جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اتفاقا 2 آپریل برای من بهتره. چون ماه مارچ خیلی سرم شلوغه و وقت بازی کردن ندارم. :D
مستقیم از خود Amazon خریدم که از خود ASUS کارت رو دریافت می کنند. با لانچ سری 50 دیگه قیمت MSRP و retail فعلا مفهمومی نداره. الان retailer های هلندی کارت MSI 5090 رو من دیدم تا 5000 یورو میفروشن. بطوریکه حتی اشخاص scalper هم نمی خرند ازشون. یعنی خود retailer ها عملا شدن scalper. :D
تازه آمازون و ASUS دارن با تخفیف میدن 3210 یورو وگرنه قیمت retail رو زدن 3590.

مدل MSI 5090 Ventus تو آمازون آلمان امروز به قیمت MSRP یعنی 2300 یورو فروخته شد. عجیبه که تو هلند دارن با margin بالا می فروشن.
به شدت مبارکههههه!!!!
قیمت شما که به نظرم باید اکی باشه الان. این مدل مدل OC از TUF اگر آمریکا رو رفرنس قرار بدیم 2750 دلاره، که تبدیل کنید با مالیات کشور شما همون قیمت باید بیوفته دیگه یا شایدم من اشتباه میکنم. فعلا تمام اینجا به نظر هر کسی سریه 50 گرفته آخرش به TUF رسیده. ایشالله که نسخه شما هم به مشکلات دل چرک کن ROP نخوره!

انویدیا هم رسما مشکل ROP رو در مورد 5080 تایید کرد! به سلامتی تمام گرافیک های سری 50 فعلا مشکل دارند، درباره 5080 جالبه با توجه به اینکه تقریبا GB203 کامل هست بازم این مشکل درش وجود داشته
منبع

به شدت مبارکههههه!!!!
قیمت شما که به نظرم باید اکی باشه الان. این مدل مدل OC از TUF اگر آمریکا رو رفرنس قرار بدیم 2750 دلاره، که تبدیل کنید با مالیات کشور شما همون قیمت باید بیوفته دیگه یا شایدم من اشتباه میکنم. فعلا تمام اینجا به نظر هر کسی سریه 50 گرفته آخرش به TUF رسیده. ایشالله که نسخه شما هم به مشکلات دل چرک کن ROP نخوره!

انویدیا هم رسما مشکل ROP رو در مورد 5080 تایید کرد! به سلامتی تمام گرافیک های سری 50 فعلا مشکل دارند، درباره 5080 جالبه با توجه به اینکه تقریبا GB203 کامل هست بازم این مشکل درش وجود داشته
منبع
روی invoice قیمت بدون VAT یا مالیات میشه دقیقا 2653 یورو که با VAT 21% در هلند میشه همون 3210 یورو متاسفانه...
به هر حال قیمت بسیار زیادی هستش و شاید تا ماه دیگه نظرم عوض شد و سفارش رو کنسل کردم. :D
از طرفی بخاطر اینکه 5090 کارت چند منظوره هستش و افراد برای AI و Gaming و content creation ازش استفاده می کنند امکان داره که تا مدت ها مشکل stock داشته باشه.

دقیقا.
من بین XPG S11 pro و WD SN570 و 980 سامسونگ هیچ تفاوتی چه در نصب چه در لودینگ بازی‌ها ندیدم! (یا متوجه نشدم)
هر چند که خودم S11 pro رو خیلی بیشتر دوس داشتم و زمانی خریدمش که تقریبا 50 درصد نسبت به همرده سامسونگیش ارزون تر بود :D

ریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن :D
حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایران
من خودم 3 تا 990 پرو دارم(10 ترا جمعا) با این حال سامسونگ هیچ فرقی با بقیه برندهای معتبر نداره و اصلا توی یک کلاس دیگه هم نیست
سامسونگ همیشه می ذاره یک سال بعد رقبا اس اس دیش می ده طبیعتا بایدم بهتر باشه و الا فایسون ابدا چیزی ازش کم نداره
من همه ی برندهای معتبر اس اس دی داشتم و دارم همین الانشم 10 11 تایی اس اس دی دارم و با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه
عزیزان، انتظار ‌دارم تو این جمع که همه دَستی بر آتش دارن، وقتی در مورد کیفیت یک محصول می‌نویسم، تصور نکنید در مورد سرعت اون در بازی ها صحبت می‌کنم!!! منظور من از اون حرف اینقدر ساده و سطحی نبود!
شما قرار نیست چه الآن و چه در آینده، تفاوتی در سرعت لودینگ بازی‌ها احساس کنید! در حال حاضر سرعت تمام SSDها به حدی رسیده که در کارهای روزمره عالی هستن. شما هرگز در بازی بین SSDهای مختلف متوجه اختلاف سرعت نمی‌شید! آخه چند میلی‌ثانیه چطوری قابل لمسه؟؟:|

منظور بنده از کلاس سامسونگ، مربوط به بخش فَنی ـه، نه سرعت لودینگ بازی یا انتقال فایل! :|
سامسونگ در تولید حافظه متخصصه! صفر تا صد حافظه ها از DRAM و NAND رو خودش طراحی و تولید می‌کنه و وابسته به شرکت‌های دیگه نیست! حتی مموری‌ کارت‌گرافیک ساخت سامسونگ بهترین بازدهی رو داره!
چطور می‌تونید شرکتی که کنترلر Pascal با 8 نانومتر و مصرف انرژی پائین، مختص محصولات خودش طراحی کرده رو با برندهای دیگه مقایسه می‌کنید؟
در SSDها مهمترین فاکتور، طول عُمر و حفظ اطلاعات هست! چیزی که سامسونگ تو این چند سال ثابت کرده توش استاده!
حتی پشتیبانی خیلی خوبی هم داره. با Samsung Magician می‌تونید همیشه Firmware بروز کنید تا در بهترین حالت کار کنه!
آیا این یک تفاوت و کلاس خاص نیست؟ :-??
من علاقه‌ای به کل‌کل برندها ندارم، اما این یک واقعیته که سامسونگ در بخش حافظه‌ها حَرف نداره.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
عزیزان، انتظار ‌دارم تو این جمع که همه دَستی بر آتش دارن، وقتی در مورد کیفیت یک محصول می‌نویسم، تصور نکنید در مورد سرعت اون در بازی ها صحبت می‌کنم!!! منظور من از اون حرف اینقدر ساده و سطحی نبود!
شما قرار نیست چه الآن و چه در آینده، تفاوتی در سرعت لودینگ بازی‌ها احساس کنید! در حال حاضر سرعت تمام SSDها به حدی رسیده که در کارهای روزمره عالی هستن. شما هرگز در بازی بین SSDهای مختلف متوجه اختلاف سرعت نمی‌شید! آخه چند میلی‌ثانیه چطوری قابل لمسه؟؟:|

