جدیدترین تریلر بازی Modern Warfare 3 منتشر شد . (Cpt. Price )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

thumb.php

پس از مدتها بلاخره جدیدترین تریلر از In-game بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 منتشر شد . این تریلر زیبا که با صحنهای انفجار و زدو خورد شدید میباشد در شهرهایی چون پاریس ، لندن و دیگر شهرها اتفاق می افتد .

در قسمتی از این ویدئو شخصیت معروف این بازی یعنی Cpt. Price را شاهد هستیم که شخصیت مرموزی وجود دارد که گفته میشود Ghost باشد .

این ویدئوی جالب را در زیر میتوانید مشاهده کنید .

برای دیدن جدیدترین تریلر بازی MW3 کلیک کنید .

مسئله اینه که کارکتر Super Hero ضد ضریه ساختن زیاد کار مشکلی نیست ! که این چیزا با سبک و جوّ BF3 همخونی نداره
کارکتر ضد ضربه که هم تو دنیای گیم و هم سینما زیاد داریم :دی اتفاقا همین چیزهاست که باعث محبوبیت Price شده :دی مطمئن باش اگه ساختن همچین کارکتری آسون بود الان نصف بیشتر بازی ها یه چیزی در حد Price داشتن. البته نمیخوام بگم خیلی کارکتر خفن و هیولایی (:دی) هست ولی خب من شخصا خیلی ازش خوشم میاد.

کارکتر ضد ضربه که هم تو دنیای گیم و هم سینما زیاد داریم :دی اتفاقا همین چیزهاست که باعث محبوبیت Price شده :دی مطمئن باش اگه ساختن همچین کارکتری آسون بود الان نصف بیشتر بازی ها یه چیزی در حد Price داشتن. البته نمیخوام بگم خیلی کارکتر خفن و هیولایی (:دی) هست ولی خب من شخصا خیلی ازش خوشم میاد.
لول بابا . سوپر من هم کم میاره جلو این بابا ، یکی بهش نمی گه بگیر بازنشست شو مرتیکه کمرت راست نمیشه انقد سن داری . :دی
داستان bf3 رو میشه بگی؟ :-/
BF3 ادعای داستانش نمیشه ، حالا من بگم ؛ داستان MW2 و MW1 رو میتونی بگی ؟ BO هم که به نسبه خوب بود فک نکنم داستانش تکرار شه . داستان این جور بازی ها به لعنت خدا نمیارزن ، نه CoD نه BF . لطفا سطح واژه ی "داستان" رو انقد پایین نیارین .

چه يهو CoD پر طرفدار شد تا ديروز همه BF BF ميكردن چي شد يدفعه رنگ عوض كردن:d البته به عنوان يه CoD فن ازش نااميد شدم من نميدونم دوستان چي تو اين تريلر ديدن اينقدر كف كردن و يا جهتو عوض كردن:d

BF3 ادعای داستانش نمیشه ، حالا من بگم ؛ داستان MW2 و MW1 رو میتونی بگی ؟ BO هم که به نسبه خوب بود فک نکنم داستانش تکرار شه . داستان این جور بازی ها به لعنت خدا نمیارزن ، نه CoD نه BF . لطفا سطح واژه ی "داستان" رو انقد پایین نیارین .

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27905&highlight= :دی

البته نمیگم خیلی خفنه داستانش، ولی خُب بین شوتر های نظامیه مدرن میشه گفت از بهتریناس!

• Like
Reactions: XagroX
لول بابا . سوپر من هم کم میاره جلو این بابا ، یکی بهش نمی گه بگیر بازنشست شو مرتیکه کمرت راست نمیشه انقد سن داری . :دی

خوب چرا بهانه میاری.. cod داستانش رو در حده یه اول شخص داره!! اگه میگی نداره که دیگه من چیزی واسه گفتن ندارم چون معلومه چی به چیه. مخصوصا سری mw!!
حالا bf چه داستانی دارهه؟ ادعای داستانش نمیشه؟ یعنی ما میخوایم چند ساعت فقط بکشیم؟ یعنی فقط گرافیک داره؟ پس باید مدال خواب آور ترین بازیه سال رو از gs بگیره دیگه!!!

لول بابا . سوپر من هم کم میاره جلو این بابا
کل پستت مث این یه جمله شعر بود :دی !
فیلم "صخره" مایکل بِـی رو دیدی ؟ شون کانریش چند سال داره ؟:دی
پس باید مدال خواب آور ترین بازیه سال رو از gs بگیره دیگه!!!
اتفاقا من و ممد مادریدی هم نظرمون روی خواب آور هست :دی نبود دیگه ؟:دی

لول بابا . سوپر من هم کم میاره جلو این بابا ، یکی بهش نمی گه بگیر بازنشست شو مرتیکه کمرت راست نمیشه انقد سن داری . :biggrin1:
نکنه تو هم فکر میکنی John Price همون شخصیت Price تو CoD2 هست؟ :-/ به جان خودم اینا فرق دارن با هم، یعنی یک نفر نیستن :دی
Price's final mission on October 27, 1944, was to sabotage the Tirpitz, a Nazi battleship that was considered a threat by the RAF. He used his knowledge of German language and forged papers to infiltrate the battleship along with Sgt. Evans. Evans and Price then managed to get to the armory. Unfortunately, after another soldier checked the duo's papers at the armory, Price killed him and blew their cover. While attempting to defend Evans as he planted explosives on the ship's boilers, he was surrounded and killed.

