اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
درود به همه ی کشاورز گیمرا
مگه نمیدونی سیمولاتورها جزء بازی حساب نمیشه. هفته قبلم صدرنشین بود.درود به همه ی کشاورز گیمرا
لیک شدن که همیشه لیک میشن eec .Gigabyte confirms GeForce RTX 3080 12GB, RTX 3070Ti 16GB and Radeon RX 6500 XT through EEC filing
Gigabyte confirms GeForce RTX 3080 12GB, RTX 3070Ti 16GB and Radeon RX 6500 XT through EEC filing - VideoCardz.com
3080 10 گیگ و 3070ti 16 گیگ هم تایید شد.
پ.ن : الان ces چیو میخوان رونمایی کنند وقتی کل محصولات اطلاعاتش لیک شده .
این بار سوم یا چهارمی که داره این حرف رو می زنه هر چند با دادن LHR ها تا حدودی بازار رو کنترل کرد
نه اتفاقی افتاده نه افزایش قیمتی داشتیم حداقل اینتل ها که هیچ کدوم به درد ماین نمی خورنگرافیک که هیچی. یه مدت ssd هم گرون شد برای ماین. الان انگار نوبت cpu رسیده. انگار اینا دقیقا نگاه میکنن ببینن من دنبال اپگرید کدوم قطعه هستم. جدیدا دیدم تو دیوار میگن فلان cpu برای ماین فلان چیز.
این بار سوم یا چهارمی که داره این حرف رو می زنه هر چند با دادن LHR ها تا حدودی بازار رو کنترل کرد
شاید برای کارت های جدید قفل جدیدتری بذاره که تا حدی بهتر بشه
اینتل هم اعلام کرده کارت های گرافیکیش هیچ قفلی برای ماین ندارن
اینتل هم با پردازنده های جدیدش سهم فروشش به شدت افزایش یافته اما همچنان به AMD نرسیده
اگر انلاک نمی شد LHR الان اوضاع بهتر بود از 40 درصد تا 75 درصد رفتهدرسته ولی من فکر میکنم هرچی تولید بیشتر بشه بازم فایده نداره ماینر ها مثل جارو برقی همه کارت ها رو میخورن