اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به طور خیلی خلاصه بگم cuda core ها حتی در یک نسل هم می تونن متفاوت باشن بسته به هدفی که انویدیا داره، مقایسه 1=1 نمیشه کرد از سایز و معماری بلاک و سرعت پردازش بالاتر گرفته تا الگوریتم های مورد استفاده در هر نسل خیلی تغییر می کنن بهینه سازی میشن و...انتخاب من برای خرید 5070ti سفید این که هیچی اما
رفقا یه سوالی ذهن منو مشغول کرده میخوام ببینم برای شما هم سواله یا نه . مشخصات فنی کارت 5070 رو نگا میکردم که بصورت کلی حتی از کارتهای سری 3000 هم پایینتره . بعنوان مثال cuda core 6100 در مقابل 8700 کارتی مث 3080 . الان این برابری و فریم که با 4090 تشبیهش کردن بواسطه ی وجود dlss4 هست یا کلا ساختار و تکنولوژی ساخت سری 500 انقد ارتقا یافته س که همچین فاصله ای رو نسبت به قویترین کارت نسل گذشته تونستن باهاش پر کنن؟ اگه قضیه رو کاکول dlss4 بچرخه تو بازی که از این آپشن پشتیبانی نکنه عملا کارت 5070 میشه یچیزی تو مایه های کارتهای میانرده سری 400 . چون یادمه red dead 2 هم تا 7/8 ماه بعد از عرضه dlss رو به بازی اضافه کردن .
و در آخر nvidia خداس . پروردگاره کارتاس . pc master race و من الان مهاجرت کردم به شابدوالعظیم و امریکا سهامشم از کوکاکولا بالاتره اگه جوابشو احیانا میدونستید بدور از فن بازی ممنون میشم شفاف سازی کنید
تراشه ها به تعداد هسته اشون فقط رشد نمیکنن.انتخاب من برای خرید 5070ti سفید این که هیچی اما
رفقا یه سوالی ذهن منو مشغول کرده میخوام ببینم برای شما هم سواله یا نه . مشخصات فنی کارت 5070 رو نگا میکردم که بصورت کلی حتی از کارتهای سری 3000 هم پایینتره . بعنوان مثال cuda core 6100 در مقابل 8700 کارتی مث 3080 . الان این برابری و فریم که با 4090 تشبیهش کردن بواسطه ی وجود dlss4 هست یا کلا ساختار و تکنولوژی ساخت سری 500 انقد ارتقا یافته س که همچین فاصله ای رو نسبت به قویترین کارت نسل گذشته تونستن باهاش پر کنن؟ اگه قضیه رو کاکول dlss4 بچرخه تو بازی که از این آپشن پشتیبانی نکنه عملا کارت 5070 میشه یچیزی تو مایه های کارتهای میانرده سری 400 . چون یادمه red dead 2 هم تا 7/8 ماه بعد از عرضه dlss رو به بازی اضافه کردن .
در مورد اون بحث Cuda Cores که کمتر شده اون چیزی که باعث جبران و برتری میشه در اصل base clock بالاتر و معماری جدید و بهینه سازیهای مربوط بهش هست . همون داستان همیشگی هسته های کمتر ولی سریعتر.انتخاب من برای خرید 5070ti سفید این که هیچی اما
و در آخر nvidia خداس . پروردگاره کارتاس . pc master race و من الان مهاجرت کردم به شابدوالعظیم و امریکا سهامشم از کوکاکولا بالاتره اگه جوابشو احیانا میدونستید بدور از فن بازی ممنون میشم شفاف سازی کنید
مثل اینکه تازه از پشت کنسول بلند شدیاین قصه ها را از همونی که میری ازش میپرسی و حرفاشو میای کپی میکنی اینجا، واسه هم تعریف کنید.
صدها بنچمارک هست :
اختلاف 3080 و 4080 تو بازیها بدون dlss -fg و رستر خالص حدود ۴۰ درصد.
وگرنه کارت RDNA3 اصلا نباید بیاد رنک چهارم و نزدیک بشه به ۴۰۸۰ .
این قصه ها را از همونی که میری ازش میپرسی و حرفاشو میای کپی میکنی اینجا، واسه هم تعریف کنید.یعنی چی اختلاف 20%؟
قدرت خام یعنی فشار حداکثری بدون CPU BOUND که میشه تست هایی مثل 3DMARK STEELNOMAD که اصلا RT ایی هم نداره اما هنوز cpu ها باعث گلوگاه حتی 4090 هستن چه برسه به مولا 5090
اگه گرافیک سیپیو باوند نباشه وضعیت واقعی این هست ( فقط رستر - بدون RT یا DLSS )
تراشه 102 رو با 102 قیاس میکنن 4090 تراشه بزرگ هست و 3090/3080 هم تراشه بزرگ 600MM@+
4090 اختلافش با 3090 نزدیک 2X توی فب کاملا متفاوته یعنی 8nm=10nm Samsung در برابر 4/5nm TSMC
این نسل بدون رفتن به فب مثلا 3nm نتیجش این شده که گفته 2X خام بدون RT/DLSS
TIME SPY و بنچمارک های خطی دیگه بدون RT هم هست که سیپیو توش دخیل نیست اصلا
View attachment 362865