جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

مثل اینکه استارت بازی های ۷۰ دلاری روی استیم را هم square زده .فاینال ۷ ریمیک که به زودی میاد ریجن امریکا ۷۰ تاست اروپا گرونترم هست
چون این نسخه شامل تمامی dlc هاشم می شه که بخش سینگل جدید هم بهش اضافه می شه برای همین این قیمته

• Poker Face
Reactions: Polaris
کلا بانجی و یادگار بانجی رتبه های اول دارن کشاورز گیمرها هم این هفته کشاورزی ول کردن رفتن هیلو بازی کنن:D
سایبر چی میگه. ای کاش یه آپدیت میدادن براش.
سایبر خیلی چیزا می گه با اینکه این بازی در حد انتظارها نبود اما متای نسخه پی سی خوب شده و مشکلات پی سی انچان زیاد نبودن که قابل بازی نباشه تا الانم بالای 100 گیگ اپدیت براش دادن دیگه خیلی بهتر از این نمی شه

EVGA جدیدا بایوس جدیدی داده که 21 درصد هش ریت کارت های 3080TI بالا برده که این بایوس روی کارت های دیگه هم جواب داده

اگر 3080 12 گیگی باشه بعید نیست قفل 3080 تی ای کلا بردارن تا با این قیمت بالایی که داره خوراک ماینرها بشه
3080 تی ای هش ریتی برابر با 3090 داره که لیمیت شده
از اونجایی که پشت کارت رم نداره به مراتب رم هاش برای این کار خنک تر و بهتر هستن

سایبر چی میگه. ای کاش یه آپدیت میدادن براش.
آپدیت که چندتایی دادن براش، رو پی سی الان وضعش از نظر فنی اوکیه، همین یک ماه فقط 30 هزار تا ریویو داشته رو استیم Very positive.
مشکلات اصلیش همون قضیه پلیسو ایناشه که باید صبر کرد دید با نسخه نسل حاضرش چیکار میکنن (البته رو پی سی کلی ماد خوب اومده که اکثر مشکلاتشو حل میکنه)

• Like
Reactions: U n i t e d
آپدیت که چندتایی دادن براش، رو پی سی الان وضعش از نظر فنی اوکیه، همین یک ماه فقط 30 هزار تا ریویو داشته رو استیم Very positive.
مشکلات اصلیش همون قضیه پلیسو ایناشه که باید صبر کرد دید با نسخه نسل حاضرش چیکار میکنن (البته رو پی سی کلی ماد خوب اومده که اکثر مشکلاتشو حل میکنه)
آره در جریانش هستم و تا ۱.۳۱ رو نصب دارم ولی کافی نبوده بنظرم. دو سه تا آپدیت بزرگ دیگه میخواد بنظرم.

• Like
Reactions: majidred2011
  • 512-bit solution - 1.5 TB/s
  • 384-bit solution - 1.1 TB/s
  • 320-bit solution - 960 GB/s
  • 256-bit solution - 768 GB/s
  • 192-bit solution - 576 GB/s
  • 128-bit solution - 384 GB/s
  • 92-bit solution - 276 GB/s
  • 64-bit solution - 192 GB/s
سامسونگ شروع به تولید حافظه های gddr6 کرده با سرعت 24gbps
هم انویدیا هم amd از این حافظه ها در نسل بعدی کارت هاشون قراره استفاده کنن

• Like
Reactions: mamadha
سلام ببینید من می خوام یه لپ تاپ مخصوص گیم بخرم خیلی قیمت بالا نباشه قیمتش متوسط باشه یه لپ تاپ هم دارم دادم برای تعمیر میخوام بدونم با اون میشه یکمم پول بذارم روش لپ ناپ مناسب بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or