نه پس نمیدونم ! برو بابا فک کردی همه مثه خودتن ؟
biggrin1.gif
پس چی میگی الان؟ :-/ کلی بازی و فیلم اکشن هستن که شخصیت های اصلیش سنشون بیشتر از Price ـه، یا همسن Price هستن مثلا :دی

آخرین ویرایش:
کل پستت مث این یه جمله شعر بود :دی !
فیلم "صخره" مایکل بِـی رو دیدی ؟ شون کانریش چند سال داره ؟:دی
با تمام وجود از مایکل بی بدم میاد و اا برام مهم نیست اونم چن سالشه :دی حداقل Diehard رو مثال می زدی :دی
خوب چرا بهانه میاری.. cod داستانش رو در حده یه اول شخص داره!! اگه میگی نداره که دیگه من چیزی واسه گفتن ندارم چون معلومه چی به چیه. مخصوصا سری mw!!
حالا bf چه داستانی دارهه؟ ادعای داستانش نمیشه؟ یعنی ما میخوایم چند ساعت فقط بکشیم؟ یعنی فقط گرافیک داره؟ پس باید مدال خواب آور ترین بازیه سال رو از gs بگیره دیگه!!!
نگا داری خودتو می پیچونی ، من نیومدم بحث vs راه بندازم ، CoD فقط یه روایت هیجان انگیز داره جفت MW همینطورن . BO داستانشم خوب بود در کنارش ؛ من مطمئنم شما که داستان داستان می کنی ازت الان 2 3 تا سوال بپرسم از نقاط ابهام چرت و پرت MW2 عمرا جواب نمیدی :دی در مورد بقیه حرفات هم لول ، شوتر اول شخص یه سبک کلیشه ای هست که هیچ کی بخاطر داستانش نمیره ؛ داستان هم هیچ ربطی به خواب آور بودن بازی نداره توی سبک اول شخص .
http://forum.bazicenter.com/showthre...905&highlight= :biggrin1:

البته نمیگم خیلی خفنه داستانش، ولی خُب بین شوتر های نظامیه مدرن میشه گفت از بهتریناس!
این که ما فقدان داستان داریم تو این سبک دلیل نمیشه داستان MW ها آب دوغ خیاری نباشه :دی اصا تعطیل باید بکنن سینگل این سبکو ، فقط مولتی پلیر بزارن براش ، داستان نمیخواد .

نکنه تو هم فکر میکنی John Price همون شخصیت Price تو CoD2 هست؟
yahoo_7.gif
به جان خودم اینا فرق دارن با هم، یعنی یک نفر نیستن
biggrin1.gif
نه پس نمیدونم ! برو بابا فک کردی همه مثه خودتن ؟ :دی

بعید نیست که این بتلفیلد 3 هم به خاطر نداشتن داستان درست حسابی به سرنوشت Rage دچار بشه.
آخه لامصب گیم پلیش هم خواب آوره!! عمرا تو هیجان و ارزش تکرار به MW3 نمیرسه.
95% احتمال میدم نسخه ی کنسولی BF3 از MW3 شکست میخوره. هم تو فروش هم امتیازات.نسخه ی PC هم یا با MW3 مساوی میشه یا با اختلاف 1 یا 2 نمره بیشتر میشه.(شاید هم کمتر شد!!)
هرکس فکرمیکنه حرف حنده داری زدم این پست رو Bookmark کنه تا بعد از اومدن امتیازات MW3

بعید نیست که این بتلفیلد 3 هم به خاطر نداشتن داستان درست حسابی به سرنوشت Rage دچار بشه.
آخه لامصب گیم پلیش هم خواب آوره!! عمرا تو هیجان و ارزش تکرار به MW3 نمیرسه.
95% احتمال میدم نسخه ی کنسولی BF3 از MW3 شکست میخوره. هم تو فروض هم امتیازات.نسخه ی PC هم یا با MW3 مساوی میشه یا با اختلاف 1 یا 2 نمره بیشتر میشه.(شاید هم کمتر شد!!)
هرکس فکرمیکنه حرف حنده داری زدم این پست رو Bookmark کنه تا بعد از اومدن امتیازات MW3

آدم چه چیزهایی که تو زندگیش نمیشنوه . شما اگه کجا دیدی BF3 داستان درست حسابی نداره ؟ :-o

البته اینکه رو کنسول MW3 شانش خیلی بیشتره تابلوئه
اما رو PC به خاطر گرافیک جالب و سینمایی BF3 شانش خیلی بیشتره و شک ندارم امتیازهاش هم خیلی بهتر میشه
گیم پلی BF3 هم چیز خیلی خوفی شده

آدم چه چیزهایی که تو زندگیش نمیشنوه . شما اگه کجا دیدی BF3 داستان درست حسابی نداره ؟ :-o

البته اینکه رو کنسول MW3 شانش خیلی بیشتره تابلوئه
اما رو PC به خاطر گرافیک جالب و سینمایی BF3 شانش خیلی بیشتره و شک ندارم امتیازهاش هم خیلی بهتر میشه
گیم پلی BF3 هم چیز خیلی خوفی شده
شما از کجا دیدی BF3 داستانه درست حسابی داره؟ :-o

حالا اینقدر دوستان تو این تاپیک تو سروکله هم میزنند که COD بهتره BF بهتره، این داستان داره، اون خواب آوره، این گرافیک داره، اون یکی تکراریه و ... سرانجام همشون هم میرن 4 تومن میدند جفت بازی ها رو بازی می‌کنند کلی هم حال می‌کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or