جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

طبق گفته سازنده Forspoken هنوز یـ گلوگاه وجود داره اونم CPU ـه پس تا وقتی Decompression اختصاصی الل خصوص از نوع GPU Decompression به Direct Storage اضافه نشه نمیشه با قطعیت گفت بعدشم الان فقط دارید لودینگ رو میبیند به یـ حدی میریسم که عملا لودیگن وجود خارجی نداره ولی عوضش باید به صورت آنی دیتا استریم بشه کیفیت تکچسرا قرار تا CGI لول بالا بره پس قطعا پهنای باند بیشتر لازم میشه خلاصه الان تازه اول کار ـه .
ما الان رو می بینیم و بازی های فعلی رو و در حال حاضر بازی ها نمی تونن استفاده ای بهینه ای از SSD های NVME اه High-end ببرن.
در آینده ۱۰۰۰ تا اتقاق دیگه هم میفته که ما بی خبریم. ولی الان کسی که می خواد سیستم ببنده بره برای گیمینگ همچین SSD هایی بگیره که خیلی ها می گیرن اشتباهه.

• Like
Reactions: omid0
12900KS با قیمت 800$ در Newegg لیست شد.

کلا خدا به داد برسه این اینتل دوباره وضعش خوب شد شروع کرد تیغ زدن :|
البته باید دید MSRP اش چقدره ولی بعید بدونم تفاوت قابل توجهی با این قیمت داشته باشه.
قبلا هم با 9900k همین کار رو کرده بودم اونم همین حدود قیمتش بود ربطی به گرون کردن نداره
این ها مدل های خاص کمیاب هستن که کلاک بالایی رو می تونن بزنن قبلنا شانسی می شد پیداشون کرد الان جداگونه میاد با قیمت خیلی بالاتری می فروشش یه مدل دزدی پیشرفته
بر فرض من 9900k که دارم جز همون دسته هست که عین 9900ks هست دقیقا یعنی روی 1.27 همه هسته ها 5 گیگاهرتز ثابت می شن که بعدا همین ها رو در قالب ks اومد 200 300 دلار گرون تر فروخت

• Like
Reactions: {ehsan} and m.a.t
12900KS با قیمت 800$ در Newegg لیست شد.

کلا خدا به داد برسه این اینتل دوباره وضعش خوب شد شروع کرد تیغ زدن :|
البته باید دید MSRP اش چقدره ولی بعید بدونم تفاوت قابل توجهی با این قیمت داشته باشه.

12900k را نمیشه خنک کرد وای به حال ks

قبلا هم با 9900k همین کار رو کرده بودم اونم همین حدود قیمتش بود ربطی به گرون کردن نداره
این ها مدل های خاص کمیاب هستن که کلاک بالایی رو می تونن بزنن قبلنا شانسی می شد پیداشون کرد الان جداگونه میاد با قیمت خیلی بالاتری می فروشش یه مدل دزدی پیشرفته
بر فرض من 9900k که دارم جز همون دسته هست که عین 9900ks هست دقیقا یعنی روی 1.27 همه هسته ها 5 گیگاهرتز ثابت می شن که بعدا همین ها رو در قالب ks اومد 200 300 دلار گرون تر فروخت
9900KS قیمتش 513$ بود در مقایسه با قیمت 499$ ایه 9900k. الان این 800$ لیست شده توی Newegg بعید بدونم MSRP اش از 750$ پایین تر باشه در مقایسه با قیمت 599$ ایه 12900k.
قبلنا این پردازنده های Binned میومد توی بازار خود ملت می خریدن می فروختن به اورکلاکر ها.
الان که بساط اورکلاک برای عوام تعطیل شده به لطف بخاری هایی که کمپانی ها تولید می کنن و شرکت هایی مثل Silicon Lottery کلا جمع شدن رفتن اینتل بساط تیغ زدن ملت رو راه انداخته. به خاطر 0.3 فرکانس بوست بیشتر 100-150$ می خواد ملت رو تیغ بزنه.
همونطور که این دوستمون گفت من موندم ملت با چی می خوان اینو خنک کنن. همون 12900K هم باید AIO اه 360mm درست حسابی براش بزاری که همونم تازه باید براکت درست حسابی براش زده باشن و طراحی جوری باشه که قشنگ روی hot spot اه پردازنده بشینه وگرنه Thermal Throttle می کنه (و یک تعداد قابل توجهی این مشکل رو داشتن). خدا به داد این برسه دیگه. 480mm باید براش ببندی یا Open-loop با دو رادیات. پردازنده 260 واتی!!!

