جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این هم در نظر بگیرید که سونی فعلا فقط توانسته از 20 درصد قدرت هسته های SSD استفاده کنه .
حساب کنید اگر از 100% قدرت SSD بتونند استفاده کنند چه گرافیکی بیرون میاد ازش ;)
نمردیم و فهمیدیم SSD قدرت گرافیکی به همراه داره. :|

نمردیم و فهمیدیم SSD قدرت گرافیکی به همراه داره. :|
دور از جونتون .... شایعه شده یک واحد پردازش هوش مصنوعی هم داره ...
مثلا وقتی دستگاه داغ میکنه شروع میکنه به باد زدن کنسول

اگر هم باورتون نمیشه ... صبر کنید آمار فروش کنسول سونی بیاد ...

آخرین ویرایش:
حالا جدای این شوخیا بنظرتون 3060 واسه نسل بعد روی 1080P/60FPS کافیه؟:D
سری 06 یا 60 همیشه در حد میانرده باقی میمونه (به نسبت زمانی البته)
اینبار هم من فکر میکنم برای همین تنظیمات که گفتید به علاوه ی بحث Raytracing با تنظیمات نسبتا بالا کاملا جواب میده ولی بعد از حدودا سه سال کم کم باید به فکر 4060(مثلا) بود یا یه یک 3080 دسته دوم

فقط PS5 همین که bottleneck نکنه کافیه ، چون Sony ماشالله در سرودن شعر ید طولایی داشته و داره ...

دلیلش محدودیت حافظه و تمرکز بعضی ها هستش که زود فراموش میکنند
ولی اینکه من شخصا بعضی وقتها ترول میکنم بر میگرده به رفتار اکثریت خود طرفدارای سونی ...
یک قشر وسیعی از اینها همیشه در حال مقایسه های عجیب هستند و اعصاب بقیه را خورد میکنند
حالا در نقش یک PC گیمر فعال توی فرم های PC گرفته ...
یا یک قهرمان سونی با پشتیبانی مخفیانه خود سایت ها و ...

وگرنه PC گیمر را چه به علافی (الافی ؟) و گشتن توی فرم ها ...
PC گیمر خودتون اطلاع دارید اکثر زمان خودش را صرف یا بازی های آنلاین میکنه یا دانلود مد ها و یا حتی ساخت مد ها و تغییرات بصری بازی...

حالا جدای این شوخیا بنظرتون 3060 واسه نسل بعد روی 1080P/60FPS کافیه؟:D
3060 ماله اونایی که خارج زندگی می کنن صبر می کنن با قیمت خوب بیاد شما الان 2070S بخری می شه همون کارت احتمالا اما توی ایران تا شما صبر کنی اون بیاد قیمتا بخوابه 1 دفعه دیدی 3060 شد پول 1 ماشین:D

ولی اینکه من شخصا بعضی وقتها ترول میکنم بر میگرده به رفتار اکثریت خود طرفدارای سونی ...
یک قشر وسیعی از اینها همیشه در حال مقایسه های عجیب هستند و اعصاب بقیه را خورد میکنند
حالا در نقش یک PC گیمر فعال توی فرم های PC گرفته ...
یا یک قهرمان سونی با پشتیبانی مخفیانه خود سایت ها و ...

وگرنه PC گیمر را چه به علافی (الافی ؟) و گشتن توی فرم ها ...
PC گیمر خودتون اطلاع دارید اکثر زمان خودش را صرف یا بازی های آنلاین میکنه یا دانلود مد ها و یا حتی ساخت مد ها و تغییرات بصری بازی...

استفاده از meme و طنز بد نیست و شاید ترول fanboy ها یه راه خوب برای تلافی کردن به نظر برسه ولی هدف از این بحث ها تنها جلوگیری از ترویج اطلاعات غلط یا misinformation هست، چون عدم اطلاع رسانی باعث میشه که این دروغ پردازی ها به صورت fact در بیان و در

پایان نتیجه اش میشه consumer fraud

استفاده از meme و طنز بد نیست و شاید ترول fanboy ها یه راه خوب برای تلافی کردن به نظر برسه ولی هدف از این بحث ها تنها جلوگیری از ترویج اطلاعات غلط یا misinformation هست، چون عدم اطلاع رسانی باعث میشه که این دروغ پردازی ها به صورت fact در بیان و در

پایان نتیجه اش میشه consumer fraud
خوب شما خودت یکی از همین به قول خودت misinformation ها هستی:D

خوب شما خودت یکی از همین به قول خودت misinformation ها هستی:D

دوست عزیز شما اگر در قسمتی با عرایض بنده مخالفت داری باید counterpoint اضافه کنی اونم با منبع و دلیل منطقی ، اسم گذاشتن روی من بحث را جلو نمیبره

