جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

سلام ببینید من می خوام یه لپ تاپ مخصوص گیم بخرم خیلی قیمت بالا نباشه قیمتش متوسط باشه یه لپ تاپ هم دارم دادم برای تعمیر میخوام بدونم با اون میشه یکمم پول بذارم روش لپ ناپ مناسب بخرم.

https://s4.uupload.ir/files/fg8l-jaxiaag0y9_wpn.png

پلتفرم PC در سال 2021 میزبان بیشترین تجربه‌ی بازی بوده است

بنظر میرسه خرید SSD برای PC gamer ها بیشتر از قبل حس میشه !

مقایسه HDD و SSD در بازیهایی که بتازگی منتشر شدن . اگه قرار باشه عناوین 2022 هم مث Forza horizon 5 باشه که دیگه هیچی :D

بنظر من خیلی وقته SSD نیازه واسه گیم.
تا همین دو سال پیش که فقط از SSD واسه ویندوز استفاده میکردم میگفتم گور بابای سرعت لود بازی، چرا اینقد مردم بی صبرن میمیره مگه آدم واسه چند دقیقه لودینگ اما از روزی که اومدم رو SSD خداییش قابل بازگشت نیست :D
مثلا سایبرپانک از دسکتاپ تا خود گیم پلی کلا 6 ثانیه برام طول میکشید، یا خیلی از بازیا که نیاز به فست ترَول زیاد داری قشنگ میره رو اعصابت روی HDD از بس الافت میکنه، وقتی حساب میکنی چقد مثلا تو اون دو ساعتی که میخواستی بازی کنی وسط لودینگ بودی آدم میفهمه تاثیر SSD رو.
البته فقط بدرد بازیای آفلاین میخوره، تو آنلاین اینقد الاف بقیه میشی که در نهایت فرقی نمیکنه اونقد :D

Gigabyte-AORUS-B660-Motherboards-_3.png

Gigabyte-AORUS-B660-Motherboards-_2.png

طبق معمول گیگابایت دهن لق مدل های B660 خودش هم لو داد :D مشخص نیست کی میاد

کلا چند مدتیه از گیگابایت برای معرفی سری های جدیدشون استفاده می شه از کارت گرافیک گرفته تا مادربرد

آخرین ویرایش:
اتریوم عمرش برای ماین رو به پایان هست اما سوالی که پیش میاد اینکه ایا قیمت ها کاهشی می شن؟

متاسفانه جواب اکثر تحلیل گرا به این سوال خیر هست چون همین الانشم چندین تا کوین جدید هستن که در ماین هم اندازه اتریوم سود دارن و حتی برای کارت های lhr سود بیشتری هم دارن با حذف اتریوم و هجوم ماینرها به ارزهای دیگه به احتمال خیلی زیاد رشد بیشتری هم می کنن و ماین بازم هم بدون اتریوم ادامه پیدا می کنه

اما قطعا بعدا از حذف اتریوم کارت های hhr ارزش خودشون رو از دست می دن و هم قیمت کارت های lhr می شن

Cryptocurrency-profitability-24-hours.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or