اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
بازی رو بدون فریم جن هم امتحان کردید؟واقعا روون شده بود با فریم جن؟آرتیفکت یا گاستینگ نداشتی؟میگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
من کل GoW ragnarok با فریم جن تموم کردم در غیر این صورت سیستمم نمیکشید
منم دقیقا چندتا بازی مثل Cyberpunk و Space marine رو با FSR یا Lossless ,رفتم. طبیعتا به مثلا ۱۲۰ واقعی نمیرسه بدلایل مشخص مثل latency یا ghosting ولی از ۶۰ فریم خیلی خیلی بهتره. مخصوصا وقتی cpu bound باشی خیلی میچسبه یا مخصوصا lossless تو بازیایی که fps لاک دارن خیلی خوبهمیگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
فریم جن مقداری باعث ghosting و shimmering میشه که خب این با پیشرفت هوش مصنوعی از بین میره کم کم.میگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
بستگی داره چقدر حساس باشی ارتینگز می گه انسان تفاوتش از 5 بیشتر می فهمه اما من یک تی وی که نقد کرده بودن فرق 3 میلی ثانیه هم متوجه شدم و گفتم توی تست هاتون خطا داشتید و مجدد تست کردن گفتن حق با شما بوده اعداد درستش کردن البته اونا فکر کردن من با دستگاه تست کردم تازه کلی دیگه هم خطا توی تست هاشون دارن دیگه حس ریپورت ندارممیگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
اصلا کی برا بازی آنلاین رقابتی فریم جن میزنه، اونا که خودشون بهینه و سبک هستن امثال کانتر و والورانت رو سیب زمینی هم اجرا میشنفریم جن مقداری باعث ghosting و shimmering میشه که خب این با پیشرفت هوش مصنوعی از بین میره کم کم.
مقداری هم باعث افزایش latency میشه که خب برای بازیای رقابتی خوب نیست واقعا ولی nvidia reflex این latency رو تا حدود زیادی خنثی میکنه.
در مورد latency اینایی که تو سوشال میدا شکایت میکنن، فکر کنم تو بازی آنلاین بغل سرور نشستن و پینگشون صفره. یه مانیتور هم دارن با اینپوت لگ 0.003 ms
حالا وقتی ۳۰ ۴۰ ms تا latency میبینن اذیت میشن و فحش میدن
برای کسایی که تو ایران با پینگ ۱۰۰ ms بازی میکنن دیگه عملا فرقی نداره چون پیش فرض یه latency گنده همیشه وجود داره
این marvel rivals که جدید اومده به نسبت گرافیکش بالاست و frame generation هم دارهاصلا کی برا بازی آنلاین رقابتی فریم جن میزنه، اونا که خودشون بهینه و سبک هستن امثال کانتر و والورانت رو سیب زمینی هم اجرا میشن
کلا این قضیه و تبلیغاتش برا بازی های سینگل پلیر گرافیکی مث سایبرپانکه
با این حرکتی که nvidia زد و 5070 را برابر کرد، درسته 4090 را کمی خوار کرد ولی فروش 5070 را چند برابر کرد.مشخصات فرکانس و ترافلاپس کارت های جدید هم اومده
ترافلاپس:
5070 31
5070 تی ای 44
5080 56
5090 104
علتشم کاهش فرکانس پایه و بوست سری جدید هست که از نسل قبلی هم کمتر شده
5070 تی ای عددش دقیقا با 4070 تی ای سوپر یکی هست
4090 هم 82 هست