جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بخشهایی از

Doom: The Dark Ages​

هم نشون میده
>:)

آخرین ویرایش:
انتخاب من برای خرید 5070ti سفید :D این که هیچی اما

رفقا یه سوالی ذهن منو مشغول کرده میخوام ببینم برای شما هم سواله یا نه . مشخصات فنی کارت 5070 رو نگا میکردم که بصورت کلی حتی از کارتهای سری 3000 هم پایینتره . بعنوان مثال cuda core 6100 در مقابل 8700 کارتی مث 3080 . الان این برابری و فریم که با 4090 تشبیهش کردن بواسطه ی وجود dlss4 هست یا کلا ساختار و تکنولوژی ساخت سری 500 انقد ارتقا یافته س که همچین فاصله ای رو نسبت به قویترین کارت نسل گذشته تونستن باهاش پر کنن؟ اگه قضیه رو کاکول dlss4 بچرخه تو بازی که از این آپشن پشتیبانی نکنه عملا کارت 5070 میشه یچیزی تو مایه های کارتهای میانرده سری 400 . چون یادمه red dead 2 هم تا 7/8 ماه بعد از عرضه dlss رو به بازی اضافه کردن .

و در آخر nvidia خداس . پروردگاره کارتاس . pc master race و من الان مهاجرت کردم به شابدوالعظیم و امریکا :D سهامشم از کوکاکولا بالاتره :D اگه جوابشو احیانا میدونستید بدور از فن بازی ممنون میشم شفاف سازی کنید :D:D

رفقا یه سوالی ذهن منو مشغول کرده میخوام ببینم برای شما هم سواله یا نه . مشخصات فنی کارت 5070 رو نگا میکردم که بصورت کلی حتی از کارتهای سری 3000 هم پایینتره . بعنوان مثال cuda core 6100 در مقابل 8700 کارتی مث 3080 . الان این برابری و فریم که با 4090 تشبیهش کردن بواسطه ی وجود dlss4 هست یا کلا ساختار و تکنولوژی ساخت سری 500 انقد ارتقا یافته س که همچین فاصله ای رو نسبت به قویترین کارت نسل گذشته تونستن باهاش پر کنن؟ اگه قضیه رو کاکول dlss4 بچرخه تو بازی که از این آپشن پشتیبانی نکنه عملا کارت 5070 میشه یچیزی تو مایه های کارتهای میانرده سری 400 . چون یادمه red dead 2 هم تا 7/8 ماه بعد از عرضه dlss رو به بازی اضافه کردن .

و در آخر nvidia خداس . پروردگاره کارتاس . pc master race و من الان مهاجرت کردم به شابدوالعظیم و امریکا :D سهامشم از کوکاکولا بالاتره :D اگه جوابشو احیانا میدونستید بدور از فن بازی ممنون میشم شفاف سازی کنید :D:D
به طور خیلی خلاصه بگم cuda core ها حتی در یک نسل هم می تونن متفاوت باشن بسته به هدفی که انویدیا داره، مقایسه 1=1 نمیشه کرد از سایز و معماری بلاک و سرعت پردازش بالاتر گرفته تا الگوریتم های مورد استفاده در هر نسل خیلی تغییر می کنن بهینه سازی میشن و...

تراشه ها به تعداد هسته اشون فقط رشد نمیکنن.
معماری وقتی رشد میکنه و پیشرفت میکنه شما تعداد دستورات بر ثانیه اجرایی اون هارو هم رشد میدی ( حتی با فرکانس برابر)

یک نسل جدید رو نمیشه صرفا مستقیم با مقایسه تعداد هسته با نسل قبل قیاس کرد - تعداد هسته ها رو بهتره در یک معماری مشابه مقایسه کرد مثلا بلکول علیه بلکول یا آیدا علیه آیدا هرکدوم

نسل جدید در همون فبریکیشن 4-5 نانومتری طراحی شده یعنی از لحاظ فب تغییری نداشته و حتی تعداد ترانزیستور ها از از 72 بیلیون رسیده به 92 چون محدودیت فب داشته 2X TRANSISTOR نبوده اما کارایی رستر خالص احتمالا نزدیک به 2X جامپ داشته ارتقا داشته

