اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
Ratchet & Clank: Rift Apart: Ohne DirectStorage gibt es mehr FPS auf GeForce-GPUs
می گن این دو تا فایل باعث کاهش شدید فریم توی کارت های انویدیا می شه پاکش کنید بره
تست کردم فریمم از مین 78 به 125 رسید دایرکت استوریج نخواستیم
این امتیاز چیه ؟احتمالا در حال ذوب شدن بودن که امتیازش از نسل قبلش کمتر شده
نفرماییداین امتیاز چیه ؟
شرمنده که نوبم
اینا جدا دراگ مصرف می کنن الان اومدن 14600 بوستش از 5.1 کردن 5.3 که شاید 5 درصد بهتر بشه جدا خجالت داره همین 14600 خودش تا 5.6 یا 5.7 بوستش با اورکلاک راحت کار می کنه خود مادربرد من بوست اورکلاکش 5.7 می ذارهنفرمایید
CrossMark هست
Intel Core i9-14900K & Core i7-14700K Raptor Lake Refresh CPU Benchmarks Leak Out
احتمالا پایین بودن امتیازش نسبت به نسل قبلی مربوط به این باشه که engineer sample هست
Engineering sample - Wikipedia
اینکه حداقل 4 لاین ، pciE gen5 برای ssd های جدید هم اضافه نمیکنه عجیبه ، در صورتی که تو مادربردهای رقیبش 8 لاین برای دو ssd pcie gen5 داریم.اینا جدا دراگ مصرف می کنن الان اومدن 14600 بوستش از 5.1 کردن 5.3 که شاید 5 درصد بهتر بشه جدا خجالت داره همین 14600 خودش تا 5.6 یا 5.7 بوستش با اورکلاک راحت کار می کنه خود مادربرد من بوست اورکلاکش 5.7 می ذاره
14900 هم که دقیقا همین شکله
فقط 14700 هست که 4 تا E کور بهش اضافه شده
نه خبری از L4 کش هست که مشابه 3D AMD هست نه کلاک P اضافه نه حل مشکل مصرف نه حرارت
چند ساله دیگه قراره اینا اشغال 10 نانویی تولید کنن زمانی که همه دارن 4 5 نانو کار می کنن
الان میفهمم چرا اسم ceo شرکت پتِ
گیمرنکسوز کارش درستهیه مقدار حاشیه(): گیمرز نکسوز تو ویدیو جدیدش شلنگ رو میگیره رو LTT
شروعش که با خود Linus تباه بود.یه مقدار حاشیه(): گیمرز نکسوز تو ویدیو جدیدش شلنگ رو میگیره رو LTT
جریان mb های ایسوز برای سوکت am5 بود یا همش ؟ ویدیو روندیدمبلایی که Linus سر Billet Labs آورده واقعا شرم آوره. نمونه ای که دادن به Linus تنها Prototype ای بوده که داشتن و حتی احتمال این می ره که این نمونه دست یک شرکت دیگه بیفته و ایده این ها رو بدزده.
من امیدوارم اینا از Linus شکایت کنن و دادگاهی اش کنن (هرچند که خود Linus مدعیه که اینا براش فاکتور فرستادن).
-----
خداییش استیو GN خیلی مشتیه. راحت می ره تو دل این و اون. سر همین مشکل مین بورد های Asus قشنگ با کله رفت تو دل Asus.