جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

یادمه سر معرفی سری ۶۰۰۰ هم همین داستانا بود :D
من اون نسل بین 3080 و 6900 xt ، اومدم و 6900 xt خریدم.
اوایل خوشحال بودم که چه کارتی خوبی و به به و چه چه. بعد هرچی گذشت اختلاف بیشتر شد و dlss روز به روز پیشرفت میکرد و بهتر میشد ولی fsr مزخرف تر میشد.
سری ۷۰۰۰ که اومد، کارت من رفت تو باقالیا کلا. بهینه سازی بازیا براش افتضاح شد. کرش های رندوم توی بازیای قدیمی و .....

کارت گرافیکای amd رو میبینم یاد گوشیای شیائومی میوفتم. سخت افزار خوب و قوی. قیمت بسیار مناسب ولی پشتیبانی نزم افزاری تو دیوار!

به شخصه امیدوارم amd بهتر شده باشه، چون توی قیمتای انویدیا هم تاثیر میزاره. ولی خب زیاد چشمم آب نمیخوره:D

اوایل خوشحال بودم که چه کارتی خوبی و به به و چه چه. بعد هرچی گذشت اختلاف بیشتر شد و dlss روز به روز پیشرفت میکرد و بهتر میشد ولی fsr مزخرف تر میشد.
سری ۷۰۰۰ که اومد، کارت من رفت تو باقالیا کلا. بهینه سازی بازیا براش افتضاح شد. کرش های رندوم توی بازیای قدیمی و .....

کارت گرافیکای amd رو میبینم یاد گوشیای شیائومی میوفتم. سخت افزار خوب و قوی. قیمت بسیار مناسب ولی پشتیبانی نزم افزاری تو دیوار!

به شخصه امیدوارم amd بهتر شده باشه، چون توی قیمتای انویدیا هم تاثیر میزاره. ولی خب زیاد چشمم آب نمیخوره:D
اخه اگه amd هم کاری نکنه انودیا که خودت بهتر میدونی چیکارها که با مصرف کننده نمیکنه. الانم همین قیمتهای جدید amd شاید بتونه قیمتهای بازار رو بشکنه که در نهایت به نفع مصرف کننده هست. وگرنه منم هیچ موقع نمیتونم dlss و عملکرد فوق العاده کارتهای انودیا توی ری تریس و پث تریس رو با چیز دیگه ای عوض کنم.

اخه اگه amd هم کاری نکنه انودیا که خودت بهتر میدونی چیکارها که با مصرف کننده نمیکنه. الانم همین قیمتهای جدید amd شاید بتونه قیمتهای بازار رو بشکنه که در نهایت به نفع مصرف کننده هست. وگرنه منم هیچ موقع نمیتونم dlss و عملکرد فوق العاده کارتهای انودیا توی ری تریس و پث تریس رو با چیز دیگه ای عوض کنم.
تا وقتی کنسولا هستن و amd براشون چیپ میزنه، amd هم هستش و کارت گرافیک هم برای PC میده و خب انویدیا همچنان احساس خطر میکنه.
الان مثلا این fsr4 انحصاری سری ۹۰۰۰ شده و amd رسما به کسایی که کارتای سری ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ خریدن بیلاخ داده :D این خودش یه جور از دست دادن اعتماد مشتریاشت از نظر من.
Amd باید به بستری رو کم کم بسازه و بره جلو. امیدوارم سری ۹۰۰۰ استارت این قضیه باشه.

