جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

جنس کابل و سوکت یک طرف (پاور) هم کاملا اوکی باشه، ضعف توی قسمتی که روی کارت هست بازم باعث این‌ ماجرا میشه.

مثال کم ربط: انگار به برق ورودی ۲۵ آمپر یک واحد خونه، یه مینیاتوری ۱۰ آمپر بزنی و بخوای ازش ۲۵ آمپر هم بکشی. خب قطعا جواب گو نیست. حالا این وسط ترمینال ۱۰ امپر بزنی بازم نمی‌تونی ازش ۲۵ امپر بکشی.

این مشکل رو قسمت کانکتور‌ها قطعا وجود داره. جنس الیاژ فلز برای انتقال و تولید کمتر حرارت تو قسمت کانکتور هم مهمه. حتی مدار ورودی برق روی برد کارت هم مهمه(این‌مشکل روی سری ۳۰۰۰ بود که دما‌های متفاوت داشت).
حتی باید چک کنن لیک الکتریکی نداشته باشن. ممکنه خروجی که داره می‌گیره به مراتب بالاتر از وات اسمی و ازمایشی که گفتن باشه.

بررسی همه‌ی اینا زمانبر هست ولی نه اینقدر که NVidia دایورت کرده.
3090 ti هیچ گزارش مشکلی نداشت پس اینا رسما عقبگرد زدن یا اینکه این مشکل فقط برای کسایی پیش میاد که لیمیت به جای 450 می برن تا 600 تا
باید حسابی تست بشه و حتی روی 350 هم تست بشه تا بشه نظر قطعی داد اما حدس من اینکه همه این افراد اورکلاک حسابی کردن و لیمیت تا اخرش بردن و البته انویدیا مقصره که لیمیت همون 480 نذاشت باقی بمونه

• Like
Reactions: capitanrayan
فعلا که دوتا از بچه های همین انجمن 4090 خریدن ازشون پرسیدم هیچ مشکلی نداشتن
amd هم که اینقدر ضعیف ظاهر شده مشکلات درایو استاتر ری تریس . ارزش خرید نداره اصلا
اینکه نشد جامعه ی اماری اگه اینقدر زیاد بود که دیگه هیچی اما شتریه که در خونه همه می خوابه مگه حدسم راجب اورکلاک درست باشه و اورکلاکش نکنید
ضمنا باید کابل مدام چک بشه که هر کسی اینکارم نمی کنه
کلا استرس بدیه که همش نگران باشی که یک موقع ذوب نشه اونم با این قیمت ها
بگذریم کسانی هم هستن که استریکس 90 100 خریدن کارشون خیلی اشتباه بوده چون با این کارشون باعث می شن همیشه گرگ ها تا یکی دو ماه اول جنس های پر طرفدارهای با قیمت های نجومی بفروشن

بگذریم کسانی هم هستن که استریکس 90 100 خریدن کارشون خیلی اشتباه بوده چون با این کارشون باعث می شن همیشه گرگ ها تا یکی دو ماه اول جنس های پر طرفدارهای با قیمت های نجومی بفروشن
این Rog Strix کلا قیمتش هاش توی اروپا هم تخیلیه.
توی خود آمریکا هم تخیلیه. 4080 اش 1579$ قیمت خورده. یعنی عملا 20$ از 4090 اه FE و مدل های پایه ارزون تره!

من خودم خیلی ساله فقط Rog می بندم چه مادربورد چه گرافیک رو ولی انصافا با وجود کارتی مثل Suprim هیچ جوره قیمت Rog برام توجیه نداره.

