اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ما الان رو می بینیم و بازی های فعلی رو و در حال حاضر بازی ها نمی تونن استفاده ای بهینه ای از SSD های NVME اه High-end ببرن.طبق گفته سازنده Forspoken هنوز یـ گلوگاه وجود داره اونم CPU ـه پس تا وقتی Decompression اختصاصی الل خصوص از نوع GPU Decompression به Direct Storage اضافه نشه نمیشه با قطعیت گفت بعدشم الان فقط دارید لودینگ رو میبیند به یـ حدی میریسم که عملا لودیگن وجود خارجی نداره ولی عوضش باید به صورت آنی دیتا استریم بشه کیفیت تکچسرا قرار تا CGI لول بالا بره پس قطعا پهنای باند بیشتر لازم میشه خلاصه الان تازه اول کار ـه .
قبلا هم با 9900k همین کار رو کرده بودم اونم همین حدود قیمتش بود ربطی به گرون کردن نداره12900KS با قیمت 800$ در Newegg لیست شد.
کلا خدا به داد برسه این اینتل دوباره وضعش خوب شد شروع کرد تیغ زدن
البته باید دید MSRP اش چقدره ولی بعید بدونم تفاوت قابل توجهی با این قیمت داشته باشه.
12900KS با قیمت 800$ در Newegg لیست شد.
کلا خدا به داد برسه این اینتل دوباره وضعش خوب شد شروع کرد تیغ زدن
البته باید دید MSRP اش چقدره ولی بعید بدونم تفاوت قابل توجهی با این قیمت داشته باشه.
9900KS قیمتش 513$ بود در مقایسه با قیمت 499$ ایه 9900k. الان این 800$ لیست شده توی Newegg بعید بدونم MSRP اش از 750$ پایین تر باشه در مقایسه با قیمت 599$ ایه 12900k.قبلا هم با 9900k همین کار رو کرده بودم اونم همین حدود قیمتش بود ربطی به گرون کردن نداره
این ها مدل های خاص کمیاب هستن که کلاک بالایی رو می تونن بزنن قبلنا شانسی می شد پیداشون کرد الان جداگونه میاد با قیمت خیلی بالاتری می فروشش یه مدل دزدی پیشرفته
بر فرض من 9900k که دارم جز همون دسته هست که عین 9900ks هست دقیقا یعنی روی 1.27 همه هسته ها 5 گیگاهرتز ثابت می شن که بعدا همین ها رو در قالب ks اومد 200 300 دلار گرون تر فروخت
قیمت درستش 560 دلار هست که همونم نیومده به 900 دلار رسید تمومم شد بعدا هم قیمت کفش زیر 680 دلار یافت نشد9900KS قیمتش 513$ بود در مقایسه با قیمت 499$ ایه 9900k. الان این 800$ لیست شده توی Newegg بعید بدونم MSRP اش از 750$ پایین تر باشه در مقایسه با قیمت 599$ ایه 12900k.
قبلنا این پردازنده های Binned میومد توی بازار خود ملت می خریدن می فروختن به اورکلاکر ها.
الان که بساط اورکلاک برای عوام تعطیل شده به لطف بخاری هایی که کمپانی ها تولید می کنن و شرکت هایی مثل Silicon Lottery کلا جمع شدن رفتن اینتل بساط تیغ زدن ملت رو راه انداخته. به خاطر 0.3 فرکانس بوست بیشتر 100-150$ می خواد ملت رو تیغ بزنه.
همونطور که این دوستمون گفت من موندم ملت با چی می خوان اینو خنک کنن. همون 12900K هم باید AIO اه 360mm درست حسابی براش بزاری که همونم تازه باید براکت درست حسابی براش زده باشن و طراحی جوری باشه که قشنگ روی hot spot اه پردازنده بشینه وگرنه Thermal Throttle می کنه (و یک تعداد قابل توجهی این مشکل رو داشتن). خدا به داد این برسه دیگه. 480mm باید براش ببندی یا Open-loop با دو رادیات. پردازنده 260 واتی!!!
