جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

به لطف Samsung India مدل جدید سری Pro از SSD های سامسونگ 9100Pro زودتر از زمان برنامه ریزی شده معرفی شد!
PCIe نسل 5 سرعت 99 درصد سریع تر از نسل قبل خودش که 990Pro بوده با سرعت read speed 14800MB/s و مصرف برق 49 درصد بهینه تر!
مدل های 1، 2، 4 و 8 ترابایتی قرار هست داشته باشه.
منبع
SAMSUNG-9100-PRO-HERO.jpg

به لطف Samsung India مدل جدید سری Pro از SSD های سامسونگ 9100Pro زودتر از زمان برنامه ریزی شده معرفی شد!
PCIe نسل 5 سرعت 99 درصد سریع تر از نسل قبل خودش که 990Pro بوده با سرعت read speed 14800MB/s و مصرف برق 49 درصد بهینه تر!
مدل های 1، 2، 4 و 8 ترابایتی قرار هست داشته باشه.
منبع
View attachment 368610
الآن 860، 980 و 990 رو هم‌زمان دارم. بی‌نظیرن.
هم سرعت و هم عمر مناسبی دارن.
تو SSD پیشنهاد من سامسونگه. تو یک کلاس دیگه ـست.
برای سلامت و کارائی بهتر SSD اگر فضا دارید، در برنامه Samsung Magician گزینه Over-Provisioning رو روشن کنید. (اختیاریه)

خب من هم امروز ضربه بزرگی به حساب بانکیم زدم و یک عدد ASUS TUF RTX 5090 OC از آمازون سفارش دادم و قرار هستش که روز ۲ آپریل برسه دستم.
خوبی آمازون این هستش که میشه سفارش رو قبل ارسال کنسل کرد و بعد از تحویل هم یک ماه فرصت دارم که با هزینه آمازون کارت بهشون برگردونم اگر کارت مشکلی داشته باشه مثل missing ROPs.

rtx-5090-order.png

1000020409.jpg

AMD امروز اعلام کرده تمرکزش برای سری 9070 قیمت زیر 700 دلاره و گفته بیشتر از %85 گیمرا کارتهای زیر 700 دلار میخرن.

1000020411.jpg

من یک نظر به لیست steam انداختم، تو ده تای اول فقط 4070 به چشمم خورد که msrp حدودا 600 دلاری داشت.
ولی نکته ای که هست درسته که %85 از کارت زیر 700 دلار استفاده میکنن، ولی به نظرم تو همون %85 هم شاید 10 درصد از کارت بین 500~700 دلاری استفاده میکنن و مابقی زیر 500 دلار هزینه میکنن! :D

1000020407.jpg

این market share دوتا رقیب در 14 سال اخیره. AMD اگه نتونه از فرصت مشکلات اخیر سری 5000 استفاده کنه و قیمت گذاری و عرضه درستی نداشته باشه همون 10 درصد رو هم از دست میده.

https://videocardz.com/newz/amd-teases-radeon-rx-9070-focusing-on-sub-700-price-point

Rumor: AMD to pitch RX 9070 XT under $700 as that's the price level where most gamers buy GPUs

خب من هم امروز ضربه بزرگی به حساب بانکیم زدم و یک عدد ASUS TUF RTX 5090 OC از آمازون سفارش دادم و قرار هستش که روز ۲ آپریل برسه دستم.
خوبی آمازون این هستش که میشه سفارش رو قبل ارسال کنسل کرد و بعد از تحویل هم یک ماه فرصت دارم که با هزینه آمازون کارت بهشون برگردونم اگر کارت مشکلی داشته باشه مثل missing ROPs.

View attachment 368623
مبارک باشه ولی ۲ آپریل خیلی دیره😁
بعد ای ۳۲۰۰ یورو قیمت رسمی هست یا این Scalper ها میفروشن؟
View attachment 368625

AMD امروز اعلام کرده تمرکزش برای سری 9070 قیمت زیر 700 دلاره و گفته بیشتر از %85 گیمرا کارتهای زیر 700 دلار میخرن.

View attachment 368626

من یک نظر به لیست steam انداختم، تو ده تای اول فقط 4070 به چشمم خورد که msrp حدودا 600 دلاری داشت.
ولی نکته ای که هست درسته که %85 از کارت زیر 700 دلار استفاده میکنن، ولی به نظرم تو همون %85 هم شاید 10 درصد از کارت بین 500~700 دلاری استفاده میکنن و مابقی زیر 500 دلار هزینه میکنن! :D

View attachment 368628

این market share دوتا رقیب در 14 سال اخیره. AMD اگه نتونه از فرصت مشکلات اخیر سری 5000 استفاده کنه و قیمت گذاری و عرضه درستی نداشته باشه همون 10 درصد رو هم از دست میده.

https://videocardz.com/newz/amd-teases-radeon-rx-9070-focusing-on-sub-700-price-point

Rumor: AMD to pitch RX 9070 XT under $700 as that's the price level where most gamers buy GPUs
مشکل amd فراتر از قیمت هست به نظرم
Amd بعد این همه سال هنوز درایوراش مشکل دارن و مثلا آپدیت میده و یه بازی خاص که تو درایور قبلی اوکی بوده، با درایور جدید کرش میکنه...
Amd باید این مشکلات رو حل کنه. بعدش تازه بره دنبال ai و ری تریسینگ و ...

