جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

جواب درست را دوستان دادن چون من توی بحث بازار و فروش اطلاعاتی ندارم و مهم نیست برام خیلی
و بیشتر به تحلیل های فنی توجه می کنم و برام خیلی مهم نیست چون سهامی ندارم و مقایسات بین هر نسل را بدون طرفداری از برند خاصی بررسی میکنم به صورت دوره ای .... چون فقط مصرف کننده محصولات این هستم .
فقط زمانی اهمیت داره برام که متعجب میشم از فلسفه ی بعضی سهامداران هر دو طرف !

عذر خواهی میکنم ولی باید اینو بگم به شخص شما ...(چون چندین بار منو نقل قول کردید سر یک موضوع که برای همه مشخص بوده)
اکثر کسایی که توی این انجمن فعال هستند هم از عیوب و هم از خوبی های هر محصول صحبت میکنند ولی من شخصا شاهد نبودم شما از چیزی که دوست دارید حتی یک بار هم ایراد بگیرید !
حداقل تا جایی که منو نقل قول کردید .
در نهایت یک جواب پیدا میکنید که یک بحث کاملا مشخص تا ابد کش داده بشه .
این توهین نیست فقط تجربه من از سبک مباحثه شما هستش .
اینهم اضافه کنم در ادامه کش دادن های بحث.... شخصه بنده را به اما و اگر ها و آینده ارجاع دادید که مثلا AMD در چند نسل دیگه موفق خواهد شد (با اطمینان ) در صورتی که کسی موفقیت AMD در آینده را به چالش نکشیده بوده قبل از نقل قول شما )
این سبک صحیح تحلیل علمی و فنی نیست هیچ کجای دنیا مگر با در نظر گرفتن مستندات و پیشینه ی یک کمپانی در کنار خروجی فعلی اون کمپانی .
و اگر قرار به پیش بینی آینده باشه باید در قالب نظر شخصی و نه قطعیت و فکت گفته بشه .
مقایسه فروش RX 6700 XT که بعید حتی 1 میلیون عرضه شده باشه با RTX 3070/3080/3060TI که حداقل 5 میلیون عرضه شده , تحلیل علمی و فنی ؟ :D
زمانی می شه ایراد گرفت که یه شرکت از حداکثر توان خودش در تولید یه محصول استفاده نمی کنه اما حداکثر توان AMD در نسل اول RT و ML همین بوده
AMD کارتی نداره که توان RT فراتر از RDNA 2 داشته باشه
------------
پیش بینی زلزله که نیست :D همین چیز قبل از لانچ مشخص و لو رفته
هفت ماه قبل از عرضه Ampere

1648581331809.png
در نهایت سری 2000 خیلی بهتر از این بود و RTX 3080 با 8704 شیدر عرضه شد

• Like
Reactions: NHM
مقایسه فروش RX 6700 XT که بعید حتی 1 میلیون عرضه شده باشه با RTX 3070/3080/3060TI که حداقل 5 میلیون عرضه شده , تحلیل علمی و فنی ؟ :D
زمانی می شه ایراد گرفت که یه شرکت از حداکثر توان خودش در تولید یه محصول استفاده نمی کنه اما حداکثر توان AMD در نسل اول RT و ML همین بوده
AMD کارتی نداره که توان RT فراتر از RDNA 2 داشته باشه
------------

View attachment 250506
در نهایت سری 2000 خیلی بهتر از این بود و RTX 3080 با 8704 شیدر عرضه شد
اشتباه از من بود عذر میخوام ...:)
باید به شکل دیگه بحث کرد.

