اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ویدیو جدیدی که دقایقی پیش منتشر شده و تفاوت بین رم DDR4 4800 با DDR5 با همین مشخصات رو بنمایش گذاشته . نتیجه خیلی جالبی بدست اومده
فرقش با fsr چی هست؟ چون این تکنیکها هم مثلا رزولوشن 1080p رو روی 85 درصد در حالت آلترا اجرا میکن. از روی کنترل پنل اجرا میشه؟Nvidia Image Scaling اومده و واقعا کار میکنه
FH5 رو که روی 2k حدود ۴۵ فریم بود بردم روی اسکیل 85 درصد و فریم به حدود ۶۰ فریم ثابت رسید. ویژوال بازی هم تفاوت قابل تشخیصی نداشت.
اشکال یا محدودیتش هم عدم امکان فعالیت روی حالت HDR ـه. شما نمیتونید روی حالت HDR ازش استفاده کنید. یا این که من نتونستم فعالش کنم.
در جزئیات فنی شاید فرق بکنن اما ذاتن یه چیز هستن. نتایجشون هم نزدیک هم به نظر میاد.فرقش با fsr چی هست؟ چون این تکنیکها هم مثلا رزولوشن 1080p رو روی 85 درصد در حالت آلترا اجرا میکن. از روی کنترل پنل اجرا میشه؟
فرقی نداره در اصولفرقش با fsr چی هست؟ چون این تکنیکها هم مثلا رزولوشن 1080p رو روی 85 درصد در حالت آلترا اجرا میکن. از روی کنترل پنل اجرا میشه؟
من چند تا ویدئویی که دیدم باید بگم از لحاظ بصری هر 2 به شکل تقریبا برابری خروجی مشابهی دارن، شاید تو بازیهای مختلف در 3-2 درصدی تفاوت بکنن که اصلا به چشم نمیاد.الان این nis بهتره یا fsr بلحاظ بصری؟
یکیهالان این nis بهتره یا fsr بلحاظ بصری؟
به من مادربرد استریکسش رسیدنسل جدید اینتل موجود شده، شما برای یه 12600k با مادربرد میانرده Z690 و ۱۶ گیگ رم DDR4 ناقابل باید ۲۵ تومن پیاده شید. تازه خرج کولر نسل جدید هم لحاظ نشده. اون DDR5 هم بماند.
یکی از چیزایی که برای نسل جدید چشمک میزنه همین ddr5 هست. قیمت هایی هم که تو ebay میذارن به شدت عجیبه.به من مادربرد استریکسش رسید
پردازنده هاش با اینکه قیمت امازونشون خوبه فعلا توی ایران تخیلی هست
فکر کنم اون دوستمون که 11900k فروخت ضرر کرد اینا تا سری 10 11 باد کردشون نفروشن قیمت پایین نمیارن
هیچ چشمکی برای DDR5 وجود نداره . تاثیرش روی گیم بقدری ناچیزه که به هیچ عنوان خریدشو توجیه نمیکنه . کلا سمت DDR5 رفتن یک حرکت کاملا نادرست محسوب میشهیکی از چیزایی که برای نسل جدید چشمک میزنه همین ddr5 هست. قیمت هایی هم که تو ebay میذارن به شدت عجیبه.
قبل از اینکه ادم بخواد بره سراغ نسل جدید باید بذاره موجودی همه قطعات عادی بشه.