اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
بخاطر اینکه ROG تبدیل به یک برند نام دار شده تو دنیا... اینجا تو اروپا هم تا ۳۰۰۰ یورو برای ROG 4090 قیمت گذاشته بودن.4090 rog دوباره تو بازار موجود شده با قیمت بین 90 تا 200 میلیون!! دقیقا چی رو در چی ضرب کردن خدا میدونه!
من بررسی ندیدم که تفاوت چقدر رو میشه متوجه شد ولی rtings هم تقریبا مثل شما عدد 10 تا 15 رو به عنوان تفاوت قابل توجه گفتهمن بله حساسم اما 3 میلی من می توسنتم تشخیص بدم اما 5 اکثرا می تونن و 10 همه حس می کنن اصلا کنترل و لذت بازی ها با اینپوت پایین تر خیلی بیشتره تاخیر انجین ها هم 100 چه خبره این شکلی باشه فردا دکمه بزنید عمل می کنه کلا مجموع لگ زیر 50 میلی باشه خیلی خوبه زیر 75 قابل قبوله تا 100 ازاردهنده بالای 100 افتضاحه
می گم کسی که همچین کارت های شاخی رو می خره قطعا لگ براش خیلی مهمه و نمایشگر خیلی خوبیم داره حالا شاید dlss 3.0 برای کسایی که کارت های اقتصادی می خرن که عموما چندان سواد گیم یا قطعات ندارن مناسب باشه اما برای های اند بازها قطعا ازاردهنده س
کارت 4090 یا 4080 هم اینقدر قوی هستن که نیازی به dlss 3.0 براشون نباشه همون 2.4 کاملا کافیه
احتمالا مانیتور 4k 144hz داشته باشن پس برای بازی های نسل بعد لازمش میشه مثلا plague tale من نمیگم لگ مهم نیست ولی بنظرم برای dlss 3 شما زیادی بزرگش کردی با توجه به عکس هایی که فرستادممی گم کسی که همچین کارت های شاخی رو می خره قطعا لگ براش خیلی مهمه و نمایشگر خیلی خوبیم داره حالا شاید dlss 3.0 برای کسایی که کارت های اقتصادی می خرن که عموما چندان سواد گیم یا قطعات ندارن مناسب باشه اما برای های اند بازها قطعا ازاردهنده س
کارت 4090 یا 4080 هم اینقدر قوی هستن که نیازی به dlss 3.0 براشون نباشه همون 2.4 کاملا کافیه
این نمودار ها برای من کمی گنگ هست.
X2
%70
70%
X2
%70
70%
این نمودار ها برای من کمی گنگ هست.
پیشبینی قدرت در چه چیزی؟ بازی خاصی، میانگین 10 تا بازی یا یک برنامه تست خاص؟ منبعش کجا میشه؟
الان این 3 تا عکس با 3 تا درصد قرار چه چیزی رو نشون بدن؟ یک فردی داره حدس میزنه این قرار هست باشه گرافیک؟ چطوری 6950XT زیر 2080Ti فریم میده؟ مثلا فریم گرافیک Nvidia با DLSS گزارش شده؟
مطلبی رو مطالعه میکنید و بعدش به اشتراک میزارید لطفا جوری قرار بدید که قابل تحلیل برای بقیه افراد هم باشه.
در نهایت هم با اینکه تازه عضو سایت شدید ممنون از مطالبی که به اشتراک قرار میدید.
این بنچمارک ها بر اساس RT هستن.این نمودار چه برنامه ای هست رفرنس هم لطف کن
دقیقا عین نسل های قبل شد تنها تنوع این نسل 4090 هست که مشابه قبل نشد