اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
انتخاب بازی یکم به سمت amd هست اما نکته جالب اینه که سیستمی که پردازنده اینتل داره کلا قویتره!!! نمیدونم این چه تستیه... سیستم اینتل گرافیک 3090 ti و سیستم amd رو 3080 ti قرار دادنتست درست روی 720 هست اتفاقا که گرافیک گلوگاه نشه اختلاف مشهود باشه
فعلا تا منتشرم نشه باید به همینا اکتفا کرد
کش زیاد خوبیش اینکه استاتر هم کمتر می کنه
به نظرم نسل بعدی AMD خیلی هیجان انگیز تره و بعد از سال ها احتمالا برم سمت AMD
چون از اولشم مشخص بود دروغه اما یک عده باور کرده بودن شاید توی ری تریسینگ اتفاق های خوبی بیافته اما حتی 2 برابر هم خیلی خوشبینانه هست با همون قیمتچرا خوشبختانه ؟! حالا اصلا 3 برابر قدرت داشته باشن ، مگر چیزی از شما کم میشه ؟!
برای 720 پی فرقی نمی کنه چون قبل توضیح دادم دیگه گرافیک گلوگاه نمی شه و جفت این گرافیک ها تا 400 فریمم می تونن بدن پس دیگه فقط بحث cpu مهمهانتخاب بازی یکم به سمت amd هست اما نکته جالب اینه که سیستمی که پردازنده اینتل داره کلا قویتره!!! نمیدونم این چه تستیه... سیستم اینتل گرافیک 3090 ti و سیستم amd رو 3080 ti قرار دادن
البته جالبه که باز بیشتر فریم داده...در کل بنظرم خیلی خوبه چون amd واقعا بهتر بود تو همه چی غیر گیم اما الان میتونه انتخاب راحتی باشه
ببین 1660s و 2060 هست.Nvidia در چین یک تصویری رو منتشر کرده که نشون می ده RTX 3050 از تمامی کارت های سری 2000 حتی 2060 ضیف تره.
View attachment 252062
AMD روی همه پردازنده هاش تخفیف زده کسی که رندر می گیره 5950X کرده 540 دلار که براش عالیه با 12 هستهببین 1660s و 2060 هست.
View attachment 252071
تو مباحث گیمینگ از 12900 k واقعا بهتر عمیل کرده
View attachment 252070
ولی وقتی پای رندر و برنامه ها میاد از 5800 هم ضعیفتره.
cpu 12700 یه سی پی یو 400 تایی هست و با تخفیفی که زده amd الان 5900x حدود 440 تاست که اون تخفیف سر همین سی پی یوهای اینتل زدAMD روی همه پردازنده هاش تخفیف زده کسی که رندر می گیره 5950X کرده 540 دلار که براش عالیه با 12 هسته
ضمنا توی ایران مصرف یا حرارت مهم نیست برای اروپایی ها مصرف بالا در مدت زمان بالا کلی هزینه رو دستشون می ذاره برای کسی که 24 ساعته رندر می گیره توی رندر هم دمای پردازنده خیلی بالاتر می ره
البته اینا در حالی هست دارم نسل قدیم با نسل جدید اینتل مقایسه می کنیم مقایسه درست برای سری های جدید باید صورت بگیره که حداقل اینتل با معماری مجدد 10 نانوش در مقایسه با 5 نانو AMD فکر نمی کنم هیچ حرفی برای گفتن داشته باشه
من می دونم فن اینتل هستی خیلی اینتل رو دوست داری من خودم 25 ساله دارم اینتل می بندم اما حقیقت که نمی شه نقض کرد حتی سر کارت گرافیک هاشم خیلی تبلیغش می کردی و می کنی اما حتی یک نفرم فکر نکنم خاضر بشه توی این سایت کارت گرافیکش رو بخره اگر اصلا وارد کننده ای حاضر بشه به طور رسمی بیارشcpu 12700 یه سی پی یو 400 تایی هست و با تخفیفی که زده amd الان 5900x حدود 440 تاست که اون تخفیف سر همین سی پی یوهای اینتل زد
بعد دما تو همه جا مهمه و 12700 تو همون نتایجی که گذاشتی هم از 5900 خنکتره یه مصرف بالاتری داره
بعد چیزی که من گفتم ساده بود و مشخص ، اگه کسی سی پی یو گیمینگ و رندرینگ با هم میخواد تو رنج 400 دلار ، بهترین گزینه 12700 هست .
خیلی مطلب ساده و مشخصیه و بنچمارکاش هم هست، کاری نه به رندر تنها دارم و نه به گیمینگ تنها و بنچمارکهاشم گذاشتم و رنج قیمت هم گفتم.
