اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
حقیقتا برای نسل 30 هم یه مقدار زوده بازنشسته بشهالبته کارت 5070 هم value خیلی خوبی داره برای افرادی که از سری 30 و 20 می خوان آپگرید کنند.
داداش این همه توضیح دادی بعد میگی خودم فروختم؟اگر کارت سری 40 دارید، panic sell نکنید بخاطر عرضه کارت سری 50 و DLSS4.
قیمت کارت های سری 50 همچنان روز های اول بالا خواهد بود، حتی خارج از ایران.
تنها مزیت کارت های سری 50 تا اینجا فقط DLSS4 هستش که باید صبر کرد و دید چقدر latency داره تو بازی های مختلف.
بقیه خاصیت های جدید DLSS4 مثل مدل Transformer روی سری 40 هم کار می کنه و بهبود تصویر را خواهید داشت.
به نظرم تنها کارت سری 50 که شاید ارزش خرید داشته باشه RTX 5090 هستش که اونم بخاطر قدرت بسیار زیادش و حافظه 32GB، این کارت رو در واقع چند منظوره می کنه و مناسب برای gamer ها، content creator و متخصصان AI. البته کارت 5070 هم value خیلی خوبی داره برای افرادی که از سری 30 و 20 می خوان آپگرید کنند.
البته خود من هم کارت 4090 خودم رو فروختم.
منتظر ببینم می تونم 5090 با قیمت نسبتا مناسب روز launch تهیه کنم.
چیزی تو مایه های rtx 5060 یا rtx 5060ti میشه در واقع
من بیشتر به دلایل شخصی کارت ام رو فروختم و هنوز هم معلوم نیست بخوام سری 50 بخرم. خصوصا اینکه روز لانچ قیمت ها سر به فلک میکشه همینجا تو اروپا.داداش این همه توضیح دادی بعد میگی خودم فروختم؟
من تابستون میخواستم 4070 ti super بگیرم یا 4080 super
ولی میدونستم که بزودی کارتای سری جدید میان و باسنم میسوزه اگه زیاد خرج کنم پس 4070 super گرفتم.
همین الان کارت خیلی خوبیه و همه بازیا رو جوابه ولی اگه ببینم اختلاف با dlss 4 خیلی زیاده مجبور میشم 5070 ti یا 5080 بگیرم.
ولی باید بنچمارکای واقعی بیاد و ببینم چطور میشه.
چیزی تو مایه های rtx 5060 یا rtx 5060ti میشه در واقع
اگه نسل جدید amd رو با نسل جدید انویدیا مقایسه کنیم که طبیعتا باید اینطور باشه
اگه این بنچمارک ها درست باشه 9700XT دو برابر بهتر از 7800XT و 10 درصد بهتر از 7900XTX
فقط اگه 4 گیگ برتریش و شایعه اینکه با 470 دلار رفرنسش بتونه با 5070 رقابت کنه و گر نه اینکه تو بدترین حالت با نتیجه 5070 تو فارکرای داره تقریبا برابری میکنه
View attachment 363515
5070 در بهترین حالت در حد 4070TI
5070TI مقداری ضعیف تر / در حد 4080S
همین الان با AFMF داخل درایو می شه FRAME GEN در تمام بازی ها استفاده کرد ( طبیعیه که latency نسبت به FSR3 بیشتر ) / FSR3 FRAME GEN خروجی در حد DLSS 3 FRAME GEN داشت ( به خاطر ضعف اپ اسکیل FSR خروجی نهایی مشکلاتی داشت اما فریم های تولید شده در حد DLSS 3 بود )
ظاهرا مشکلات نسخه های قبلی FSR برطرف شده
I tried FSR 4 on a new AMD Radeon RX 9070 XT graphics card, and it looks great
AMD علاوه بر ارتقا کیفیت تصویر قابلیت Multi Frame Generation مشابه DLSS 4 هم به FSR4 اضافه می کنه ( میزان latency اش داخل بنچمارک ها مشخص می شه )
-------------
اگه این بنچمارک ها درست باشه 9700XT دو برابر بهتر از 7800XT و 10 درصد بهتر از 7900XTX
View attachment 363516View attachment 363517
9700XT در rasterization بین 10 تا 15 درصد بهتر از 5070 / در RT هم عملکرد مشابه خواهد داشت ( البته در بازی های مثل ALAN WAKE 2 که صرفا برای کارت های انویدیا بهینه شدن خروجی پایین تری داره )
اگه شایعات قیمت هم درست باشه ( 480 تا 550 دلار ) برای اولین بار در 10 سال اخیر AMD می تونه یه کارت میان رده که در تمام موارد ( قیمت / rasterization / حتی RT ) نسبت به کارت هم رده انویدیا برتری داره عرضه کنه
این لیست به نظر فیک هست و خیلی عجیب غریبه.
این بنچمارک تابلو فیکه چون اساسا بین 4070 تی ای سوپر با 4080 سوپر در بدترین حالت 18 درصد اختلافه توی این بازی هم طبق بنچمارک هاش 14 درصد اختلاف که 8 فریمم نمی شه
این نسل قدرت خام ها توی دیواره. دیگه زمانی که ترافلاپس کارت ها در اومده جای بحثی نیستمن حداقل از نسل 10 به این سمت به یاد ندارم که سری 70 نسل جدید بخواد در حد 70ti نسل قبلی باشه.
رقابت نزدیک که بماند ، 70 نسل جدید همیشه با اختلاف بهتر و قوی تر بوده.
اما خب تو این دنیای تکنولوژی و بی رقیبی انویدیا هیچ چیز بعید نیست.
همیشه میشه سورپرایز شد.