اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
الآن 860، 980 و 990 رو همزمان دارم. بینظیرن.به لطف Samsung India مدل جدید سری Pro از SSD های سامسونگ 9100Pro زودتر از زمان برنامه ریزی شده معرفی شد!
PCIe نسل 5 سرعت 99 درصد سریع تر از نسل قبل خودش که 990Pro بوده با سرعت read speed 14800MB/s و مصرف برق 49 درصد بهینه تر!
مدل های 1، 2، 4 و 8 ترابایتی قرار هست داشته باشه.
منبع
View attachment 368610
مبارک باشه ولی ۲ آپریل خیلی دیرهخب من هم امروز ضربه بزرگی به حساب بانکیم زدم و یک عدد ASUS TUF RTX 5090 OC از آمازون سفارش دادم و قرار هستش که روز ۲ آپریل برسه دستم.
خوبی آمازون این هستش که میشه سفارش رو قبل ارسال کنسل کرد و بعد از تحویل هم یک ماه فرصت دارم که با هزینه آمازون کارت بهشون برگردونم اگر کارت مشکلی داشته باشه مثل missing ROPs.
View attachment 368623
مشکل amd فراتر از قیمت هست به نظرمView attachment 368625
AMD امروز اعلام کرده تمرکزش برای سری 9070 قیمت زیر 700 دلاره و گفته بیشتر از %85 گیمرا کارتهای زیر 700 دلار میخرن.
View attachment 368626
من یک نظر به لیست steam انداختم، تو ده تای اول فقط 4070 به چشمم خورد که msrp حدودا 600 دلاری داشت.
ولی نکته ای که هست درسته که %85 از کارت زیر 700 دلار استفاده میکنن، ولی به نظرم تو همون %85 هم شاید 10 درصد از کارت بین 500~700 دلاری استفاده میکنن و مابقی زیر 500 دلار هزینه میکنن!
View attachment 368628
این market share دوتا رقیب در 14 سال اخیره. AMD اگه نتونه از فرصت مشکلات اخیر سری 5000 استفاده کنه و قیمت گذاری و عرضه درستی نداشته باشه همون 10 درصد رو هم از دست میده.
https://videocardz.com/newz/amd-teases-radeon-rx-9070-focusing-on-sub-700-price-point
Rumor: AMD to pitch RX 9070 XT under $700 as that's the price level where most gamers buy GPUs
مبارک باشه ولی ۲ آپریل خیلی دیره
بعد ای ۳۲۰۰ یورو قیمت رسمی هست یا این Scalper ها میفروشن؟
مشکل amd فراتر از قیمت هست به نظرم
Amd بعد این همه سال هنوز درایوراش مشکل دارن و مثلا آپدیت میده و یه بازی خاص که تو درایور قبلی اوکی بوده، با درایور جدید کرش میکنه...
Amd باید این مشکلات رو حل کنه. بعدش تازه بره دنبال ai و ری تریسینگ و ...
من به شخصه خیلی دوس دارم amd با انویدیا رقابت کنه و این به نفع همه ما میشه. ولی این چن سال هرچی دیدیم زور زد بازم خبر خاصی نشد.
حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایرانالآن 860، 980 و 990 رو همزمان دارم. بینظیرن.
هم سرعت و هم عمر مناسبی دارن.
تو SSD پیشنهاد من سامسونگه. تو یک کلاس دیگه ـست.
برای سلامت و کارائی بهتر SSD اگر فضا دارید، در برنامه Samsung Magician گزینه Over-Provisioning رو روشن کنید. (اختیاریه)
داداش این که قیمت رفته بالا تقصیر کسی نیست.حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایران
من خودم 3 تا 990 پرو دارم(10 ترا جمعا) با این حال سامسونگ هیچ فرقی با بقیه برندهای معتبر نداره و اصلا توی یک کلاس دیگه هم نیست
سامسونگ همیشه می ذاره یک سال بعد رقبا اس اس دیش می ده طبیعتا بایدم بهتر باشه و الا فایسون ابدا چیزی ازش کم نداره
من همه ی برندهای معتبر اس اس دی داشتم و دارم همین الانشم 10 11 تایی اس اس دی دارم و با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه
با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه
برند های دیگه یدفعه مشکل عجیب غریب پیدا میکنن.
در کل اون Lexar رو میخوام بفروشم بره و یه 990 evo plus سفارش دادم.دقیقا.
من بین XPG S11 pro و WD SN570 و 980 سامسونگ هیچ تفاوتی چه در نصب چه در لودینگ بازیها ندیدم! (یا متوجه نشدم)
هر چند که خودم S11 pro رو خیلی بیشتر دوس داشتم و زمانی خریدمش که تقریبا 50 درصد نسبت به همرده سامسونگیش ارزون تر بود
ریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن![]()
من گفتم برند معتبر نه برند چینی. برند تایوانی قدیمی یا ژاپنی مشابه KIOXIA که همون توشیبا هستداداش این که قیمت رفته بالا تقصیر کسی نیست.
مشکل از جای دیگست!
بعد سامسونگ واقعا خوبه. من یه SSD Lexar nm790 گرفتم و مث چی پشیمونم چون مشکل داره.
یدفعه کلا مشکل دار میشه و اصلا نمیتونه هیچ دیتایی رو رایت کنه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه.
در صورتی که قبلا ssd ساتا و nvme سامسونگ داشتم و حتی یبار هم اذیت نکرده بودن.
برند های دیگه یدفعه مشکل عجیب غریب پیدا میکنن.
سامسونگ فقط ناند می فروشه به دیگران به فرض اس 11 من ناندش برای سامسونگه که البته هم سرعت هم عمرش از مایرکرونش که اونم دارم کمترهریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن![]()