جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

هر نسل هایپ زیاده بعدش داستان هاش حال ادم حسابی می گیره اما این نسل شاهکاره دیگه واقعا
این نسل که هایپش بدرد لای جرز دیوار میخورد
پیشرفت کارتها به جز 5090 مابقی اپسیلونی بوده نسبت به نسل قبل
انگار همونا رو اورکلاک کردن دادن بیرون
با این مشکلات ذوب شدن سوکت،پایین بودن تعداد ROPs،کمبود بازار،کرش و خاموشی سیستم
انگار که کیفیت خطوط تولید رو داده باشن دست سهمیه ای ها و فمنیستا که اینطور گند زده شده به همه چیز

آخرین ویرایش:
1000020395.jpg

1000020397.jpg

از اونجایی که AMD برای مقایسه کارت از 7900gre استفاده میکنه احتمالا قیمتش رو هم همون حدودای 550 برای 9070 و 650 برای مدل 9070xt در نظر گرفته. (آرزو بر جوانان عیب نیست! :D )

https://x.com/GawroskiT

5070 تو تست گیکبنچ تقریبا 20% عملکرد ضعیف تری از 5070ti داشته.
5070 = super 4070 🤔

بهتر نبود انویدیا این‌ نسل فقط 5090 رو میداد و میان رده و budget رو می‌سپرد به ای ام دی؟ :D (هم جفتشون راضی میشدن هم مخاطب)

Leaked RTX 5070 benchmarks show mixed results against RTX 4070 Super, 18% slower than RTX 5070 Ti

Rtx 5070 حتی امتیاز پایینتری نسبت به Rtx 3090 که 193000 هست گرفته
چطور میخواست پرفورمنس 4090 رو بده:/
MFG!
خیلی قبلتر من به مزاح گفتم که شما 4090 به من بده من برات 5070 میدم با یک پولی هم روش!
الان 5080 اش هم سرش رو میندازه در گریبان 4090 میاد جلو چه برسه به 5070 که به همون 4070Ti هم به نظر نرسیده!
حیقیت کاری که دارم میکنم خیلی چیپ هست و بهش افتخار نمیکنم. اما!
I'm only human after all...
در جواب پست بالای خودتون»
هنوزم مردم دنبال قدرت خام و عدد ترافلاپسن:دی
الانم یه عده تازه یادشون افتاده که عه قدرت خام چقدر مهمه اون فریمی که میده مهم نیست بلکه اون قدرت خامه اصل کاریه بازی اگه ۲۰۰ فریم بگیره(بدون فریم جنریشن)اینم حساب نیست چه کاریه از تکنولوژی برای افزایش کارایی استفاده باشه ما همون کلاسیک گیمینگ رو میخوایم:دی
چه اصراری دارید بگید که انویدیا سر قدرت 5070 بلوف زده
وقتی که 3060ti هم معرفی شد انویدیا گفت قدرتش حتی از 2080S بالاتره باز یادمه یه عده شروع کردن به لوده بازی و تمسخر که انویدیا شیشه زده و از این حرفا و وقتی 3060ti اومد دیدن درسته بعد گفتن نه آقا dlss بدرد نمیخوره رزولوشن فقط رزولوشن native مابقیش رو بنداز بره!!
الانم 5070 همینه برای من کاربر مهم نیست انویدیا از dlss 4 استفاده میکنه یا dlss 1000 برای من این مهمه فریم و کیفیت بگیرم همین
قبولش کن تمام کاری که باید بکنی اینه
نیازی به گارد گرفتن نیست چرا نمیخوای قبول کنی انویدیا تو نسل ۵۰۰۰ سنگ تموم گذاشته برای مشتری هاش
هر کی هم پول میده نوش جونش این کارتا خریدن دارن نیازی نیست کسی گارد بگیره
دوست داری بخر دوست هم نداری نخر عزیز دل
حالا که به جز پرفورمنس مشکلات کنترل کیفیت هم وجود داره!

