جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

هدف از خرید کارت میان رده و بالا رده گول زدن خودمون نیست :-??اون عدد msi afterburner ( نرم افزار های مشابه ) زمانی اهمیت داره که latency کمتر بشه و گرنه از 60 به 120 و 240 هم برسه اهمیتی نداره
همیشه هدف از ارتقا و خرید کارت جدید کاهش زمان رندر هر فریم بود ( نتیجه اش به شکل مجازی در بالا رفتن اون عدد در msi afterburner و نرم افزار های مشابه مشخص می شد )
انویدیا با علم به اینکه منتقدا / یوتیوبر / گیمر ها 20 سال اون عدد فریم به عنوان نماد پیشرفت / بهبود نسل به نسل کار گرافیک ها به حساب می اوردن , دو سال پیش dlss 3 / Frame Generation معرفی کرد
هدف اصلی dlss 3 / Frame Generation چی بود ؟ گول زدن کسانی که صرفا به عدد فریم msi afterburner ( نرم افزار های مشابه ) اهمیت میدادن
حالا در dlss 4 اون عدد فریم حدود 80 درصد( نسبت به dlss 3 ) بیشتر شده و افزایش 3.5 برابری نمایش میده اما latency در بهترین حالت تغییری نکرده ( بیشتر می شه )

1736253896017.png
در ظاهر 245 فریم اما latency در حد 75 فریم :D البته من و شما تا زمانی می تونه که اون عدد فریم نمایش داده بشه می تونیم خودمون گول بزنیم :D زمانی که اون عدد غیر فعال کنید ( 90 درصد pc گیمر ها اهمیتی نمیدن ) می بینید که 80 فریم dlss معمولی خروجی بهتری نسبت به 200 فریم dlss 4 داره
بچه هایی که واردین، میتونید یه مقایسه ای بین ۵۰۹۰ و ۸۰ موبایل با دسکتاپیا بکنید؟ از نظر پرفورمنسی چه جورین در حد کدوم گرافیک دسکتاپ پرفورمنس میدن؟
5090 موبایل روی کاغذ در حد 5080 اما با خاطر دما / محدودیت 150w در حد 5070ti ( البته به خاطر 24 گیگ vram در بازی های اینده خروجی بهتری خواهد داشت )
5080 موبایل هم در هر حد / مقداری بهتر از 5070

هدف از خرید کارت میان رده و بالا رده گول زدن خودمون نیست :-??اون عدد msi afterburner ( نرم افزار های مشابه ) زمانی اهمیت داره که latency کمتر بشه و گرنه از 60 به 120 و 240 هم برسه اهمیتی نداره
همیشه هدف از ارتقا و خرید کارت جدید کاهش زمان رندر هر فریم بود ( نتیجه اش به شکل مجازی در بالا رفتن اون عدد در msi afterburner و نرم افزار های مشابه مشخص می شد )
انویدیا با علم به اینکه منتقدا / یوتیوبر / گیمر ها 20 سال اون عدد فریم به عنوان نماد پیشرفت / بهبود نسل به نسل کار گرافیک ها به حساب می اوردن , دو سال پیش dlss 3 / Frame Generation معرفی کرد
هدف اصلی dlss 3 / Frame Generation چی بود ؟ گول زدن کسانی که صرفا به عدد فریم msi afterburner ( نرم افزار های مشابه ) اهمیت میدادن
حالا در dlss 4 اون عدد فریم حدود 80 درصد( نسبت به dlss 3 ) بیشتر شده و افزایش 3.5 برابری نمایش میده اما latency در بهترین حالت تغییری نکرده ( بیشتر می شه )

View attachment 362921
در ظاهر 245 فریم اما latency در حد 75 فریم :D البته من و شما تا زمانی می تونه که اون عدد فریم نمایش داده بشه می تونیم خودمون گول بزنیم :D زمانی که اون عدد غیر فعال کنید ( 90 درصد pc گیمر ها اهمیتی نمیدن ) می بینید که 80 فریم dlss معمولی خروجی بهتری نسبت به 200 فریم dlss 4 داره

5090 موبایل روی کاغذ در حد 5080 اما با خاطر دما / محدودیت 150w در حد 5070ti ( البته به خاطر 24 گیگ vram در بازی های اینده خروجی بهتری خواهد داشت )
خودت خنده ات نمیگیره با این چیزایی که میگی؟ فیک فریم چیه اخه. به شکل مجازی فریم بالا میره؟؟؟ یعنی با فریم جن دارم 120 بگیریم، هیچگونه کیفیت خوبی نداره و الکیه؟ به خودت زحمت دادی کیفیت بازی های اخیر رو ببینی؟ چی میگی برای خودت.

