اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
کسی که عذرخواهی می کنه و جراتشم داره یعنی ادم خوب و درستیهLinus سر ویدئو عذر خواهش اش دو تا گند اساسی بالا آورده.
یکی این که قیمتی که Billet گفته بوده واتربلاک براش هزینه برداشته رو رسما اعلام کرده و بعدا سانسور کرده با این توجیه که به ما نگفته بودن اطلاعات محرمانست.
دوم این که ویدئو رو به صورت درآمد زایی منتشر کرده یعنی این که تبلیغات نمایش داده می شه و از توی ویدئو عذرخواهی هم پول در میاره که البته این هم بعد از این که صدای ملت در اومد غیر فعال کرد.
-----
Linus شیش صبح زنگ زده xQc گفته من دارم کنسل می شم
دلم برا AMD میسوزه
فکر کنم هنوزم تو انحصار سری ۴۰۰۰ هست. فقط این قابلیت جدید ری تریسینگ میاد رو همهقشنگ معلومه Frame Generation ـو گروگان سری 4000 نگه داشته بودن بفروشه بعد بیارن رو بقیه
الان احتمالا AMD هم مجبور شه واسه همه کارتا بده (یا حداقل کارتا قبلی خودش)
Half-Life 2 رو هم یه تیم ریمستر کرده با RTX Remix که عالی بنظر میرسه:
چند سالیه همه مانیتور های FreeSync دار روی کارت Nvidia و مانیتور های Gsync دار روی کارت AMD کار میکنن خیالت راحتG9 DUHD SAMSUNG
اینم از این جیگر دو عالم که حقیقتا زیباست فقط حیف که g sync ندارد نمیدانم مشکلی برایش پیش خواهد امد با کارت گرافیک های انویدیا یا نه
یکی بیاد 100% تایید کنه روی RDNA 2 هم کار میکنه خیالم راحت بشه T_T
ممنون من فقط لنگ همین بودم ورگنه مشخص هست 2000 پوند نقدی در جیبم هست همین حالا اماده ی خریدش هستمچند سالیه همه مانیتور های FreeSync دار روی کارت Nvidia و مانیتور های Gsync دار روی کارت AMD کار میکنن خیالت راحت