من به شخصه خیلی دوس دارم amd با انویدیا رقابت کنه و این به نفع همه ما میشه. ولی این چن سال هرچی دیدیم زور زد بازم خبر خاصی نشد.

مبارک باشه ولی ۲ آپریل خیلی دیره😁
بعد ای ۳۲۰۰ یورو قیمت رسمی هست یا این Scalper ها میفروشن؟

اتفاقا 2 آپریل برای من بهتره. چون ماه مارچ خیلی سرم شلوغه و وقت بازی کردن ندارم. :D
مستقیم از خود Amazon خریدم که از خود ASUS کارت رو دریافت می کنند. با لانچ سری 50 دیگه قیمت MSRP و retail فعلا مفهمومی نداره. الان retailer های هلندی کارت MSI 5090 رو من دیدم تا 5000 یورو میفروشن. بطوریکه حتی اشخاص scalper هم نمی خرند ازشون. یعنی خود retailer ها عملا شدن scalper. :D
تازه آمازون و ASUS دارن با تخفیف میدن 3210 یورو وگرنه قیمت retail رو زدن 3590.

مدل MSI 5090 Ventus تو آمازون آلمان امروز به قیمت MSRP یعنی 2300 یورو فروخته شد. عجیبه که تو هلند دارن با margin بالا می فروشن.

مشکل amd فراتر از قیمت هست به نظرم
Amd بعد این همه سال هنوز درایوراش مشکل دارن و مثلا آپدیت میده و یه بازی خاص که تو درایور قبلی اوکی بوده، با درایور جدید کرش میکنه...
Amd باید این مشکلات رو حل کنه. بعدش تازه بره دنبال ai و ری تریسینگ و ...

من به شخصه خیلی دوس دارم amd با انویدیا رقابت کنه و این به نفع همه ما میشه. ولی این چن سال هرچی دیدیم زور زد بازم خبر خاصی نشد.

مشکل درایو رو AMD همیشه داشته. ولی این نسل باتوجه به وضعیت انویدیا تنها نسلیه که میتونه فقط با پوینت قیمت پیروز بشه. یعنی هر قیمتی بالاتر از 700~750 برای رقابت با 5070ti عملا خودکشیه!

لانچ افتضاح سری 5000 نه تنها سری 4000 رو هم تحت تاثیر قرار داد، از اون طرف سری 7000 ای ام دی رو هم تو اکثر مناطق ناموجود کرد! (مخصوصا 7900xtx)

یعنی فکر کن 7900xtx رو تا زیر 780 دلار هم کسی نمی خرید ولی تا مثبت 1100 دلار هم رفت! (اروپا باتوجه به مالیات های یزیدی که میگیره حتما بیشتر هم بوده)

حقیقتا دوران کرونا هم همچین کمبودی نبود! (اگرم سیاستشون بوده که نامردا خوب نسل 4000 و 7000 رو با قیمتای عجیب و غریب آب کردن!)

ایران که عملا ماه قبل کارت گرافیک میخریدی بیشتر از طلا تو سود بودی! به قول ترامپ دنیا شده دیوونه خونه! :D

الآن 860، 980 و 990 رو هم‌زمان دارم. بی‌نظیرن.
هم سرعت و هم عمر مناسبی دارن.
تو SSD پیشنهاد من سامسونگه. تو یک کلاس دیگه ـست.
برای سلامت و کارائی بهتر SSD اگر فضا دارید، در برنامه Samsung Magician گزینه Over-Provisioning رو روشن کنید. (اختیاریه)
حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایران
من خودم 3 تا 990 پرو دارم(10 ترا جمعا) با این حال سامسونگ هیچ فرقی با بقیه برندهای معتبر نداره و اصلا توی یک کلاس دیگه هم نیست
سامسونگ همیشه می ذاره یک سال بعد رقبا اس اس دیش می ده طبیعتا بایدم بهتر باشه و الا فایسون ابدا چیزی ازش کم نداره
من همه ی برندهای معتبر اس اس دی داشتم و دارم همین الانشم 10 11 تایی اس اس دی دارم و با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه

حقیقت اینقدر الکی سامسونگ سامسونگ کردین قیمتش فضایی شده در ایران
من خودم 3 تا 990 پرو دارم(10 ترا جمعا) با این حال سامسونگ هیچ فرقی با بقیه برندهای معتبر نداره و اصلا توی یک کلاس دیگه هم نیست
سامسونگ همیشه می ذاره یک سال بعد رقبا اس اس دیش می ده طبیعتا بایدم بهتر باشه و الا فایسون ابدا چیزی ازش کم نداره
من همه ی برندهای معتبر اس اس دی داشتم و دارم همین الانشم 10 11 تایی اس اس دی دارم و با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه
داداش این که قیمت رفته بالا تقصیر کسی نیست.
مشکل از جای دیگست!