بحث کردن با شماها بی فایده است.

1736258679731.jpeg

آخرین ویرایش:
یه سری تولید کننده ها از جمله ایسوس و الینور گفتن از ورژن ۱۷۵ واتی برای ۵۰۹۰ موبایل استفاده میکنن. میرسه به ۵۰۸۰ یا نمیرسه؟

آقا اتفاقی که برای سری 3 میوفته چیه؟تو کاهش v رم هیچ اتفاقی نمیوفته؟
d

ینی dlss4 برای سری قبلی وی رم رو کاهش نمیده؟

NVIDIA DLSS 4 Introduces Multi Frame Generation & Enhancements For All DLSS Technologies
طبق سایت انویدیا fg جدید هم یرای نسل 40 و هم 50 باعث کاهش مصرف vram میشه
1736254403440.png

reduce memory تو بخش enhance هست و سری 40 هم بنظر داره.
البته reduce memory تو بخش frame gen هست و اگه اونو فعال نکنی، اجرا نمیشه
درسته اول فکر کردم انحصار mfg هست .
تصحیح کردم

بچه هایی که واردین، میتونید یه مقایسه ای بین ۵۰۹۰ و ۸۰ موبایل با دسکتاپیا بکنید؟ از نظر پرفورمنسی چه جورین در حد کدوم گرافیک دسکتاپ پرفورمنس میدن؟
سایت notbookcheck میگذاره
فعلا باید تا انتشار کارتها صبر کرد
معمولا نسخه لپتاپی خیلی ضعیفتر از نسخه دسکتاپیه
1736264141592.png
View attachment 362921
تصویری که گذاشتید ، مخالف حرفتون هست latency از 73 به 34 رسیده.

آخرین ویرایش:
متاسفانه Multi Frame Generation در انحصار سری 50 هست
NVIDIA DLSS 4 Introduces Multi Frame Generation & Enhancements For All DLSS Technologies

View attachment 362922

سایت notbookcheck میگذاره
فعلا باید تا انتشار کارتها صبر کرد

تصویری که گذاشتید ، مخالف حرفتون هست latency از 73 به 34 رسیده.
reduce memory تو بخش enhance هست و سری 40 هم بنظر داره.
البته reduce memory تو بخش frame gen هست و اگه اونو فعال نکنی، اجرا نمیشه

خودت خنده ات نمیگیره با این چیزایی که میگی؟ فیک فریم چیه اخه. به شکل مجازی فریم بالا میره؟؟؟ یعنی با فریم جن دارم 120 بگیریم، هیچگونه کیفیت خوبی نداره و الکیه؟ به خودت زحمت دادی کیفیت بازی های اخیر رو ببینی؟ چی میگی برای خودت.

بحث کردن با شماها بی فایده است. امیدوارم PS5 تکنولوژی فیک فریم PSSR Frame Gen بیاره که این تکنولوژی ها از فیک فریم به معجزه ی AI تبدیل بشه.

View attachment 362926
خودت داری میگی فیک فریم :D من نگفتم
یعنی با فریم جن دارم 120 بگیریم، هیچگونه کیفیت خوبی نداره و الکیه؟ خودت بعدا 120 فریم dlss 4 با خروجی 60 فریم dlss معمولی مقایسه کن ( 120 فریم dlss 4 به این معناست که بازی حدود 35 فریم dlss معمولی اجرا می شه )

خودت خنده ات نمیگیره با این چیزایی که میگی؟
نه من یک سری فکت های ساده و ابتدایی pc گیمینگ نوشتم :-??