دوست عزیز شما اگر در قسمتی با عرایض بنده مخالفت داری باید counterpoint اضافه کنی اونم با منبع و دلیل منطقی ، اسم گذاشتن روی من بحث را جلو نمیبره
اهان حالا این شد 1 حرف حساب اول شما منبع معتبر کیه که می گه سونی تنها از 20 درصد توان SSD تونسته استفاده کنه؟ اصلا مگه SSD هم CPU GPU که از فلان توانش تونسته استفاده کنه درسته که 1 واحد کنترلی داره اما این حرف اصلا معنا نداره که اصلا مگه بازی داده که بگه چقدر از توانش مصرف شده؟ تازه اینا بعد از بازی اگر امار بدن می گن 80 درصد توان کنسول استفاده شده که این اعدادم مشخص نیست از کجا میاد دقیقا چون هیچ وقت با مدرک ارائه نمی شه.
اقا اگه SSD می تونست جبران رم گرافیکی کنه مگه انویدیا احمقه که رم گرافیکی اضافه کنه می گه برید SSD بخرید دیگه اگرم به توانش اضافه می کرد PC همیشه جلوتر از کنسول ها بوده باید تا الان 1 کدومشون 1 چیزی معرفی می کردن. اما می خواید بدونید چرا نمی شه اینجا کامل توضیح دادم منبع معتبرم از PC GAMER کجا گذاشتم دیگه اونو که قبول دارید؟

اهان حالا این شد 1 حرف حساب اول شما منبع معتبر کیه که می گه سونی تنها از 20 درصد توان SSD تونسته استفاده کنه؟ اصلا مگه SSD هم CPU GPU که از فلان توانش تونسته استفاده کنه درسته که 1 واحد کنترلی داره اما این حرف اصلا معنا نداره که اصلا مگه بازی داده که بگه چقدر از توانش مصرف شده؟ تازه اینا بعد از بازی اگر امار بدن می گن 80 درصد توان کنسول استفاده شده که این اعدادم مشخص نیست از کجا میاد دقیقا چون هیچ وقت با مدرک ارائه نمی شه.
اقا اگه SSD می تونست جبران رم گرافیکی کنه مگه انویدیا احمقه که رم گرافیکی اضافه کنه می گه برید SSD بخرید دیگه اگرم به توانش اضافه می کرد PC همیشه جلوتر از کنسول ها بوده باید تا الان 1 کدومشون 1 چیزی معرفی می کردن. اما می خواید بدونید چرا نمی شه اینجا کامل توضیح دادم منبع معتبرم از PC GAMER کجا گذاشتم دیگه اونو که قبول دارید؟
دوست گرامی من این طرف هستم ... با کی داری صحبت میکنید ؟

کدوم منبع را از من یا بقیه انتظار داری ؟

چرا انقدر جدی گرفتی صحبت منو ؟ :D

آخرین ویرایش:
جدا از شایعات ..
اگر فرض را بر داشتن یک پاسکال دیگه داشته باشیم ( اینبار برای امپر )
با جایگزین کردن کارت های امپر با گزینه های پاسکال در یکی از بنچمارک های موجود ....
البته پس از یکسال لانچ (با فرض بهینه نبودن کامل درایور ها و گلوگاه CPU و چند متغیر دیگه)
بد نیست یک نمودار احتمالی داشته باشیم .

پ.ن نمودار زیر نمودار یک تصویر کاملا فرضی با شرایط و متغیر های نسبی هستش.

تصویر نمودار اصلی هم پیوست کردم

Attachments

• Ampere Estimated.jpg
    Ampere Estimated.jpg
    128 KB · مشاهده: 41
  • untitled-23.png
    untitled-23.png
    58.7 KB · مشاهده: 40
آخرین ویرایش:
NVIDIA’s GeForce RTX 3080 Flagship GPU Pictured For The First Time

NVIDIA-GeForce-RTX-3080-740x555.jpg

اینقدر انویدیا دست دست می کنه مدام بازار شایعات داغه فقط

اخرین شایعه گفته 3080 با قدرت 15 ترافلاپس با رم 10 گیگ عرضه می شه 3080ti هم با قدرت 18 ترافلاپس احتمالا طبق همین چیزی هم که خودم پیش بینی کردم 3070 هم قدرتی معادل 2080ti با رم 10 یا 8 داره مشابه گذشته
قمیت ها هم گفتن مشابه نسل قبلی خواهد بود.
کلا تا زمانی که amd حرکتی نزنه انویدیا صبر کرده و گفته بذار همینا فعلا فروش بره هر چند amd هم بترکونه می شه 2080ti یا همون 3070 که بازم مشابه نسل قبل می شه.

آخرین ویرایش:
به نظرتون برای یکی دو سال اینده میشه با 20 تومن یه کیس جمع کرد با کارت 3070 و بقیه قطعات متناسبش؟ به فرض این که دلار هم ثابت بمونه البته

• Smile
Reactions: IMANOKA

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or