• Like
Reactions: m.a.t
9900KS قیمتش 513$ بود در مقایسه با قیمت 499$ ایه 9900k. الان این 800$ لیست شده توی Newegg بعید بدونم MSRP اش از 750$ پایین تر باشه در مقایسه با قیمت 599$ ایه 12900k.
قبلنا این پردازنده های Binned میومد توی بازار خود ملت می خریدن می فروختن به اورکلاکر ها.
الان که بساط اورکلاک برای عوام تعطیل شده به لطف بخاری هایی که کمپانی ها تولید می کنن و شرکت هایی مثل Silicon Lottery کلا جمع شدن رفتن اینتل بساط تیغ زدن ملت رو راه انداخته. به خاطر 0.3 فرکانس بوست بیشتر 100-150$ می خواد ملت رو تیغ بزنه.
همونطور که این دوستمون گفت من موندم ملت با چی می خوان اینو خنک کنن. همون 12900K هم باید AIO اه 360mm درست حسابی براش بزاری که همونم تازه باید براکت درست حسابی براش زده باشن و طراحی جوری باشه که قشنگ روی hot spot اه پردازنده بشینه وگرنه Thermal Throttle می کنه (و یک تعداد قابل توجهی این مشکل رو داشتن). خدا به داد این برسه دیگه. 480mm باید براش ببندی یا Open-loop با دو رادیات. پردازنده 260 واتی!!!
قیمت درستش 560 دلار هست که همونم نیومده به 900 دلار رسید تمومم شد بعدا هم قیمت کفش زیر 680 دلار یافت نشد
dNsukP95569ZKKm5Vp3fzK-970-80.png

اینم الان اوضاعش همینه کلا خودتون درگیر این مسائل نکنید این پردازنده ها برای افراد خاص هستن به تعداد محدود مشتریشم همیشه هست خیلی از این ها برای تست نیتنروژن مایع و رکورد زدن می رن بقیه هم زیر کاستوم لوپ کلا برای مایه دارهای واقعی این مبالغ شوخی هست و راحت می خرن خیلی مبالغ بالاتر صرف چیزهای خیلی چرت تر می کنن

12900k را نمیشه خنک کرد وای به حال ks
البته مزیت ks این هست که لو ولتاژ هست یعنی می تونید بخرید در ولتاژ به مراتب پایین تری فرکانس بالاتری بگیرید همین یعنی نه تنها حرارت بیشتر نمی شه بلکه کمترم می شه یعنی اگر مدل بد 12900 به پستتون بخوره برای 5 گیگا همه هسته ها باید 1.35 بدید حال اینکه برای ks می تونید بر فرض 1.28 بدید حدود 10 درجه خنک تر کار کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
12900KS در 5 ام آپریل رونمایی می شه و احتمالا همون موقع هم لانچ بشه. دو هفته زودتر از 5800X3D.

-----
کارت های 3090 Ti به خاطر مصرف بالا و به طبع تولید گرمای بیشتر کولر های بسیار بزرگی دارن و زخیم هستند.
طبق اطلاعات لیک شده تقریبا تمامی کارت های فلگشیپ 3090 Ti حداقل 3.5 اسلات جا می گیرن.
تمامی کارت ها با کانکتور برق PCIe Gen5 عرضه می شن و توی جعبه اشون تبدیل 3 تا 8 پین به 16 پین هست.

آخرین ویرایش:
12900KS در 5 ام آپریل رونمایی می شه و احتمالا همون موقع هم لانچ بشه. دو هفته زودتر از 5800X3D.

-----
کارت های 3090 Ti به خاطر مصرف بالا و به طبع تولید گرمای بیشتر کولر های بسیار بزرگی دارن و زخیم هستند.
طبق اطلاعات لیک شده تقریبا تمامی کارت های فلگشیپ 3090 Ti حداقل 3.5 اسلات جا می گیرن.
تمامی کارت ها با کانکتور برق PCIe Gen5 عرضه می شن و توی جعبه اشون تبدیل 3 تا 8 پین به 16 پین هست.
البته طبق بنچمارک های هر دو هم 12900ks به عنوان بهترین پردازنده گیمینگ قبل از اینکه Amd به هدفش برسه می شه
البته اگر بحث مصرف و حرارت باشه نمی شه گفت بهش بهترین
Colorful-iGame-GeForce-RTX-3090-Ti-Vulcan-OC-Graphics-Card-2048x1536.png

