جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

میگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
من کل GoW ragnarok با فریم جن تموم کردم در غیر این صورت سیستمم نمیکشید :D
بازی رو بدون فریم جن هم امتحان کردید؟واقعا روون شده بود با فریم جن؟آرتیفکت یا گاستینگ نداشتی؟

میگم این تکنولوژی های framegen چرا اقد منفور شده تو سوشال مدیا خب برا بازی سینگل پلیر مشکلش چیه مگه چقد اینپوت لگ اضاف میشه
منم دقیقا چندتا بازی مثل Cyberpunk و Space marine رو با FSR یا Lossless ,رفتم. طبیعتا به مثلا ۱۲۰ واقعی نمیرسه بدلایل مشخص مثل latency یا ghosting ولی از ۶۰ فریم خیلی خیلی بهتره. مخصوصا وقتی cpu bound باشی خیلی میچسبه :D یا مخصوصا lossless تو بازیایی که fps لاک دارن خیلی خوبه

فریم جن مقداری باعث ghosting و shimmering میشه که خب این با پیشرفت هوش مصنوعی از بین میره کم کم.
مقداری هم باعث افزایش latency میشه که خب برای بازیای رقابتی خوب نیست واقعا ولی nvidia reflex این latency رو تا حدود زیادی خنثی میکنه.

در مورد latency اینایی که تو سوشال میدا شکایت میکنن، فکر کنم تو بازی آنلاین بغل سرور نشستن و پینگشون صفره. یه مانیتور هم دارن با اینپوت لگ 0.003 ms
حالا وقتی ۳۰ ۴۰ ms تا latency میبینن اذیت میشن و فحش میدن😁
برای کسایی که تو ایران با پینگ ۱۰۰ ms بازی میکنن دیگه عملا فرقی نداره چون پیش فرض یه latency گنده همیشه وجود داره

بستگی داره چقدر حساس باشی ارتینگز می گه انسان تفاوتش از 5 بیشتر می فهمه اما من یک تی وی که نقد کرده بودن فرق 3 میلی ثانیه هم متوجه شدم و گفتم توی تست هاتون خطا داشتید و مجدد تست کردن گفتن حق با شما بوده اعداد درستش کردن البته اونا فکر کردن من با دستگاه تست کردم تازه کلی دیگه هم خطا توی تست هاشون دارن دیگه حس ریپورت ندارم
خوب طبیعتا برای کسی مشابه من مناسب نیست چون من فرقش به وضوح متوجه می شم حتی کاملا متوجه می شم که بازی به بازی تاثیراتش فرق داره و همیشه یک چیز یکسانی نیست
با fsr fg که اصلا نمی تونم کنار بیام باز nvidia fg اوضاعش خیلی بهتره توی برخی از بازی ها هم انصافا چندان اینپوت لگ اضافه نمی کنه

فریم جن مقداری باعث ghosting و shimmering میشه که خب این با پیشرفت هوش مصنوعی از بین میره کم کم.
مقداری هم باعث افزایش latency میشه که خب برای بازیای رقابتی خوب نیست واقعا ولی nvidia reflex این latency رو تا حدود زیادی خنثی میکنه.

در مورد latency اینایی که تو سوشال میدا شکایت میکنن، فکر کنم تو بازی آنلاین بغل سرور نشستن و پینگشون صفره. یه مانیتور هم دارن با اینپوت لگ 0.003 ms
حالا وقتی ۳۰ ۴۰ ms تا latency میبینن اذیت میشن و فحش میدن😁
برای کسایی که تو ایران با پینگ ۱۰۰ ms بازی میکنن دیگه عملا فرقی نداره چون پیش فرض یه latency گنده همیشه وجود داره
اصلا کی برا بازی آنلاین رقابتی فریم جن میزنه، اونا که خودشون بهینه و سبک هستن امثال کانتر و والورانت رو سیب زمینی هم اجرا میشن
کلا این قضیه و تبلیغاتش برا بازی های سینگل پلیر گرافیکی مث سایبرپانکه

اصلا کی برا بازی آنلاین رقابتی فریم جن میزنه، اونا که خودشون بهینه و سبک هستن امثال کانتر و والورانت رو سیب زمینی هم اجرا میشن
کلا این قضیه و تبلیغاتش برا بازی های سینگل پلیر گرافیکی مث سایبرپانکه
این marvel rivals که جدید اومده به نسبت گرافیکش بالاست و frame generation هم داره
البته وقتی فعال میکنی خودش اتوماتیک reflex رو فعال میکنه برای کاهش اینپوت لگ

• Like
Reactions: Changed_Man 50
قبلا اُرف بود که هر سال که یک محصول جدیدی می آمد حدود 20 - 30 درصد پیشرفت میکرد و تکنولوژی های جدیدی تر بهش اضافه میشد ولی قیمتش ثابت بود و همون قیمت نسخه سال قبل بود مثل موبایلهای پرچمدار که چندین ساله قیمتهاش تقریبا روی یک رنج هست اما انویدیا قیمتها تقریبا طی چند سال اخیر به دو برابر رسانده و بیشتر هم به خاطر بی رغیب بودنش هست به نظرم اگر AMD میتونست باهاش رقابت کنه 5090 با همین قدرت و تکنولوژی فعلی قیمتش حداکثر 1000 دلار بود