تا وقتی کنسولا هستن و amd براشون چیپ میزنه، amd هم هستش و کارت گرافیک هم برای PC میده و خب انویدیا همچنان احساس خطر میکنه.
الان مثلا این fsr4 انحصاری سری ۹۰۰۰ شده و amd رسما به کسایی که کارتای سری ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ خریدن بیلاخ داده :D این خودش یه جور از دست دادن اعتماد مشتریاشت از نظر من.
Amd باید به بستری رو کم کم بسازه و بره جلو. امیدوارم سری ۹۰۰۰ استارت این قضیه باشه.
FSR 4 بر پایه ML هست و قبلیا نمیتونن

FSR 4 بر پایه ML هست و قبلیا نمیتونن
میدونم
بحث سر اینه که اونایی که سریای ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ خریدن، الان سرشون بی کلاه مونده.
ولی کسی که مثلا سری ۳۰۰۰ انویدیا خرید، الان میتونه از dlss Transformer استفاده کنه!

میدونم
بحث سر اینه که اونایی که سریای ۶۰۰۰ و ۷۰۰۰ خریدن، الان سرشون بی کلاه مونده.
ولی کسی که مثلا سری ۳۰۰۰ انویدیا خرید، الان میتونه از dlss Transformer استفاده کنه!
اونا از fsr 3.1 استفاده میکنن. بالاخره باید amd میومد رو ml تا مشکلات fsr ها رو حل کنه و مثلا تو همین transformer با cnn پرفورمنس 20 و 30 ضعیفتره، رشون کلاه رفته
یا سری 10 و 16 انویدیا dlss ندارن و اونا از fsr و xess استفاده میکنن، پس سرشون کلاه رفته.تازه ریتریس هم ندارن (سری 10 از 1060 به بالا ریتریس داره ولی اگه روشنش کنی،فریم تک رقمی میگیره)
اینکارو انویدیا تو سری 20 کرد،الان amd تو سری 90 کرد.

خارج از ایران مشکل خاصی نیست نهایت پیش خرید می کنید با همون قیمت 1 ماه بعد میاد دم خونه مشکل ایرانه که همچین اپشنی نداره
در حقیقت این قیمت های خارج برای کسی هست که همون روز کارت می خواد
amd هم گفته در حجم بالا کارت هاش تولید می کنه و بعید می دونم زیاد قیمت هاش فضایی بشن
فرصت خوبی برای حال گیری انویدیا هست

• Like
Reactions: Iman Shadow
خارج از ایران مشکل خاصی نیست نهایت پیش خرید می کنید با همون قیمت 1 ماه بعد میاد دم خونه مشکل ایرانه که همچین اپشنی نداره
در حقیقت این قیمت های خارج برای کسی هست که همون روز کارت می خواد
amd هم گفته در حجم بالا کارت هاش تولید می کنه و بعید می دونم زیاد قیمت هاش فضایی بشن
فرصت خوبی برای حال گیری انویدیا هست
همین الآن تو چین پیش فروش شروع شده و احتمالا هفته بعد کارت دستشون میرسه.

1000020448.jpg

فک نکنم تو آمریکا هم احتیاج به کمپ کردن باشه. فقط تو اروپا گرون میشه که اون قضیه tax و ایناس که رو همه اجناس هست و گریزی ازش نیست.

اگه پرفورمنس واقعی باشه و به تعداد کافی موجودی داشته باشه انویدیا میان رده رو بدجور میبازه! و از الآن باید به فکر نسخه super میان رده هاش با قیمت واقعی باشه.
(مخصوصا 5070ti که عملا توهین به مصرف کننده س با اون قیمت تخیلیش)

انصافا اونی که دو سه سال پیش 4090 خرید بار خودشو تا 2030 بست! :D

100 درصد.
اگه توان رقابت داشت مثل cpuهاش رحم نمیکرد و قیمت بالاتری میزد.

ولی برای مصرف کننده با بودجه نهایتا متوسط با این قیمتهایی که انویدیا زده رسما گزینه دیگه ای نمیمونه.
حالت فعلی انویدیا خیلی گرونه و اصلا منطقی نیست طوریکه من خرید سیستم بعدی رو بیخیال شدم و میخوام فعلی رو حفظ کنم و ببینم بین کنسولهای دستی مثل دک 2 و... چی رو میتونم انتخاب کنم.
جز اینکه یه تکونی به خودش بده و حداقل سری 60 یا 70 رو ارزونتر کنه که بشه بهشون فکر کرد.

