اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به شدت مبارکههههه!!!!اتفاقا 2 آپریل برای من بهتره. چون ماه مارچ خیلی سرم شلوغه و وقت بازی کردن ندارم.
مستقیم از خود Amazon خریدم که از خود ASUS کارت رو دریافت می کنند. با لانچ سری 50 دیگه قیمت MSRP و retail فعلا مفهمومی نداره. الان retailer های هلندی کارت MSI 5090 رو من دیدم تا 5000 یورو میفروشن. بطوریکه حتی اشخاص scalper هم نمی خرند ازشون. یعنی خود retailer ها عملا شدن scalper.
تازه آمازون و ASUS دارن با تخفیف میدن 3210 یورو وگرنه قیمت retail رو زدن 3590.
مدل MSI 5090 Ventus تو آمازون آلمان امروز به قیمت MSRP یعنی 2300 یورو فروخته شد. عجیبه که تو هلند دارن با margin بالا می فروشن.
روی invoice قیمت بدون VAT یا مالیات میشه دقیقا 2653 یورو که با VAT 21% در هلند میشه همون 3210 یورو متاسفانه...به شدت مبارکههههه!!!!
قیمت شما که به نظرم باید اکی باشه الان. این مدل مدل OC از TUF اگر آمریکا رو رفرنس قرار بدیم 2750 دلاره، که تبدیل کنید با مالیات کشور شما همون قیمت باید بیوفته دیگه یا شایدم من اشتباه میکنم. فعلا تمام اینجا به نظر هر کسی سریه 50 گرفته آخرش به TUF رسیده. ایشالله که نسخه شما هم به مشکلات دل چرک کن ROP نخوره!
انویدیا هم رسما مشکل ROP رو در مورد 5080 تایید کرد! به سلامتی تمام گرافیک های سری 50 فعلا مشکل دارند، درباره 5080 جالبه با توجه به اینکه تقریبا GB203 کامل هست بازم این مشکل درش وجود داشته
منبع
دقیقا.
من بین XPG S11 pro و WD SN570 و 980 سامسونگ هیچ تفاوتی چه در نصب چه در لودینگ بازیها ندیدم! (یا متوجه نشدم)
هر چند که خودم S11 pro رو خیلی بیشتر دوس داشتم و زمانی خریدمش که تقریبا 50 درصد نسبت به همرده سامسونگیش ارزون تر بود
ریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن![]()
عزیزان، انتظار دارم تو این جمع که همه دَستی بر آتش دارن، وقتی در مورد کیفیت یک محصول مینویسم، تصور نکنید در مورد سرعت اون در بازی ها صحبت میکنم!!! منظور من از اون حرف اینقدر ساده و سطحی نبود!حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایران
من خودم 3 تا 990 پرو دارم(10 ترا جمعا) با این حال سامسونگ هیچ فرقی با بقیه برندهای معتبر نداره و اصلا توی یک کلاس دیگه هم نیست
سامسونگ همیشه می ذاره یک سال بعد رقبا اس اس دیش می ده طبیعتا بایدم بهتر باشه و الا فایسون ابدا چیزی ازش کم نداره
من همه ی برندهای معتبر اس اس دی داشتم و دارم همین الانشم 10 11 تایی اس اس دی دارم و با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه
اتفاقا بحث من دقیقا همون کیفیت بود توشیبا که اصلا خالق اس اس دی های امروزی هست فایسون هم 24 ساله که توی این زمینه فعالهعزیزان، انتظار دارم تو این جمع که همه دَستی بر آتش دارن، وقتی در مورد کیفیت یک محصول مینویسم، تصور نکنید در مورد سرعت اون در بازی ها صحبت میکنم!!! منظور من از اون حرف اینقدر ساده و سطحی نبود!
شما قرار نیست چه الآن و چه در آینده، تفاوتی در سرعت لودینگ بازیها احساس کنید! در حال حاضر سرعت تمام SSDها به حدی رسیده که در کارهای روزمره عالی هستن. شما هرگز در بازی بین SSDهای مختلف متوجه اختلاف سرعت نمیشید! آخه چند میلیثانیه چطوری قابل لمسه؟؟
منظور بنده از کلاس سامسونگ، مربوط به بخش فَنی ـه، نه سرعت لودینگ بازی یا انتقال فایل!
سامسونگ در تولید حافظه متخصصه! صفر تا صد حافظه ها از DRAM و NAND رو خودش طراحی و تولید میکنه و وابسته به شرکتهای دیگه نیست! حتی مموری کارتگرافیک ساخت سامسونگ بهترین بازدهی رو داره!
چطور میتونید شرکتی که کنترلر Pascal با 8 نانومتر و مصرف انرژی پائین، مختص محصولات خودش طراحی کرده رو با برندهای دیگه مقایسه میکنید؟
در SSDها مهمترین فاکتور، طول عُمر و حفظ اطلاعات هست! چیزی که سامسونگ تو این چند سال ثابت کرده توش استاده!
حتی پشتیبانی خیلی خوبی هم داره. با Samsung Magician میتونید همیشه Firmware بروز کنید تا در بهترین حالت کار کنه!
آیا این یک تفاوت و کلاس خاص نیست؟
من علاقهای به کلکل برندها ندارم، اما این یک واقعیته که سامسونگ در بخش حافظهها حَرف نداره.
شاید placeholder باشهقبلا گفتم، بازم میگم. هر کاری که Nvidia میکنه، AMD هم همون مسیر رو میره. چه میخواد قیمت باشه، چه کم بودن جهش پرفومانسی باشه .... قیمت های کارت های AMD از 650 دلار تا 1100 دلار میشه.
https://videocardz.com/newz/microce...ies-rx-9070-xt-starting-at-699-rx-9070-at-649
اگه AMD با سهم 10 - 15 درصدی توی بازار اوکیه، پس این قیمت ها مناسبشه. در غیر این صورت قیمتهاش اصلا جذاب نیست.