اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
یه نکته ای که هیچکی هنوز درباره DLSS 4 اینجا اشاره نکرده خود کیفیت رندرینگ هست .یا علی
اول صبحی خبرا رو دیدم پشمام ریخت.
یعنی انویدیا هر سری کاری میکنه که پشم وایه هیشکی نمیمونه!
این مولتی فریم جنریشن رسما تیر خلاص بود به جیب گیمرا و همچنان amd فلک زده!
فکر کن فریم از ۳۰ میشه ۲۴۰ یهو
من که بزودی 4070 super رو میفروشم و 5080 میگیرم
والا این انویدیا لعنتی هر سری یه کاری میکنه که مادر بگرید.خب DLSS با اومدن ورژن ۴ دیگه رسما به جادوی سیاه تبدیل شد
۳۰ فریم به ۲۴۰ فریم مادر بگرید! تصویرم که شفاف شده دیگه، کی دیگه cpu ارتقا میده
الان من موندم ارزش داره سری ۴ رد کنم یا صبر کنم ورژن super چیزی بیاد اونو بگیرم
همین الان 4070 super قدرت خامش تو مایه های 3090 عه. چرا نشه؟ولی توی کدوم دنیا موازی 5070 با 12 گیگ وی رم از 4090 24 گیگ قوی تر میشه توی 4k ?
همین الان 16 گیگ وی رم توی 4k کم میاره مثلا همین ایندیانا جونز من نمیتونم frame generation روشن کنم چرا چون وی رم تا ته ته پره کل 16 گیگ پره اون که روشن میشه فریم میاد پایین تر جا اینکه بره بالاتر بعد چجوری قراره رو 4k و وی رم 12 گیگ همین بازی فریم جنریشن روشن شه و پرفومنس 5070 به 4090 برسه؟
ولی توی کدوم دنیا موازی 5070 با 12 گیگ وی رم از 4090 24 گیگ قوی تر میشه توی 4k ?
همین الان 16 گیگ وی رم توی 4k کم میاره مثلا همین ایندیانا جونز من نمیتونم frame generation روشن کنم چرا چون وی رم تا ته ته پره کل 16 گیگ پره اون که روشن میشه فریم میاد پایین تر جا اینکه بره بالاتر بعد چجوری قراره رو 4k و وی رم 12 گیگ همین بازی فریم جنریشن روشن شه و پرفومنس 5070 به 4090 برسه؟
انویدیا مدعیه با Frame Generation حدود 30% مصرف vram کاهش پیدا میکنه . که برای نسل 40 و 50 در دسترس هستOur new frame generation AI model is 40% faster, uses 30% less VRAM, and only needs to run once per rendered frame to generate multiple frames. For example, in Warhammer 40,000: Darktide, this model provided a 10% faster frame rate, while using 400MB less memory at 4K, max settings, using DLSS Frame Generation.
نه لزوما.آقا اگه اشتباه میکنم تصحیحم کنید!
الان با توجه به اینکه ۳۰ فریم رو به ۲۴۰ فریم تبدیل میکنه نه تنها همه آپسکیلرای AMD و اینتل رو از رده خارج کرده به کنار ارتقا سی پی یو رو هم غیر منطقی تر کرده و از این نظر هم به AMD که پیشتاز هست ضربه زده!
درسته؟
آقا اتفاقی که برای سری 3 میوفته چیه؟تو کاهش v رم هیچ اتفاقی نمیوفته؟انویدیا مدعیه باMulti Frame Generation مصرف vram 30% کاهش پیدا میکنه .
البته باید در عمل دید .
NVIDIA DLSS 4 Introduces Multi Frame Generation & Enhancements For All DLSS Technologies