مشخصات فرکانس و ترافلاپس کارت های جدید هم اومده
ترافلاپس:
5070 31
5070 تی ای 44
5080 56
5090 104

علتشم کاهش فرکانس پایه و بوست سری جدید هست که از نسل قبلی هم کمتر شده
5070 تی ای عددش دقیقا با 4070 تی ای سوپر یکی هست
4090 هم 82 هست

مشخصات فرکانس و ترافلاپس کارت های جدید هم اومده
ترافلاپس:
5070 31
5070 تی ای 44
5080 56
5090 104

علتشم کاهش فرکانس پایه و بوست سری جدید هست که از نسل قبلی هم کمتر شده
5070 تی ای عددش دقیقا با 4070 تی ای سوپر یکی هست
4090 هم 82 هست
با این حرکتی که nvidia زد و 5070 را برابر کرد، درسته 4090 را کمی خوار کرد ولی فروش 5070 را چند برابر کرد.

اخه مشکل اینجاست این 4x باید دقیقا به خوبی 2x که همین الان هست باشه وگرنه اگه بخاد فرقش از نظر ویژوال مثل فرق dlss quality و perfomance باشه مونده به شخص که استفاده کنه
مثلا من dlss quality رو سالها به پرفومنس ترجیح میدم.. توی سایبر پانک 4k تنظیمات مکس با path tracing من dlss quality 50-60 فریم رو به perfomance 70-80 فریم همیشه ترجیح دادم با این حال که مانیتور 4k 144 دارم چون از نظر گرافیکی خخخخییییلللییی فرقش بود هم گرافیک هم ارتیفکت

من تو فکرم هست 4070tis که دارم رو بدم بره 5070ti بگیرم ولی باید اول صبر کنم این فریم جن بیاد اگه قرار باشه مثل dlss quality اینجا هم من 2x رو به 4x ترجیح بدم سر گرافیک بهتر و ارتیفکت کمتر خب چه کاریه همین الان 2x که هست dlss 4 هم که هست ترافلاپس هم که همونه وی رم هم که همون 16 اپگرید به کارم نمیاد
توی گیم سینگل پلیر حداقل برای من وقتی مخصوصا با دسته پلی میدم فریم از 70-75 به بالا خییلی روونه و از اون بالاتر به نظرم overkill واقعا خیلی به کار نمیاد مگه اینکه گیمی مثل دووم اول شخص باشه و با موس و کیبورد اونجا اره خود 144 یه چیز دیگس

این loss less scaling 3 رو از استیم خریدم برا تست 2x خیلی خوب کار میکرد به خوبی frame gen nvidia نبود ولی 70% اون بود از نظر ارتفیکت از نظر فریم که فریم بیشتری میداد من از این پرام ریخت ولی از نظر ارتفیکت زیاد بود نسب به فریم جن انویدیا از نظر latency هم یه کمی بیشتر بود

ولی همین برنامه هم من 2x کردم 4x فریمم چسبید به 144 ولی اصن درو دیوار ارتیفکت بود میشد بازی کرد میشد نادیده گرفت ولی برا من واقعا نه تحمل نمیتونستم بکنم و از latency هم نگم براتون که حتی با دسته هم خیلی زیاد بود

این برنامه loss less scaling تا 20x هم فریم جن داره یه سور زده به 6090 و 7090 :D:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
1000030125.jpg
فرانک آزور، مدیر اجرایی AMD :
ما می‌دانستیم که یک قطعه عالی ساخته‌ایم. اما نمی‌دانستیم که رقیبمان [اینتل] یک محصول بد ساخته است. بنابراین تقاضا کمی بیشتر از آنچه پیش‌بینی کرده بودیم بوده است.

اگر کارت سری 40 دارید، panic sell نکنید بخاطر عرضه کارت سری 50 و DLSS4.
قیمت کارت های سری 50 همچنان روز های اول بالا خواهد بود، حتی خارج از ایران.
تنها مزیت کارت های سری 50 تا اینجا فقط DLSS4 هستش که باید صبر کرد و دید چقدر latency داره تو بازی های مختلف.
بقیه خاصیت های جدید DLSS4 مثل مدل Transformer روی سری 40 هم کار می کنه و بهبود تصویر را خواهید داشت.
به نظرم تنها کارت سری 50 که شاید ارزش خرید داشته باشه RTX 5090 هستش که اونم بخاطر قدرت بسیار زیادش و حافظه 32GB، این کارت رو در واقع چند منظوره می کنه و مناسب برای gamer ها، content creator و متخصصان AI. البته کارت 5070 هم value خیلی خوبی داره برای افرادی که از سری 30 و 20 می خوان آپگرید کنند.

البته خود من هم کارت 4090 خودم رو فروختم. :D
منتظر ببینم می تونم 5090 با قیمت نسبتا مناسب روز launch تهیه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or