اگه قبل این لیست کردن نگاه میکردی به جای گذاشتن هی عکس، میدیدی نتایج رو بالا بصورت میانگین گذاشتممن می دونم فن اینتل هستی خیلی اینتل رو دوست داری من خودم 25 ساله دارم اینتل می بندم اما حقیقت که نمی شه نقض کرد حتی سر کارت گرافیک هاشم خیلی تبلیغش می کردی و می کنی اما حتی یک نفرم فکر نکنم خاضر بشه توی این سایت کارت گرافیکش رو بخره اگر اصلا وارد کننده ای حاضر بشه به طور رسمی بیارش
دمای درست 12700 کا اینه من خودم 9900K دارم که جز لو ولتاژ ترین ها هست یعنی از KS ش هم بهتره با اینکه مصرف پیک من 150 وات بیشتر نمی شه بازم دماش با MACHO RT به 93 می رسید الانم با بهترین واتر 360 که جاشم خاص گذاشتم که بهترین دما داشته باشه بازم به 84 می رسه مگه بخوای لیمیتش کنی به دیفالت 95 یا 105 که خیلی از کاراییش می افته کما اینکه توی نقدها سر همین مسئله از 9700K ضعیف تر شده توی برخی نقدها
اینم مصرف واقعیش هست اندازه 3080 تی ای مصرف داره دوبل AMD
اینم بنچمارکش
اگه اینا اسمش برتریه بحثی نمی مونه
تو که می دونی من با صد تا مدرک و بنچمارک و منبع همیشه حرف می زنم و الا حرف همین جوری همه می تونن بزنن من اصلا می گم پنتیوم 3 از همه بهتره کی به کیه کسی که منطق داشته باشه برای رندر می ره 5900X می گیره برای گیم هم 12600K بهترین گزینه هست یا 5800X3D
AMD با کار جالبی که کرده استاتر هم کمتر کرده که خیلی برای گیمرها مهمه هر چند سری 5000 کلا استاتر کمتری توی گیم نسبت به 12000 ها تولید می کنن حالا اینکه دیگه بهترم شده
هر زمان اینتل تونست از لحاظ مصرف و حرارت تو یک اندازه با AMD قرار بگیره بعد بیاد بگه من کارم بهتره انجوری که با مصرف 2 برابری بیاد بگه من 10 درصد بهترم که اکثر جاها هم تازه نیست برتری نیست شکست مطلقه با مصرف 2 برابری
تازه AMD هر 4 5 سال یکبار سوکت عوض می کنه نه 2 سال یکی ضمن اینکه سری جدیدش بر خلاف کار زشت اینتل جای سوراخ پردازنده الکی جا به جا نکرده و تمامی کولرهای قدیمی روش قابل نصب هستن
هر چند ایسوس خودش جای سوراخ قدیمی هم روی مادربردهای خودش در کنار سوراخ جدید به راحتی قرار داد
و به amd هم بگی این فن اینتله، دیگه نده اون برات نقد کنه. خود techpowerup هم دارهGiven its $409 price point, the Core i7-12700K really shines in comparison to the 5800X3D. The Core i7-12700K is 28.8% faster in single-threaded work and 40% faster in multi-threaded work, showing that it is the best all-rounder in this price range. Yes, that's even after the Ryzen 9 5900X's recent deep price cut to $450.
من کلا چیزی غیر از علم و منطق نمی شناسماگه قبل این لیست کردن نگاه میکردی به جای گذاشتن هی عکس، میدیدی نتایج رو بالا بصورت میانگین گذاشتم
View attachment 252101
رفتی تست میزاری با برداشته شدن لیمیت پاور، عجب. تو تمام این تستها لیمیت پاور گذاشته شده بوده، مشکل اینه دوست داری حرف خودتو بزنی و برا همین هر صورت مساله ای دوست داری تو ذهن خودت میسازی و میگی اینو گفتی.
همون دمای درستی که میگی رو ببینی
نه فن اینتلم نیستم، چهار تا بنچمارک میزارم، نه دخلی توش میکنم نه تصرفی چه اینتل باشه چه انویدیا چه amd و حرفم ساده بوده و یه سی پی یو گفتم برا هم رندر و هم گیم، نه دو تا سی پی یو متفاوت.
و بالا هم بنچمارکهای میانگینو گذاشتم تو هر دو قسمتو تمام و همون نتیجه ای که گرفته شده بود رو با جدولاش گذاشتم، حالا دوست نداری و شروع میکنی اینو فن این میخونی و اونو فن اون، برام ذره ای اهمیت نداره
و میتونی بری سراغ tomshardware که اونم نوشته
و به amd هم بگی این فن اینتله، دیگه نده اون برات نقد کنه. خود techpowerup هم داره
View attachment 252109
این یکیشم ماله همین نقد اخیر techpowerup هست
View attachment 252110
در مورد مصرف که من از همون اول حرفی نزدم ولی این techpowerup هم یه چارت ppwنزاشته، نمیفهمه مصرف تو اونجا مهمه.
(نیازی هم به گفتن نیست که دو سایت موارد متفاوتی رو تست کردن و نتایج هر دو درسته)