در مورد داستان 5070 هم بله - قطعا به کمک multi Generatif trnasformer AI هست اما تکنولوژی تکنولوژی هست دیگه - وقتی تواناییشو داری چرا جلو نری

در مورد اون بحث Cuda Cores که کمتر شده اون چیزی که باعث جبران و برتری میشه در اصل base clock بالاتر و معماری جدید و بهینه سازیهای مربوط بهش هست . همون داستان همیشگی هسته های کمتر ولی سریعتر.
ولی آره در مورد این برابری ۵۰۷۰ با ۴۰۹۰ و این داستانها بواسطه DLSS 4 MFG هست.
بطور خلاصه سری 40 توی رندر خام بدون RT حدود ۴۰ درصد از سری 30 بهتر عمل میکرد.
اما توی بازیهایی که RT داشتند بخاطر چیپ AI و RT Cores هاش این اختلاف بیشتر میشد و با DLSS 3 بازم این اختلاف بیشتر.
سری 50 هم همینطوره یعنی تو رندر خام بدون RT اختلافش با سری 40 در حد ۲۰ درصده.

یعنی اگر بازی نه RT داشته باشه و نه DLSS اختلاف مثلا 3080 با 5080 مثلا میشه حدود ۶۰ درصد ولی با RT و MFG میشه چیزی در حدود ۷۰۰ درصد.

IMG_20250107_100528_090.jpg

آخرین ویرایش:
5070-22.jpg

خب حالا دلیل عدم قیمت گزاری و توضیحات amd مشخص شد . وقتی یه میان رده در حد 4090 بدی با یک سوم قیمت مشخصه همه چیز عالی پیش میره ، یه نگاه اجمالی من کردم،نسخه های فاندرز ادیشن که با ۲ فن ومحفظه بخار ۳ بعدی زودتر احتمالا برسه دست کاربرا .
۶۱۴۴ هسته و همچنین ۱۹۲ هسته تنسور با ۴۸ هسته مجزا تو ریتریسینگو حافظه ۱۲ گیگ gddr 7 و ۱۹۲ بیتی با سرعته۵۳۲ گیگ بر ثانیه و ۲ اسلاته بودنش که کانتکتور ۱۶ پین بهره میبره و مصرفه ۲۵۰ واتی ، برا من که تجربه ۴۰۸۰ داشتم مثل معجزه میمونه واقعا ، و قطعا به طرز وحشتناک قیمت سری ۴۰ میشکنه من از همین لحظه به فکره اینم رد کنم بره و منتظره این سری جذاب باشم ، بیشتر ازونم منتظره بنچمارکا و برسی های دقیقم ببینم واقعا چقدره اختلاف .
خلاصه بسی لذت بردیم و صد افسوس دنیا تو چه مسیری داره پیش میره و طرز تفکرا کجاست و ما تو چه مسیری و درگیر دلاره ۸۰ تومنی و....

20250107_102840.jpg
20250107_102849.jpg
قطعا هر نسل تکنولوژی ‌جدید تر با پرفورمنس بالاتر همراهه و این تغیرات و کم و زیاد بودن هسته های کودا و...... برا گرفتن بالاترین پرفورمنسه مثلا تو همین سری 5070 ti اومدن از تعداد واحد های سایه زنی کم کردن و به تعداد هسته های فعال اضافه کردن تا به ۸۹۶۰ واحد برسه و این تو خروجی اصلی تاثیرشو نشون میده و از همه جذاب تر dlss 4 و فریم یک به ۳ نسبت به گذشته که واقعا اینم پیشرفت بزرگیه فقط بازم میگم بنچمارکا و مقایسه ها بیاد ببینیم چقدر کارو تمیز در اوردن چون تو بعضی گیما آپ اسکیل ها گاهی شارپنس و اون حالته شنی شدن بافتا تو ذوق میزد .