MFG!
خیلی قبلتر من به مزاح گفتم که شما 4090 به من بده من برات 5070 میدم با یک پولی هم روش!
الان 5080 اش هم سرش رو میندازه در گریبان 4090 میاد جلو چه برسه به 5070 که به همون 4070Ti هم به نظر نرسیده!
حیقیت کاری که دارم میکنم خیلی چیپ هست و بهش افتخار نمیکنم. اما!
I'm only human after all...
در جواب پست بالای خودتون»

آقا ما به حرف رئیس شرکت به اون بزرگی اعتماد کردیم
رو حرفش حساب کردیم گفتیم با این ابهت نمیاد که دروغ بگه جلو ۸ میلیارد جمعیت چون نیازی نداره و رقبا رو از رینگ خارج کرده چرا بیاد دروغ بگه!
گفتن 5070 پرفورمنس 4090 میده کی فکرشو میکرد بلوف باشه همش
اون MFG که میگی مهم نیست مهم اصل پرفورمنس روی DLSS ئه

پ.ن نگید که میدونستم میدونستم که گوشمون از این حرفا پره
کارتی که عرضه نشده و هیچ بنچمارکی ازش بیرون نیومده بود اون حرفا تماما گمانه زنی و حدس بود
رو حدس که فکت صادر نمیشه برادر

تو فروم linustechtips یکی تاپیک زد عرضه فیک سری 5000 رو کوبید و گفت اشتباه کردم 7900xtx رو ماه قبل نخریدم، الآن تو منطقه ما ناموجود شده.
یه نفر دیگه اومد گفت باید قدر دان‌ انویدیا باشی که با مارکت کپ ۳ تریلیون دلاریش هنوزم تو بازار گرافیک گیمینگ مونده! (انگار تا دیروز تو کار ضایعات بوده! :D)

به نظر‌م طرفداری بی حد از یه برند مضخرف ترین کاریه که مخاطب یا مصرف کننده نهایی میتونه انجام‌ بده!

چهار روز دیگه برای نسل 6000 حتما طرفداراش میگن شما انویدیا نمیتونین بخرین چون پولشو ندارین! (همون کاری که اپل فنا قبلا انجام‌ میدادن! :D )

چهار روز دیگه برای نسل 6000 حتما طرفداراش میگن شما انویدیا نمیتونین بخرین چون پولشو ندارین! (همون کاری که اپل فنا قبلا انجام‌ میدادن! :D )
ولی تو کشور ما متاسفانه این یه واقعیته
خیلیها هنوز تو rx 580 موندن

• Like
Reactions: Iman Shadow
ولی تو کشور ما متاسفانه این یه واقعیته
خیلیها هنوز تو rx 580 موندن
اون که بله، منظور من عزیزان جماعت 1 درصدی جامعه س وگرنه طرف با پولی که داده این کارتو گرفته میتونسته یه پراید بخره بره تو اسنپ! :D معلومه که هیچ دغدغه ای نداشته :D (تا اونجایی که من خبر دارم شرکت ها هنوزم دارن از 6900XT های ماینی استفاده میکنن :D)

1000020399.jpg

همین فرمون بره عاقبت باید برگردیم به کنسول :D

خب من بالاخره بعد از کلی کش و قوس و سر و کله زدن با سایتا امروز یه tuf 5070 ti سفارش دادم :D
میخواستم 5080 بگیرم ولی دیدم اختلافش در حد ۱۵ درصده و با اورکلاک میتونم به تقریبا به همون قدرت برسم . به علاوه اینکه 5080 اصلا گیر نمیاد و ربات ها و scalper ها هم منتظرن فقط!
روزی که کارت 5080 لانچ شد، عرض چن ثانیه همه سایتا موجودیشون تموم شد.
از طرفی الان تمام سایتای معتبر نسخه های ارزون 5080 رو از سایتشون حذف کردن و فقط نسخه های 1450+ یورو فقط باقی موندن و اینجور که بوش میاد انویدیا عمدی میخواسته گرونتر بفروشه و تولید رو بالا نبرده که حداقل چن ماهی با قیمتای بالاتر بفروشه!
این سایتایی که میفروشن هم همه رسمی هستن و خود سایت انویدیا معرفیشون کرده.