AMD این نسل گند زده نتایجش هم مشخصه و نه این نسل که بیش از یک دهه هستش این روند ادامه داره چون به شدت دروغ میگه ! و تنها کاری که میکنه از روی دست Nvidia کپی برداری میکنم تازه اونهم کپی ناقص :D
و اگر همین روند را در نظر بگیریم که Nvidia برای هر تکنیک جدید نزدیک به 10 سال (به گفته خودت) قبل زودتر اقدام بکنه پس نتیجه اینکه AMD همیشه چند قدم عقب خواهد موند :D
و بدتر از همه این کارت های ناقص را داره با قیمت کامل میندازه به مشتری ! ( مخصوصا با توجه به گندی که در مورد RT زد )
از نظر شما هم انویدیا بیکار نشسته و صبر میکنه تا AMD اینبار بیاد با افزایش فرکانس و تکنیک های نرم افزاری 10 سال پیش بنچمارهای نسل جدید را از آن خودش بکنه !

اینهم سبک علمی مورد نظر شما
نفهمیدم این ربطش به پیشبینی شما از موفقیت AMD در چند نسل دیگه چی بوده !

جهت یاداوری گفته خود شما
AMD هم همین مسیر داره طی کرده و خروجی RT کارت های RDNA3 بهتر از Ampere

یه دکمه جادویی وجود نداره که یکدفعه 10 سال اختلاف سرمایه گذاری AMD و انویدیا رو جبران کنه

نمونه محصول ناقص(RDNA2) با قیمت کامل (به گفته خودت) ! :D نیازی نیست من دیگه چیزی بگم
در RDNA 4 هم AMD تجربه لازم در بهینه سازی و معماری بدست اورده و قطعا می تونه به انویدیا برسه

آخرین ویرایش:
اشتباه از من بود عذر میخوام ...:)
باید به شکل دیگه بحث کرد.

AMD این نسل گند زده نتایجش هم مشخصه و نه این نسل که بیش از یک دهه هستش این روند ادامه داره چون به شدت دروغ میگه ! و تنها کاری که میکنه از روی دست Nvidia کپی برداری میکنم تازه اونهم کپی ناقص :D
و اگر همین روند را در نظر بگیریم که Nvidia برای هر تکنیک جدید نزدیک به 10 سال (به گفته خودت) قبل زودتر اقدام بکنه پس نتیجه اینکه AMD همیشه چند قدم عقب خواهد موند :D
و بدتر از همه این کارت های ناقص را داره با قیمت کامل میندازه به مشتری ! ( مخصوصا با توجه به گندی که در مورد RT زد )
از نظر شما هم انویدیا بیکار نشسته و صبر میکنه تا AMD اینبار بیاد با افزایش فرکانس و تکنیک های نرم افزاری 10 سال پیش بنچمارهای نسل جدید را از آن خودش بکنه !

اینهم سبک علمی مورد نظر شما

نفهمیدم این ربطش به پیشبینی شما از موفقیت AMD در چند نسل دیگه چی بوده !
کلاک بالای 2.5 و INFINITY CACHE هم اختراع انویدیا بود :D
RDNA 3 نقطه ضعف اصلی RDNA 2 نسبت به Ampere رفع می کنه
تعداد شیدر

پرچمدار RDNA 3 با 15360 شیدر با کلاک 2.3 و بالاتر در مقابل 4090 با 17408 شیدر قرار می گیره
با این تعداد شیدر و بهبود هاس هسته هایRT , قدرت RT کارت های RDNA 3 احتمالا 2.5 تا 3 برابر RDNA 2
1648582932589.png 1648582960649.png 1648582976706.png

پرچمدار RDNA 3 احتمالا metro exodus enhanced edition 4K حدود 100 فریم اجرا می کنه

کلاک بالای 2.5 و INFINITY CACHE هم اختراع انویدیا بود :D
RDNA 3 نقطه ضعف اصلی RDNA 2 نسبت به Ampere رفع می کنه
تعداد شیدر

پرچمدار RDNA 3 با 15360 شیدر با کلاک 2.3 و بالاتر در مقابل 4090 با 17408 شیدر قرار می گیره
با این تعداد شیدر و بهبود هاس هسته هایRT , قدرت RT کارت های RDNA 3 احتمالا 2.5 تا 3 برابر RDNA 2
View attachment 250508View attachment 250509View attachment 250510

پرچمدار RDNA 3 احتمالا metro exodus enhanced edition 4K حدود 100 فریم اجرا می کنه

من کف بینی بلد نیستم (میرسه بهش یا نمیرسه بهش)

بقیه اعداد و ارقامی که اکتفا کردید بهش هم احتمالا از دید Nvidia مخفی مونده و فقط منتظر نشسته شما با ماشین حساب ویندوز خدمتش را برسید ! :D

خوش باشید .

