اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
متاسفانه یکی از پر بازدید ترین کانال های یوتوب Hardware unboxed و وبسایت همین افراد techspot.com ...![]()
توی این عکس سیم های پل حالت نیتیو کمی محو هست fsr کلا محو می شه ماتم می شه یکم اما dlss هم سیم ها کاملا پیداس هم تصویر شفاف تر شده
![]()
اینجا هم همینه
![]()
اینجا هم که Fsr تصویر مات کرده dlss شفاف تر کرده
Necromunda: Hired Gun
این بازی هم که من تمومش کردم حتی برای خود بازی هم هیچ وقتی گذاشته نشده و خیلی مشکلات داره برای همین dlss هم که داشت اصلا چیز جالبی نبود و مشخصا برای اونم هیچ وقتی نذاشته بودن برای همین مقایسش کار درستی نیست
دو تا ورژن داره (در واقع ریورژن )سلام
RTX 3060 Ti GAMING OC 8G
چرا این مدل گیگا بایت اینقدر ارزون تر از بقیه مدل هاس؟؟
به خاطر مسئله ماین نباشه؟رفرش شده باشه جا نو بدندو تا ورژن داره (در واقع ریورژن )
تا جایی که من اطلاع دارم نسخه ی ریورژن دریچه ی خروجی هواش بهتر هستش و ممکنه تفاوت های دیگه ای هم داشته باشه که من اطلاع ندارم .
در کل قیمت ها ی فعلی قاعده ی خاصی ندارند حتی توی بازار های اروپا . (به خاطر نوسان قیمت ها )
من خودم 3070 گیکا را با ترس و لرز خریدم
اگر ایسوز با قیمت مناسب گیر بیاد بهتره از بقیه . اگر هم نه ... فرق زیادی از نظر من بین بقیه مدل ها نیست به لحاظ کیفیت . (باید گزارشهای خرابی توی سری 3000 را سرچ کنید )
مدلهای گیگا یک مشکل اساسی که دارند این هست که ممکن هست صدای کول واین ازش بیرون بیاد که البته نشان دهنده ی خرابی نیست به هیچ عنوان .
ایسوز هم بیش از حد ممکنه گرون در بیاد
ولی بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید
یعنی جای نو بدن ؟ بعید میدونم به این راحتی بشه !به خاطر مسئله ماین نباشه؟رفرش شده باشه جا نو بدن
یعنی جای نو بدن ؟ بعید میدونم به این راحتی بشه !
ریسک اصلی این هست که یک کالای باز نشده بعد از باز شدن مشکل داشته باشه توی کارکردش (مگر اینکه گارانتی داخلی معتبر داشته باشه )
وگرنه سری 3000 کمتر از یکسال هست که رلیز شده ولی کالای باز شده و کار کرده مشخص هستش و باید قیمت کمتری داشته باشه اگر بشه با قیمت مناسب خرید گزینه ی بهتری هستش (اگر تست بشه و تمیز باشه )
باز هم در این مورد بقیه دوستان اینجا اطلاعات بهتری دارند در این مورد تا بنده .
ویرایش : ریورژن در واقع سری جدید یک مدل خاص هستش که تغییرات جزیی داده شده برای بهبود و فیکس مشکلات احتمالی ورژن قبلیش (مثل تغییر دریچه ی خروج هوا توی مدل 3060TI gaming OC)
نسخه نهایی نیست. Engineering Sample هست.همون طوری که گفتم انتظار می ره نسل 12000 اینتل زودتر از موعد به بازار بیاد و حالا توی بازار سیاه چین به قیمت 1000 دلار فروخته شده
بازم تا 230 وات بالا رفته حرارتشم تقریبا همونه بسیار بالا 20 درصد در سینگل کور از 11900k بهتر عمل می کنه
تو gdc امسال انویدیا دمویی رو نشون داد که قابلیتهای rtxو dlss رو برای اولین بار روی سیستم ارم/arm اجرا کرده...دمو روی بازی ولفناشتاین یانگبلاد بوده و gpu هم ۳۰۶۰ بود وcpu از کمپانی مدیاتک.....زنگ خطری برای اینتل/ای ام دی که به cpu های اونا نیازی نیست دیگه...معماری ارم کمکم دیگه جایگزین x86/اینتل میشه