اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
سری 1000 اه EVGA دقیقا مشکل کولینگ حافظه داشت که چیپ هاش می سوختنتوی سری پاسکال هم EVGA یک مشکل داشت رم هاش ...اگر درست خاطرم باشه مدل EVGA GTX 1080 FTW و 1070 مشکل overheating داشتند
هرکدوم از برد ها مشکلات خاص خودشون را دارند
حتی من Asus 1080 STRIX داشتم اول RGB هاش سوختند و اینکه قسمت های مختلف بدنه ی کارت خیلی معلق بودند و وقتی با انگشت یک قسمت خاص را یک مقدار فشار میدادم حرارت کارت یکدفعه از مثلا 68 میرسید به 74 ! (توی فول لود )
ولی عجیب خنک بود کارتش و تا 2150 آورکلاکش کرده بودم .
الانم 3070 گیگابایت گیمینگ دارم ولی حس میکنم خیلی کامپکت تر هستش البته خوب رقیب TUF حساب میشه تا STRIX و حرارتش یکم بالاست (حدوا 72 ).
دوستان یه سوال
کارت zotac 1080ti amp مدل دو فنه
توی rdr2 درین فصل سال که دمای هوا 38 هم میرسه
دمای کارت نزدیک 90 و حتی خود 90 هم میرسه
زیاد نیس؟
پنج تا فن داخل کیس هست
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
من نسخه لیک شده رو دارم ولی چرا آپدیت نمیشه؟خب بیلد 22000.100 ویندوز 11 هم ریلیز شد. کسانی که ویندوز 11 رو نصب دارن میتونن از settings خودِ ویندوز آپدیت رو دریافت کنن. اگر هم نخواستین باز به هر صورت آپدیت رو دانلود میکنه ویندوز، پس شل بنمایید
طبق معمول یک سری باگ ها برطرف شده، تغییراتی هم که تا این جا خودم احساس کردم بازگشت گزینه properties به کلیک راست (بدون انتخاب show more options) بوده و UI هم به طور کلی روون تر شده. مشکل drag & drop رو هم به نظر میرسه آروم آروم دارن حل میکنن، تا این جا حداقل move اضافه شده موقع درگ کردن فایل به تسکبار
95 ماکسیموم هست، ولی 90 برای کارت شما اصلا معقول نیست. اگر براتون مقدور بود ببرید ترمال پیست ـش رو عوض کنن (یه جای مطمئن البته که کارت رو خدای ناکرده آسیب نزنن).
قبلش هم حتما تست کنید که فقط توی این گیم به این شکله یا خیر، تو usage نزدیک به 100 در بقیه گیم ها هم آیا مطلب مشابه پیش میاد.
⠀
دوستان یه سوال
زیاد نیس؟
پنج تا فن داخل کیس هست
این Move که میگی نفهمیدم منظورت؟ من الان آپدیت کردم تنها فرقی که حس کردم انگار رنگ Notification ـا فرق کرد، البته قبلش یادم نیست چه شکلی بود اصلا properties قبلشم برام تو همون صفحه اول کلیک راست بود، این Drag/drop ـو درست کنن فقط هیچ مشکل خاص دیگه ای نداره ویندوزش بنظرم.خب بیلد 22000.100 ویندوز 11 هم ریلیز شد. کسانی که ویندوز 11 رو نصب دارن میتونن از settings خودِ ویندوز آپدیت رو دریافت کنن. اگر هم نخواستین باز به هر صورت آپدیت رو دانلود میکنه ویندوز، پس شل بنمایید
طبق معمول یک سری باگ ها برطرف شده، تغییراتی هم که تا این جا خودم احساس کردم بازگشت گزینه properties به کلیک راست (بدون انتخاب show more options) بوده و UI هم به طور کلی روون تر شده. مشکل drag & drop رو هم به نظر میرسه آروم آروم دارن حل میکنن، تا این جا حداقل move اضافه شده موقع درگ کردن فایل به تسکبار
⠀
اره 1070 استریکس هم داشتم همین بودتوی سری پاسکال هم EVGA یک مشکل داشت رم هاش ...اگر درست خاطرم باشه مدل EVGA GTX 1080 FTW و 1070 مشکل overheating داشتند
هرکدوم از برد ها مشکلات خاص خودشون را دارند
حتی من Asus 1080 STRIX داشتم اول RGB هاش سوختند و اینکه قسمت های مختلف بدنه ی کارت خیلی معلق بودند و وقتی با انگشت یک قسمت خاص را یک مقدار فشار میدادم حرارت کارت یکدفعه از مثلا 68 میرسید به 74 ! (توی فول لود )
ولی عجیب خنک بود کارتش و تا 2150 آورکلاکش کرده بودم .
الانم 3070 گیگابایت گیمینگ دارم ولی حس میکنم خیلی کامپکت تر هستش البته خوب رقیب TUF حساب میشه تا STRIX و حرارتش یکم بالاست (حدوا 72 ).
اقا این خودش توی دوج 200 تومنی خالی کرده میسوزه اینقدر رشد کرده
من البته دلایلشم طی یک ویدیوی طولانی بیان کردم چون حرف بدون ذکر منبع و دلیل حرف مفته
دوستان یه سوال
زیاد نیس؟
پنج تا فن داخل کیس هست
خاک گیری بر خلاف باور عموم تاثیری نداره مشابه همون تعداد فن الکی زیاد اگر کیس دیپ کول یا مشابه اونه کلا از جلوش هوا خوب رد نمی شه پنل کناریشم ببینید فاجعه می شه پنل کناری بذارید باز بمونهبا تشکر از همه دوستان
تعداد فنها 5 عدد هستش و ایرفلو به این صورته با این تفاوت که پنل جلوی کیس دوتا فن داره منتها شیشه داره جلوش و منافذ اطرافش زیاد بزرگ نیستن
از فنهای rgb گرین استفاده میکنم
زمستون مشکلی نبود و دما از 84 بیشتر نمیشد
کارت هم سال 96 خریداری شده و ماین هم شده روی کیس ولی باشدت کم و دمای مناسب
View attachment 218321
و اینکه داخل کیس خاک زیاد گرفته فردا باید غبارروبی بشه ببینم فرقی میکنه
خودم میتونم خمیرشو عوض کنم؟
چه خمیری بگیرم و از کجا بگیرم که اصل باشه
کولرمستر یا آکتریک؟
پ.ن : تو بازیای RDR2 و Days gone تنظیمات تقریبا حداکثر و رزلوشن 2k تست کردم
دمای idle هم 50 تا 55 هستش
خاک گیری بر خلاف باور عموم تاثیری نداره مشابه همون تعداد فن الکی زیاد اگر کیس دیپ کول یا مشابه اونه کلا از جلوش هوا خوب رد نمی شه پنل کناریشم ببینید فاجعه می شه پنل کناری بذارید باز بمونه
من حتی شده گرد گیری کردم 1 2 درجه بیشترم شده دمام خاک مناطق مرطوب خطرناکه چون ممکنه باعث اتصال بشه برای همین گردگیری پیشنهاد می شه
خمیر های جدید کولر مستر خوبن بهترینشم که سخت گیر میاد گریزلی کیروناتز هستش