اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
نمردیم و فهمیدیم SSD قدرت گرافیکی به همراه داره.این هم در نظر بگیرید که سونی فعلا فقط توانسته از 20 درصد قدرت هسته های SSD استفاده کنه .
حساب کنید اگر از 100% قدرت SSD بتونند استفاده کنند چه گرافیکی بیرون میاد ازش
دور از جونتون .... شایعه شده یک واحد پردازش هوش مصنوعی هم داره ...نمردیم و فهمیدیم SSD قدرت گرافیکی به همراه داره.
سری 06 یا 60 همیشه در حد میانرده باقی میمونه (به نسبت زمانی البته)حالا جدای این شوخیا بنظرتون 3060 واسه نسل بعد روی 1080P/60FPS کافیه؟
دلیلش محدودیت حافظه و تمرکز بعضی ها هستش که زود فراموش میکنندفقط PS5 همین که bottleneck نکنه کافیه ، چون Sony ماشالله در سرودن شعر ید طولایی داشته و داره ...
3060 ماله اونایی که خارج زندگی می کنن صبر می کنن با قیمت خوب بیاد شما الان 2070S بخری می شه همون کارت احتمالا اما توی ایران تا شما صبر کنی اون بیاد قیمتا بخوابه 1 دفعه دیدی 3060 شد پول 1 ماشینحالا جدای این شوخیا بنظرتون 3060 واسه نسل بعد روی 1080P/60FPS کافیه؟
ولی اینکه من شخصا بعضی وقتها ترول میکنم بر میگرده به رفتار اکثریت خود طرفدارای سونی ...
یک قشر وسیعی از اینها همیشه در حال مقایسه های عجیب هستند و اعصاب بقیه را خورد میکنند
حالا در نقش یک PC گیمر فعال توی فرم های PC گرفته ...
یا یک قهرمان سونی با پشتیبانی مخفیانه خود سایت ها و ...
وگرنه PC گیمر را چه به علافی (الافی ؟) و گشتن توی فرم ها ...
PC گیمر خودتون اطلاع دارید اکثر زمان خودش را صرف یا بازی های آنلاین میکنه یا دانلود مد ها و یا حتی ساخت مد ها و تغییرات بصری بازی...
خوب شما خودت یکی از همین به قول خودت misinformation ها هستیاستفاده از meme و طنز بد نیست و شاید ترول fanboy ها یه راه خوب برای تلافی کردن به نظر برسه ولی هدف از این بحث ها تنها جلوگیری از ترویج اطلاعات غلط یا misinformation هست، چون عدم اطلاع رسانی باعث میشه که این دروغ پردازی ها به صورت fact در بیان و در
پایان نتیجه اش میشه consumer fraud
خوب شما خودت یکی از همین به قول خودت misinformation ها هستی
اهان حالا این شد 1 حرف حساب اول شما منبع معتبر کیه که می گه سونی تنها از 20 درصد توان SSD تونسته استفاده کنه؟ اصلا مگه SSD هم CPU GPU که از فلان توانش تونسته استفاده کنه درسته که 1 واحد کنترلی داره اما این حرف اصلا معنا نداره که اصلا مگه بازی داده که بگه چقدر از توانش مصرف شده؟ تازه اینا بعد از بازی اگر امار بدن می گن 80 درصد توان کنسول استفاده شده که این اعدادم مشخص نیست از کجا میاد دقیقا چون هیچ وقت با مدرک ارائه نمی شه.دوست عزیز شما اگر در قسمتی با عرایض بنده مخالفت داری باید counterpoint اضافه کنی اونم با منبع و دلیل منطقی ، اسم گذاشتن روی من بحث را جلو نمیبره
دوست گرامی من این طرف هستم ... با کی داری صحبت میکنید ؟اهان حالا این شد 1 حرف حساب اول شما منبع معتبر کیه که می گه سونی تنها از 20 درصد توان SSD تونسته استفاده کنه؟ اصلا مگه SSD هم CPU GPU که از فلان توانش تونسته استفاده کنه درسته که 1 واحد کنترلی داره اما این حرف اصلا معنا نداره که اصلا مگه بازی داده که بگه چقدر از توانش مصرف شده؟ تازه اینا بعد از بازی اگر امار بدن می گن 80 درصد توان کنسول استفاده شده که این اعدادم مشخص نیست از کجا میاد دقیقا چون هیچ وقت با مدرک ارائه نمی شه.
اقا اگه SSD می تونست جبران رم گرافیکی کنه مگه انویدیا احمقه که رم گرافیکی اضافه کنه می گه برید SSD بخرید دیگه اگرم به توانش اضافه می کرد PC همیشه جلوتر از کنسول ها بوده باید تا الان 1 کدومشون 1 چیزی معرفی می کردن. اما می خواید بدونید چرا نمی شه اینجا کامل توضیح دادم منبع معتبرم از PC GAMER کجا گذاشتم دیگه اونو که قبول دارید؟