مشکل ذوب شدن سوکت ۱۲ پین هنوز در دست بررسی هستش.
به نظر میاد که مشکل به این راحتی reproduce نمیشه تو آزمایشگاه ها. مثلا Igor labs تونسته مشکل رو reproduce و بررسی کنه. از طرف دیگه Gamer Nexus نتونستند کابل رو ذوب کنند!
من هم خودم تقریبا ۱ ماهه دارم با ۴۰۹۰ کار می کنم. تا ۳ گیگاهرتز هم اورکلاکش کردم و مشکلی براش تا الان پیش نیمده. بایوس کارت تا ۶۰۰ وات هستش.
پاور خوب، دما و تهویه مناسب، خم نشدن زیاد کابل تبدیل مواردی هستش که تا حدی پیشگیری می کنه از ذوب شدن سوکت برق.
کارت گیگابایت برای من تا ۴ سال warranty داره. فرضا سوکت ۱۲ پین ذوب هم بشه، وظیفه شونه که عوض کنند.
احتمالش هستش که برای تولیدات سال بعدشون، یک سری پارتنر ها revision میدن که این مشکل برطرف بشه.

مشکل ذوب شدن سوکت ۱۲ پین هنوز در دست بررسی هستش.
به نظر میاد که مشکل به این راحتی reproduce نمیشه تو آزمایشگاه ها. مثلا Igor labs تونسته مشکل رو reproduce و بررسی کنه. از طرف دیگه Gamer Nexus نتونستند کابل رو ذوب کنند!
من هم خودم تقریبا ۱ ماهه دارم با ۴۰۹۰ کار می کنم. تا ۳ گیگاهرتز هم اورکلاکش کردم و مشکلی براش تا الان پیش نیمده. بایوس کارت تا ۶۰۰ وات هستش.
پاور خوب، دما و تهویه مناسب، خم نشدن زیاد کابل تبدیل مواردی هستش که تا حدی پیشگیری می کنه از ذوب شدن سوکت برق.
کارت گیگابایت برای من تا ۴ سال warranty داره. فرضا سوکت ۱۲ پین ذوب هم بشه، وظیفه شونه که عوض کنند.
احتمالش هستش که برای تولیدات سال بعدشون، یک سری پارتنر ها revision میدن که این مشکل برطرف بشه.
با تبدیل وصل بشه این مشکل پیش میاد ؟

• Like
Reactions: amirmahmood
با تبدیل وصل بشه این مشکل پیش میاد ؟
فقط یک مورد غیر قابل استناد گزارش شده فعلا نمی شه گفت مشکل خاصیه native
اما برای فاندر گزارشی ثبت نشده بود که شد در کل با تبدیل خیلی احتمالش زیاده اما نیتیو فعلا مشکلی نیست
همیشه تاکید داشتم دست به پاور لیمیت کارت ها نزنید الان شدیدا تاکید می شه
فعلا تولید کارت قطع شده تا مطمدن بشن احتمالا سوکت عوض بشه با تبدیل که مقاومتش بالا ببرن فعلا انویدیا فورس 12 پین هم برداشته کارت های 4 سوکتی در راهه
اما از طرفی 100 هزار تا چیپ فروخته شده فقط 4090 احتمالا قیمتش برای سال میلادی جدید به شدت کاهش پیدا کنه ایران فعلا نخرید قیمتش قراره خیلی کاهش پیدا کنه

این Rog Strix کلا قیمتش هاش توی اروپا هم تخیلیه.
توی خود آمریکا هم تخیلیه. 4080 اش 1579$ قیمت خورده. یعنی عملا 20$ از 4090 اه FE و مدل های پایه ارزون تره!

من خودم خیلی ساله فقط Rog می بندم چه مادربورد چه گرافیک رو ولی انصافا با وجود کارتی مثل Suprim هیچ جوره قیمت Rog برام توجیه نداره.
کارت راگ فقط خوشگله کیفیتش کلا توی دیواره سری 1000 که مشکل اتصال داشت
سری 2000 که مشکل فن کنترلر داشت
سری 3000 هم مشکل فن نویز داشت
سری 4000 هم به زودی گندش در میاد :D
به شخصه تافش همیشه سگ سون تر و با کیفیت تر بوده و خودشم می گه کلاس نظامی هست طراحی مردونه هم داره:D
الان که دیگه خیلی پرو شده 400 دلار از نسخه پایه گرونه تره 300 دلار از سوپریم مادربرد هیرو هم 1000 دلار شده
خودم همه ی اینا رو گفتم اما فن استریکس هستم و اکثر چیزاش خریدم :D