میدون الان یک توجیه میارن که بازی ها هیبرید هستند ...

پس باید اشاره کنم میزان همین هیبرید بودن ...تفاوت بین نسخه های مختلف PC و مخصوصا کنسول ها را مشخص میکنه.
پس باید این بنچمارک در اولویت باشه تا قدرت خالص و خام کارت ها مشخص بشه .
تازه این نتایج بدون DLSS هم هستند!

1648584746158.png

بعضی ها واقعا باید توی لیست سیاه قرار بگیرند از رگبار جواب های بی ربط و تعصب و کف بینی تا ...
مخصوصا کسی که فکر میکنه هیچ وقت اشتباه نمیکنه یا از هر نظر کامل هستش در نتیجه اشتباهاتش سر به فلک میکشه تا جایی که خودش هم باور میکنه ابر انسانه !

آخرین ویرایش:
تعدادی از کارت های کاستوم اه 3090 Ti از دو کانکتور 16 پین استفاده می کنن از جمله EVGA GeForce RTX 3090 Ti Kingpin و Galax RTX 3090 Ti HOF.

----
در کل نسل بعد همه باید پاور های زیر 750 وات رو بندازید دور. پایین رده ترین کارت هم احتمالا با این وضع پاور 750 واتی بخواد و کارت های بالارده دارن می رن برای پاور های 1200 وات.

آخرین ویرایش:
تعدادی از کارت های کاستوم اه 3090 Ti از دو کانکتور 16 پین استفاده می کنن از جمله EVGA GeForce RTX 3090 Ti Kingpin و Galax RTX 3090 Ti HOF.

هر کانکتور 16 پین توانایی ارائه 600 وات توان رو داره. اسلات PCIe هم توانایی ارائه 75 وات رو داره. با این حساب و با توجه به مصرف بسیار بالای کارت های کاستوم 3090 Ti این کار به نظر کار درستی میاد چرا که به طور مثال MSI RTX 3090 Ti Suprim X در حال حاضر مصرف 702 واتی داره و با یک کانکتور 16 پین عرضه می شه در نتیجه در بیشترین حالت نباید 675 وات بیشتر مصرف کنه که اینطور نیست و توان بیش از حد استاندارد مصرف می کنه که ممکنه باعث مشکلاتی بشه.

----
در کل نسل بعد همه باید پاور های زیر 750 وات رو بندازید دور. پایین رده ترین کارت هم احتمالا با این وضع پاور 750 واتی بخواد و کارت های بالارده دارن می رن برای پاور های 1200 وات.

ویدیویی که صفحه قبلی از لاینوس گذاشتید پیک 480 وات نشون میده، ولی یه کانکتور برق ATX هم پشت کارت هست که میشه اونم فعال کرد و 1200 وات برق در دسترس کارت قرار داد. یعنی الان مثلا اگر برق بیشتری در اختیار کارت قرار بدی، مثلا 700 وات انوقت تاثیرش توی بنچمارکها چقدره؟ این مورد مشخص شده هنوز؟ منظورم تفاوت بین 480 با مثلا 700 وات مصرف هست. با 480 وات تفاوتش با 3090 بین 10 تا 13 درصد بود.

