اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
3090 ti هیچ گزارش مشکلی نداشت پس اینا رسما عقبگرد زدن یا اینکه این مشکل فقط برای کسایی پیش میاد که لیمیت به جای 450 می برن تا 600 تاجنس کابل و سوکت یک طرف (پاور) هم کاملا اوکی باشه، ضعف توی قسمتی که روی کارت هست بازم باعث این ماجرا میشه.
مثال کم ربط: انگار به برق ورودی ۲۵ آمپر یک واحد خونه، یه مینیاتوری ۱۰ آمپر بزنی و بخوای ازش ۲۵ آمپر هم بکشی. خب قطعا جواب گو نیست. حالا این وسط ترمینال ۱۰ امپر بزنی بازم نمیتونی ازش ۲۵ امپر بکشی.
این مشکل رو قسمت کانکتورها قطعا وجود داره. جنس الیاژ فلز برای انتقال و تولید کمتر حرارت تو قسمت کانکتور هم مهمه. حتی مدار ورودی برق روی برد کارت هم مهمه(اینمشکل روی سری ۳۰۰۰ بود که دماهای متفاوت داشت).
حتی باید چک کنن لیک الکتریکی نداشته باشن. ممکنه خروجی که داره میگیره به مراتب بالاتر از وات اسمی و ازمایشی که گفتن باشه.
بررسی همهی اینا زمانبر هست ولی نه اینقدر که NVidia دایورت کرده.
اینکه نشد جامعه ی اماری اگه اینقدر زیاد بود که دیگه هیچی اما شتریه که در خونه همه می خوابه مگه حدسم راجب اورکلاک درست باشه و اورکلاکش نکنیدفعلا که دوتا از بچه های همین انجمن 4090 خریدن ازشون پرسیدم هیچ مشکلی نداشتن
amd هم که اینقدر ضعیف ظاهر شده مشکلات درایو استاتر ری تریس . ارزش خرید نداره اصلا
این Rog Strix کلا قیمتش هاش توی اروپا هم تخیلیه.بگذریم کسانی هم هستن که استریکس 90 100 خریدن کارشون خیلی اشتباه بوده چون با این کارشون باعث می شن همیشه گرگ ها تا یکی دو ماه اول جنس های پر طرفدارهای با قیمت های نجومی بفروشن
با تبدیل وصل بشه این مشکل پیش میاد ؟مشکل ذوب شدن سوکت ۱۲ پین هنوز در دست بررسی هستش.
به نظر میاد که مشکل به این راحتی reproduce نمیشه تو آزمایشگاه ها. مثلا Igor labs تونسته مشکل رو reproduce و بررسی کنه. از طرف دیگه Gamer Nexus نتونستند کابل رو ذوب کنند!
من هم خودم تقریبا ۱ ماهه دارم با ۴۰۹۰ کار می کنم. تا ۳ گیگاهرتز هم اورکلاکش کردم و مشکلی براش تا الان پیش نیمده. بایوس کارت تا ۶۰۰ وات هستش.
پاور خوب، دما و تهویه مناسب، خم نشدن زیاد کابل تبدیل مواردی هستش که تا حدی پیشگیری می کنه از ذوب شدن سوکت برق.
کارت گیگابایت برای من تا ۴ سال warranty داره. فرضا سوکت ۱۲ پین ذوب هم بشه، وظیفه شونه که عوض کنند.
احتمالش هستش که برای تولیدات سال بعدشون، یک سری پارتنر ها revision میدن که این مشکل برطرف بشه.
در همه حالی گزارش شده.با تبدیل وصل بشه این مشکل پیش میاد ؟
فقط یک مورد غیر قابل استناد گزارش شده فعلا نمی شه گفت مشکل خاصیه nativeبا تبدیل وصل بشه این مشکل پیش میاد ؟
کارت راگ فقط خوشگله کیفیتش کلا توی دیواره سری 1000 که مشکل اتصال داشتاین Rog Strix کلا قیمتش هاش توی اروپا هم تخیلیه.
توی خود آمریکا هم تخیلیه. 4080 اش 1579$ قیمت خورده. یعنی عملا 20$ از 4090 اه FE و مدل های پایه ارزون تره!
من خودم خیلی ساله فقط Rog می بندم چه مادربورد چه گرافیک رو ولی انصافا با وجود کارتی مثل Suprim هیچ جوره قیمت Rog برام توجیه نداره.
آقا مردونه راگ خریدن اشتباه محضه با این قیمت های عجیب و غریبکارت راگ فقط خوشگله کیفیتش کلا توی دیواره سری 1000 که مشکل اتصال داشت
سری 2000 که مشکل فن کنترلر داشت
سری 3000 هم مشکل فن نویز داشت
سری 4000 هم به زودی گندش در میاد
به شخصه تافش همیشه سگ سون تر و با کیفیت تر بوده و خودشم می گه کلاس نظامی هست طراحی مردونه هم داره
الان که دیگه خیلی پرو شده 400 دلار از نسخه پایه گرونه تره 300 دلار از سوپریم مادربرد هیرو هم 1000 دلار شده
خودم همه ی اینا رو گفتم اما فن استریکس هستم و اکثر چیزاش خریدم
اره یک عدد بعد استریکس 3080 ti phantom خریدم که همون گیم راکه با ظاهر متفاوت خیلی کارت خوبی بود اما بعدش یک پیشنهاد 3090 تاف بهم شد دادمش به دوستم کلا تاف چون کل بدنه ش فلزیه و چهره نظامی دارم بیشتر از همه خوشم میاد با اینکه می گم راگ کلا شاهکار هنریه طراحی هاشآقا مردونه راگ خریدن اشتباه محضه با این قیمت های عجیب و غریب
من 3080 پلیت گیم راک خریدم نه نویز داره نه دما تخیلی داره تازه از راگ هم قشنگ تره و واقعا خنک
یک دونه رایزر ناز هم بندازی که دیگه هیولاست
پلیت جدیدا خیلی داره خوب کار میکنه