خلاصه اینکه جریانات سری ۳۰۰۰ داره تکرار میشه ولی به یه شکل دیگه8-|
یادمه 3080 اومد موج اولش ارزون بود ولی بعدش بخاطر ماین قیمتش تا ۳ برابر رفت و همه هم میخریدن!

در اصل لانچ کارتا با قیمت msrp حدود ۶ ماه دیگست ولی خب ماهایی که الان میخریم باید پول Advanced access بدیم به انویدیا. تازه اگه ROP مشکل نداشته باشه!

خب من بالاخره بعد از کلی کش و قوس و سر و کله زدن با سایتا امروز یه tuf 5070 ti سفارش دادم :D
میخواستم 5080 بگیرم ولی دیدم اختلافش در حد ۱۵ درصده و با اورکلاک میتونم به تقریبا به همون قدرت برسم . به علاوه اینکه 5080 اصلا گیر نمیاد و ربات ها و scalper ها هم منتظرن فقط!
از طرفی الان تمام سایتای معتبر نسخه های ارزون 5080 رو از سایتشون حذف کردن و فقط نسخه های 1450+ یورو فقط باقی موندن و اینجور که بوش میاد انویدیا عمدی میخواسته گرونتر بفروشه و تولید رو بالا نبرده که حداقل چن ماهی با قیمتای بالاتر بفروشه!

یادمه 3080 اومد موج اولش ارزون بود ولی بعدش بخاطر ماین قیمتش تا ۳ برابر رفت و همه هم میخریدن!

در اصل لانچ کارتا با قیمت msrp حدود ۶ ماه دیگست ولی خب ماهایی که الان میخریم باید پول Advanced access بدیم به انویدیا. تازه اگه ROP مشکل نداشته باشه!
مبارکه!
با اینکه کمی گرونه، ولی در کنارش یکی از با کیفیت ترین نسخه های 5070Ti هست، TechPowerUp هم بررسی اختصاصی براش انجام داده.
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-ti-tuf-oc/

به طور میانگین در رزلوشن های 1080p و 1440p و 2160p به ترتیب حدود 9 و 11 و 14 درصد از 5080 عقب تر هست این نسخه از 5070Ti.

relative-performance-1920-1080.png relative-performance-2560-1440.png relative-performance-3840-2160.png

از طرف دیگه به نظر کارت پایداری هم هست از نظر اورکلاک و فرکانس بوست هسته رو تا حدود 3200MHz و فرکانس حافظه رو هم تا حداکثر 3000MHz افزایش داد که پایدار هم هست. از این طریق هم به نظر تا حدود 12 درصد تو 3D Mark time spy extreme GT1 افزایش بازدهی دیدن.
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-ti-tuf-oc/44.html

overclocked-performance.png

در مورد موجودی هفته پیش یک تعداد خیلی محدودی از گرافیک های با قیمت های متنوع حالا چه FE چه مدل های AIB با پایه قیمت یا بالاتر میدونم تو US, UK, Canada از طریق BestBuy و یا خود سایت Nvidia موجود شد، تعداد خیلی محدود بوده البته!
برای 5080 تو کانادا فقط مدل PNY قیمت پایه بوده با 97 عدد موجودی! حدود 90 ثانیه طول کشیده تا تموم بشه.
برای 5090 هم مدل Zotac Solid موجود شده با قیمت پایه به تعداد فقط 10 تا دونه تو کل کانادا! این یکی کمتر از دقیقه موجود بوده.
برای 5070Ti هم فقط باز PNY تو کانادا مدل با قیمت پایه داشته که موجودیش 100 تا دونه بوده و حدود 3 دقیقه موجود بوده. بیشتر موجودی هم مال مدل تاف بوده به تعداد 240 تا دونه برای کل کانادا بازم که حدود 12 دقیقه موجود بوده.
در کل اصلا شرایط جذابی و تلاش برای خریدشون بسیار فرسایشی هست! مبارکه باشه که موفق شدین از این سیکل خسته کننده خارج بشید و الان میشه لذت محصول رو ببرید!