COLORFUL-GeForce-RTX-3090-Ti-24GB-iGame-Vulcan-OC-2.jpg

COLORFUL-GeForce-RTX-3090-Ti-24GB-BattleAx-Deluxe-2.jpg

COLORFUL-GeForce-RTX-3090-Ti-24GB-iGame-Neptune-OC-1.jpg

الان داشتم مقایسه FSR و DLSS تو بازی غوست وایر توکیو رو میدیدم یه تکنیک آپسکیل دیگه دیدم به اسم TSR که خیلی عالی و مشابه DLSS بود و عملا تفاوتی بینشون دیده نمیشد و حتی در مواردی بهتر از DLSS بود. FSR 1.0 خیلی بد، زشت و داغون بود در مقایسه با این دوتا. بنظرم راهی که انویدیا با DLSS تو سه سال بهش رسیده، TSR یک شبه رفته و نیازی به سخت افزار انحصاری هم نداره.
البته الان که دقت میکنم یادمه قبلا هم تو دموی آنریل انجین 5 اپیک یه حرفایی در مورد TSR زده بود. واقعا نتیجه همین ابتدای کار شگفت انگیزه، دم اپیک گرم.

• Like
Reactions: just_p30 and m.a.t
2022-03-27_20-33-17.jpg

الدن رینگ برای پنجمین هفته صدره
رتبه دوم و سوم استیم دک و it takes two مثل هفته قبل
گوست وایر چهارم و هشتم ( پری اوردرش از 20 تا 24 هشتم هست)
و پری اوردر لگو استاروارز هم که هفته دیگه میاد دهم هست
در مورد tsr نتیجه خوبه واقعا، اما این همونی نیست که انویدیا ساخته. انویدیا براساس ماشین لرنینگه و قابلیت بازسازی داره که بارها تو بازیهای مختلف اینو دیدیم و tsr هم چنین چیزی نداره و ارزش کار انویدیا اینجاست و دلیل اصلی سخت افزار انویدیا همینه
تنکته دوم اینه tsr که حالا اولین بازیشه، براساس موتورهای انریله و فعلا صحبت استفاده تو موتورهای دیگه نیست
اما ایراداتی داره غیر از قابلیت بازسازی که گفتیم.

2022-03-27_21-00-04.jpg

نویز زیاد داره و تو یکسری نکات دیگه هم نتونسته مثل dlss باشه ولی کارش واقعا خوبه.

آخرین ویرایش:
الان داشتم مقایسه FSR و DLSS تو بازی غوست وایر توکیو رو میدیدم یه تکنیک آپسکیل دیگه دیدم به اسم TSR که خیلی عالی و مشابه DLSS بود و عملا تفاوتی بینشون دیده نمیشد و حتی در مواردی بهتر از DLSS بود. FSR 1.0 خیلی بد، زشت و داغون بود در مقایسه با این دوتا. بنظرم راهی که انویدیا با DLSS تو سه سال بهش رسیده، TSR یک شبه رفته و نیازی به سخت افزار انحصاری هم نداره.
البته الان که دقت میکنم یادمه قبلا هم تو دموی آنریل انجین 5 اپیک یه حرفایی در مورد TSR زده بود. واقعا نتیجه همین ابتدای کار شگفت انگیزه، دم اپیک گرم.
اقا شما همچین طرفداری انودیا را میکنی اتفاقا من تو چند بازی تست کردم هیچ فرقی بین فور کی واقعی با fsr ندیدم من خیلی حساس هستم زیاد تفاوتی ندیدم شما میگی زشت و داغون اتفاقا پیش دوستم انودیا داره dlss را دیدم حالم بهم خورد کلا تصویر رو نابود کرد از بس تار و بی کیفیت بود

اقا شما همچین طرفداری انودیا را میکنی اتفاقا من تو چند بازی تست کردم هیچ فرقی بین فور کی واقعی با fsr ندیدم من خیلی حساس هستم زیاد تفاوتی ندیدم شما میگی زشت و داغون اتفاقا پیش دوستم انودیا داره dlss را دیدم حالم بهم خورد کلا تصویر رو نابود کرد از بس تار و بی کیفیت بود
نه من اصلا طرفداری انویدیا رو نمیکنم صرفا خواستم بگم که یه تکنیکی که نیازی به سخت افزار نداره چقدر تونسته خوب ظاهر بشه اونم تو ایمپلمنت اولیه اش. الان با قدرت TSR تو زمینه آپ اسکیل تصویر و Lumen تو بحث ری تریسینگ جی آی و رفلکشن بدون نیاز به سخت افزار، کاربرای خیلی بیشتری میتونن از این آپشنا لذت ببرن، خصوصا اونایی که کارت قدیمی ولی قوی دارن مثل 1080ti یا 5700xt. جایی میخوندم که حتی روی 1070 هم نتیجه خیلی خوبی گرفتن.

در مورد FSR هم من حقیقت تو بازی غوست وایر خیلی فرق دیدم. FSR 2.0 هم قطعا مثل TSR یه پیشرفت خیلی خوب و روبه جلو هست.