ویدیویی که صفحه قبلی از لاینوس گذاشتید پیک 480 وات نشون میده، ولی یه کانکتور برق ATX هم پشت کارت هست که میشه اونم فعال کرد و 1200 وات برق در دسترس کارت قرار داد. یعنی الان مثلا اگر برق بیشتری در اختیار کارت قرار بدی، مثلا 700 وات انوقت تاثیرش توی بنچمارکها چقدره؟ این مورد مشخص شده هنوز؟ منظورم تفاوت بین 480 با مثلا 700 وات مصرف هست. با 480 وات تفاوتش با 3090 بین 10 تا 13 درصد بود.
من ویدئو ای از لاینوس نزاشتم.
اون کانکتور برق هم کانکتور جدید PCIe Gen 5 هست که 16 پینه برای برق اه (اسم علمی اش 12VHPWR اه) و بدیهیه که بدون اون اصلا کارت کار نمی کنه. کاکنکتور های 6 پین و 8 پین توی کارت های بالارده جدید با این کانکتور عوض شدن/می شن. بعید نیست توی میان رده های رو به بالا هم همین اتفاق بیفته.
اون 700 وات هم پاک کردم. مصرف کارت در حدود پیک 479 وات اه.

من ویدئو ای از لاینوس نزاشتم.
اون کانکتور برق هم کانکتور جدید PCIe Gen 5 هست که 16 پینه برای برق اه (اسم علمی اش 12VHPWR اه) و بدیهیه که بدون اون اصلا کارت کار نمی کنه. کاکنکتور های 6 پین و 8 پین توی کارت های بالارده جدید با این کانکتور عوض شدن/می شن. بعید نیست توی میان رده های رو به بالا هم همین اتفاق بیفته.
اون 700 وات هم پاک کردم. مصرف کارت در حدود پیک 479 وات اه.
خپ پس حالا درست شد. میگم وگرنه این همه تفاوت عجیبه.

پردازنده های موبایل Intel Arc Alchemist از HDMI 2.1 پشتیبانی نمی کنن و اینتل در مستنداتش به سازنده ها گفته از چیپ تبدیل DP به HDMI برای ارائه HDMI 2.1 استفاده کنن!

----
XeSS در زمان عرضه فقط از XMX پشتیبانی می کنه و در نتیجه فقط روی کارت های گرافیک اینتل اجرا می شه!

واقعا لانچ طوفانی ای داره :D
اول که GPU های پایین رده لپ تاپ رو عرضه می کنه. HDMI 2.1 که خبری نیست. XeSS هم که فعلا فقط روی GPU های خودش کار می کنه :D
تا برسه به سری 7 از اون ور RDNA 3 و Ada Lovelace اومدن رسما Alchemist با خاک یکی شده :D

آخرین ویرایش:
پردازنده های موبایل Intel Arc Alchemist از HDMI 2.1 پشتیبانی نمی کنن و اینتل در مستنداتش به سازنده ها گفته از چیپ تبدیل DP به HDMI برای ارائه HDMI 2.1 استفاده کنن!

----
XeSS در زمان عرضه فقط از XMX پشتیبانی می کنه و در نتیجه فقط روی کارت های گرافیک اینتل اجرا می شه!

