جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

کیس تو حالت خاموش تو ساختمون آتیش گرفته بوده.

2021-07-18_0-06-25.jpg

2021-07-18_0-12-13.jpg 2021-07-18_0-11-56.jpg 2021-07-18_0-11-35.jpg 2021-07-18_0-10-46.jpg

cpu که ryzen 2700x بوده زنده مونده
گرافیک هم 2070s بوده، نتیجه رو ببینید.بدرد میخوره، برا وقتی که خدای نکرده خونه آتیش گرفت.
فقط بگم که کارت زنده مونده

آخرین ویرایش:
NVIDIA-DLSS-vs-AMD-FSR-1-scaled-1-1480x371.jpg

توی این عکس سیم های پل حالت نیتیو کمی محو هست fsr کلا محو می شه ماتم می شه یکم اما dlss هم سیم ها کاملا پیداس هم تصویر شفاف تر شده

NVIDIA-DLSS-vs-AMD-FSR-3-1480x757.jpg

اینجا هم همینه

NVIDIA-DLSS-vs-AMD-FSR-2-1480x623.jpg

اینجا هم که Fsr تصویر مات کرده dlss شفاف تر کرده

Necromunda: Hired Gun

این بازی هم که من تمومش کردم حتی برای خود بازی هم هیچ وقتی گذاشته نشده و خیلی مشکلات داره برای همین dlss هم که داشت اصلا چیز جالبی نبود و مشخصا برای اونم هیچ وقتی نذاشته بودن برای همین مقایسش کار درستی نیست
متاسفانه یکی از پر بازدید ترین کانال های یوتوب Hardware unboxed و وبسایت همین افراد techspot.com ...
عملا داره برسی های اشتباه و جانبدارانه هر روز بیرون میده
شما حتی نمیتونید یک ویدیو پیدا کنید که محصولات AMD را غیر مستقیم تبلیغ نکرده باشه !
درسته که هر سایت یا کانال کمی تمایل داره به یک محصول خاص و ممکنه محصولات خاصی را بیشتر بررسی کنه یا ...
ولی این وبسایت تا جایی پیش رفته که چند وقت پیش تیم لینوس سباستین نسبت به برسی های درایور انویدیا واکنش نشون داد که HU مجبور شد اون تک بررسی را تبدیل کنه به یک سریال چند قسمتی (جاده خاکی !)
توی صحبت های GN هم دقت کنید در مورد همین FSR چندین بار با خنده گفت "درسته بعضی ها اصرار دارند FSR را معادل DLSS معرفی کنند ولی (با کمی نیش خند ) باید واقع بین باشیم چون دو تکنولوژی متفاوت هستند ( نرم افزاری و سخت افزاری )"
به نظر من این اطلاعات اشتباه قبل از صدمه زدن به انویدیا و اینتل .. مشتری و مصرف کننده را به مسخره میگیره !
بحث در این مورد انقدر هست که نیازی نیست من بگردم و لینک بدم دونه به دونه ... کافیه بررسی FSR را فقط مقایسه کنید با بقیه ...
چند تا از سایت های داخلی هم مدام این وبسایت را منبع قرار میدن !
تا قبل از اومدن FSR توی هر بررسی میومد میگفت ما به ریترسینگ باور نداریم ؟!!! یا DLSS را کلا کنار میگذاشت از توی معادلات !
حالا به قول خود GN "یک آپ اسکیل شارپ شده" باور پذیر شده !
سیاست های AMD مخصوصا این دو سال باعث شده شخصا دیگه اهمیتی ندم به این برند ( CPU خودم Ryzen هستش و تبلیغش را میکردم )

GN :
it's not meant to be a dlss direct competitor

But because nvidia can train its solution it has some advantages that make it able to reduce the pixel data input .....

این یکی را حتما ببینید
but that doesn't mean mean that fsr is bad !

