اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اگه مصیبت کرونا تموم بشه و فروشنده های ایرانی هم یکم دست بردارن از سودجوییشون ممکنهبه نظرتون برای یکی دو سال اینده میشه با 20 تومن یه کیس جمع کرد با کارت 3070 و بقیه قطعات متناسبش؟ به فرض این که دلار هم ثابت بمونه البته
با فرض دلار 15-17 تومنی میشه .به نظرتون برای یکی دو سال اینده میشه با 20 تومن یه کیس جمع کرد با کارت 3070 و بقیه قطعات متناسبش؟ به فرض این که دلار هم ثابت بمونه البته
به نظرتون برای یکی دو سال اینده میشه با 20 تومن یه کیس جمع کرد با کارت 3070 و بقیه قطعات متناسبش؟ به فرض این که دلار هم ثابت بمونه البته
این عکسه خیلی فیک می زنه دیگه کارت تک فن کسی نمی زنه اصلا طراحیش ایراد داره خیلیم قیافش مسخرس
xThis is almost certainly a Founder's Edition (if NVIDIA still wants to call these that) GPU. A design like this would be incredibly hard to tool and machine and AIBs would almost certainly prefer to go with their traditional Heatpipe and triple fan designs if NVIDIA allows them. Unless we see some form of packaging with NVIDIA supplying these parts (not going to happen) what you are looking at is
almost certainly a founders edition run in limited quantity (and very high MSRP)
یه سوال برام پیش اومده در مورد این تصویر جدید
اگر دور فن ها کپ شده هست (به صورت سیلندری) ... هوای بین کانالهای سینک ها چطوری به سمت فن هدایت میشه(یا بر عکسش) ؟
این کپ شدن زمانی باید باشه که فن کل محیط سینک را پوشونده باشه و در راس قرار گرفته باشه
در صورتی که اینجا فن در وسط سینک نصب شده ... حتی مسیر شیار های سینک ها هم به سمت فن ها هستش
ولی در نهایت هوای بین این شیارها راه مستقیمی به سمت فن ندارند !
حتی مسیر هوای رو به بیرون هم توسط فریم فلزی ضخیم بسته شده !
من خیلی به ظاهر این کارت شک دارم حقیقتش ...
بیشتر شبیه به یک قطعه صنعتی توی خط تولید میمونه !
لبه های تیز و زمخت فریم فلزی ... سینک های رنگ شده و ....
یعنی کل فریم جدا میشه ؟ یا پلاستیک های دورش را منظورت هست ؟اگه منظورت اون پلاستیک دورشه ،که اونجا جدا میشه.
تک فنه نیست مثل اینکه یه فن سمت دیگه اس منتهی اون زیره یه همچین چیزی:
View attachment 145287
پلاستیک آبیها ،اونا باید جدا بشن.منم همینو دیدم.ولی پلاستیک بهش وصل شدن. از این چسبونکیا هستن و ظاهر نوشته رو نگاه کنی که روشون زده.خیلی بد فرم و بیریخته.یعنی کل فریم جدا میشه ؟ یا پلاستیک های دورش را منظورت هست ؟
چون من هر چی نگاه میکنم تمام مسیر های هوا بسته هستند در صورتی که سینک ها به صورت هدفمندی جهت دار هستند
انگار به طراح گفتند ما یه برد داریم با این فریم .. دوتا فن هم هست .. بقیش را پر کن از هیت سینک مشگی !
به نظر من که همه چیزیش جای سوال دارهپلاستیک آبیها ،اونا باید جدا بشن.منم همینو دیدم.ولی پلاستیک بهش وصل شدن. از این چسبونکیا هستن و ظاهر نوشته رو نگاه کنی که روشون زده.خیلی بد فرم و بیریخته.
اون کنار پلاستیکا باید مجاری هوا باشه که بتونه منتقل کنه.
چون من هر چی نگاه میکنم تمام مسیر های هوا بسته هستند در صورتی که سینک ها به صورت هدفمندی جهت دار هستند
انگار به طراح گفتند ما یه برد داریم با این فریم .. دوتا فن هم هست .. بقیش را پر کن از هیت سینک مشگی !