من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

بحث کردن با شماها بی فایده است:)) شماها کیه ؟ من با کسی بحث نکردم

چه ارتباطی به ps5 داره ؟
-----------------------
من و تمام دوستان اینجا / تمام گیمر های دنیا دوست داشتیم این دروغ واقعیت داشته باشه :-?? 120 و 200 فریم dlss 4 در عمل خروجی در حد 120 فریم dlss معمولی داشته باشه :-??اما اگه این دروغ واقعیت داشت خود بخش گیمینگ انویدیا ضرر میداد
95 درصد pc گیمر ها نیازی به خرید 5070 / 5070ti / 5080 نداشتن با خرید یه 5060ti تمام بازی های روز بالای 120 فریم اجرا می کردن :-??خروجی 5060ti + dlss 4 بهتر از 5080 + dlss معمولیه :-??
5060ti با dlss 4 سنگین ترین بازی دنیای گیم ( cyberpunk path tracing ) بالای 120 فریم اجرا می کنه / 5080 با dlss معمولی با همون تنظمیات بعید به 70 فریم هم برسه :-??پس هر کسی 1100 تا 1200 دلار برای 5080 / 800 دلار برای 5070ti هزینه کنه و مانیتور زیر 240hz داشته باشه ( 99 درصد گیمر ها ) پولش دور ریخته :-??

یه سری تولید کننده ها از جمله ایسوس و الینور گفتن از ورژن ۱۷۵ واتی برای ۵۰۹۰ موبایل استفاده میکنن. میرسه به ۵۰۸۰ یا نمیرسه؟
نصف 5080 دسکتاپ 350w :D قطعا نمی رسه
5090 موبایل در اینده و صرفا در بازی های که بیشتر از 16 گیگ vram استفاده می کنن بهتر عمل می کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHAYAN1999
این قضیه inputlag یا pc latency فریم جنیریشن تنها چیز رو مخشه مثلا استاکر2 با فریم جنریشین با این حال که فریم من 100-120 بود ولی اصلا احساس فریم بالا بودن نمیداد موسم خیلی delay داشت
مثلا این پرو پلیر ها که میرن سراغ 240 و نمیدونم 360 و 540 اینا اصلا اصلش بخاطر همون اینپوت لگ کمتر و ریسپانسیو بودن و نرم بودن موشن که اینا توی فریم جنریشین نیست

حالا چیزی که من نگرانم اینکه یدونه فریم جنریشین اونقدر اینپوت لگ عجیب میاورد 3 تا قراره چی بشه؟ امدیوارم اینشو فیکس کنن و اینپوت لگ رو بیارن پایین nvidia reflex 2 هم انگار فعلا فقط برا valorant و the finals دارن میدن و اونجوری که یارو حرف زد فک نکنم برا بازی های سینگل پلیر بزارن ریفلکس 2 رو

من به شخصه الان 70-80 فریم بدون فریم جنیریشین رو رو گیمای شوتینگ اول شخص به 120 با فریم جنریشین ترجیح میدم

یا همین marvel rivals با فریم جنریشن فریم 350 میداد بدون اون 200 اینا ولی من با 350 فریم بخاطر اینپوت لگ زیادش کیل کمتری میگرفتم تا بدون اون

به شخصه از ابتدای نسل 4 تا الان از fg استفاده نکردم دلیلشم هم اینپوت لگ قابل لمس هست هم اینکه تصاویر یک حالت بدی می گیرن یعنی قشنگ می فهمید فریم ها فیک هستن این ساخت فریم ها چیز عجیبی نیست تی وی های مدرن همشون دارنش و دقیقا عین همین اینپوت لگ با حالت فیک اضافه می کنن

با این حال برای فریم های زیر 60 گزینه ی بهتری هست حداقل اون حس کندیش از بین می بره اما برای بالای 60 اصلا پیشنهادش نمی کنم
این حرکت انویدیا نسل پیشم زد که 4090 از 3090 چهار برابر بهتره اساسا بدون fg این نسل بین 10 تا 25 درصد افزایش بیشتری نداشته برای همینم قیمت ها همون موندن یا حتی کمترم شدن
به هر حال با همون پول هم یک گرافیک بهتر با طراحی بهتر بخری بازم گزینه خوبیه

به غیر از دو بازی اول، اختلاف نزدیک ۲ برابره!!!
نکته ش نگرفتید فقط بازی اول dlss fg 4 نداره الباقی با fg جدید تست شدن برای همین اختلاف زیاد شده
در عمل اختلاف این نسل چون نانوش با تعداد کورها تقریبا همون قبلیه چندان جهش خاصی نداشته اما خوب قیمت هم افزایشی نداشته
فقط 5090 یکم از این قاعده جدا هست که اونم بعید می دونم بیشتر از 30 تا 40 درصد در حالت رستر بدون dlss عملکرد بهتری داشته باشه
اصل افزایش قیمت 5090 هم به خاطر 8 گیگ وی رم بیشتر با 512 بیتی شدنه که واقعا به درد هیچ گیمری نمی خوره کاش همون 24 گیگ 320 بیت می ذاشت اما 1600 دلار می دادش

• Like
Reactions: SHAYAN1999
چرا پست من رو ویرایش میکنید؟ مگه حرفم دروغ بود، جو تاپیک رو میبرن سمت vs و کنسول و PC. جوابشون رو هم میدیم، میاید ویرایش میکنید. حرفاشون اصلا هیچ سند و مدرکی نداره و الکی کوبیدنه. رفتار ناظم ها که کاملا یه طرفه است.