منظور بنده از کلاس سامسونگ، مربوط به بخش فَنی ـه، نه سرعت لودینگ بازی یا انتقال فایل! :|
سامسونگ در تولید حافظه متخصصه! صفر تا صد حافظه ها از DRAM و NAND رو خودش طراحی و تولید می‌کنه و وابسته به شرکت‌های دیگه نیست! حتی مموری‌ کارت‌گرافیک ساخت سامسونگ بهترین بازدهی رو داره!
چطور می‌تونید شرکتی که کنترلر Pascal با 8 نانومتر و مصرف انرژی پائین، مختص محصولات خودش طراحی کرده رو با برندهای دیگه مقایسه می‌کنید؟
در SSDها مهمترین فاکتور، طول عُمر و حفظ اطلاعات هست! چیزی که سامسونگ تو این چند سال ثابت کرده توش استاده!
حتی پشتیبانی خیلی خوبی هم داره. با Samsung Magician می‌تونید همیشه Firmware بروز کنید تا در بهترین حالت کار کنه!
آیا این یک تفاوت و کلاس خاص نیست؟ :-??
من علاقه‌ای به کل‌کل برندها ندارم، اما این یک واقعیته که سامسونگ در بخش حافظه‌ها حَرف نداره.
اتفاقا بحث من دقیقا همون کیفیت بود توشیبا که اصلا خالق اس اس دی های امروزی هست فایسون هم 24 ساله که توی این زمینه فعاله
مایکرون با هاینیکس هم که توی دی رم با ناند حرف اول می زنن وسترن هم که سابقه ش گفتن ندارن یا بر فرض MARVELL که سامسونگ برای سری لپ تاپ داده اون براش کنترلر می زنه
دقیقا سامسونگ چطوری کیفیتش از اینا بالاتره ولی امار درصدی خرابی سامسونگ بعضا کمترم هست
حتی سوتی هاشم بیشتره 980 که یک باگی داشت کلا اطلاعات پاک می شد 990 هم که یک باگی داشت درصد سلامت یک دفعه افت شدید می کرد
من الان فکر کنم ده سالی هست مدام اس اس دی می خرم تا الان مشکلی نداشتم اصلا اس اس دی به این راحتی ها چیزیش نمی شه می گم مگه برای برندهای معتبر نباشه یا بعضا برخی مدل های مشکل دار با فریمور قدیمی
اتفاقا من گفتم دو تا اس 11 دارم یکی ناندش سامسونگه یکی مایکرون اون سامسونگه روی 20 ترا شد 98 درصد اما مایکرون روی 60 ترا شد 98 درصد سلامت رایتش
اتفاقا سامسونگه یک بار یک بخشیش کراپتد شد که با سکیور ایرز درست شد با این حالی که خیلی کمترم استفاده شد
با این حال من نمی گم سامسونگ بده یا نخرید خودم اصلی ترین هام 990 پرو هست اما اینکه بگیم کیفیتش بهتره نه اصلا قبول ندارم کیفیت ساخت مایکرون هاینیکس فایسون کیوکسیا وسترن همگی عالیه و در یک سطحه
سامسونگ فقط اینکه صفر تا صدش خودش می زنه یعنی کنترلر ناند دی رم همه چیزش خودش می زنه که البته دلیلی برای برتریش نیست به فرض توی رم الان هاینیکس حرف اول و اخر می زنه سامسونگ رسما رفته کوچه خلوت

حرف منم اینکه بی خودی پول پای سامسونگ بودن ندید الان 990 پرو 2 ترا بی هیت سینک می دن 18 تومن اما MSI 570 با هیت سینک نسل 5 می دن 17.5 یا نسل 4 با هیت سینکش می دن 13.5 خوب واقعا اینجا انتخاب نباید سامسونگ باشه اما انتخاب اکثرا سامسونگه من زمانی که 990 خریدم قیمت اینا این شکلی نبود

طبیعتا باید تبلیغ سامسونگ کنم چون خودم ازش دارم و بعدا هم بتونم گرون تر بفروشم به نفع خودمه اما همیشه سعی می کنم حقیقت بگم حتی اگه به ضررم هست چون به نظرم کار درست همینه

قبلا گفتم، بازم میگم. هر کاری که Nvidia میکنه، AMD هم همون مسیر رو میره. چه میخواد قیمت باشه، چه کم بودن جهش پرفومانسی باشه .... قیمت های کارت های AMD از 650 دلار تا 1100 دلار میشه.

https://videocardz.com/newz/microce...ies-rx-9070-xt-starting-at-699-rx-9070-at-649

اگه AMD با سهم 10 - 15 درصدی توی بازار اوکیه، پس این قیمت ها مناسبشه. در غیر این صورت قیمتهاش اصلا جذاب نیست.

آخرین ویرایش:
قبلا گفتم، بازم میگم. هر کاری که Nvidia میکنه، AMD هم همون مسیر رو میره. چه میخواد قیمت باشه، چه کم بودن جهش پرفومانسی باشه .... قیمت های کارت های AMD از 650 دلار تا 1100 دلار میشه.

https://videocardz.com/newz/microce...ies-rx-9070-xt-starting-at-699-rx-9070-at-649

اگه AMD با سهم 10 - 15 درصدی توی بازار اوکیه، پس این قیمت ها مناسبشه. در غیر این صورت قیمتهاش اصلا جذاب نیست.
شاید placeholder باشه
برای سری 50 هم اول قیمت خیلی بالاتری رو زده بودن

5060 و 5060ti در برخی مدلها از کانکتور 8 پین استفاده میکنن و در ماه آپریل عرضه خواهند شد

1740589517075.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or