چرا از GN فقط لینک دادم ؟
چون همین GN بود که اول از همه از HU مقابل انویدیا دفاع کرد ... و کلا سعی میکنه با AMD یکم نایس باشه بعضی وقتها ...

wccftech.com

If AMD fans accept FSR as it is, they are doing themselves a grave disservice. Radeon owners deserve a true competitor to DLSS - one that is based on DL/ML and uses AI inference to upscale the input images. Without this implementation, FSR would never be able to compete with the likes of NVIDIA DLSS.

در نهایت اسم و برند FSR میتونه آینده ی خوبی داشته باشه ولی نه با سخت افزار فعلی و ممکن هست توی سری بعدی کارت هاش یونیت های مخصوص برای افزایش کیفیت را اضافه کنه ...
فکرش را بکنید این اتفاق بیوفته ... بازم میتونند از توی AMD یک قهرمان در بیارند ...!

آخرین ویرایش:
سلام

RTX 3060 Ti GAMING OC 8G​

چرا این مدل گیگا بایت اینقدر ارزون تر از بقیه مدل هاس؟؟
دو تا ورژن داره (در واقع ریورژن )
تا جایی که من اطلاع دارم نسخه ی ریورژن دریچه ی خروجی هواش بهتر هستش و ممکنه تفاوت های دیگه ای هم داشته باشه که من اطلاع ندارم .
در کل قیمت ها ی فعلی قاعده ی خاصی ندارند حتی توی بازار های اروپا . (به خاطر نوسان قیمت ها )
من خودم 3070 گیکا را با ترس و لرز خریدم
اگر ایسوز با قیمت مناسب گیر بیاد بهتره از بقیه . اگر هم نه ... فرق زیادی از نظر من بین بقیه مدل ها نیست به لحاظ کیفیت . (باید گزارشهای خرابی توی سری 3000 را سرچ کنید )
مدلهای گیگا یک مشکل اساسی که دارند این هست که ممکن هست صدای کول واین ازش بیرون بیاد که البته نشان دهنده ی خرابی نیست به هیچ عنوان .
ایسوز هم بیش از حد ممکنه گرون در بیاد
ولی بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید

دو تا ورژن داره (در واقع ریورژن )
تا جایی که من اطلاع دارم نسخه ی ریورژن دریچه ی خروجی هواش بهتر هستش و ممکنه تفاوت های دیگه ای هم داشته باشه که من اطلاع ندارم .
در کل قیمت ها ی فعلی قاعده ی خاصی ندارند حتی توی بازار های اروپا . (به خاطر نوسان قیمت ها )
من خودم 3070 گیکا را با ترس و لرز خریدم
اگر ایسوز با قیمت مناسب گیر بیاد بهتره از بقیه . اگر هم نه ... فرق زیادی از نظر من بین بقیه مدل ها نیست به لحاظ کیفیت . (باید گزارشهای خرابی توی سری 3000 را سرچ کنید )
مدلهای گیگا یک مشکل اساسی که دارند این هست که ممکن هست صدای کول واین ازش بیرون بیاد که البته نشان دهنده ی خرابی نیست به هیچ عنوان .
ایسوز هم بیش از حد ممکنه گرون در بیاد
ولی بازم خودتون بیشتر تحقیق کنید
به خاطر مسئله ماین نباشه؟رفرش شده باشه جا نو بدن

• Like
Reactions: Sega_genesis
به خاطر مسئله ماین نباشه؟رفرش شده باشه جا نو بدن
یعنی جای نو بدن ؟ بعید میدونم به این راحتی بشه !
ریسک اصلی این هست که یک کالای باز نشده بعد از باز شدن مشکل داشته باشه توی کارکردش (مگر اینکه گارانتی داخلی معتبر داشته باشه )
وگرنه سری 3000 کمتر از یکسال هست که رلیز شده ولی کالای باز شده و کار کرده مشخص هستش و باید قیمت کمتری داشته باشه اگر بشه با قیمت مناسب خرید گزینه ی بهتری هستش (اگر تست بشه و تمیز باشه )
باز هم در این مورد بقیه دوستان اینجا اطلاعات بهتری دارند در این مورد تا بنده .