مبارکه!
با اینکه کمی گرونه، ولی در کنارش یکی از با کیفیت ترین نسخه های 5070Ti هست، TechPowerUp هم بررسی اختصاصی براش انجام داده.
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-ti-tuf-oc/

به طور میانگین در رزلوشن های 1080p و 1440p و 2160p به ترتیب حدود 9 و 11 و 14 درصد از 5080 عقب تر هست این نسخه از 5070Ti.

View attachment 368544View attachment 368545View attachment 368546

از طرف دیگه به نظر کارت پایداری هم هست از نظر اورکلاک و فرکانس بوست هسته رو تا حدود 3200MHz و فرکانس حافظه رو هم تا حداکثر 3000MHz افزایش داد که پایدار هم هست. از این طریق هم به نظر تا حدود 12 درصد تو 3D Mark time spy extreme GT1 افزایش بازدهی دیدن.
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-5070-ti-tuf-oc/44.html

View attachment 368547

در مورد موجودی هفته پیش یک تعداد خیلی محدودی از گرافیک های با قیمت های متنوع حالا چه FE چه مدل های AIB با پایه قیمت یا بالاتر میدونم تو US, UK, Canada از طریق BestBuy و یا خود سایت Nvidia موجود شد، تعداد خیلی محدود بوده البته!
برای 5080 تو کانادا فقط مدل PNY قیمت پایه بوده با 97 عدد موجودی! حدود 90 ثانیه طول کشیده تا تموم بشه.
برای 5090 هم مدل Zotac Solid موجود شده با قیمت پایه به تعداد فقط 10 تا دونه تو کل کانادا! این یکی کمتر از دقیقه موجود بوده.
برای 5070Ti هم فقط باز PNY تو کانادا مدل با قیمت پایه داشته که موجودیش 100 تا دونه بوده و حدود 3 دقیقه موجود بوده. بیشتر موجودی هم مال مدل تاف بوده به تعداد 240 تا دونه برای کل کانادا بازم که حدود 12 دقیقه موجود بوده.
در کل اصلا شرایط جذابی و تلاش برای خریدشون بسیار فرسایشی هست! مبارکه باشه که موفق شدین از این سیکل خسته کننده خارج بشید و الان میشه لذت محصول رو ببرید!
ممنون
من 1440p بازی میکنم و همین کارت هم برام کفایت میکنه.
مخصوصا اینکه vram اش هم ۱۶ عه و فرق خاصی با 5080 نداره. اگه مثلا ۱۲ بود عمرا میخریدم.

یکی از دلایلی که خریدم هم Multi Frame Generation هست که واقعا خوبه. حالا یه دو تا یوتیوبر میان ویدیو درست میکنن میگن مشکل داره که ویو بگیرن، ولی روی من تاثیری نداره چون که خودم frame gen 2x رو تست کردم و واقعا مشکلی ندیدم.
حالا توی ویدیو ها میان ۳۰۰ درصد زوم میکنن و بازی رو اسلوموشن میکنن و کلی کار دیگه که بگن مشکل داره، ولی حقیقتش با چشم ما و حین بازی فرقی نداره. شاید فقط کمی input lag اذیت کنه که اونم برای بازی سینگل پلیر اهمیتی نداره.