بعد سامسونگ واقعا خوبه. من یه SSD Lexar nm790 گرفتم و مث چی پشیمونم چون مشکل داره.
یدفعه کلا مشکل دار میشه و اصلا نمیتونه هیچ دیتایی رو رایت کنه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه.
در صورتی که قبلا ssd ساتا و nvme سامسونگ داشتم و حتی یبار هم اذیت نکرده بودن.
برند های دیگه یدفعه مشکل عجیب غریب پیدا میکنن.

• Like
Reactions: Iman Shadow
با قاطعیت می گم سامسونگ برتری خاصی نداره هر چند 990 پرو سرعت بهتری داره به نسبت E18 که قدیمی ترم هست اما این اختلاف هیچ گیمری متوجه نمی شه

دقیقا.
من بین XPG S11 pro و WD SN570 و 980 سامسونگ هیچ تفاوتی چه در نصب چه در لودینگ بازی‌ها ندیدم! (یا متوجه نشدم)
هر چند که خودم S11 pro رو خیلی بیشتر دوس داشتم و زمانی خریدمش که تقریبا 50 درصد نسبت به همرده سامسونگیش ارزون تر بود :D

ریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن :D

دقیقا.
من بین XPG S11 pro و WD SN570 و 980 سامسونگ هیچ تفاوتی چه در نصب چه در لودینگ بازی‌ها ندیدم! (یا متوجه نشدم)
هر چند که خودم S11 pro رو خیلی بیشتر دوس داشتم و زمانی خریدمش که تقریبا 50 درصد نسبت به همرده سامسونگیش ارزون تر بود :D

ریز بشی تو خط تولید شرکتا متوجه میشی همینا رو هم بعضا سامسونگ میزنه فقط با اسم خودشون ریبرند میکنن مثل قضیه پاور که بیشترشون ریبرند سیسونیک هستن :D
در کل اون Lexar رو میخوام بفروشم بره و یه 990 evo plus سفارش دادم.
کلا یا شانس من شخمی بوده یا اینکه lexar واقعا بدرد نخوره!
ولی توی این چن ماه اخیر خیلی اذیتم کرد.

• Like
داداش این که قیمت رفته بالا تقصیر کسی نیست.
مشکل از جای دیگست!

بعد سامسونگ واقعا خوبه. من یه SSD Lexar nm790 گرفتم و مث چی پشیمونم چون مشکل داره.
یدفعه کلا مشکل دار میشه و اصلا نمیتونه هیچ دیتایی رو رایت کنه و باید سیستم رو ریستارت کنم تا درست بشه.
در صورتی که قبلا ssd ساتا و nvme سامسونگ داشتم و حتی یبار هم اذیت نکرده بودن.
من گفتم برند معتبر نه برند چینی. برند تایوانی قدیمی یا ژاپنی مشابه KIOXIA که همون توشیبا هست
اون مدلم نخر DRAM نداره می خوای اینقدر هزینه کنی M480 PRO MSI یا MP600 PRO XT بخر اگرم ایران نیستی WD 850X یا سیگیت 530 هم عالیه
اگه نه که همون سامسونگ 990 پرو بخر بره(خارج ایران قیمتش خیلی خوبه قطعا پیشنهاد می شه همین 990 پرو بخرن)
کلا همه ی این مدل ها هم قیمت همن یا حتی از 990 پرو هم گرون ترن اما توی ایران 2 ترا بدون هیت سینک 990 به 18 تومن رسیده مشکل دقیقا از همین جاس اگه نه باید همشون یک قیمت می بودن
لکسار هم فقط ساتا هاش خوبه که هیچیش چینی نیست

• Like
Reactions: Arash-S212
سامسونگ فقط ناند می فروشه به دیگران به فرض اس 11 من ناندش برای سامسونگه که البته هم سرعت هم عمرش از مایرکرونش که اونم دارم کمتره
کنترلش به کسی نمی فروشه
تازه مدل های لپ تاپی سامسونگ کنترلرش برای یک شرکت دیگه هست خودش نمی زنه :D
سامسونگ قبلا مدل پروش ناند MLC داشت اما از 980 شد TLC که البته با فریب هنوز توی سایتش می زنه MLC 3 بیت که همون TLC می شه همچنین EVO PLUS همیشه دی رم داشت که از 990 اونم حذف کرد
در کل الان فقط همون 990 پروش ارزش خرید داره

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or