البته مزیت ks این هست که لو ولتاژ هست یعنی می تونید بخرید در ولتاژ به مراتب پایین تری فرکانس بالاتری بگیرید همین یعنی نه تنها حرارت بیشتر نمی شه بلکه کمترم می شه یعنی اگر مدل بد 12900 به پستتون بخوره برای 5 گیگا همه هسته ها باید 1.35 بدید حال اینکه برای ks می تونید بر فرض 1.28 بدید حدود 10 درجه خنک تر کار کنه12900k را نمیشه خنک کرد وای به حال ks
البته طبق بنچمارک های هر دو هم 12900ks به عنوان بهترین پردازنده گیمینگ قبل از اینکه Amd به هدفش برسه می شه12900KS در 5 ام آپریل رونمایی می شه و احتمالا همون موقع هم لانچ بشه. دو هفته زودتر از 5800X3D.
-----
کارت های 3090 Ti به خاطر مصرف بالا و به طبع تولید گرمای بیشتر کولر های بسیار بزرگی دارن و زخیم هستند.
طبق اطلاعات لیک شده تقریبا تمامی کارت های فلگشیپ 3090 Ti حداقل 3.5 اسلات جا می گیرن.
تمامی کارت ها با کانکتور برق PCIe Gen5 عرضه می شن و توی جعبه اشون تبدیل 3 تا 8 پین به 16 پین هست.
اقا شما همچین طرفداری انودیا را میکنی اتفاقا من تو چند بازی تست کردم هیچ فرقی بین فور کی واقعی با fsr ندیدم من خیلی حساس هستم زیاد تفاوتی ندیدم شما میگی زشت و داغون اتفاقا پیش دوستم انودیا داره dlss را دیدم حالم بهم خورد کلا تصویر رو نابود کرد از بس تار و بی کیفیت بودالان داشتم مقایسه FSR و DLSS تو بازی غوست وایر توکیو رو میدیدم یه تکنیک آپسکیل دیگه دیدم به اسم TSR که خیلی عالی و مشابه DLSS بود و عملا تفاوتی بینشون دیده نمیشد و حتی در مواردی بهتر از DLSS بود. FSR 1.0 خیلی بد، زشت و داغون بود در مقایسه با این دوتا. بنظرم راهی که انویدیا با DLSS تو سه سال بهش رسیده، TSR یک شبه رفته و نیازی به سخت افزار انحصاری هم نداره.
البته الان که دقت میکنم یادمه قبلا هم تو دموی آنریل انجین 5 اپیک یه حرفایی در مورد TSR زده بود. واقعا نتیجه همین ابتدای کار شگفت انگیزه، دم اپیک گرم.
نه من اصلا طرفداری انویدیا رو نمیکنم صرفا خواستم بگم که یه تکنیکی که نیازی به سخت افزار نداره چقدر تونسته خوب ظاهر بشه اونم تو ایمپلمنت اولیه اش. الان با قدرت TSR تو زمینه آپ اسکیل تصویر و Lumen تو بحث ری تریسینگ جی آی و رفلکشن بدون نیاز به سخت افزار، کاربرای خیلی بیشتری میتونن از این آپشنا لذت ببرن، خصوصا اونایی که کارت قدیمی ولی قوی دارن مثل 1080ti یا 5700xt. جایی میخوندم که حتی روی 1070 هم نتیجه خیلی خوبی گرفتن.اقا شما همچین طرفداری انودیا را میکنی اتفاقا من تو چند بازی تست کردم هیچ فرقی بین فور کی واقعی با fsr ندیدم من خیلی حساس هستم زیاد تفاوتی ندیدم شما میگی زشت و داغون اتفاقا پیش دوستم انودیا داره dlss را دیدم حالم بهم خورد کلا تصویر رو نابود کرد از بس تار و بی کیفیت بود