یعنی چی اختلافش 20%؟
قدرت خام یعنی فشار حداکثری بدون CPU BOUND که میشه تست هایی مثل 3DMARK STEELNOMAD که اصلا RT ایی هم نداره اما هنوز cpu ها باعث گلوگاه حتی 4090 هستن چه برسه به مولا 5090
اگه گرافیک سیپیو باوند نباشه وضعیت واقعی این هست ( فقط رستر - بدون RT یا DLSS )

تراشه 102 رو با 102 قیاس میکنن 4090 تراشه بزرگ هست و 3090/3080 هم تراشه بزرگ 600MM@+

4090 اختلافش با 3090 نزدیک 2X توی فب کاملا متفاوته یعنی 8nm=10nm Samsung در برابر 4/5nm TSMC

این نسل بدون رفتن به فب مثلا 3nm نتیجش این شده که گفته 2X خام بدون RT/DLSS
TIME SPY و بنچمارک های خطی دیگه بدون RT هم هست که سیپیو توش دخیل نیست اصلا
IMG_20250107_015530_249.jpg

این قصه ها را از همونی که میری ازش میپرسی و حرفاشو میای کپی میکنی اینجا، واسه هم تعریف کنید.
صدها بنچمارک هست :
اختلاف 3080 و 4080 تو بازیها بدون dlss -fg و رستر خالص حدود ۴۰ درصد.
وگرنه کارت RDNA3 اصلا نباید بیاد رنک چهارم و نزدیک بشه به ۴۰۸۰ .
مثل اینکه تازه از پشت کنسول بلند شدی
هنوز نمیدونی 4080 که تراشه 03 هست رو با 02 اعه 600 میل قیاس نمیکردی هرچند با همون حال 4090 و 3090 که جفتشون 102 هستن اختلافشون پاره میکنه

اگرنه شما بری با ماینکرفت بزنی که 4090 با 1050 هم یکی میشه همش گلوگاهه
اگه 5090 اختلافش با 4090 بیشتر از 20% بود عذرخواهی کن
این همه هات تورکلاک رفتی لایک کردی هیچی یاد نگرفتی
اینجا بین چهارتا کنسول گیمر که هیچی نمیدونن شدی استاد

آخرین ویرایش:
یعنی چی اختلاف 20%؟
قدرت خام یعنی فشار حداکثری بدون CPU BOUND که میشه تست هایی مثل 3DMARK STEELNOMAD که اصلا RT ایی هم نداره اما هنوز cpu ها باعث گلوگاه حتی 4090 هستن چه برسه به مولا 5090
اگه گرافیک سیپیو باوند نباشه وضعیت واقعی این هست ( فقط رستر - بدون RT یا DLSS )

تراشه 102 رو با 102 قیاس میکنن 4090 تراشه بزرگ هست و 3090/3080 هم تراشه بزرگ 600MM@+

4090 اختلافش با 3090 نزدیک 2X توی فب کاملا متفاوته یعنی 8nm=10nm Samsung در برابر 4/5nm TSMC

این نسل بدون رفتن به فب مثلا 3nm نتیجش این شده که گفته 2X خام بدون RT/DLSS
TIME SPY و بنچمارک های خطی دیگه بدون RT هم هست که سیپیو توش دخیل نیست اصلا
View attachment 362865
این قصه ها را از همونی که میری ازش میپرسی و حرفاشو میای کپی میکنی اینجا، واسه هم تعریف کنید.
صدها بنچمارک هست :
اختلاف 3080 و 4080 تو بازیها بدون dlss -fg و رستر خالص حدود ۴۰ درصد.
وگرنه کارت RDNA3 اصلا نباید بیاد رنک چهارم و نزدیک بشه به ۴۰۸۰ .

IMG_20250107_105202_270.jpg

IMG_20250107_105201_851.jpg

الانم تو این بحث نه به 3dmark کاری داریم و نه بقیه قصه هاتون . خیلی واضح اینجا منظور ما تفاوت تو بازیها هست و منظور از قدرت خام تو این بحث استفاده نکردن از تکنیک‌های اپسکیل و مزایای چیپ AI هست‌.

اینم اختلاف بین 4080 و 5080 بدون dlss -fg:

IMG_20250107_105628_638.jpg

یا علی
اول صبحی خبرا رو دیدم پشمام ریخت.:-t
یعنی انویدیا هر سری کاری میکنه که پشم وایه هیشکی نمیمونه!
این مولتی فریم جنریشن رسما تیر خلاص بود به جیب گیمرا و همچنان amd فلک زده!
فکر کن فریم از ۳۰ میشه ۲۴۰ یهو:D
من که بزودی 4070 super رو میفروشم و 5080 میگیرم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or