راجع به کارت، من ۱۱۰۰ یورو گرفتم.
ارزونترین مدل 5080 مدل asus prime بود که ۱۲۵۰ قیمت زده بودن و از اکثر سایتا هم حذف شد بعدا. شاید کلا ۱۰ تا دونش وارد فنلاند شده بود.

این مدل tuf که گرفتم این سایتایی که موجود کردن هر کدوم ۵۰ تا موجود کردن و اجازه ندادن کسی بیشتر از یدونه بخره.
البته الان دو روزی شده و هنوز موجودی تموم نشده.( شاید چون جمعیت اینجا کمه) در مقایسه با کانادا مثلا

مبارک باشه. بهترین خرید رو کردی. باز تو اون طرفی و هر موقع دیگه هم اراده میکردی میتونستی تهیه کنی ولی در مورد بازار ایران باید بگم یه وضع بی در و پیکری شده بیا و ببین . شما امروز نتونی بخری ممکنه فردا با قیمت دوبرابر مجبور بشی بخری که توضیح میدم. قیمتها حتی دیگه به دلار هم ربط زیادی نداره و قیمتها بر اساس موجودی بازار و روزانه شده. واردات سخت افزار خیلی سخت شده و از طرفی فروشنده ها هم اجناس خاص رو دپو میکنن که قیمتها بالا بره.
الان 5080 و 4090 که پول یه پرایده قیمتشون. حتی برخی مدلهای 4060 معمولی الان ۶۰ تومن شده و 4070tis الان تا ۱۷۰ تومن هم میدن.
پیگیر 5070ti هم شدم که یکی دونفر پیدا کردم یکماهه وارد میکنند رو قیمتهای ۱۶۰ تومن که نخواستم چون گارانتی هم دیگه در کار نیست.
تا اینکه هفته قبل بطور اتفاقی تونستم یه 4080super اکبند با گارانتی سه ساله الماس رایان از لیون پیدا کنم به قیمت ۱۲۲ تومن که سریع خرید زدم . عجیب اینکه همین مدل سه چهار روز بعدش و الان قیمتش شده ۲۲۰ تومن :ziped:

IMG_20250225_094131_207.jpg

IMG_20250225_093543_030.jpg

بازار بی در و پیکر که میگم همینه. قیمتها هیچ ربطی به دلار هم دیگه نداره و این جور قطعات قیمتها دلبخواهی شده متاسفانه.
و دوباره متاسفانه باید بگم خیلی بدتر هم میشه و بنظرم هرکسی هرچی پیدا کرد که در توانش هست فورا بخره و زیاد در قید بند مدل و ایناش نباشه . و اینکه هرچی هم فعلا دارید رو هم سفت بچسبید چه کنسول چه سخت افزار...

متاسفانه باید بگم خیلی بدتر هم میشه و بنظرم هرکسی هرچی در توانش هست فعلا بخره و اینکه هرچی فعلا دارید رو هم سفت بچسبید
این یه حقیقت محضه
اوضاع از کنترلشون خارج شده همه بازارها رو مافیا میگردونن و اصلاح قیمت دیگه افسانه شده
قبلترها قیمتا بالا پایین میشد اصلاح میخورد، وقتی که محصول جدیدی معرفی میشد قیمت محصولات قبلی ریزش میکرد و خریدار نداشت
ولی الان اصلا این الگوریتم دنبال نمیشه
همین 4080s رو میدادن ۷۵ تومن میگفتیم گرونه
الان شده ۲۰۰ تومن
مگه شوخیه این قیمتا یه کاربر عادی که برای دل خودش بازی میکنه رسما از دور خارجش کردن
این قیمتا به جز صرفه تجاری توجیهی نداره برای یوزر عادی
قسمت دارک ماجرا اینه که اوضاع بهتر که هیچ تازه بدتر هم میشه و مثل روز برای همه روشنه که ابرتورم قراره بیاد دیگه نشه یدونه رم رو هم ارتقا داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or