واقعا لانچ طوفانی ای داره :D
اول که GPU های پایین رده لپ تاپ رو عرضه می کنه. HDMI 2.1 که خبری نیست. XeSS هم که فعلا فقط روی GPU های خودش کار می کنه :D
تا برسه به سری 7 از اون ور RDNA 3 و Ada Lovelace اومدن رسما Alchemist با خاک یکی شده :D
hdmi 2.1 برا 4k 120 و 8k مهمه و hdmi 2.0 از عهده 4k 60 بر میاد و ساپورت میکنه و این کارتها هم ضعیفن و گفتن برا مدلهای بالاتر 2.1 هست.
intel xess رو من ندیدم جایی گفته باشه که تو عرضه از dp4a پشتیبانی نمیکنه چون lp intel xe هم dp4a هست.
در مورد مبحث خاک شدن، یه نکته هست. اینطور تو گزارشش از درآمد 300 میلیونی و فروش 4 میلیونی صحبت کرده بود، البته خیلی عجیبه ولی گفته، میشه میانگین 75 دلار. یعنی نصف قیمت 1650.
نمیدونم واقعیت داشته باشه، ولی اگه این مدلی با قیمت بازی کرده باشه، قطعا soldout میشه، و نسل بعد هم 2023 میده و به نظر میاد 2024 هم نسل بعدیشو میده.
Intel plans to ship at least 4 million ARC Alchemist graphics cards in 2022. But, you already knew that, didn’t you? Here’s something that actually raises eyebrows. For these 4 million GPUs, Intel only expects to earn $300 million in revenue, and the rest going to intra-company royalties. In a nutshell, the average selling price (ASP) of the 1st Gen ARC graphics cards will be a modest $75.
من قبلا هم گفتم به اینتل امید دارم، اگه با این قیمت وارد بازی بشه. باید منتظر موند تا قیمتا رو دید، قیمت بازار رو مشخص میکنه نه قدرت.
75 تا هم نه اگه پایین رده تو سطح 1650 باشه و -120-100 قیمت بخوره و کارتهای بالا رده که ممیگن در سطح 3070 هست حدود 300-400 قیمت بخورن، میتونن این میزان کارتو راحت بفروش.
4 میلیون فروش تو 3 تا سه ماهه، از عرضه amd هم کمتره.

2022-03-31_1-59-43.jpg

و لیستی از بازیهایی که مشخص شده تو لانچ از xess پشتیبانی میکنن تو اوایل تابستون، گفتن تا ریلیز زیاد میشن

2022-03-31_2-06-42.jpg

آخرین ویرایش:
آقای جیان ژونگ که قبل معاون و مدیر کل بخش جهانی انویدیا بود 18 ماه قبل گفته بود که میخواد کارت گرافیک بسازه و اولین کارت گرافیک کاملا بومی چین رو ساختن.

2022-03-31_15-42-33.jpg

دو تا کارت معرفی کردن

2022-03-31_15-40-35.jpg

فقط اون 32 گیگ رم چی میگه، از نکات جالب اینه که اینبار از دایرکت ایکس پشتیبانی میکنن و دومیش اینه از av1 پشتیبانی میکنن که اولین کارتی که کاملا ازش پشتیبانی میکنه، دیروز معرفی شد intel arc
قدرت و قیمت مشخص نیست و فقط تو مراسم league of legends رو تو 1080 بازی کردن که از فریم دهی اونم خبری نیست

2022-03-31_15-43-53.jpg 2022-03-31_15-44-06.jpg

یکی اینکه تعداد ترانزیستوراش زیاده و دومیش اینه بی فکر نیستن که کارت پایین رده رو با 4 لاین pci 4 بدن بیرون

Intel Arc 350M در بنچمارک 3D Mark Time Spy 1440P DX12 تقریبا هم رده GTX 1650 Ti Max-Q و ضعیف تر از GTX 1650 Max-P ظاهر شده.
در بنچمارک 3D Mark Fire Strike 1080P DX11 حتی ضعیف تر از GTX 1650 MAX-Q (غیر Ti) ظاهر شده و به نظر اینتل مانور زیادی روی DirectX 12 داده.

----
AMD مدعی شده که توانایی پردازنده لپ تاپ 6500M با اختلاف قابل توجهی از A370M اینتل بیشتره و همچنین ادعای اینتل مبنی بر اجرای بازی ها به 90FPS رو با ارائه تست از بازی های مختلف به چالش کشیده و عملکرد متوسط پردازنده خودشد رو 80FPS بیان کرده و در کنار اون عملکرد پردازنده اینتل رو گزاشته که نه تنها 90FPS نیست بلکه بسیار از اون کمتره:
ezgif-1-6acc3b9879.png
پردازنده اینتل در مقایسه با AMD حدود 2.8 میلیارد ترانزیستور بیشتر داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or