فیچر های جدید New Transformer در DLSS4 که موجب حذف گوستینگ و شیمرینگ میشه برای سری RTX40 و RTX30 و RTX20 هم هست.
ضمنا reduce memory برای سری RTX40 هم هست.

IMG_20250107_202030_913.jpg

برتری سری RTX50 به سری RTX40 فقط MFG هست.
و برتری سری RTX40 به RTX30 هم SFG هست.

IMG_20250107_202029_066.jpg

این هم مقایسه Latency بین FG2X , FG3X , FG4X

IMG_20250107_202635_852.jpg

آخرین ویرایش:

DLSS 4 on Nvidia RTX 5080 First Look: Super Res + Multi Frame-Gen on Cyberpunk 2077 RT Overdrive!​

اینها هنوز دارن به انجینی که انداختن دور ویژگی جدید اضافه میکنن.
جدای از اینکه به سفارش انویدیا و... حتما بوده ولی با این آپدیتهای اخیر مشخصه که خودشون هم نمیتونن دل بکنن :D

این قضیه inputlag یا pc latency فریم جنیریشن تنها چیز رو مخشه مثلا استاکر2 با فریم جنریشین با این حال که فریم من 100-120 بود ولی اصلا احساس فریم بالا بودن نمیداد موسم خیلی delay داشت
مثلا این پرو پلیر ها که میرن سراغ 240 و نمیدونم 360 و 540 اینا اصلا اصلش بخاطر همون اینپوت لگ کمتر و ریسپانسیو بودن و نرم بودن موشن که اینا توی فریم جنریشین نیست

حالا چیزی که من نگرانم اینکه یدونه فریم جنریشین اونقدر اینپوت لگ عجیب میاورد 3 تا قراره چی بشه؟ امدیوارم اینشو فیکس کنن و اینپوت لگ رو بیارن پایین nvidia reflex 2 هم انگار فعلا فقط برا valorant و the finals دارن میدن و اونجوری که یارو حرف زد فک نکنم برا بازی های سینگل پلیر بزارن ریفلکس 2 رو

من به شخصه الان 70-80 فریم بدون فریم جنیریشین رو رو گیمای شوتینگ اول شخص به 120 با فریم جنریشین ترجیح میدم

یا همین marvel rivals با فریم جنریشن فریم 350 میداد بدون اون 200 اینا ولی من با 350 فریم بخاطر اینپوت لگ زیادش کیل کمتری میگرفتم تا بدون اون
طبق تجربه شخصیم فقط dlss بدرد میخوره
شخصا روی کارت rtx 4060ti 16gb رو 4k تست فریم جنریشن گرفتم فریمم حدود ۱۰۰ بود ولی باور کنید قشنگ انگار فریمم ۳۰ هست واقعا پایین بودن فریم قابل لمس بود حتی نزدیک ۵۰ هم نبود چون تو فریم ۵۰ بازی نسبتا روان میشه دیگه ولی این زیر ۴۰ بود در حالی که اون گوشه به چشم خویشتن دیدم که نوشته ۱۰۰:دی
منی که فقط آفلاین بازی میکنم و ۶۰ فریم برام مهمه همون dlss برام کافیه مخصوص تو بازیها film grain رو روشن میکنی دیگه حتی اون آبجکت های خیلی خیلی دور هم کیفیتشون پایین نمیاد چون این فیلتر خودش کار رو در میاره😁

NVIDIA ACE | MIR5 - Wemade Introduces the First AI Boss​

boss قابلیتها و تجهیزات پلیر رو میسنجه ، دفعهای قبلی که با پلیرهای دیگه مواجه شده رو بررسی میکنه و از روشهایی که قبلا در مقابل پلیرها یی با تجهیزات مشابه پیروز شده استفاده میکنه :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or