جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چند وقت پیش یه عکس دیدم از ارزشمندترین شرکت های دنیا، انویدیا بعد اپل دوم بود. خیلی برام جالب بود که به چه هیولایی تبدیل شده، یه زمان اینتل میتازوند و کسی به گرد پاش نمی رسید الان ظاهرا ترکیده. همون زمان AMD رو با انویدیا مقایسه می کردن اما الان...
بگذریم، من یه کارت میان رده (الان پایین رده) دو سال پیش گرفتم ازشون و راضیم، دمشون گرم. ولی جوری که اینا دارن تکنولوژی رو جر میدن کی میتونه واقعا به گرد پاشون برسه؟ چه رقبا چه مشتریا؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard
چند وقت پیش یه عکس دیدم از ارزشمندترین شرکت های دنیا، انویدیا بعد اپل دوم بود. خیلی برام جالب بود که به چه هیولایی تبدیل شده، یه زمان اینتل میتازوند و کسی به گرد پاش نمی رسید الان ظاهرا ترکیده. همون زمان AMD رو با انویدیا مقایسه می کردن اما الان...
بگذریم، من یه کارت میان رده (الان پایین رده) دو سال پیش گرفتم ازشون و راضیم، دمشون گرم. ولی جوری که اینا دارن تکنولوژی رو جر میدن کی میتونه واقعا به گرد پاشون برسه؟ چه رقبا چه مشتریا؟
به این میگن فرهنگ سرمایه داری که هر ننه قمری میاد بهش ی فحش میده ولی سنگ بنای پیشرفت آمریکا بوده هست و خواهد بود
چون همیشه دنبال بهترین قوی ترین سریع ترین و .... ترین میره حتی وقتی هیچ رقیبی نداره این کمال گرایی درونی خود امریکا باعث میشه پیشرفت کنه

• Like
Reactions: MrElectricWizard

NVIDIA ACE | MIR5 - Wemade Introduces the First AI Boss​

boss قابلیتها و تجهیزات پلیر رو میسنجه ، دفعهای قبلی که با پلیرهای دیگه مواجه شده رو بررسی میکنه و از روشهایی که قبلا در مقابل پلیرها یی با تجهیزات مشابه پیروز شده استفاده میکنه :D
خدا کنه میازاکی و تیمش این ویدئو رو نبینن.
اگه یکی بهش این رو معرفی کنه بدبخت میشیم.

الان کارتا سری 50 همشون از دو طرف فن دارن یا این یه نمونه خاصه؟
View attachment 362987
Asus دیگه.
باید متفاوت باشه که بتونه سری ROG رو همچنان خوش قیمت نگه داره :D

اینجا فروشنده ها برای همین 4فنه بودن کلی تبلیغ میکنن و پرداخت پول بیشتر رو براش توجیه میکنن.

چک نکردم و ممکنه کمپانیهای دیگه هم طراحی مشابهی داشته باشن ولی نه بابا ، همه کارتها به این شکل نیستن.

• Like
Reactions: ALI_FURY
Asus دیگه.
باید متفاوت باشه که بتونه سری ROG رو همچنان خوش قیمت نگه داره :D

اینجا فروشنده ها برای همین 4فنه بودن کلی تبلیغ میکنن و پرداخت پول بیشتر رو براش توجیه میکنن.

چک نکردم و ممکنه کمپانیهای دیگه هم طراحی مشابهی داشته باشن ولی نه بابا ، همه کارتها به این شکل نیستن.
Screenshot_20250108_003100_Chrome.jpg
گویا برای گیگابایت اختیاریه اگه کاربر خواست میتونه اضافه کنه

Lossless Scaling دو روز دیگه با Frame Generation 3 آپدیت میشه.
https://en.gamegpu.com/iron/lossless-scaling-3-0-coming-January-10-new-features-and-improvements

مثل انویدیا براش پول نمیخواد :D
من تا الان از این برنامه استفاده نکردم
یعنی همون multi frame generation رو به بازیا اضافه میکنه بدون هیچ مشکلی؟ :-?
روی همه بازیا کار میکنه بدون مشکل و باگ؟

Lossless Scaling دو روز دیگه با Frame Generation 3 آپدیت میشه.
https://en.gamegpu.com/iron/lossless-scaling-3-0-coming-January-10-new-features-and-improvements

مثل انویدیا براش پول نمیخواد :D

View attachment 1000034760.mp4

مولتی فریم جنریشنو از قبل هم داشت df هم بررسیش کرده فک کنم
خیلی ارتیفکت ایجاد میکنه
ولی من رو اسپایدرمن تست کردم کرش داشتم

آخرین ویرایش:
نه واقعا در حد DLSS و... نیست ولی خب اینکه نیاز به سخت افزار خاصی نداره و عملا مفته خیلی خوبه.
خیلی از کارتهای قدیمی رو نجات داده.

ولی خب همونطور که دوستمون گفت لتنسی و هم ایجاد گوستینگ/آرتیفکت درش بالا میره اگه فریم خیلی بالایی ازش درخواست کنیم.
تو لولهای پایین مثل 2x خیلی جوابه.

مهمترین ویژگیش اینه که عملا روی همه چی کار میکنه ، حتی فیلم و سریال.
یا بازیهایی که اصلا ویژگی DLSS/FSR و... ندارن.

الان کارتا سری 50 همشون از دو طرف فن دارن یا این یه نمونه خاصه؟
View attachment 362987
فقط استریکس بادی 5090 با 5080 این شکلین
اون فن پشت بیشتر بک پلیت خنک می کنه من خودم یک فن کوچیک همیشه پشت کارت می ذارم هات اسپات با دمای مموری 4 درجه ای کاهش می ده چیز بدی نیست

پ.ن:

من احساس می کنم طراحی 5070 استریکس از 5080 ش قشنگ تره هر چند 5080 طراحی صاف و صوف تر و ساده تری داره نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:
همونجور که حدس میزدم و همفکری که با دوستان اینجا داشتم تفکرم نسبت به شباهت و برابری کارتی مث 5070 با 4090 درسته . اگه dlss4 رو از سری 500 بگیریم من فکر میکنم 5070 با اون مشخصاتش نهایت میتونه یچیزی تو مایه های 4070ti باشه تا 4090 :D حالا هزاری ام تکنولوژی و معماریش پیشرفت کرده باشه :D حقیقتا من تنها دلیلی که برای آپگرید کارتم میبینم عنوان GTAVI هستش . اگه راک استار قرار باشه اتفاقی که سر rd2 رقم زد رو سر gta هم پیاده کنه ' عملا برابری 5070 با 4090 تو زمان لانچ جنبه شو پیدا میکنه و پرفورمنسش میره قاطی باقالیا :D بهترین انتخاب بنظر من همون 5070ti هستش . یه کارتیه که سر و *ونش درسته :D:D

اینم اولین بنچمارک رسمی منتشر شده از کارت Rx 9070 که موفق شده Blackops 6 رو در حالت 4k با میانگین فریم 99 اجرا کنه . بدی نیس :D

watermark-option-1-1736280266909.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or