حدودا 30 درصدی حافظه را میتونه داشته باشه
حدس من برای حافظه به این ترتیب هستش...
14 3080
12 3070
10 3060
سری TI هم احتمالا بعدا معرفی میشه و فکر کنم 18 تا باشه
فقط امیدوارم نا امیدمون نکنه انویدیا ...
به .... آقا امیر گل !کارت گرافیک برای نسل بعد باید 16 گیگ رم داشته باشه
اگر نداشت باید برای سری 4000 صبر کنیم
زمانی که بیاد (حدودا چند ماه دیگه شاید) اگر با همین ریتم بریم جلو ... باید روی 20.000.000 تومن حساب کنیمهمین 3060 بیاد ایران زیر 10 تومن نیست
یادش بخیر 960 رو من 700 هزار خریدم الان سه نسل بعدش از 10 برابرش هم قیمت بیشتر شده
داداش متاسفانه همچین سیستم و مانیتوری فعلا در جهان موجود نیستدوستان خوبم مموشکا الان پی سی که باری های روز رو 4k و 120 فریم اجرا کنه با دلار ده تومنی چند رومون درمیاد؟
البته واحد پولی به تومان تغییر کردهداداش متاسفانه همچین سیستم و مانیتوری فعلا در جهان موجود نیست
صبر کن ایشالا دو سه سال دیگه با دلار 50 هزار تومنی میبندی (دور و بر 200 تومن احتمالا درآد)
تو محله شما دلار ۱۰ تومنه؟ ?دوستان خوبم مموشکا الان پی سی که باری های روز رو 4k و 120 فریم اجرا کنه با دلار ده تومنی چند رومون درمیاد؟