• Like
Reactions: jetalpha
کارت راگ فقط خوشگله کیفیتش کلا توی دیواره سری 1000 که مشکل اتصال داشت
سری 2000 که مشکل فن کنترلر داشت
سری 3000 هم مشکل فن نویز داشت
سری 4000 هم به زودی گندش در میاد :D
به شخصه تافش همیشه سگ سون تر و با کیفیت تر بوده و خودشم می گه کلاس نظامی هست طراحی مردونه هم داره:D
الان که دیگه خیلی پرو شده 400 دلار از نسخه پایه گرونه تره 300 دلار از سوپریم مادربرد هیرو هم 1000 دلار شده
خودم همه ی اینا رو گفتم اما فن استریکس هستم و اکثر چیزاش خریدم :D
آقا مردونه راگ خریدن اشتباه محضه با این قیمت های عجیب و غریب
من 3080 پلیت گیم راک خریدم نه نویز داره نه دما تخیلی داره تازه از راگ هم قشنگ تره و واقعا خنک
یک دونه رایزر ناز هم بندازی که دیگه هیولاست :D
پلیت جدیدا خیلی داره خوب کار میکنه

آقا مردونه راگ خریدن اشتباه محضه با این قیمت های عجیب و غریب
من 3080 پلیت گیم راک خریدم نه نویز داره نه دما تخیلی داره تازه از راگ هم قشنگ تره و واقعا خنک
یک دونه رایزر ناز هم بندازی که دیگه هیولاست :D
پلیت جدیدا خیلی داره خوب کار میکنه
اره یک عدد بعد استریکس 3080 ti phantom خریدم که همون گیم راکه با ظاهر متفاوت خیلی کارت خوبی بود اما بعدش یک پیشنهاد 3090 تاف بهم شد دادمش به دوستم کلا تاف چون کل بدنه ش فلزیه و چهره نظامی دارم بیشتر از همه خوشم میاد با اینکه می گم راگ کلا شاهکار هنریه طراحی هاش

Solidigm P41 Plus Gen 4 Gen 4 NVMe SSDs​

The 1 TB and 2 TB drivers are rated at a maximum sequential read speed of 4125 MB/s while the Sequential write speed varies at 2950 and 3325 MB/s

نمونه ای از دزدهایی که می گفتم مشخصه دیگه از سرعت که چقدر gen 4 هست فقط اسمش یدک می کشه

انویدیا گفته 2 تا تبدیل توسط دو تا سازنده مختلف ساخته می شه و فقط یکیشون خیلی خوبه :D
چیزی بر مبنای مشکل مستقیم هنوز تایید نشده و شاید بدون تبدیل واقعا مشکل خاصی پیش نیاد
12VHPWR-1-1536x1152.jpg

12VHPWR-2-768x576.jpg

What is interesting to note is that NVIDIA reportedly will use a dual 8-pin to 16-pin power adapter for its upcoming GeForce RTX 4070 Ti (so a third variant following 3×8pin for 4080 and 4×8pin for 4090). However, in this case, NVIDIA will not use Astron as a supplier of the cable, confirms Igor
انویدیا دیگه برای 4070ti به بعد از 12 پین استفاده نمی کنه و احتمالش هست برای 4080 یا 4090 هم دیگه استفاده نکنه اما فعلا تایید کرده از تبدیل astron دیگه استفاده نمی کنه

اما amd بنچمارک جدید برای کارت هاش داده که جالب به نظر می رسه
RADEON-RX-7900-3-768x432.jpg

RADEON-RX-7900-2-768x432.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or