ویرایش : ریورژن در واقع سری جدید یک مدل خاص هستش که تغییرات جزیی داده شده برای بهبود و فیکس مشکلات احتمالی ورژن قبلیش (مثل تغییر دریچه ی خروج هوا توی مدل 3060TI gaming OC)

یعنی جای نو بدن ؟ بعید میدونم به این راحتی بشه !
ریسک اصلی این هست که یک کالای باز نشده بعد از باز شدن مشکل داشته باشه توی کارکردش (مگر اینکه گارانتی داخلی معتبر داشته باشه )
وگرنه سری 3000 کمتر از یکسال هست که رلیز شده ولی کالای باز شده و کار کرده مشخص هستش و باید قیمت کمتری داشته باشه اگر بشه با قیمت مناسب خرید گزینه ی بهتری هستش (اگر تست بشه و تمیز باشه )
باز هم در این مورد بقیه دوستان اینجا اطلاعات بهتری دارند در این مورد تا بنده .

ویرایش : ریورژن در واقع سری جدید یک مدل خاص هستش که تغییرات جزیی داده شده برای بهبود و فیکس مشکلات احتمالی ورژن قبلیش (مثل تغییر دریچه ی خروج هوا توی مدل 3060TI gaming OC)

ریخته تو بازار

• Like
Reactions: {ehsan}
همون طوری که گفتم انتظار می ره نسل 12000 اینتل زودتر از موعد به بازار بیاد و حالا توی بازار سیاه چین به قیمت 1000 دلار فروخته شده

بازم تا 230 وات بالا رفته حرارتشم تقریبا همونه بسیار بالا 20 درصد در سینگل کور از 11900k بهتر عمل می کنه

همون طوری که گفتم انتظار می ره نسل 12000 اینتل زودتر از موعد به بازار بیاد و حالا توی بازار سیاه چین به قیمت 1000 دلار فروخته شده

بازم تا 230 وات بالا رفته حرارتشم تقریبا همونه بسیار بالا 20 درصد در سینگل کور از 11900k بهتر عمل می کنه
نسخه نهایی نیست. Engineering Sample هست.

TDP های اعلامی اینتل جوک اه. CPU هاش بالاتر از TDP می ره. این دروغ ها رو می گه یه جاهایی مثل اتحادیه اروپا بهش گیر ندن.

تو gdc امسال انویدیا دمویی رو نشون داد که قابلیتهای rtxو dlss رو برای اولین بار روی سیستم ارم/arm اجرا کرده...دمو روی بازی ولفناشتاین یانگبلاد بوده و gpu هم ۳۰۶۰ بود وcpu از کمپانی مدیاتک.....زنگ خطری برای اینتل/ای ام دی که به cpu های اونا نیازی نیست دیگه...معماری ارم کمکم دیگه جایگزین x86/اینتل میشه

تو gdc امسال انویدیا دمویی رو نشون داد که قابلیتهای rtxو dlss رو برای اولین بار روی سیستم ارم/arm اجرا کرده...دمو روی بازی ولفناشتاین یانگبلاد بوده و gpu هم ۳۰۶۰ بود وcpu از کمپانی مدیاتک.....زنگ خطری برای اینتل/ای ام دی که به cpu های اونا نیازی نیست دیگه...معماری ارم کمکم دیگه جایگزین x86/اینتل میشه

من عشق nvidia دارم
یعنی گرافیکم انویدیا بود اکثرا
به عشقش رفتم xbox original خریدم چون gpu کنسول انویدیا کاستوم شده بود
حتی دوست دارم nvidia shield tv pro بخرم اما نشد هرکاری کردم

در ادامه اثبات توانایی های انویدیا در sdk جدیدش برای dlss اومد شارپنس هم اضافه کرده تا کاربر به دلخواه میزان شفافیتش هم تعیین بکنه
این کار یکجورایی ترکیب fsr با dlss می شه که یعنی کاهش vram در کنار افزایش بسیار زیاد پرفورمنس
بدین ترتیب ترکیب مود پرفورمنس با شارپنس هم می تونه خروجی خیلی خوبی داشته باشه
ای کاش نسل جدید کنسول ها هم دست انویدیا می بود واقعا از لحاظ برنامه نویسی و هم سخت افزاری توانمند هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or