اونا از fsr 3.1 استفاده میکنن. بالاخره باید amd میومد رو ml تا مشکلات fsr ها رو حل کنه و مثلا تو همین transformer با cnn پرفورمنس 20 و 30 ضعیفتره، رشون کلاه رفته
یا سری 10 و 16 انویدیا dlss ندارن و اونا از fsr و xess استفاده میکنن، پس سرشون کلاه رفته.تازه ریتریس هم ندارن (سری 10 از 1060 به بالا ریتریس داره ولی اگه روشنش کنی،فریم تک رقمی میگیره)
اینکارو انویدیا تو سری 20 کرد،الان amd تو سری 90 کرد.
نکته رو نگرفتی ممد جان
آخه الان dlss Transformer performance، کیفیت بهتری نسبت به dlss CNN quality ارائه میده و پرفورمنس هم بهتره! این الان همه جوره به سود دارندگان rtx 20 و 30 هستش! شایعاتی هم بود که Frame generation میخواد بیاد به سری ۳۰۰۰!

انویدیا گرونتره درسته ولی کسی که کارتش رو میخره حداقل تا ۵ سالی ساپورت درست حسابی میگیره.
سری ۱۰ هم دیگه خیلی قدیمی و ذغاله و نمیشه انتظار داشت که بیان روش dlss پیاده کنن. ۱۰ سال عمرشه!

نکته رو نگرفتی ممد جان
آخه الان dlss Transformer performance، کیفیت بهتری نسبت به dlss CNN quality ارائه میده و پرفورمنس هم بهتره! این الان همه جوره به سود دارندگان rtx 20 و 30 هستش! شایعاتی هم بود که Frame generation میخواد بیاد به سری ۳۰۰۰!

انویدیا گرونتره درسته ولی کسی که کارتش رو میخره حداقل تا ۵ سالی ساپورت درست حسابی میگیره.
سری ۱۰ هم دیگه خیلی قدیمی و ذغاله و نمیشه انتظار داشت که بیان روش dlss پیاده کنن. ۱۰ سال عمرشه!
نکته منو نگرفتی میگم این مثالی که زدی تو زمان مهاجرت از 20 به 10 که بدتر بود، سری 10 و 16 اصلا آپسکیلری انویدیا براشون نزاشت
این اتفاق باید میوفتاد و سری بی کلاه نمونده.همونطور که سر انتقال از 10 به 20 رخ داد.

نکته منو نگرفتی میگم این مثالی که زدی تو زمان مهاجرت از 20 به 10 که بدتر بود، سری 10 و 16 اصلا آپسکیلری انویدیا براشون نزاشت
این اتفاق باید میوفتاد و سری بی کلاه نمونده.همونطور که سر انتقال از 10 به 20 رخ داد.
من مثال زندم.
1080ti خریدم ، چندماه بعد که dlss معرفی شد کلا ریختم :))

اما خب حس بدیه دیگه.
از اون حسهاست که میگن طرف از درون میمیره :D

حداقل تا ۵ سالی ساپورت درست حسابی میگیره.
همین سری 900 هم همچنان آپدیت میگیره و سری 10 که بماند
ولی برای کارتی مثل سری rx500 که یک سال بعد از gtx 10xx اومد سال 2024 ساپورت نرم افزاریش قطع شد و میگن بعضی از بازیهای جدید رو هم حتی نمیتونه اجرا کنه به دلیل خطای درایور که دیگه بروز نمیشه
بنظرم انویدیا سنگ تموم گذاشته همینکه به قولی dlss transformer رو برای کارتهای rtx 20xx منتشر کرده خودش خیلی حرکت باارزشی هست

• Like
Reactions: m.a.t and Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or