• Like
Reactions: just_p30
من FSR رو توی سایبرپانک تست کردم و واقعا حالم بد شد ، از بس که کیفیت تصویر رو آورد پایین ! طوری شد که دیگه توی هیچ بازی ای استفادش نکردم.در مورد DLSS هم خودم نتوسنتم ورژن آخریشو تست کنم ، ولی چیزایی که دیدم خیلی بهتره به نسبت FSR لاقل توی مقایسه ها که دیدم.

فارغ از تفکر طرفداری و مثالهایی مثل اینکه "من خودم خونه دوستم رفتم دیدم اونجا بهتر بود یا تست های از این قبیل که من خودم دیدم بهتر بود ..."

بهتره برای هزار مین بار بازم تکرار کنم تا زمانی که AMD راه حل سخت افزاری ارایه نکنه و البته در کنار نرم افزار بهینه شده تمام مقایسات اشتباه هستش.
حتی اگر در یک یا چند مورد خاص یا در چند مورد اسکرین شات ها مساوی ای حتی بهتر از DLSS در بیاد !

اینکه ما مخصوصا بعد از اینهمه بررسی کانالهای معتبر مثل DF یا حتی خود GN که از نظر بعضی ها طرفدار AMD هم هست ...
اصرار کنیم که یک مقایسه اشتباه انجام بشه و چه بسا نتیجه گیری اشتباه هم داشته باشیم بعد از اینهمه مدت ... دیگه نباید صحبت از طرفداری و تعصب کنیم.

بحث سر مقایسه دو سخت افزار متفاوت نیست ! بحث مثل این هست که کسی یک پلاگین بنویسه که کار کارت گرافیک را انجام بده ! و بعد بیاییم هردو را مقایسه کنیم !

من نمیدونم کاربران این سایت از شبکه ی یادگیری هوش مصنوعی و یا تفاوتش با هوش مصنوعی سنتی اطلاع دارند یا نه
من برنامه نویس DL نیستم ولی اینهمه مقاله هست برای مطالعه که وقتی صحبت از تنسور کور یا سخت افزاری مشابه میاد نیازی نباشه هربار کسی اشاره کنه و سه ساعت تفاوت سخت افزار و نرم افزار را یاداور بشه !

Dlss مشکلاتی هم داشته و هنوز هم داره یه جورایی. مثال بام بیشتر و برف بیشتر ... ولی الان که هنوز ابتدای کار هستش منافعش خیلی بیشتر هست در مقابل مشکلاتش مخصوصا مخصوصا در بحث شیدینگ پیچیده و افکت های نسل جدید.
در نهایت باید اشاره کنم دیگه نمیشه مثل قبل استناد به اسکرین شات های استاتیک کنیم و باید در حالت Run Time مقایسه بشه چه برسه به اینکه بگیم تو خونه پسر خاله کیفیتش بهتر بود !

______________________________________________________________________________________________
و یک مورد دیگه اینکه برای داشتن کیفیت واقعی Lumen نیاز به سخت افزار اختصاصی DXR هست.

Lumen حداقل در سه حالت هستش .

حالت Full software Ray tracing چیزی شبیه به تکنیک های SSR+SSGI+SSAO سنتی هستش در کنار مقداری پردازش Off-Screen و Global distance fields (یه جورایی آش شله قلمکاره ).
حالت Hybrid ( Semi Software + Hardware) از mesh distance fields سنتی استفاده میکنه (ارتقا یافته تر از UE4) در کنار مقداری پردازش Off-Screen به صورت Overlay Blending (نیاز به حداقل سخت افزار RT داره ).
حالت Full hardware ray tracing بر اساس Surface Cache هستش (نیاز به حداکثر سخت افزار RT داره ) که در سنگین ترین تنظیمات حتی ممکنه 3090 را به چالش بکشه اما کیفیتی واقعا بالا را ارایه میده و خیلی بهینه تر از Raw DXR !

پس با وجود Lumen بازهم تفاوت گرافیکی بین نسخه های مختلف وجود خواهد داشت .

در مورد سولوشن TSR هم دیدم کسی اشاره نکرد ...
میشه گفت یکی از بهترین تکنیک های AA هستش و به این دلیل که به صورت Built in و سطح پایین در هسته ی جدید خود انجین ساخته شده و دسترسی به تمام لایه ها یک مزیت حساب میشه در کنار ...
ولی باز هم نمیشه با DLSS مقایسش کرد به دلایل بالا کیفیت خیلی پایین تر مخصوصا در حرکت دوربین و کانالهای Alpha یا Mask یا Opacity .... یا هر اسمی که دوست دارید روش بگذارید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or